Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

σοφια τι αγχωνεσαι καλε??μια χαρα θα τα πατε...υπομονη κ πολλα φορμακια θελει.....χαχα..με τι θα ξεκινησετε τελικα?

ρινιω κ μαροιουλα μια χαρα στα κιλακια σας ειστε... ρινιωω με τι φαγητο θα ξεκινησετε?

σωτηρια ποια χρονια ειναι γεννημενο το παιδι?εχω διαβασει οτι κακως συνδεεουν το εμβολιο με τον αυτισμο, αλλα επειδη ο αυτισμος αρχιζει να φαινεται οταν γινεται το εμβολιο γι'αυτο το συνδεουν..λες κ αυτο να ειναι αρβυλα των φαρμακευτικων?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφια τι αγχωνεσαι καλε??μια χαρα θα τα πατε...υπομονη κ πολλα φορμακια θελει.....χαχα..με τι θα ξεκινησετε τελικα?

ρινιω κ μαροιουλα μια χαρα στα κιλακια σας ειστε... ρινιωω με τι φαγητο θα ξεκινησετε?

σωτηρια ποια χρονια ειναι γεννημενο το παιδι?εχω διαβασει οτι κακως συνδεεουν το εμβολιο με τον αυτισμο, αλλα επειδη ο αυτισμος αρχιζει να φαινεται οταν γινεται το εμβολιο γι'αυτο το συνδεουν..λες κ αυτο να ειναι αρβυλα των φαρμακευτικων?

χορτόσουπα και μετά θα προσθέσω κοτοπουλάκι και μετά μοσχαράκι!αααα!!!!και το Πάσχα μας είπε αν θέλουμε αρνάκι!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marioula1234 τι σόι θεία είναι αυτή, τα διάβασα κι έφριξα! Τελικά, οι συγγενείς είναι χειρότεροι από τους ξένους!Ο γιος σου είναι ένα πολύ πολύ γλυκό μωράκι όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες και πάνω απ'ολα για σένα είναι το παιδάκι σου και δεν πρέπει να ασχολείσαι με κακεντρεχή σχόλια.

Κατα τα άλλα κορίτσια συγγνώμη που δεν γράφω πλέον αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Παρολαυτά σας διαβάζω στο forum και σας παρακολουθώ και στο fb. Είναι συγκινητικό που ξεκινήσαμε πέρσι εγκυμονούσες και τώρα τα συνομήλικα μωράκια μας μεγαλώνουν και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με αυτά τα μικρά θαυματάκια!Εμένα ο γιος μου 6,5 μηνών πλέον, έχει 2 δοντάκια, ζυγίζει 9 kg, έχει ύψος 73 cm, τρώει φρουτόκρεμα και χορτόσουπα, αναποδογυρίζει και πάει και για να μπουσουλήσει!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα

ευη μια χαρα ο μικρος!!!!ειμαστε στα ιδια κιλα αλλα απο δοντακια τιποτα ακομα... κ μενα στην τελευταια μετρηση 9.160... αχ κ νομιζα οτι εχω το μωρο γιγας...χαχα εντωμεταξυ εχει στρουμπουλεψει ακομα περισσοτερο με το φαγητο... δεν ξερω ποσο εχει φτασει!!!θηλαζετε ακομα???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Bonjour!!!

απο τις 8+... ΚΑΙ με γεμάτη πάνα,εεεε είπατε τίποτις;;;;;;;

Απο τότε που ξεκίνησε τη φρουτόκρεμα 1-2 φορές χέσιμο τη μέρα το έχουμε!

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και τα υπόλοιπα!!

Εύη μου αλοίμονο κούκλα μου είναι λογικό..μακάρι να δούλευα κι εγω έστω λίίίγες ώρες!!Κι εμείς 2 δοντάκια κάτω και μάλλον θα σκάσουν και τα 2 πάνω..Θερίο κι ο δικός σου,ε;;;

Λοιπον μου λέει χτες η πεθερά μου,που σημειωτέων δεν έχει και τέτοια κολλήματα,να κάνω τη γαμο-βάφτιση με την αλλάγη της χρονιάς,επειδή ο κουνιάδος θα παντρευτεί τώρα τον Ιούνη.Εγω βασικά αυτά δεν τα πολυ-πιστέυω..

