Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

Σοφάκι κι εγω με καπέλο την είχα χτες!!!ε,ρε τι πλάκα είχε!

Κι εμένα μ'εχει τρελλάνει στην γκρίνια και τρελλό χέσιμο τις τελευταίες μέρες...δοντάκι θα σκάσει αλλά απο πού;;;οεο;;;

Εν τω μεταξύ τα Pamper's είναι χάλια...απο παντού βρε κορίτσια της φεύγουν..δηλαδή τσάμπα τα κουπόνια αν τα θέλετε όποια θέλει να μου πει να της τα στείλω.Ευτυχώς έχω και της Babylino που είναι η μάρκα μας!!!

κατα τ' άλλα προσπαθω να μαζέψω τον αμάζευτο εδω μέσα!πείτε μου οτι περνάτε τα ίδια!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!!!

Σοφάκι κι εγω με καπέλο την είχα χτες!!!ε,ρε τι πλάκα είχε!

Κι εμένα μ'εχει τρελλάνει στην γκρίνια και τρελλό χέσιμο τις τελευταίες μέρες...δοντάκι θα σκάσει αλλά απο πού;;;οεο;;;

Εν τω μεταξύ τα Pamper's είναι χάλια...απο παντού βρε κορίτσια της φεύγουν..δηλαδή τσάμπα τα κουπόνια αν τα θέλετε όποια θέλει να μου πει να της τα στείλω.Ευτυχώς έχω και της Babylino που είναι η μάρκα μας!!!

κατα τ' άλλα προσπαθω να μαζέψω τον αμάζευτο εδω μέσα!πείτε μου οτι περνάτε τα ίδια!!!

Ποιά pampers της βάζεις???

Σε μας μόνο αν ρίξει πρωινό χέσιμο μπορεί να ξεφύγουν γιατί είναι τιγκα απο τσισακια 10 ώρες και...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ποιά pampers της βάζεις???

Σε μας μόνο αν ρίξει πρωινό χέσιμο μπορεί να ξεφύγουν γιατί είναι τιγκα απο τσισακια 10 ώρες και...

το 4άρι της φοράω...ενω πριν λίγες μέρες με το 3άρι των babylino διαρροές 0!

όλα ωραία Σοφάκι....μου άρεσε το 2ο απο το τέλος,το άσπρο αλλά πως θα θηλάσεις;δεν δείχνει να έχει άνοιγμα στο στήθος...

και το 2ο είναι πολύ όμορφο...απο όσο όμως σε έχω δει στις φωτό σου δε νομίζω να είναι πολύ του στυλ σου.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ψηφιζω το δευτερο... κι εμενα εχει λιγη γκρινια κ εκει που λεω πως θα με ξεπατωσειβ τη νυχτα αυτη κοιμαται ολονυχτις...μυστηριο πραμα...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Ρηνιώ baby dry έχουμε εμείς και βάζουμε τις No3 που είναι οριακά οπότε και μόνο στο επόμενο νούμερο να πάμε δε θα έχουμε πρόβλημα.

Μου τη δίνει μερικές φορές που την αλλάζει ο Γ και δεν φτιάχνει τα λαστιχάκια στα πόδια κ μετά χέζεται και έχουμε διαρροές... 100 φορές το έχω πει.

Όλα είναι και για θηλασμό. Το άσπρο έχει ραφή στο στήθος (μέρος του σχεδίου) με φερμουαρ που ανοίγει ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χθες Ανεβήκαμε μέχρι Ρέντη να παραλάβω τα βαζάκια για τη βάφτιση και μετά μικρολίμανο για περπάτημα και καφεδάκι με κάτι φίλους...

Αντηλιακό δε της έβαλα αλλά πρωτοφόρεσε καπελάκι και ήταν μια κούκλα :D

Την έπιασε βέβαια μια τρελή γκρίνια για λίγη ώρα

2η εβδομάδα είναι πια... τόσο σφίξιμο και δεν ηρεμεί με τίποτα, ούτε να την περπατήσεις ούτε βυζι:(

την ειδα στην φωτο στο φβ και ΝΑΙ ηταν μια ΚΟΥΚΛΑ!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!

Χτες πήγαμε και είδαμε την ξαδέρφη μας τη μπουμπου!!!Πόσο μικρή μου φάνηκε!!και πόσο θηρίο η δικιά μου!!Είχα ξεχάσει πως σε αυτη τη φάση είναι μαμ κακα και νάνι!!την πετύχαμε λίγο ξύπνια στην αρχή και λίγο πριν φύγουμε.Η δικιά μου δε νομίζω να κατάλαβε ακριβώς οτι ήταν ένα ανθρωπάκι αυτό που πιάναμε αγκαλιά με τον μπαμπά της!!

