Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Έχω σηκωθεί από το κρεββάτι έδω και μια ώρα και η μικρή ακόμα κοιμάται μέσα!!!:shock:

Σα βλαμμένη μάνα που είμαι πάω ανά 10 λεπτά και τσεκάρω αν αναπνέει :?

ΝΤΟΪΝΓΚ!!!!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!!!

Μαρκέλλα μου φτιάχνεις και λαμπάδες;;;

Κι εγω ένα τέτοιο είχα πάθει μ'εναν πρωην...χαχαχα!!!δεν πειράζει βρε γι'αυτό τα λένε τυχερά,άλλωστε!!

Σοφία μου εμείς ξυπνάμε μαζί,οπότε δεν παίζει αυτό που λες!!!μακάι να κοιμόταν να έπινα καφεδάκι ήρεμα!!!

Ο Νίκος δεν σκαμπάζει κι έτσι δεν τον αφήνω να πιάσει τίποτα,παίρνω τηλ. τον αδεφό μου απευθείας να γλυτώνω και τα λεξοτανιλ!!

Κατά τ'άλλα ακόμα περιμένουμε να δούμε τί θα τους πουν με η δουλειά να δούμε μπας και τελικά γλυτώσουμε τα χειρότερα.

Η μικρή σήμερα έφαγε με λίίίίγη περισότερη όρεξη τη φρουτόκρεμα,βέβαια της έτριψα κι ένα πτι-μπερ ολικής μέσα και δεν ξέρω αν είναι απο αυτό ή είχε λίγο πείνα παραπάνω.

Μ'έχει πιάσει τρελλό κέφι για οικοκυρικά!!!το ίδιο παθαίνω κάθε άνοιξη που ανοίγει ο καιρός!!!βέβαια κοιτάζω το σπίτι πολλές φορές κι εύχομαι να ξύπναγα αύριο και να ήταν ανακαινισμένο..υπομονή όλα θα γίνουν,λέω και σε μένα να τ'ακούω μπας και το πιστέψω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρες!!!

Μαρκέλλα μου φτιάχνεις και λαμπάδες;;;

Κι εγω ένα τέτοιο είχα πάθει μ'εναν πρωην...χαχαχα!!!δεν πειράζει βρε γι'αυτό τα λένε τυχερά,άλλωστε!!

Σοφία μου εμείς ξυπνάμε μαζί,οπότε δεν παίζει αυτό που λες!!!μακάι να κοιμόταν να έπινα καφεδάκι ήρεμα!!!

Ο Νίκος δεν σκαμπάζει κι έτσι δεν τον αφήνω να πιάσει τίποτα,παίρνω τηλ. τον αδεφό μου απευθείας να γλυτώνω και τα λεξοτανιλ!!

Κατά τ'άλλα ακόμα περιμένουμε να δούμε τί θα τους πουν με η δουλειά να δούμε μπας και τελικά γλυτώσουμε τα χειρότερα.

Η μικρή σήμερα έφαγε με λίίίίγη περισότερη όρεξη τη φρουτόκρεμα,βέβαια της έτριψα κι ένα πτι-μπερ ολικής μέσα και δεν ξέρω αν είναι απο αυτό ή είχε λίγο πείνα παραπάνω.

Μ'έχει πιάσει τρελλό κέφι για οικοκυρικά!!!το ίδιο παθαίνω κάθε άνοιξη που ανοίγει ο καιρός!!!βέβαια κοιτάζω το σπίτι πολλές φορές κι εύχομαι να ξύπναγα αύριο και να ήταν ανακαινισμένο..υπομονή όλα θα γίνουν,λέω και σε μένα να τ'ακούω μπας και το πιστέψω...

Κι εμείς συνήθως μαζί ξυπνάμε ή στο 10' που έχει πάρει πρέφα ότι δεν είμαι στο κρεββάτι!!!!

Πολύ εντυπωσιάστηκα σήμερα!

Βρε συ μη βάζεις μπισκότα στην κρέμα γιατί μετά όλα με μπισκότα θα τα θέλει και θα τρώει μόνο ότι είναι γλυκό. (Μη βγάλεις με τα χεράκια σου τα ματάκια σου)

Είναι ήδη γλυκά τα φρούτα!:rolleyes:

Σπίτι ανακαινισμένο χμμμμ το τζοκερ και ξεκινάμε με τα παραθυρα και μπαλκονόπορτες, καινουρια παρκέ, πλακάκι για το μπαλκόνι, αλλαγή το μπάνιο όλο και μετά οργάνωση της αποθήκης και μετά.... ΞΥΠΝΗΣΑ!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κι εμείς συνήθως μαζί ξυπνάμε ή στο 10' που έχει πάρει πρέφα ότι δεν είμαι στο κρεββάτι!!!!