Εία σκεφτεί πρωινή γαμο-βάφτιση,να κερνάγαμε μια ρακή έξω απο την εκκλησία,να κόβαμε μια τούρτα στη μικρή και μετά ή να μαζευόμασταν σπίτι το συγγενολόι το στενό (500 άτομα,χαχαχαχαχαχα!!!!!!!) ή να βγαίναμε έξω για φαγητό με τους κουμπάρους και τ'αδέρφια αλλά επειδή εγω μαζεύω 40 άτομα θα είναι σαν κανονικό τραπέζι!!!Τελοσπάντων όλα υπο συζήτηση με σκέψεις για κάτι τέτοιο..

ΑΝ περιμένω να αλλάξει η χρονιά τί θα κάνω;που θα έχω τον κόσμο 2 ώρες έξω μες στο κρύο;Θα αναγκαστώ να περιμένω να περάσει κι άλλο ο καιός και στο τέλος θα πάω γκαστρωμένη στο 2ο!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τί λέτε,τα πιστεύετε αυτά;;;

Η Σοφία μου είπε οτι θα είναι ωραίο και θα τσακώσω και το γουναρικό μου (χεχεχε!!!) αλλά πάει Γενάρη-Φλεβάρη μήνα;;

(τι αναρωτιέμαι κι εγω η έρμη..εδω δεν ξέρουμε τί θα γίνει με τη δουλειά..)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!

Τελικώς χθες δεν πήγα στη βιο-λαϊκή οπότε αναλόγως τι βιολογικό θα βρω στο σμ θα ξεκινήσουμε... μήλο, κολοκύθι, κάτι που μπορεί να γίνει αλοιφή και να "παίξω" με το πόσο υγρό μπορεί να γίνει... αν δω ότι δε την παλεύει καθόλου θα φτιάξω ζωμούς.

Εμείς από δοντάκια, τα βλέπουμε τα χαιρετάμε αλλά μέχρι να "σκάσουν" έχουμε πολύ ακόμα:rolleyes:

Σε 10 μέρες που τελειώνει το απαγορευτικό {του γιατρού λόγω καισαρικής} ξεκινάμε ολοκληρωμένο φίκι φίκι μπας και κάποια στιγμή κάνουμε αδερφάκι στη μικρή.... προυπόθεση είναι να μας αφήσει κ λίγο μόνους αλλά τεσπα:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιώ τι να σου πω… τώρα παντρεύετε ο κουνιάδος μου ο μικρός και είμαστε στη σειρά εμείς και ο άλλος μου κουνιάδος και πες ότι δεν θέλαμε να συμπέσουμε, οι δύο που μένουμε για Αύγουστο – Σεπτέμβρη έχουμε και οι δύο γάμο-βάφτιση, ο παπάς δεν βαφτίζει αν δεν έχει γίνει θρησκευτικός, άρα αναγκαστικά γάμος και βάφτιση την ίδια χρονιά όλοι, αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει ενάμιση χρονών ο ένας ανιψιός και 2 μίση ο άλλος για να τα βαφτίσουμε… Τον παπά που ρωτήσαμε μας είπε πως η εκκλησία δεν έχει πρόβλημα με αυτό, αλλά αν είμαστε προληπτικοί τότε να κάνουμε όπως νομίζουμε… νομίζω πως αυτό το έλεγαν παλιά γιατί το να παντρέψεις ένα παιδί προϋποθέτει και κάποια έξοδα, το έλεγαν για να μην έχουν τον ίδιο χρόνο έξοδα γάμου . Τότε έλεγαν ότι μην γίνει γάμος αν δεν αλλάξει η χρονιά εκτός κι αν γίνουν μαζί… φαντάζεσαι να έπρεπε να γίνουν 3 γάμοι μαζί και 2 βαφτίσεις… αχαχααχ

Καραμέλα με το καλό και το αδερφάκι!!! Εμείς είπαμε για του χρόνου από Ιανουάριο πάλι ( με βολεύει λόγω της δουλειάς την θερινή σεζόν… οπότε πάλι ζυγό η σκορπιό βλέπω… ιχιχιχι

Ο Μικρός Νικόλας μου, βγάζει μου είπαν δόντι ( μια θεία εγώ όπως σας έχω ξαναπεί δεν καταλαβαίνω ), κοιμήθηκε στις 21:30 και ξύπνησε στις 12:10 ήθελε λίγο αγκαλιά μαμούλα και μετά πάλι στις 5:30 λίγο μαμόγαλο… μπορεί να βλέπει κάτι στον ύπνο του ή να πονάνε τα δοντάκια του, γιατί δεν μπορώ να πω ότι πίνει και πολύ γάλα, αποκοιμιέται πάλι… Τώρα τρώει Γάλα, φρουτόκρεμα, χορτόσουπα και ρυζάλευρο βανίλια… βράδυ πάλι γάλα και το σκατό σύννεφο, πόσο λατρεύω όταν σφίγγετε 4 φορές κακά εχθές…