Κατά τ' άλλα να είναι καλά οι φίλες της την εφοδιάσανε με ρούχα απο 2 +.. οπότε κάθομαι σήμερα ξεχωρίζω και φυλάω σε ντουλάπες!Κι έχουμε και την ξαδέρφη του Νίκου που εντος των ημερών μαζεύουμε κι απο κει.ΘΕΝΚ ΓΚΟΝΤ για τα μεγάλα σόγια!!!:tongue::tongue::tongue:

Σωτηρία μου κι εμένα γκρίνια μάλλον θα βγουν τα πάνω δοντάκια χώνει μες στο στόμα ο,τι βρει και δαγκώνει με μανία...ελπίζω πέραν του χεσίματος -που ήταν αρκετό για 2ημερο- να μου τα πετάξει όπως τα κάτω:να μην το καταλάβω παρά μόνο με το κουτάλι.

Σοφάκι δεν το είχα προσέξει,για το φόρεμα.Εγω θα κατέβω στις κεπτώσεις το καλοκαίρι να ψωνίσω για τη γαμο-βάφτιση μας,αν τελικά μας πάνε όλα καλά και την κάνουμε...

Βίκη....εχτές σε σκεφτόμουν και ζήλευα...και μόνο στη σκέψη οτι είσαι με 2 βήματα για καφέ με θέα καθαρό ορίζοντα και μυρωδιά θάλασσας...ααχ.....πως τα πάτε εσείς;;είναι εντάξει ο μικρός με την απουσία σου;

Μαριούλα μου τί κούκλος είναι αυτός καλέ;;;τί παίδαρος;;; εσένα βρε απο μικρό θα τον κυνηγάνε τα κοριτσάκια!!!!!

Τατουμάκι;;Κατερινάκι;;που χαθήκατε;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!!

Καραμελ πόσο μου θυμισε η κορουλα ου τη δικη μου με τα πατουσακια εξω...μονιμως χανει τα καλτσακια της κι εγω δεν την παιρνω χαμπαρι κ κατα συνεπεια να κυκλοφορει με διαφορετικες στο καθε ποδι γιατι δε μου εχει μεινει ζευγαρι!!!

Ρηνιω μου αντε με το καλο να κανετε κι εσεις τη βαπτιση κ το γαμο παρεα. Ηθελα να σας βαλω φωτο αυτα που εκανα αλλα δεν ξερω πως κ δεν θελω να τα βαλω στο φβ γιατι θελω να ειναι εκπληξη για τους παρισταμενους... Εφτιαξα καλαθια μπομπονιερας απο καφασια φρουτων...ωραιότατα!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!

Χτες πήγαμε και είδαμε την ξαδέρφη μας τη μπουμπου!!!Πόσο μικρή μου φάνηκε!!και πόσο θηρίο η δικιά μου!!Είχα ξεχάσει πως σε αυτη τη φάση είναι μαμ κακα και νάνι!!την πετύχαμε λίγο ξύπνια στην αρχή και λίγο πριν φύγουμε.Η δικιά μου δε νομίζω να κατάλαβε ακριβώς οτι ήταν ένα ανθρωπάκι αυτό που πιάναμε αγκαλιά με τον μπαμπά της!!

Κατά τ' άλλα να είναι καλά οι φίλες της την εφοδιάσανε με ρούχα απο 2 +.. οπότε κάθομαι σήμερα ξεχωρίζω και φυλάω σε ντουλάπες!Κι έχουμε και την ξαδέρφη του Νίκου που εντος των ημερών μαζεύουμε κι απο κει.ΘΕΝΚ ΓΚΟΝΤ για τα μεγάλα σόγια!!!:tongue::tongue::tongue:

Σωτηρία μου κι εμένα γκρίνια μάλλον θα βγουν τα πάνω δοντάκια χώνει μες στο στόμα ο,τι βρει και δαγκώνει με μανία...ελπίζω πέραν του χεσίματος -που ήταν αρκετό για 2ημερο- να μου τα πετάξει όπως τα κάτω:να μην το καταλάβω παρά μόνο με το κουτάλι.

Σοφάκι δεν το είχα προσέξει,για το φόρεμα.Εγω θα κατέβω στις κεπτώσεις το καλοκαίρι να ψωνίσω για τη γαμο-βάφτιση μας,αν τελικά μας πάνε όλα καλά και την κάνουμε...

Βίκη....εχτές σε σκεφτόμουν και ζήλευα...και μόνο στη σκέψη οτι είσαι με 2 βήματα για καφέ με θέα καθαρό ορίζοντα και μυρωδιά θάλασσας...ααχ.....πως τα πάτε εσείς;;είναι εντάξει ο μικρός με την απουσία σου;

Μαριούλα μου τί κούκλος είναι αυτός καλέ;;;τί παίδαρος;;; εσένα βρε απο μικρό θα τον κυνηγάνε τα κοριτσάκια!!!!!

