Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα γυρίζαμε και τώρα την κράτησε λίγο κάτω η πεθερά μου να κάνω ένα μπανάκι και κάθομαι σαν ανθρωπος,αλλιως ο Νίκος δεν την κάνει καλά.

Σοφάκι μου κι εγω μαζί σου!ε,έλεος δηλαδή,μου γύρισε το μάτι με αυτά που διάβασα...εν τω μεταξύ πιο ύπουλη ασθένεια απο τον διαβήτη δεν υπάρχει...εγω κυνηγάω τον δικό μου να μειώσει λιγάκι το τσιγάρο έχουν καρα-ιστορικό καρκίνου στο σόι του πατέρα του (απο 11 αδέρφια τα 5 απο καρκίνο) εγω τα λέω εγω τ'ακούω...:evil::evil:

Σωτηρία μου τρελλάθηκα με αυτό που της διάλεξες!!!!εν τω μεταξύ χάζευα λίγο στο site και .............χάζεψα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολοι ιδιοι ειναι... Ο Τζουρ με εχει duble score στα κιλα και τιποτα δεν κανει γι αυτο. Χαλιετε, γκρινιαζει, ανχονετε, αρχιζει διαιτα και... 20 λεπτα μετα παει στο ψυγειο και τρωει παγωτο. Κι εγω ο μ@λ@κ@ς τρωω γλυκα μονο οταν κοιματε για να μην ζηλευει. Οχι τιποτα αλλο, αν δεν ηταν τα κιλα δεν θα τσακιζε τοσο συχνα και τοσο ασχημα τους αστραγαλους του και θα μπορουσε να βοηθαει και λιγο παραπανω με τον μικρο και να μην φτασω να εχω παρακουρασει τον δεξι ομο και τωρα να ειμαι με φαρμακα και να μην μπορω να σηκωνω τον μικρο χωρις να φωναζω απ τον πονο... 2 μερες του ελεγα ποναω και να παμε στον γιατρο και σμασια δεν εδηνε γιατι νομιζε οτι ηταν απλα γκρινια λεει... λες και του γκρινιαζω οταν ποναω... εδω νομιζε οτι η γεννα απλα ποναει (σαν ενα στραμπουλιγμα ενα πραγμα...

Ειναι στιγμες που νομιζω οτι ειναι πιο μωρο απ τον μικρο... Οι αντρες παντα πονανε, δεν ειναι καλα κτλ κτλ και ΠΟΤΕ δεν κανουν κατι γι αυτο αν δεν χεστουν απ τον φοβο τους και αυτο δεν θα κρατησει. Ψαχνω με φαναρι σαν τον Διογενη (αυτος δεν ηταν?) να βρω εναν αντρα που να σκευτετε λογικα....

Ενα δικανο θα μας Καραμελενια και θα ησιχασουμε!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλησπέραααααα

ουφ σοφία σκότωμα θέλουν όλοι οι άντρες!!!κ μετα λένε εμάς παρανοικές που τα ψάχνουμε όλα!! πολύ ανωριμότητα ρε παιδί μου!!!πιφπιφπιφ!!τουλάχιστον τώρα που θορυβήθηκε κ πάει στην διατροφολογο μήπως βαλει μυαλό!!!

σωτηρία με γεια τα ρουχαλάκια σας!!!με το καλό η βαφτιση πότε είπαμε θα την κάνετε?

εμείς σήμερα πήγαμε παιδογαστρεντερολόγο κ μπορώ να πω με προβλημάτισε!!!τελοσπάντων θα σας τα πω αύριο πάω να την πέσω γιατί κουραστηκα σήμερα πολύ!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερες.... Σε λιγότερο από ενα μηνα εχουμε τη βαπτιση, 7 Μαίου, τουτέστιν Τριτη μερα του πασχα... Ανυπομονώ......