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

Σοφακι μην απογοητευτεις αμεσως, θελει χρονο να συνηθισει το κουταλι, ο δικος μου τις πρωτες 4 μερες ουρλιαζε , χτυπιοταν και φυσικα δεν ετρωγε πανω απο 4 κουταλιες μετα βιας και ατελειωτη κρεμα στα ροχα, το καρεκλακι το πατωμα και ξαφνικα την 5η μερα με λιγο παιχνιδακι το εφαγε ολο την αλλη μερα το διπλασιο και τωρα μονο εμενα δεν τρωει , τωρα φωναζει μεχρι να απλωσω το χερι μου να ξαναγεμισω το κουταλι :tongue::tongue:

Ειρηνη κι εδω απ'οταν βαλαμε τα φρουτα σκατοπολεμος , εκει που εκανε μια φορα καθε δευτερη μερα ξαφνικα κανει 4-5 τη μερα :shock:

κι επισης αυτα ειναι δεισιδαιμονιες, κι εγω παντρεφτικα δισεκτο και μια χαρα ειμαστε με τον Μαριο. εχει δικιο η Βικυ οτι αυτα τα λεγαν παλια κυριως για οικονομικους λογους. Και φυσικα και δεν τα πιστευει η εκκλησια.

Ελβινα μια χαρα το μωρακι σου, μπραβο

Χρυσα?? που εισαι εσυ βρε?

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

σοφια μην τρελενεσαι... κ μενα της εδινα λιγο μηλο κ το εβλεπε σαν εξωγηινο..οταν αρχισα να της το δινω παντα στην πρωτη ξινιζει μουρη, μετα ομως βλεπει ποσο ωραιο ειναι κ το χλαπακιαζει ... ετσι κ με το κρεας. στην 1η κουταλια ξινιζει..παρεπιπτοντως τοσο γρηγορα αδερφακι???μπραβο....κ εγω θελω αλλα να χρονισει η μπεμπα γιατι δεν εχω κ βοηθεια...

κ εγω δεν τα πιστευω αυτα που λετε....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

http://www.alouetteshop.gr/ ψώνισα για τη βαφτιστήρα μου!!!

http://www.alouetteshop.gr/el/categories/320782489-%CE%A6%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/products/23590

και αυτό σε λευκό

http://www.alouetteshop.gr/el/categories/320782484-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%B5%CF%82/products/23555

και πήρα και άλλο ένα set για τα γενέθλια της παντελόνι - μπλούζα όλα μαζί 28? !!! βρήκα και μια φιλενάδα να θέλει για την δική της και μας ήρθαν δωρεάν τα μεταφορικά!

Καλά το αδερφάκι δε βλέπω να έρχεται γρήγορα...

1ον δεν έχω καν περίοδο 2ον ο κύκλος μου ήταν ότιναναι!

Με το σκεπτικό ότι θέλει πάλι λίγο κόπο το θέμα από πλευράς μας δεν υπολογίζω να γίνεται σύντομα στην πραγματικότητα.

Όσο για το θέμα βοήθειας δεν έχω μεν αλλά θέλω τα παιδιά να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας όσο γίνεται, να μπορούν να κάνουν παρεούλα κλπ {απωθημένο γιατί ήμουν μοναχοπαίδι}

Βικάκι ωραία τα ρουχαλάκια :D

Η εκκλησία έχει κώλλυμα στη βάφτιση και στο γάμο μόνο με τον κουμπάρο/νονό σε περίπτωση που ο 2ος δεν ειναι χριστιανός ή δεν έχει παντρευτεί με θρησκευτικό{ΑΝ το ψάξει, ρωτήσει κανείς το 2ο}.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

marioula1234 τι σόι θεία είναι αυτή, τα διάβασα κι έφριξα! Τελικά, οι συγγενείς είναι χειρότεροι από τους ξένους!Ο γιος σου είναι ένα πολύ πολύ γλυκό μωράκι όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες και πάνω απ'ολα για σένα είναι το παιδάκι σου και δεν πρέπει να ασχολείσαι με κακεντρεχή σχόλια.