Τατουμάκι;;Κατερινάκι;;που χαθήκατε;;

ρινουλα μου ετοιμαζεται για τα πανω δοντακια ε? κατω ποσα εχει θυμαμαι για ενα εβγαλε και δευτερο??? αντε με το καλο κ τα πανω δοντακια;)

ευχαριστω για τα καλα σου λογια χαιρομαι που σου αρεσει το μωρακι μου:P

Καλημερα!!

Καραμελ πόσο μου θυμισε η κορουλα ου τη δικη μου με τα πατουσακια εξω...μονιμως χανει τα καλτσακια της κι εγω δεν την παιρνω χαμπαρι κ κατα συνεπεια να κυκλοφορει με διαφορετικες στο καθε ποδι γιατι δε μου εχει μεινει ζευγαρι!!!

Ρηνιω μου αντε με το καλο να κανετε κι εσεις τη βαπτιση κ το γαμο παρεα. Ηθελα να σας βαλω φωτο αυτα που εκανα αλλα δεν ξερω πως κ δεν θελω να τα βαλω στο φβ γιατι θελω να ειναι εκπληξη για τους παρισταμενους... Εφτιαξα καλαθια μπομπονιερας απο καφασια φρουτων...ωραιότατα!

νεμινα μου στειλε μας να τα δουμε ειμαι σιγουρη πως θα ειναι πολυ ομορφα!!!

εμεις μολις ηρθαμε απο την παιδιατρο περασε η οττιτιδα περασαν ολα:-P καναμε και τα 2 εμβολιακια μας και ολα οκ:-P επομενο εμβολιο σε ενα μηνα ακριβως... το μωρακι πηγε 7550 απο 7300 που ηταν πριν λιγες μερες:-Pμου ειπε να περιμενω 3 ολοκληρα 24ωρα να δω την αντιδραση απο τα εμβολια κ μετρα να παω να μου δωσει οδηγιες κ ξεκιναμε τροφουλες κρεατοσουπιτσες κοτοσουπιτσες χορτοσουπιτσες γενικα σουπιτσες:tongue::tongue::tongue: και φρουτακια θα παω να μου δωσει γραπτες οδηγιες με την σειρα και την ποσοτητα που θα τα ξεκινησω αχ πολυ χαιρομαι που ο πριγκηπας μου θα δοκιμασει κιαλλες γευσεις!:-P __________________

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ρινουλα μου ετοιμαζεται για τα πανω δοντακια ε? κατω ποσα εχει θυμαμαι για ενα εβγαλε και δευτερο??? αντε με το καλο κ τα πανω δοντακια;)

ευχαριστω για τα καλα σου λογια χαιρομαι που σου αρεσει το μωρακι μου:P

νεμινα μου στειλε μας να τα δουμε ειμαι σιγουρη πως θα ειναι πολυ ομορφα!!!

εμεις μολις ηρθαμε απο την παιδιατρο περασε η οττιτιδα περασαν ολα:-P καναμε και τα 2 εμβολιακια μας και ολα οκ:-P επομενο εμβολιο σε ενα μηνα ακριβως... το μωρακι πηγε 7550 απο 7300 που ηταν πριν λιγες μερες:-Pμου ειπε να περιμενω 3 ολοκληρα 24ωρα να δω την αντιδραση απο τα εμβολια κ μετρα να παω να μου δωσει οδηγιες κ ξεκιναμε τροφουλες κρεατοσουπιτσες κοτοσουπιτσες χορτοσουπιτσες γενικα σουπιτσες:tongue::tongue::tongue: και φρουτακια θα παω να μου δωσει γραπτες οδηγιες με την σειρα και την ποσοτητα που θα τα ξεκινησω αχ πολυ χαιρομαι που ο πριγκηπας μου θα δοκιμασει κιαλλες γευσεις!:-P __________________

ναι Μαράκι μου έβγαλε τα 2 κάτω μπροστινά δόντια μαζί!ελπίζω οτι και τα 2 πάνω κι αυτά μαζί θα βγουν!

κι εγω την Τετάρτη το πρωι εμβόλιο,να δω αν θα μας πει κι εμάς για φαγητό ανυπομονώ!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!

Χαθηκα γιατι δεν προλαβενα να πφφφφφ.

2 μερες ο μικρος πυρετο και την δευτερη εκανε και διαρροια. Χθες ειχε μονο διαρροια και δεκατακια ΑΛΛΑ η μεγαλη μου εκανε 2 φορες εμετο, φυσικα μολις χ#ζοταν ο μικρος... Τρεχα μανααααα!