Ναι βρε παιδί μου αυτοι οι αντρες...τσ τσ τσ...τι ρατσα είναι...λενε εμας κουτσομπόλες κι αυτοι αμα πιάσουν το κουτσομπολιό μεταξυ τους (αποκλειστικά, μας αφηνουν απέξω εμας) μη σε πιασουν στο στόμα τους...νομίζουν οτι είναι ικανοί για όλα και αμα τους αναθέσεις κατι δεν μπορουν να το βγαλουν εις περας αφενός, αφετέρου θα εχουν να το χτυπούν για χρονια... Επιπλέον ποτε δε θα παραδεχτουν την ανικανότητά τους... Αν τυχει κι αρρωστησουν (ψιλά, με καμια ιωση) είναι σαν να είναι ψυχορραγούντες τουλάχιστον, πονάνε 10 φορες απ' ότι πραγματικα πονάνε... Επιπλέον ποτέ, μα ποτέ δε θα εκτιμήσουν τι ...πολυμηχανηματα είμαστε εμείς οι γυναίκες, καθώς γι' αυτούς αυτό είναι το....καθήκον μας!!!

Παρακολουθήστε κι αυτό, όχι ολόκληρο αν δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντα σας, απλώς κάποια στιγμή λεει κατι πολύ ωραίο για τη γυναίκα του κι αυτόν!

http://www.ted.com/talks/ken_robinson_says_schools_kill_creativity.html

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημρερούδια!

Τα κακάκια μας μας παραξένεψαν σήμερα.... αρκετά υγρά με φλυδάκια πράσινα και κλωστούλες άσπρες wtf?

Να ανησυχήσω?????:|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καραμελάκι θα έρθω για μάρτυρας υπεράσπισης!

ο Δικός μου έχει πολλές ελιές και τον κυνηγάω με το αντηλιακό! Με φαγητό δεν έχουμε προβλήματα, μόλις πάρει μερικά κιλά αρχίζει και κόβει τα πάντα μόνος του, αλλά ο διαβήτης θέλει πολύ πολύ προσοχή, καλύτερα που ταρακουνήθηκε!

Εμείς κανένα νέο ! Τα ίδια... ! Σας στέλνω τις καλημέρες μου :D

καλημεραααα

http://m.similac.com/feeding-expert/diaper-decoder

Για ριξε μια ματια εδω καραμελ μηπος βγαλεις ακρη. Ασπρες κλοστες νομιζω ειναι η βλενα (υπερπαραγωγη, αλεργια, ιωσουλα). Αν εφαγες κατι ασυνηθιστο πχ με πολλα μπαχαρικα, παιζει να ειναι απο αυτο. Αν εχει κεφια μην σε ανχωνει κανε υπομονη 2-3 μερες γιατι συχνα σταματανε μονα τους αυτα (ή ανεβαζει δεκατα και βριζεις οποιον φταρνιστικε σε ακτινα 1χιλιομετρου απ την μικρη)

-

"Βρε Τζουρ, εγω πως μπορω?" "Εσυ εισαι ολη μερα με τα παιδια, συνηθισες"....

Περνουμε κατι που θελει συναρμολογιση, πεδευετε 1 ωρα, τον διωχνω, κανει υποδιξεις που δεν ακουω, το φτιαχνω στο 10λεπτο. Χαλαει κατι, το φτιαχνω "Αφου εσυ το συναρμολογισες, ξερεις πως λειτουργει", τωρα ποτε συναρμολογισα το punto που εχει πανω 88 πατεντες για να λειτουργει δεν θυμαμαι... Και μετα διαβαζει μια φορα το μανουαλ του πλυντηριου και μου λεει "δεν το εκανες μπλα μπλα γιατι δεν ξερεις πως λειτουργει και δεν ειναι χαλασμενο" "οκ καντο να δουμε" (κι ας το εχω κανει) και φυσικα δεν λειτουργει και παλι ομως πεταει το θεεικο "εσεις οι γυναικες δεν τα πατε καλα με τετοια πραγματα, λειτουργει αλλιος το μυαλο σας". Ε! Εκει απανταω "ναι! καλιτερα".

