Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ρινιω θα δειξει αυριο αν εχουμε παρενεργειες... παντως το φαγε.. βρε ρινιω ουτε κ γω προλαβαινω να κανω ουτε πολλα πολλα ουτε λιγα μονο μαγειρεμα, τα ΄πανω πανω....για να κανω δουλειες πρεπει να ναι ο αντρας ,ου εδω να την κραταει.... τι να κανουμε δεν θα σκασουμε κιολας....κ τωρα που τρωει κιολας ακομη χειροτερα.. μαγειρεμα για μας μαγειρεμα για την μπεμπα,,, πλυσιμο το μπλεντερ κα... ξανα πλυσιμο κ φτου κ απο την αρχη...

σοφια με γειες τα ρουχαλακια

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια μου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!

κι εσεις να χαιρεστε τα μωρουλακια σας :D:D

με γεια το ρουχαλακι σοφια μου

κλεισαμε κι εμεις για τη βαφτιση 30 Ιουνιου

κι αυριο αρχιζουμε κι εμεις χορτοσουπαααα .. αντε να δουμε πως θα παει

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Κελλα να τον χαιρεσαι τον γιο κ εγω τον αναδεχτο!!!

Εμεις αρχιζουμε αυριο φαγητο αντι για την δευτερα γιατί -ω ναι!- επιασα δουλίτσα επιτελους εστω κ στο παρα πέντε με προσελαβαν!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! Την καταλληλη στιγμη που δε θα χρειαστει να οψω θηλασμο εστω κ για σκαρτους 2,5 μηνες!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!

Σωτηρία μου τί ωραία νεα!!μακάρι να έβρισκα κι εγω δουλειά...

Μαρκέλλα μου άντε να πας πεις κι εσυ πως θα πάει!!!εγω αντίθετη θα τα φάμε τελευταία!!!Αύριο στο εμβολιο θα τη ρωτήσω!

Με το καλο κι η βάφτιση!!ακόμα κι εκεί τελευταία θα είμαι!!

Κατερινάκι ελπίζω να μην την πειραξε τη μπουμπου και να είσαστε οκ!

Ξέρω τι λες για τις δουλειές..κι εγω μόνο αν την κρατάει άλλος τις κάνω σαν άνθρωπος..γιάυτό τσατίστηκα με την πεθερά..εδω μαγειρεύω,εδω τρώμε μόνο σίδερο κάνει κάτω επειδή μου έχει σπάσει η θηκη του νερού της STIRELLA και δεν έχω πάρει καινούργια και πλύσιμο αφού δεν έχω πλυντήριο και δεν την έχω ποτέ επιφορτίσει με το παιδί και επειδή βαριέται να μου λέει άστο για μετά;

Χτες καθόμουν και τακτοποιούσα τα ρούχα κι είναι ακόμα κι άλλα να πάρω..να δω πως και πότε!!!Πραγματικά ως 2 χρ. είναι τόσα πολλά που πραγματικά μπορεί και βάλε-βγάλε να είναι όλη την ώρα!!Τα μόνα που ΔΕΝ έχω είναι βρεφικά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Το ΣΚ απουσιάσαμε καθώς δεν μπαίνουμε από το σπίτι!

Εμείς γενική Ρηνιώ έχουμε το ΣΚ, θα έρθει μια φίλη να πλύνουμε τους τοίχους και να καθαρίσουμε τα πάντα… να βάψουμε μερικά σημεία που χρειάζονται φρεσκάρισμα και να τρίψουμε τα πατώματα για να περαστεί από βδομάδα βερνίκι Επιτέλους και λέω επιτέλους γιατί το βερνίκι έχει φύγει από τις πέτρες στο πάτωμα και όταν περπατάμε σηκώνετε σκόνη… Ε οκ.. δεν την βλέπεις κιόλας, αλλά στην κρεβατοκάμαρα που είναι βερνικωμένα καθαρίζω σήμερα και μετά από 2 μέρες σκονίζεται, ενώ στη σαλονοκουζίνα.. καθαρίζω σήμερα και την επόμενη το πρωί σκόνηηηηη!!!