Πολύ εντυπωσιάστηκα σήμερα!

Βρε συ μη βάζεις μπισκότα στην κρέμα γιατί μετά όλα με μπισκότα θα τα θέλει και θα τρώει μόνο ότι είναι γλυκό. (Μη βγάλεις με τα χεράκια σου τα ματάκια σου)

Είναι ήδη γλυκά τα φρούτα!:rolleyes:

Σπίτι ανακαινισμένο χμμμμ το τζοκερ και ξεκινάμε με τα παραθυρα και μπαλκονόπορτες, καινουρια παρκέ, πλακάκι για το μπαλκόνι, αλλαγή το μπάνιο όλο και μετά οργάνωση της αποθήκης και μετά.... ΞΥΠΝΗΣΑ!:tongue:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

το ίδιο σκέφτομαι κι εγω!!γι'αυτό δεν της βάζω κι είπα να κάνω δοκιμή..δεν ξετρελλαίνεται και σκέφτομαι μπας και μας βάλει μπανάνα και είναι καλύτερα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!

Εδω ειμαστε με πυρετο πλεον 2η μερα, φυσικα και η γκρινια στα φορτε της. Ιωσουλα και καλα να περναμε...

Κατα τα αλλα ΠΟΝΑΩΩΩΩ. Ας πει καπιος στους γιατρους οτι 3 μερες ξεκουραση τους... ωμους σε μωρομαμα, που το μικρο της μπουσουλαει (καθε μερα ηλεκτρικη τουλαχιστον), δεν υπαρχει....

Παω να ντυθω γιατι πρεπει να παμε για ψωνια :(.

Ρινιω, για οταν με το καλο δωσεις επισημα μπισκοτα, δοκιμασε και τα βρεφικα του σουπερ μαρκετ που εχουν και λιγοτερη ζαχαρι ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

Από φρούτα εμείς τρώμε όλα τα βασικά, μήλο μπανάνα, αχλάδι και πορτοκάλι… κανένα πρόβλημα κάνει σαν λυσσασμένο! Αύριο ξεκινάμε χορτόσουπα!

Ξεκινήσαμε 1η μέρα μήλο, 2η προσθέσαμε μπανάνα, 3η πορτοκάλι και τέλος αχλάδι… γιατρός δεν υπήρχε να μας πει τι και πως, μια χαρά τα πήγαμε… την ημέρα μετά το πορτοκάλι είχαν έρθει οι Γλάροι του Αιγαίου ( γιατροί ) τους είπα ότι είχα δώσει πορτοκάλι , αν έκανε αλλεργία θα ήμουν ήσυχη που ερχόταν γιατρός στο νησί! Μου είπαν ότι καλά έκανα και ότι το παιδί δεν έχει πρόβλημα!  Αύριο ξεκινάμε χορτόσουπα!

Οι συμβουλές που μου έδωσαν είναι να ξεκινήσω για μία εβδομάδα χορτόσουπα , πατάτα, κολοκύθι, καρότο και κάθε φορά να προσθέτω από ένα πράσινο, σέλινο, μαιντανό, πράσο, μπρόκολο κτλ… τέλος το κρεμμύδι, μετά από μία εβδομάδα να βάλω κρεατάκι, μοσχάρι ή κοτόπουλο !! μία εβδομάδα μετά να βάλω και λίγο κριθαράκι… Επίσης μου είπαν να μην δίνω στο παιδί κάθε μέρα κρέας αλλά 4 φορές περίπου την εβδομάδα! Τις υπόλοιπες χορτόσουπα με λίγο ζυμαρικό ή αργότερα τραχανά!

tatum – Καραμελίτσα περαστικά σας!!!

Ρηνιώ μπορείς στα φρούτα να βάλεις ένα κουταλάκι κρέμα βανίλια ρυζάλευρο, για να μην βάζεις μπισκότα!

Κέλλα μερικές φορές ταιριάζει το ότι ο καθένας μας παίρνει αυτό που του αξίζει! χιχιχι Τώρα για την παρολίγον πεθερά σου... να πω γλίτωσες;;; Ας μην λέω μεγάλες κουβέντες είμαι κι εγώ αγορομάνα!