Μια ζωη τα ξερουν ολα και αποτυχενουν μονο επιδη ειναι "βλ@μενη η βιδα".... Ποτε θα μεγαλωσουν δεν μας ειπαν :tongue:.

Νεμινα, ολο το βιντεο ΤΕΛΕΙΟ ειναι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μ αρεσει που μπηκα να γραψω για τον Μας και μονο γι αυτον δεν εγραψα!

2 μερς τωρα ειναι με δεκατα, μες τα νευρα, την γκρινια και κολιμενος στο στηθος, οταν δεν ειναι εκει, ειναι με το ενα χερι στο στομα και το αλλο ατο αυτι. Μαλον αρχησαν να βαρανε γερα τα οργανα για δοντακι!

Το αλλο που ηθελα να σας πω... Η μεγαλη το Σεπτεμβριο θα παει σχολειο και καπια σχολεια κανουν ενα "τεστ" στα παιδια για να τα δεχτουν. Ο Τζουρ αποφασισε χθες να ασχολιθει και αυτος με το θεμα και μου λεει "αν θελουμε να παει στο ....., πρεπει να ξερει στα αγγλικα τα χρωματα" Εγω: "τα ξερει" Τζ "να μετραει μεχρι το 10" Ε "ξερει" Τζ "να απανταει στην ερωτηση πως σε λενε" Ε "ξερει" Τζ "να γραφει στα αγγλικα το ονομα της" Ε "δεν ξερει" Τζ "που τα εμαθε ολα αυτα? Σιγα μην τα ξερει" (ελα μου ντε που τα εμαθε?).

Παω να κοιμησω τον μικρο και γυρναω για να τον βρω να ρωταει την κορη ποσες μπαλες κραταει και τι χρωματα ειναι κτλ και να λαμπει το προσωπο του απο περιφανια. Τζ "Μπορει να κανει το τεστ τωρα???" "δεν μπορουμε πια να μιλαμε αγγλικα οταν δεν θελουμε να μας καταλαβενει". Δηλαδη εγω οταν του ελεγα "αλλη ωρα τα λεμε, σε καταλαβενει" το ελεγα για πλακα ε???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχ!!! Τατουμμ!!

Άντρες: Όταν παίρνουμε κάτι συναρμολογούμενο ποτέ μα ποτέ δεν κοιτάμε τις οδηγίες… οι μισές βίδες περισσεύουν και ρίχνουμε και κανένα καντήλι γιατί δεν είναι ίσια!

Γυναίκες! Φυσικά και φτιάχνω τα πάντα σε πολύ λίγο χρόνο…

Ωραίος!!! Πες του Τατουμ πως αν περιμεναμε από δαυτους...χάιντε χάιντε...!!!!!

Εμεις σημερα-ω ναι!- σπασαμε το εμπαργκο και πήγαμε όλοι στην πεθερα μας μαζι με τα αερομεταφερούμενα μικρόβια που μας περιβαλλουν..!!!

Τωρα εχω βαλει μπρος να φτιαξω μια μαριονετα απο χαρτοπολτο (η μαλλον από μια στο καθένα αναλογα με τα...ενδιαφεροντα) και έπεσα πανω σε ενα μπλογκ κι εχω ενθουσιαστεί....θελω να τα κανω ¨ΟΛΑ!!!!

http://agelini.blogspot.gr/2011/01/decoupage-recycling-box-with-decoupage.html

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Τελικά το χθεσινό που έφαγα, ήταν λίγο βαρύ και μας πείραξε και τις 2 {Τσιρλιπιπί με πήγε... Παραλίγω να χεστώ πάνω μου για 2 μέτρα που απέχει το γραφείο από το μπάνιο}

Τα ασπρα πάντως ήταν τα "σποράκια" αλλά σε κλωστή....