Το Σάββατο ήρθε και η γιατρός που μου δίνει την διατροφή ( παθολόγος – διαβιτολόγος ) -4 κιλά από τα οποία τα 3.8 είναι καθαρό λίπος! Όποια ενδιαφέρετε για την διατροφή την έχω εύκαιρη! Χάσαμε τα 4 μας μένουν άλλα 15.5 + 2 για Bonus… να πάμε στα 58 που μας αρέσουμε τρελά! Έχει να φύγει από πάνω μου ολόκληρο Αρνί του Πάσχα… και μου λέει ο άντρας μου… εμείς παίρνουμε 10κιλο… χαχαχα

Νεμινα κι εγώ θέλω να δω Φώτο! Άνοιξε μια συνομιλία στο FB και επισύναψε μας εκεί την Φώτο!!!!

Ο μικρός βγάζει δόντι επάνω δεξιά, το έψαξε η θεία του άντρα μου… εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως το καταλαβαίνουν.. αν δεν βγει να το δω να ασπρίζει… τρώει τα πάντα μέχρι στιγμής, από ΣΚ ξεκινάμε κρεατάκι :D Θηλάζουμε το πρωί, λίγο το μεσημέρι έτσι για μυρωδιά και το βράδυ, αλλά το γάλα μου είναι λίγο και του δίνω και συμπλήρωμα..

Κάθετε στην κουνιάδα μου μια χαρά και είναι λες και πάει σε λούνα παρκ.. όπου γης και πατρίς αυτό το παιδί !!! Καλό αυτό όμως… Την Παρασκευή γύρισα από την δουλειά και μου είχε κοιμηθεί στο αυτοκίνητο, τον πήρα μέσα και λέω οκκκκ ευκαιρία να κάνω δουλειές μετά από 20 λεπτά ξύπνησε και έκατσε στο κρεβάτι να παίζει με τα πόδια του για 2 ώρες…. Μέχρι που τέλιωσα όλες τις δουλειές… Αυτό το παιδί λατρεύει τη μαμά του… μετά τον πήγα μια τεράστια βόλτα με το καρότσι στην παραλία!!!

Δεν ξέρω ποια κοπέλα το έγραψε, αλλά κι εγώ περνάω ψυχολογικό με τον θηλασμό, δεν θέλω να τον κόψω! Λατρεύω να τον βλέπω να τρώει και η πλάκα είναι ότι τώρα πιάνει και με το χεράκι του το στήθος και τα κάνει έτσι, σαν να προσπαθεί να αρμέξει!!! Αχαχα

Έχετε αδιαθετήσει; Εγώ όχι ακόμα…!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα!!!

Καραμελάκι Μεγιά το Φουστανάκι!

Σωτηρία Καλορίζικη στην δουλειά σου !!!

Διαφημίσεις

ναι Μαράκι μου έβγαλε τα 2 κάτω μπροστινά δόντια μαζί!ελπίζω οτι και τα 2 πάνω κι αυτά μαζί θα βγουν!

κι εγω την Τετάρτη το πρωι εμβόλιο,να δω αν θα μας πει κι εμάς για φαγητό ανυπομονώ!!!

αληθεια μαζι βγηκαν?αχ τι ωραια που δεν καταλαβες τιποτα!αλλα μωρακια φκρινιαζουν πολυ πριν το δοντι:|
Καλημερα!

Χαθηκα γιατι δεν προλαβενα να πφφφφφ.

2 μερες ο μικρος πυρετο και την δευτερη εκανε και διαρροια. Χθες ειχε μονο διαρροια και δεκατακια ΑΛΛΑ η μεγαλη μου εκανε 2 φορες εμετο, φυσικα μολις χ#ζοταν ο μικρος... Τρεχα μανααααα!

Αυτο που με ανυσιχει ειναι οτι η μεγαλη εκανε εμετο μετα απο... φακες, το ιδιο φαγητο που ειχαμε φαι πριν την προηγουμενη αρρωστια τους. Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα θα κανουμε κανα μηνα-2μηνο να ξαναφαμε φακες :|.

Κατα τα αλλα εχω να βγω για βολτα κανα2 βδομαδες, οι ομοι μου δεν λενε να γιατρευτουν (τι περιμενα, αφου καθε 3 και λιγο αλλαζω πανες και μπανιαριζα τον μικρο να πεσει πιο ευκολα ο πυρετος) και εδω κοντευει να χτυπισει 40αρια απο ζεστη και καλοσοριζω τις υδρωτιδες στον μικρο :(.