Βικάκι όχι πατάτα ακόμα... δεν μπορούν να τη μεταβολίσουν καλά και πέφτει βαριά, όσο για το κρέας θέλει κάθε μέρα για να παίρνει το σίδηρο που χρειάζεται.

Ξεκίνησε από χθες η μικρή οξεία μαμακίαση.... από εκει που πήγαινε σε όλους, από αγκαλιά σε αγκαλιά τώρα κλαίει στο δευτερόλεπτο ή στο 5' στον άντρα μου!:shock:

Τι έχει συμβεί???? Πέρα από κοιλοπονάκια που έχει και είναι λίγο γκρινιάρα δεν έχει γίνει κάτι άλλο:|

Σε λίγες εβδομάδες είναι και η βάφτιση, τι θα γίνει??? Πώς θα γίνει??

Άσε που λογω της γκρίνιας θα μου βγεί η ψυχή να ετοιμάσω μπομπονιέρες κλπ...:(

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα μανούλες...

ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.

Σοφία μου κι εμένα μια απο τα ίδια...βεντούζα όμως υποψιάζομαι οτι θα σκάσει δόντι σε λίγες μέρες γιατι άλλη εξήγηση δεν έχω.

Με τη βεντούζα που λέτε κι η πεθερά σε εξωτερικές δουλειές δεν μπόρεσα να κάνω απο δουλειές παρά τα βασικά και τώρα που εδέησε ο Κύριος και κοιμήθηκε να κάνω και τα υπόλοιπα..Μέχρι και τα ρουχα τα άπλωσα με αυτην στο μάρσιπο.........α πα-πα!

Η Κατερίνα που είναι βρε κορίτσια;

Μπισκότο δεν της ξαναβάζω,το αποφάσισα κοτσάνα εκανα...θα την αφήσω και αύριο να πεινάσει καλά και να της δώσω τη φρουτόκρεμα...

Βίκη μου δεν μας έχει δώσει άλλες κρέμες την Τετάρτη έχουμε εμβόλιο και θα ρωτήσω και για νεό αλλά και για "απογευματινό".

Αισθάνομαι και λίγες ενοχές γιατί σκέφτομαι οτι θα ξεκολλήσει λίγο απο το στήθος,είμαι παράλογη;Το λατρεύω που τη θηλάζω αλλά και μόνο στη σκέψη οτι μπορεί να την ταΐσει κάποιος άλλος δεν ξέρω σαν να απελευθερώνομαι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοπελιες

με εχει πεθανει η μεση μου :|:|:|

περαστικουλια στα αρρωστουλια..

Ειρηνακι ναι καταπιανομαι και με λαμπαδες , λογικα την Κυριακη θα προλαβω να ανεβασω και καμια φωτο

Βικυ η αληθεια ειναι πως ουτε την πεθερα εκεινη ηθελα αλλα ουτε και τον συγκεκριμενο για συζυγο, δε με αφηνε να κανω παρεα με τους φιλους μου, μου ειχε σπασει 4 κινητα σε κρισεις ζηλιας κλπ κλπ ..

καραμελ μη νοιωθεις ασχημα.. κι εγω οταν κοιματε καθε λιγο κοιταω αν αναπνεει και καποιες φορες αμα ειναι πολυ ησυχη η ανασα του τον εχω ξυπνησει κι ολας τον κακομοιρουλη

κι εγω τον φορεσα για να παμε στον οαεδ προχτες οπου περναμε και μια τεραστεια σκαλα πανω κατω γιατι παρεμβαλονται γραμμες τρενου.. ε με αυτα και με τ'αλλα τη γ@#%σ@ τη μεση μου

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημερα!!! καραμελ μ χαιρομαι που τελικα δεν ηταν τπτ οι ασπρες ινες! μαμακιαση η μικρη ε????? να την σηκωνει περισοτερο ο μπαμπας για να μαθει παλι! τατουμ μουετοιμαζεστε για δοντακι ε? αχ κ εγω θελωωωωωωωωωωωωωω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Χθες Ανεβήκαμε μέχρι Ρέντη να παραλάβω τα βαζάκια για τη βάφτιση και μετά μικρολίμανο για περπάτημα και καφεδάκι με κάτι φίλους...

Αντηλιακό δε της έβαλα αλλά πρωτοφόρεσε καπελάκι και ήταν μια κούκλα :D

Την έπιασε βέβαια μια τρελή γκρίνια για λίγη ώρα

2η εβδομάδα είναι πια... τόσο σφίξιμο και δεν ηρεμεί με τίποτα, ούτε να την περπατήσεις ούτε βυζι:(

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...