Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα

Σοφακι ελπιζω να το αποκαταστησουν γρηγορα το νεροπροβλημα... τι βοδια :evil:

Μαριουλα , γλυκο μου κοριτσακι ο πριγκιπας σου θα ειναι παντα παντα ο πριγκιπας σου οτι και να λενε οι αξεστοι ζηλιαριδες γυρω τριγυρω... θα ακουσεις πολλα, εσυ απλα να γεμισεις το υπεροχο παιδακι σου αυτοπεποιθηση γιατι κακεντρεχεις υπαρχουν παντου και παντα... αλλωστε τι σημαινει ομορφος και ασχημος???? ασχημος ειναι αυτος που εχει κακια στην ψυχη του. η ομορφια δεν κρινεται απο την εξωτερικη εμφανιση. Και τελος να σου πως ο Αντωνακης ειναι ενα ωραιοτατο αγορακι και σε λιγο που θα μεγαλωσει και θα γεμισει και το μουτρακι δε θα φαινονται και τα αυτακια, ξερεις ποσοι πολλοι ανθρωποι γεννιουνται με πεταχτα αυτακια??? απλα φαινονται γιατι ειναι μικρο το προσωπακι. Και για να σου πω και για μας βρεθηκε μια ασχετη στο δρομο και μου ειπε πως ο Λεωνιδας εχει μεγαλη μυτη... ε της απαντησα αυτο το περι προσοντων.. :tongue::tongue::tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.....

μαριουλα τελικα αυτο το εμβολιο για τους ροταιους ολο προβληματα δημιουργει κ δεν ειναι καν στο επισημο προγραμμα εμβολιασμων... κ μεις την 2η δοση την καθυστερουμε οσο μπορουμε.... τελοσπαντων σχετικα με αυτα που λενε μην δινεις σημασια κακεντρεχεις υπαρχουν πολλοι.... εγω βλεπω στις; φωτο ενα πανεμορφο αγορακι....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Είχαμε τα 40 του μπαμπά μου την Κυριακή και είχαμε πήξει στις δουλειές. Εχθές είχα πάει στο Θριάσιο για να γράψουμε τα γάλατα για την β' βρεφική ηλικία και φάγαμε το μισό πρωινό εκεί. Τουλάχιστον τελειώσαμε την όλη διαδικασία και είμαστε έτοιμοι για κατάθεση.

Από βόλτες καλά πάμε και περνάμε μια χαρά τα απογευματάκια μας!!!!

Μπράβο στις χρυσοχέρες που φτιάχνουν τις μπομπονιέρες για τα νινιά τους!!!!!

Μαριούλα τα νεύρα μου κρόσια με τη θείτσα .....απορώ πως δεν την ξεμάλλιασες. Άκου εκεί ρε η έξυπνη....άσε που το μωράκι σου είναι κουκλάκι!!!!! ντροπή της.

Καλησπέρα μανούλες!

Πάνε και τα σημερινά εμβολιάκια μας!Τα κάναμε και ησυχάσαμε!!!

Είμαστε 7600 και 67 πόντους,ψηλώσαμε 3 πόντους,ντε!!!Σκλεναρίκοβα!!!

Μας είπε κρέμα βανίλια για απογευματινό να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά και μετά φαγάκι....αχ,μεγάλωσε το μωρό μου και θα τρώει σε λίγες μέρες..

Μαριούλα αγάπη μου...ο Αντωνάκης σου είναι ένας κούκλος...και μεταξύ μας νομίζω ΟΛΕΣ ΜΑΣ έχουμε κάνει κουκλάκια...εντάξει η δικιά μου μπορεί να ξεχωρίζει αλλά τί να κάνουμε;;;:tongue::tongue:

Μη δίνεις σημασία και κακως δεν την προσέβαλες εκεί μπροστά σε όλον τον κόσμο να την κάνεις ρόμπα...σιγά την ομορφιά,πες της..και να μην ξαναφωνάξει στο παιδί γιατί έχεις κι εσυ φωνή,πες της..

Μαριβή μου (τωρα σωστά το γράφω λάθος δεν ξέρω δεν μ'εχεις διορθώσει ποτέ!!να μου πεις αν είναι) δε σου φτάνει ο πόνος σου 'έχεις κι αυτα...:evil::evil: τα ξέρω!!