Καλυτερα να σταματισω γιατι μονο γκρινια μου βγαινει... σορυ.

περαστικα τους τατουμ μου!!!
Καλησπέρα!!!!

Τα καταφέραμε σήμερα και πήγαμε οαεδ και τραπεζα.... ουφφφ!!! Πολλή κούραση βρε παιδιά, πολλές ώρες στο μάρσιπο η μικρή (περίπου 2) τη 1 καθόμουν (οαεδ, λεωφορεία):shock:

Κουράστηκα κι εγώ κουράστηκε και η μικρή....:|

Τελικά πήγα στα marks&Spencer και σε 10' πήρα φόρεμα για τη βάφτιση και παπούτσια ασορτί. Ήταν η πιο γρηγορη αγορά που έχω κάνει, ζήτησα από την κοπέλα φόρεμα κρουαζέ μακρύ, υπήρχε μόνο 1 οπότε ΤΕΛΟΣ!:cool:

Και χέστηκα που δεν είναι φανταχτερό και δεν κανει για τη δεξίωση του πρέσβη :tongue:

Ουφφφφ αυτά!

Μαρκέλλα να χαίρεσαι το Λεωνίδα σου!!!!! Μάκια του πολλά πολλά!:D

με γεια το φουστανακι:P
καλησπερα κοριτσια μου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!

κι εσεις να χαιρεστε τα μωρουλακια σας :D:D

με γεια το ρουχαλακι σοφια μου

κλεισαμε κι εμεις για τη βαφτιση 30 Ιουνιου

κι αυριο αρχιζουμε κι εμεις χορτοσουπαααα .. αντε να δουμε πως θα παει

χρονια πολλα στο μωρακι σου! αντε με το καλο η βαφτιση!!:P
Κελλα να τον χαιρεσαι τον γιο κ εγω τον αναδεχτο!!!

Εμεις αρχιζουμε αυριο φαγητο αντι για την δευτερα γιατί -ω ναι!- επιασα δουλίτσα επιτελους εστω κ στο παρα πέντε με προσελαβαν!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! Την καταλληλη στιγμη που δε θα χρειαστει να οψω θηλασμο εστω κ για σκαρτους 2,5 μηνες!

τελειαααααααααααααα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ευχαριστω κορίτσια! Είμαι διπλα χαρούμενη γιατι η τοποθετηση εγινε σε ενα χωριο λιγο παρακάτω 7-8 χιλιομετρακια ενω προπερσι δουλευα στα Γιαννενα κι εκανα 65 χιλ να παω κι αλλα τοσα να γυρισω δηλ 130 χιλ τη μερα, ταξιδι κανονικο!! Επίσης φτιαχνω κ τα καλεστηρια μονο που ελεγα οτι εχω χρονο και αλλαξαν αρδην τα δεδομενα, δινω κ για proficiency το Μαιο κ τωρα δε θα εχω καθολου χρονο για διαβασμα, κανω κι ενα εξαμηνιαιο σεμιναριο επιμορφωτικό...χαμός...όλα αυτα γιατι υπολογιζα πως δε θα πιασω δουλεια κ τωρα όλα επεσαν απανωτα. Το καλο ειναι πως το ωραριο θα είναι 8.10 με 12.45.

Κατα τ' αλλα χτες για πρωτη φορα η μπεμπα ξυονησε 4 φορες τη νυχτα, ενταξει δεν εκλαιγε αλλα μου την εσπασε. Σημερα εφαγε πρωτη φορα πατατα κολοκυθι καροτο και την ειχε ημαμα μου κ μου λεει "Ε δεν καλοεφαγε, μονο 20 κουταλιτσες περιπου" "ρε μανα 20 κουταλιες πρωτη φορα κ λες δεν εφαγε;; Ελεος!" Ειχα ξεχασει να της πω να μη φαει τοσο πολυ... είμασταν κ στην τρεχαλα για τα χαρτια της προσληψης....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Νεμίνα μπράβο για τη δουλίτσα! Καλή αρχή!!

Τατουυμ... περαστικά βρε συ! Σας έχει πάει λίγο %$&*&%$*% αλλά είστε σκληρά καρύδια εσεις βρε!!!!