Κατα τα άλλα κορίτσια συγγνώμη που δεν γράφω πλέον αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Παρολαυτά σας διαβάζω στο forum και σας παρακολουθώ και στο fb. Είναι συγκινητικό που ξεκινήσαμε πέρσι εγκυμονούσες και τώρα τα συνομήλικα μωράκια μας μεγαλώνουν και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με αυτά τα μικρά θαυματάκια!Εμένα ο γιος μου 6,5 μηνών πλέον, έχει 2 δοντάκια, ζυγίζει 9 kg, έχει ύψος 73 cm, τρώει φρουτόκρεμα και χορτόσουπα, αναποδογυρίζει και πάει και για να μπουσουλήσει!

μια χαρα τα νεα σας το μωρακι θρεμενο θρεμενο:P εμεις δοντακια ακομα τπτ

Bonjour!!!

απο τις 8+... ΚΑΙ με γεμάτη πάνα,εεεε είπατε τίποτις;;;;;;;

Απο τότε που ξεκίνησε τη φρουτόκρεμα 1-2 φορές χέσιμο τη μέρα το έχουμε!

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και τα υπόλοιπα!!

Εύη μου αλοίμονο κούκλα μου είναι λογικό..μακάρι να δούλευα κι εγω έστω λίίίγες ώρες!!Κι εμείς 2 δοντάκια κάτω και μάλλον θα σκάσουν και τα 2 πάνω..Θερίο κι ο δικός σου,ε;;;

Λοιπον μου λέει χτες η πεθερά μου,που σημειωτέων δεν έχει και τέτοια κολλήματα,να κάνω τη γαμο-βάφτιση με την αλλάγη της χρονιάς,επειδή ο κουνιάδος θα παντρευτεί τώρα τον Ιούνη.Εγω βασικά αυτά δεν τα πολυ-πιστέυω..

Εία σκεφτεί πρωινή γαμο-βάφτιση,να κερνάγαμε μια ρακή έξω απο την εκκλησία,να κόβαμε μια τούρτα στη μικρή και μετά ή να μαζευόμασταν σπίτι το συγγενολόι το στενό (500 άτομα,χαχαχαχαχαχα!!!!!!!) ή να βγαίναμε έξω για φαγητό με τους κουμπάρους και τ'αδέρφια αλλά επειδή εγω μαζεύω 40 άτομα θα είναι σαν κανονικό τραπέζι!!!Τελοσπάντων όλα υπο συζήτηση με σκέψεις για κάτι τέτοιο..

ΑΝ περιμένω να αλλάξει η χρονιά τί θα κάνω;που θα έχω τον κόσμο 2 ώρες έξω μες στο κρύο;Θα αναγκαστώ να περιμένω να περάσει κι άλλο ο καιός και στο τέλος θα πάω γκαστρωμένη στο 2ο!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τί λέτε,τα πιστεύετε αυτά;;;

Η Σοφία μου είπε οτι θα είναι ωραίο και θα τσακώσω και το γουναρικό μου (χεχεχε!!!) αλλά πάει Γενάρη-Φλεβάρη μήνα;;

(τι αναρωτιέμαι κι εγω η έρμη..εδω δεν ξέρουμε τί θα γίνει με τη δουλειά..)

ουτε εγω τα πιστευω αυτα γλυκια μου

Καλημερούδια!!!

Τελικώς χθες δεν πήγα στη βιο-λαϊκή οπότε αναλόγως τι βιολογικό θα βρω στο σμ θα ξεκινήσουμε... μήλο, κολοκύθι, κάτι που μπορεί να γίνει αλοιφή και να "παίξω" με το πόσο υγρό μπορεί να γίνει... αν δω ότι δε την παλεύει καθόλου θα φτιάξω ζωμούς.

Εμείς από δοντάκια, τα βλέπουμε τα χαιρετάμε αλλά μέχρι να "σκάσουν" έχουμε πολύ ακόμα:rolleyes:

Σε 10 μέρες που τελειώνει το απαγορευτικό {του γιατρού λόγω καισαρικής} ξεκινάμε ολοκληρωμένο φίκι φίκι μπας και κάποια στιγμή κάνουμε αδερφάκι στη μικρή.... προυπόθεση είναι να μας αφήσει κ λίγο μόνους αλλά τεσπα:tongue:

ωχ κ αν μεινεις αμεσως???θες μωρακι τοσο γρηγορα????????????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...