Σοφάκι και πριν λίγες εβδομάδες τα ίδια δεν είχατε με το νερό;

Εμάς της γαστρεντερίτιδας δε μου το έκανε...ούτε καν μου το είπε.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πρωτη μερα σχολειο...παραλληλη στηριξη σε ενα αυτιστικο κοριτσακι....κ το παλιο ελλαδισταν τωρα θυμηθηκε πως θελει στηριξη το αυτιιστικο που καθε βημα προοδου γινεται σε πολύ καιρο.......ελεος...

μαρια μην ασχολεισαι καθολου γραψτους. Από ζηλεια το λενε ειμαι σιγουρη. Ειναι δυνατονν να ξερει η "θεια" αυτη πως εχεις χασει μωρο κ αν ολες οι αλλες λαχταρουν τα μωρακια τους, εσυ που εισαι κ πονεμενη το λαχταρας διπλασια κ σου λεει τετοια;; Και πραγματικα με όλη μου την ειλικρινεια (από τις φωτο τουλαχιστον) ο Αντωνακης φαινεται υπέροχο, γλυκήτατο κ πολύ χαμογελαστο μωρο οτι χρειαζεται δηλαδη ενα μωρο για να ειναι ομορφο!!!!!! Τωρα αυτοι που ασχολουνται με το αν η μυτη ειναι ενα χιλιοστο μπρος η πισω ή αν εχει η δεν εχει μαγουλα ή μικρο μεγάλο στενό ή παχυ προσωπο τι να πω....

Ντροπή τους...τσ τσ τσ...τετοια ζηλεια ρε παιδι μου δεν την αντεχω!!

Εγω προχτες ελεγα σε μια οτι δινω για proficiency που κανω τον αγωνα μου με 3 παιδια κ τη δουλεια(πλεον) με ενα διωρο την εβδομαδα μαθημα από τον Γεναρη κ θα δωσω το Μαη! Πραγμα που σημαινει πως κανω τον αγωνα μου ρε γμτ ριχνω τρελο διαβασμα!! Κ τι μου λεει! " Michigan θα δωσεις; Α αυτο ουτε για μεταπτυχιακο το εξωτερικο μετραει ειναι πολυ ευκολο, κ τι κανεις κ μαθημα; Εγω αν διαβαζα λιγο μονη μου σιγουρα θα το επαιρνα κλπ κλπ"

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλά Μαριούλα τα πήρα!!!

Έπρεπε να της απαντήσεις… η ομορφιά φτιάχνετε, την ασχήμια της ψυχής όμως …

Μια χαρά είναι το μωράκι σου γλύκας , όσο για τα αυτάκια που λες δεν ξέρεις μεγαλώνοντας πως θα δέσει με το υπόλοιπο προσωπάκι του, μην σε αγχώνει καθόλου, εγώ νομίζω ότι είναι φάτσας ο άντρακλας σου!

Μου θυμίζει μια πατσαβούρα ( πεθερά της κουνιάδας μου ) που καλό λόγω δεν λέει για κανένα ρε παιδιά… Μα για κανένα και είχε γυρίσει και είχε πει πως είμαι κακάσχημη και ο άντρας μου στραβώθηκε και με πήρε… λέω στον άντρα μου : Σιγά γκαβέ Άδωνη… χαχαχα Αλλά που θα μου πάει… ο ωροσκόπος μου είναι σκορπιός και μπορεί σαν παρθενάκι να με π*δας, αλλά σαν σκορπίδι δεν ξεχνώ ποτέ… Μια φορά είχε αρχίσει την γκρίνια και έσουρνε για όλους και για όλα, γκρίνιαζε ότι κουράστηκε και ότι δεν θα ξαναέρθει , και πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι τις 20 του μήνα κτλ κτλ ! Παθαίνει η δική της πεθερά εγκεφαλικό και φεύγει από το νησί με 8 μποφόρ και αντί για 5 ώρες θαλασσοπνιγόντουσαν για ένα 10ωρο… πως το ευχαριστήθηκα μας πως το ευχαριστήθηκα… όχι για την ασθενή, αλλά για την κουκουβάγια αυτή… ουφ τα είπα!