Έχουμε ξεκινήσει κι εμείς διατροφή (ακολουθώ τον άντρα στη μάσα) και από ζάχαρο πάμε καλά! Δεν είναι ακόμα στα φυσιολογικά όρια αλλά πέφτει συνέχεια :D

Καλή συνέχεια βικάκι με τη διατροφή :)

Καταφέραμε με την κουμπάρα να φτιάξουμε 50 μπομπονιέρες :D και να νταντεύουμε τη μικρή ταυτόχρονα... ουφφφ! Άλλες 150 μένουν και μετά τα βαζάκια με το γλυκό:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κορίτσια! Είμαι διπλα χαρούμενη γιατι η τοποθετηση εγινε σε ενα χωριο λιγο παρακάτω 7-8 χιλιομετρακια ενω προπερσι δουλευα στα Γιαννενα κι εκανα 65 χιλ να παω κι αλλα τοσα να γυρισω δηλ 130 χιλ τη μερα, ταξιδι κανονικο!! Επίσης φτιαχνω κ τα καλεστηρια μονο που ελεγα οτι εχω χρονο και αλλαξαν αρδην τα δεδομενα, δινω κ για proficiency το Μαιο κ τωρα δε θα εχω καθολου χρονο για διαβασμα, κανω κι ενα εξαμηνιαιο σεμιναριο επιμορφωτικό...χαμός...όλα αυτα γιατι υπολογιζα πως δε θα πιασω δουλεια κ τωρα όλα επεσαν απανωτα. Το καλο ειναι πως το ωραριο θα είναι 8.10 με 12.45.

Κατα τ' αλλα χτες για πρωτη φορα η μπεμπα ξυονησε 4 φορες τη νυχτα, ενταξει δεν εκλαιγε αλλα μου την εσπασε. Σημερα εφαγε πρωτη φορα πατατα κολοκυθι καροτο και την ειχε ημαμα μου κ μου λεει "Ε δεν καλοεφαγε, μονο 20 κουταλιτσες περιπου" "ρε μανα 20 κουταλιες πρωτη φορα κ λες δεν εφαγε;; Ελεος!" Ειχα ξεχασει να της πω να μη φαει τοσο πολυ... είμασταν κ στην τρεχαλα για τα χαρτια της προσληψης....

χαχα στην εσπασε? :tongue:γτ ποσες φορες ξυπναει συνηθως???

Νεμίνα μπράβο για τη δουλίτσα! Καλή αρχή!!

Τατουυμ... περαστικά βρε συ! Σας έχει πάει λίγο %$&*&%$*% αλλά είστε σκληρά καρύδια εσεις βρε!!!!

Έχουμε ξεκινήσει κι εμείς διατροφή (ακολουθώ τον άντρα στη μάσα) και από ζάχαρο πάμε καλά! Δεν είναι ακόμα στα φυσιολογικά όρια αλλά πέφτει συνέχεια :D

Καλή συνέχεια βικάκι με τη διατροφή :)

Καταφέραμε με την κουμπάρα να φτιάξουμε 50 μπομπονιέρες :D και να νταντεύουμε τη μικρή ταυτόχρονα... ουφφφ! Άλλες 150 μένουν και μετά τα βαζάκια με το γλυκό:rolleyes:

αχ καλη συνεχεια! κ γω κουραστηκα αλλα τα ειχα τελειωσε σε 2 βραδιες:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

λοιπον τα νεα μας μας πειραξε το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας κ κανε το μωρακι εμετους κ κακακια πολυ συχνα πηρα τηλ την παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι απο το εμβολιο να του βαζω συνεχεια θερμομετρο και αν συνεχισουν οι εμετοι ως αυριο να του δωσω αλμορα του πειραξε το στομαχακι ειπε γι'αυτο θα καθυστερησουμε τις τροφουλες κιαλλο για μια εβδομαδα περιπου ειπε...