Όπως και να'χει μετά χέσαμε κανονικά!

Έψησα μήλο χθές, το δίνω στη μικρή... πφφφ αδιάφορη!

"Μαρή πάρτο με το χεράκι" "μιαμ μιαμ τι ωραίο που είναι" ... τζίφος! BLW το δικό μου παιδί??? Ποτέ!!!

Από βδομάδα να εφοδιαστώ με βιολογικά και να δοκιμάσουμε λίγο μήλο πάλι, κανά ζωμό.... Ούφ!:|

Μήπως δεν είναι έτοιμη να φάει σκόμα?:confused:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοριτσια μου,

μολις τωρα εκατσα απο τις 7:30 το πρωι με ενα διαλειμα δεκαλεπτο για να φαω ενα αυγο... τα εχω παιξει αλλα χαιρομαι γιατι βρηκα πολυ ομορφα υλικα και βγαινουν πανεμορφες οι λαμπαδες μου

πηγα και στη λαικη και επεσα πανω σε εναν φιλο απο τα πολυ παλια, ο οποιος συνεργαζεται με εναν πρωην και ακουσον ακουσον... με αυτον ειχαμε χωρισει μετα απο δυο χρονια γιατι θεωρησε πως τραβαει πολυ και θα επερεπε να επισημοποιησημε (αυτα του τα ελεγε η μαμα του) και αυτος ηθελε να ζησει τη ζωη του και οχι να φορτωθει γυναικα και κουτσουβελα πριν τα 35 του κι αλλα τετοια. Τι κι αν εγω ακομα ημουν στη σχολη και δεν ειχα καμια διαθεση να κανω μαζι του οικογενεια .. χωρισαμε.. το ειχε υποσχεθει και στη μαμα του... Εδω να σας πω πως ειναι 2 χρονια μικροτερος μου και μαθενω πως εχει παντρευτει και εχει και 3 :shock::shock::shock: παιδια...

χαααααααχαχααχαχαχαχαχα αυτο που λενε για τις μεγαλες μπουκιες?? ε ! αυτο...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερούδια

καλησπερα κοριτσια μου,

μολις τωρα εκατσα απο τις 7:30 το πρωι με ενα διαλειμα δεκαλεπτο για να φαω ενα αυγο... τα εχω παιξει αλλα χαιρομαι γιατι βρηκα πολυ ομορφα υλικα και βγαινουν πανεμορφες οι λαμπαδες μου

πηγα και στη λαικη και επεσα πανω σε εναν φιλο απο τα πολυ παλια, ο οποιος συνεργαζεται με εναν πρωην και ακουσον ακουσον... με αυτον ειχαμε χωρισει μετα απο δυο χρονια γιατι θεωρησε πως τραβαει πολυ και θα επερεπε να επισημοποιησημε (αυτα του τα ελεγε η μαμα του) και αυτος ηθελε να ζησει τη ζωη του και οχι να φορτωθει γυναικα και κουτσουβελα πριν τα 35 του κι αλλα τετοια. Τι κι αν εγω ακομα ημουν στη σχολη και δεν ειχα καμια διαθεση να κανω μαζι του οικογενεια .. χωρισαμε.. το ειχε υποσχεθει και στη μαμα του... Εδω να σας πω πως ειναι 2 χρονια μικροτερος μου και μαθενω πως εχει παντρευτει και εχει και 3 :shock::shock::shock: παιδια...

χαααααααχαχααχαχαχαχαχα αυτο που λενε για τις μεγαλες μπουκιες?? ε ! αυτο...

χαχαχα καλό! Έτσι έτσι γιατί κάποιες μπουκιές, σου κάθονται κιόλας!!!

Άντε να δω αν θα καταφέρουμε να πάμε στον ΟΑΕΔ σήμερα με τη μικρή... το σίγουρο είναι ότι επειδή θα τη φορέσω θα κάνουμε και γ@μώ τις γυμναστικές :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...