Nemina η βλακεία πάει σύννεφο! Μη δίνουμε και σημασία όμως γιατί θα χαζέψουμε κι εμείς στο τέλος!

Πείτε με βλαμμένη, πείτε με χαζή... έχω πάθει ένα κοκομπλόκο όσο πλησιάζουν οι μέρες να ξεκινήσουμε στερεές..

Έχω τρελό άγχος γιατί φυσικά η διατροφή του παιδιού μου είναι πυρηνική φυσική... αν μη τι άλλο!!!!:rolleyes:

Με έχει πιάσει και μια σύγχιση που βλέπω ότι δεν έχει πάρει βάρος (με το ζόρι 200γρ αυτό το μήνα... πέφτουμε και καμπύλη ένα πράμα)

Και γενικά είμαι σε σύγχιση, αν θα τα καταφέρω (ναί ναί παιδί μου σα να δίνω εξετάσεις!!!!!!!:shock:)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

rhniw μια χαρά το γράφεις το όνομά μου! Όπως τα λες καμία όρεξη δεν είχα την Κυριακή....τέλος πάντον και να μην τα κάνεις δεν γίνεται αλλά είναι κομματάκι άχαρα.

Εμείς εχθές που πήγαμε στο νοσοκομείο είχαμε πάρει και τον μικρό μαζί μας γιατί την προηγούμενη φορά είχαν φέρει κάτι αντιρρήσεις στον άντρα μου που είχε πάει μόνος του. Επέμεναν να εξετάσουν το παιδί (σπάστηκα τρελά γιατί έτσι κι αλλιώς αύριο θα πάμε για το εμβόλιό μας οπότε θα τον εξετάσει η γιατρός μας και δεν είχα καμία όρεξη να τον εξετάσει ένας ξεκάρφωτος γιατρός που δεν μας έχει ξαναδει πάνω στο κρεβάτι του δημόσιου νοσοκομείου χωρίς να περάσει καν τα χέρια του με οινόπνευμα) έρχεται η διευθύντρια μετά την εξέταση να μας δώσει τη γνωμάτευση για το γάλα και γυρίζει και λέει στο παιδί : - που είσαι ρε χαζό? ...... και μας αρχίζει μετά στα ποιος έχει αλλεργία στην οικογένεια και δεν θα μπορεί να φάει τίποτα γιατί θα έχει αλλεργία σε πολλά πράγματα...

της λέω ήδη τρώει φρουτόκρεμα, κρέμα δημητριακών και λαχανόσουπα με κοτόπουλο....κάρια. Με την καλή κουβέντα στο στόμα, αντί να μας πει ότι η αλλεργία συνήθως φεύγει και δεν είναι τίποτα μας χάλασε τη διάθεση.

Κάραμελ μην αγχώνεσαι με το φαγητό παιδί μου. Σιγά σιγά θα φάτε απο όλα και αν δεις ότι κάτι δεν της αρέσει το σταματάς και ξαναδοκιμάζεις αργότερα!

Πρωτη μερα σχολειο...παραλληλη στηριξη σε ενα αυτιστικο κοριτσακι....κ το παλιο ελλαδισταν τωρα θυμηθηκε πως θελει στηριξη το αυτιιστικο που καθε βημα προοδου γινεται σε πολύ καιρο.......ελεος...

μαρια μην ασχολεισαι καθολου γραψτους. Από ζηλεια το λενε ειμαι σιγουρη. Ειναι δυνατονν να ξερει η "θεια" αυτη πως εχεις χασει μωρο κ αν ολες οι αλλες λαχταρουν τα μωρακια τους, εσυ που εισαι κ πονεμενη το λαχταρας διπλασια κ σου λεει τετοια;; Και πραγματικα με όλη μου την ειλικρινεια (από τις φωτο τουλαχιστον) ο Αντωνακης φαινεται υπέροχο, γλυκήτατο κ πολύ χαμογελαστο μωρο οτι χρειαζεται δηλαδη ενα μωρο για να ειναι ομορφο!!!!!! Τωρα αυτοι που ασχολουνται με το αν η μυτη ειναι ενα χιλιοστο μπρος η πισω ή αν εχει η δεν εχει μαγουλα ή μικρο μεγάλο στενό ή παχυ προσωπο τι να πω....