Αυτο που με ανυσιχει ειναι οτι η μεγαλη εκανε εμετο μετα απο... φακες, το ιδιο φαγητο που ειχαμε φαι πριν την προηγουμενη αρρωστια τους. Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα θα κανουμε κανα μηνα-2μηνο να ξαναφαμε φακες :|.

Κατα τα αλλα εχω να βγω για βολτα κανα2 βδομαδες, οι ομοι μου δεν λενε να γιατρευτουν (τι περιμενα, αφου καθε 3 και λιγο αλλαζω πανες και μπανιαριζα τον μικρο να πεσει πιο ευκολα ο πυρετος) και εδω κοντευει να χτυπισει 40αρια απο ζεστη και καλοσοριζω τις υδρωτιδες στον μικρο :(.

Καλυτερα να σταματισω γιατι μονο γκρινια μου βγαινει... σορυ.

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλησπερααααααα

τι κανετε ??? καλη εβδομααδα να εχουμε .....

μαρκελλα ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑΚΟ... ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟς , Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ..........

τατουμ περαστικα σας

γενικα τρεχω κ δεν φτανω....αλλα το σαββατο ειχαμε παει μονοημερη χαλκιδα κ περασαμε σουπερ ήταν κ ιδανικη μερα......

εμεις απο φαγητα τρωμα πρωι μηλο-αχλαδι (ειχα προσθεσει κ μπανανα 2 μερες αλλα εβγαλε κατι σπυρακια κ την εκοψα δεν ξερω αν ηταν απο την μπανανα, αργοτερα θα την ξαναπροσθεσω) μεσημερι τρωμε αρνι με καροτο, λαδι κ λεμονι κ προσθεσαμε κ κολοκυθι σημερα για να δουμε..η αληθεια ειναι οτι δεν το τρωει με τοση ευχαριστηση οπως τα φρουτα αλλα με λιγο ζορι το τρωει....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα!!!!

Τα καταφέραμε σήμερα και πήγαμε οαεδ και τραπεζα.... ουφφφ!!! Πολλή κούραση βρε παιδιά, πολλές ώρες στο μάρσιπο η μικρή (περίπου 2) τη 1 καθόμουν (οαεδ, λεωφορεία):shock:

Κουράστηκα κι εγώ κουράστηκε και η μικρή....:|

Τελικά πήγα στα marks&Spencer και σε 10' πήρα φόρεμα για τη βάφτιση και παπούτσια ασορτί. Ήταν η πιο γρηγορη αγορά που έχω κάνει, ζήτησα από την κοπέλα φόρεμα κρουαζέ μακρύ, υπήρχε μόνο 1 οπότε ΤΕΛΟΣ!:cool:

Και χέστηκα που δεν είναι φανταχτερό και δεν κανει για τη δεξίωση του πρέσβη :tongue:

Ουφφφφ αυτά!

Μαρκέλλα να χαίρεσαι το Λεωνίδα σου!!!!! Μάκια του πολλά πολλά!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

πολύχρονος ο Λεωνιδάκος Μαρκέλλα μου!!!!δεν ήξερα οτι γιόρταζε!!

βρε Tatumάκι μαζεμένα;;;γκρίνιαξε,δεν πειράζει γι'αυτό είμαστε εμείς εδω!!!!

Κατερινάκι πως πήγε σήμερα με το κολοκύθι;

Καραμελάκι γι'αυτό μ'αρέσεις!!!χαχαχαχα!!!κι εγω έτσι είμαι,μπορεί να κοιτάζω δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω αλλά αν μου έχει καρφωθεί κάτι συγκεκριμενο στο μυαλό τέλος!!!

εχω αραδιάσει στο κρεβάτι της μικρής ρούχα απο 1-4 ετων τα έχω χωρίσει ηλικιακά και απο τις 2:30 τα φτιάχνω...ΟΟΟΟΟΟΧΙ δεν είναι τόσα πολλά αλλά δε μ'αφήνει η μικρή..ξυπνάει,κοιμάται,να φάμε,να μαζέψω κουζίνα και να θέλει και χέρια..έλεος!!!!

Εν τω μεταξύ είπα στην πεθερά μου να με βοηθήσει να κάνουμε γενική στην κουζίνα μια απο αυτές τις μέρες και στραβομουτσούνιασε και τα πήρα κρανίο.."γίνεται,μου λέει,και μετά το Πάσχα"..δεν πειράζει 5 μέρες να μου πάρει μόνη μου θα το κάνω λες και ζήτησα τον κόσμο..κι εν τω μεταξύ δεν είναι κι απο τις κακές πεθερές ρε γμτ αλλά με το παιδί και τον θηλασμό δεν μπορω,γιατί άμα θέλει να φάει η μικρή δεν μπορώ να κάνω ΚΑΙ δουλειές ταυτόχρονα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...