83tdp2.pngcWE4p3.png

λοιπον δειτε τωρα τι εγινε σημερα το απογευμα! ειμασταν μαζεμενοι πολλα ατομα σε ενα σπιτι και η μαμα μου ειχε σηκωμενο τον πριγκηπα και το γλυκο μου στριγγλιζε απο την χαρα του που εβλεπε πολυ κοσμο, διπλα στην μαμα μου καθοταν μια θεια μου (αδερφη της γιαγιας μου) μαζι με το εγγονακι της (2 χρονων σχεδων ειμασταν εγκυες μαζι με την μαμα του στο πρωτο μ παιδι)κ μαλωσε τον πριγκηπα μου του ειπε σταματα!!! μες στο αυτι μου! αμεσως το μωρακι κρεμασε τα χειλακια του και εβαλε τα κλαματα! λεει η μανα μου αααα θεια προσεξε καλα και εμεις το εχουμε χαδεμενο (στα ωπα ωπα κ καλα) και περνει αγκαλια η θεια μ το εγγονακι της κ λεει κ εμεις το εχουμε χαδεμενο αλλα εμας τουλαχιστον ειναι κ ομορφο!:cry: ρε κοριτσια το ειπε κ το εννοουσε το ελεγε πολυ σοβαρα:cry::cry::cry: στγνωμη δλδ γτ μου το λεει ασχημο το παιδακι μου??τι ασχημο εχει πανω του εκτος απο τα αυτακια του??? δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω ομορφο επειδη κ καλα ειναι παιδι μου αλλα ακομα κ το πιο ασχημο του κοσμου να ειναι το λες σε μια μαμα μπροστα αυτο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

λοιπον δειτε τωρα τι εγινε σημερα το απογευμα! ειμασταν μαζεμενοι πολλα ατομα σε ενα σπιτι και η μαμα μου ειχε σηκωμενο τον πριγκηπα και το γλυκο μου στριγγλιζε απο την χαρα του που εβλεπε πολυ κοσμο, διπλα στην μαμα μου καθοταν μια θεια μου (αδερφη της γιαγιας μου) μαζι με το εγγονακι της (2 χρονων σχεδων ειμασταν εγκυες μαζι με την μαμα του στο πρωτο μ παιδι)κ μαλωσε τον πριγκηπα μου του ειπε σταματα!!! μες στο αυτι μου! αμεσως το μωρακι κρεμασε τα χειλακια του και εβαλε τα κλαματα! λεει η μανα μου αααα θεια προσεξε καλα και εμεις το εχουμε χαδεμενο (στα ωπα ωπα κ καλα) και περνει αγκαλια η θεια μ το εγγονακι της κ λεει κ εμεις το εχουμε χαδεμενο αλλα εμας τουλαχιστον ειναι κ ομορφο!:cry: ρε κοριτσια το ειπε κ το εννοουσε το ελεγε πολυ σοβαρα:cry::cry::cry: στγνωμη δλδ γτ μου το λεει ασχημο το παιδακι μου??τι ασχημο εχει πανω του εκτος απο τα αυτακια του??? δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω ομορφο επειδη κ καλα ειναι παιδι μου αλλα ακομα κ το πιο ασχημο του κοσμου να ειναι το λες σε μια μαμα μπροστα αυτο???

Μη δίνεις σημασία μανάρι μου! Εδώ τη δικιά μας την έχουν πεί χοντρή {εδώ γελάνε} συν το γεγονός ότι όλοι την περνανε για αγοράκι (λες να γίνει cross dresser η λεσβία??) Δε μπορώ παρά να γελάω με κάτι τέτοια.

Το μόνο που θελω για το παιδί μου είναι να γίνει έξυπνο και καλός άνθρωπος, το ποιός την έχει πιο μεγάλη ουψψψψ... εννοούσα πιο ωραίο μωρό, πιο ψηλό κλπ κλπ στα φρύδια μου το γράφω... και το σχόλιο και αυτούς που τα λένε!

Εδώ ούσα γκαστρωμένη κ όταν έλεγα ότι εχω κορίτσι (στην αγοροκοιλιά κ καλά) μου έλεγαν "Δεν πειράζει... το επόμενο:shock:"

Βρε δε μας χέζουν! :tongue:

Κατα τα άλλα καλημερα σας!

Ξυπνήσαμε πουρνό πουρνό γιατί σκάβουν το δρόμο κ σα ζωα που είναι, έκοψαν σωλήνα της ΕΥΔΑΠ οπότε δεν έχουμε και νερό:evil:

Είμαστε μια τρέλα!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...