Ντροπή τους...τσ τσ τσ...τετοια ζηλεια ρε παιδι μου δεν την αντεχω!!

Εγω προχτες ελεγα σε μια οτι δινω για proficiency που κανω τον αγωνα μου με 3 παιδια κ τη δουλεια(πλεον) με ενα διωρο την εβδομαδα μαθημα από τον Γεναρη κ θα δωσω το Μαη! Πραγμα που σημαινει πως κανω τον αγωνα μου ρε γμτ ριχνω τρελο διαβασμα!! Κ τι μου λεει! " Michigan θα δωσεις; Α αυτο ουτε για μεταπτυχιακο το εξωτερικο μετραει ειναι πολυ ευκολο, κ τι κανεις κ μαθημα; Εγω αν διαβαζα λιγο μονη μου σιγουρα θα το επαιρνα κλπ κλπ"

ααχχ...τα ίδια μου έλεγαν κι εμένα...καλά,έλεγα,δεν θέλω να διδάξω...γαι το βιογραφικό το θέλω!!!χαράς στο κουραγιο σου πάντως!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Nemina η βλακεία πάει σύννεφο! Μη δίνουμε και σημασία όμως γιατί θα χαζέψουμε κι εμείς στο τέλος!

Πείτε με βλαμμένη, πείτε με χαζή... έχω πάθει ένα κοκομπλόκο όσο πλησιάζουν οι μέρες να ξεκινήσουμε στερεές..

Έχω τρελό άγχος γιατί φυσικά η διατροφή του παιδιού μου είναι πυρηνική φυσική... αν μη τι άλλο!!!!:rolleyes:

Με έχει πιάσει και μια σύγχιση που βλέπω ότι δεν έχει πάρει βάρος (με το ζόρι 200γρ αυτό το μήνα... πέφτουμε και καμπύλη ένα πράμα)

Και γενικά είμαι σε σύγχιση, αν θα τα καταφέρω (ναί ναί παιδί μου σα να δίνω εξετάσεις!!!!!!!:shock:)

Σοφία...αν λυγίζουν και οι σκληροπυρηνικές εμείς τι πρέπει να κάνουμε;

Τί δεν θα καταφέρεις παιδί μου;που φοβάσαι;στο βάρος;θα το πάρει,τί θα κάνει;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

rhniw μια χαρά το γράφεις το όνομά μου! Όπως τα λες καμία όρεξη δεν είχα την Κυριακή....τέλος πάντον και να μην τα κάνεις δεν γίνεται αλλά είναι κομματάκι άχαρα.

Εμείς εχθές που πήγαμε στο νοσοκομείο είχαμε πάρει και τον μικρό μαζί μας γιατί την προηγούμενη φορά είχαν φέρει κάτι αντιρρήσεις στον άντρα μου που είχε πάει μόνος του. Επέμεναν να εξετάσουν το παιδί (σπάστηκα τρελά γιατί έτσι κι αλλιώς αύριο θα πάμε για το εμβόλιό μας οπότε θα τον εξετάσει η γιατρός μας και δεν είχα καμία όρεξη να τον εξετάσει ένας ξεκάρφωτος γιατρός που δεν μας έχει ξαναδει πάνω στο κρεβάτι του δημόσιου νοσοκομείου χωρίς να περάσει καν τα χέρια του με οινόπνευμα) έρχεται η διευθύντρια μετά την εξέταση να μας δώσει τη γνωμάτευση για το γάλα και γυρίζει και λέει στο παιδί : - που είσαι ρε χαζό? ...... και μας αρχίζει μετά στα ποιος έχει αλλεργία στην οικογένεια και δεν θα μπορεί να φάει τίποτα γιατί θα έχει αλλεργία σε πολλά πράγματα...

της λέω ήδη τρώει φρουτόκρεμα, κρέμα δημητριακών και λαχανόσουπα με κοτόπουλο....κάρια. Με την καλή κουβέντα στο στόμα, αντί να μας πει ότι η αλλεργία συνήθως φεύγει και δεν είναι τίποτα μας χάλασε τη διάθεση.

Κάραμελ μην αγχώνεσαι με το φαγητό παιδί μου. Σιγά σιγά θα φάτε απο όλα και αν δεις ότι κάτι δεν της αρέσει το σταματάς και ξαναδοκιμάζεις αργότερα!

ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΑΤΕ;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γιατι κ να διδαξεις;;;Λιγο διαβασμα θελει;;;

Το κοριτσι που εχω αναλαβει στο σχολειο εχει συνδρομο ασμπεργκερ (ηπιο αυτισμό) κ η μητερα ισχυριζεται πως το παιδι ειχε κανονικη ψυχοσωματικη αναπτυξη ως τους 8 μηνες κ μετα το τριπλουν "επεσε" σα σακι με πατατες κ στους δυο τομεις.

HgqOp3.png

Γιατι κ να διδαξεις;;;Λιγο διαβασμα θελει;;;

Το κοριτσι που εχω αναλαβει στο σχολειο εχει συνδρομο ασμπεργκερ (ηπιο αυτισμό) κ η μητερα ισχυριζεται πως το παιδι ειχε κανονικη ψυχοσωματικη αναπτυξη ως τους 8 μηνες κ μετα το τριπλουν "επεσε" σα σακι με πατατες κ στους δυο τομεις.

έλα μου ντε!λίγο διάβασμα θέλει;

το ξέρω το ασμπεργκερ...αδερφή λογοθεραπεύτρια...

μακάρι να ήξεραν οι γιατροί τί είναι "αυτό" που "ξυπνάει" τον αυτισμό..το σίγουρο είναι οτι δεν είναι το εμβόλιο.Γιατί αυτά υπάρχουν και σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους,όσο και να μη θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι...της αδερφής μου,π.χ., της είχε πει γιαγιά οτι το παιδί μαζί της μιλάει,ενω το παιδί είχε παραπληγία...ε,τί να πεις;της είχε καρφωθεί της καημένης απο τον καημό της..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σε αυτην την περιπτωη δεν εχει κ αδικο η μητερα γιατι μιλαμε για ενα πανεξυπνο παιδι που δεν ακολουθει κατα βαση τα χαρακτηριστικα των συγκεκριμενων. Για παραδειγμα της αρεσει πολύ να της πιανεις το χερακι ενω αλλα παιδιά δεν θελουν καθολου σωματικη επαφη. Της ειπε μια ερευνητρια πως τα παιδιά της χρονιας που γεννηθηκε το συγκεκριμενο και της επομενης εχουν πολύ υψηλα ποσοστα αυτισμου και εχουν κανει ερευνα σε πολλες χωρες κ κατεληξαν πως οι παρτιδες του τριπλου εμβολιου είχαν προβλημα αλλα ποτε δεν προκειται να το δεχτουν οι φαρμακευτικες.

HgqOp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια χαιρομαι πολυ που σας αρεσει το αντωνακη μου!!!

καραμελ μ κ εγω το σκεφτομαι αυτο με τις στερεες τροφες βασικα δεν αγχονομαι για το βαρος πιστευω καλα παμε ειναι 7550 και 69 εκ αν σκεφτεις ομως οτι γεννηθηκε 2700 και 50 εκ καλα δεν ειναι το βαρος κ το υψος του?και εσυ γτ αγχωνεσαι χαρα μου για το βαρος?τωρα οσο μεγαλωνουν θα βαζουν λιγοτερα γραμμαρια καθε μηνα...εμενα με αγχωνει αν θα του αρεσουν και τι ακριβως θα μαγειρευω αλλα θα μου δωσει γραπτες οδηγιες η παιδιατρος οποτε μια χαρα ας πουμε λαχανοσουπα με κοτοπουλο δεν το ηξερα οτι το δινουμε στα μωρακια νοστιμο μου ακουγεται παντως:Pαληθεια μαραντ παιδιατρος σας το ειπε για την λαχανοσουπα η απο μονη σου το σκεφτηκες????????

ρηνιω μου μια χαρα το βαρος κ το υψος της μπουμπους:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...