Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Απ αυτα που ειχα διαβασει, αργεις καπος να δωσεις κρεας ή το κανεις κιμα και αλλες το δηνουν σε μπαστουνακια. Εγω του το εδηνα σε μικρες μπουκιτσες σαν το "σκουφακι" απ τα ακουστικα. Αν θες δοκιμασε να της δωσεις βρασμενο μηλο και αναλογα πως θα αντιδρασει θα κρινεις αν μπορει και μπορεις και εσυ. Εγω ηθελα αλλα φοβομουν και οταν ειδα πως εκανε με το μηλο, πειστικα οτι δεν ειναι κατι φοβερο και ας ψιλοφοβαμαι ακομα με κρεατα, πιστευω οτι το χρηαζοντε και γι αυτο του το δηνω ετσι. Ασε που το κουταλι το θελει μονο αδειο και το μηλαρακι, ενω ανοιγε το στομα, το εφτυνε οταν το εκανα κρεμα :S

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα-σπερα....

εμεις μολις γυρισαμε από το νηπιαγωγειο όπου παιξαμε με το γιο μου τον Ρουνι Ρουνι, κουκλοθεατρο (βλ. 3 λυκακικα) στα πλαισια ενος προγραματος όπου οι μαναδες πανε μια μια καθε τριτη κ παρουσιαζουν κατι για το παιδι. Είναι ενα μερος του προγραμματος το οποίο λεγεται βηματα για τη ζωη κ ειναι εξαιρετικά ωφελιμο.

Κατα τ' αλλα εσεις βλεπω όλα καλά, εμεις θα αρχισουμε κρεας στις 21-22. Βεβαια χτες της εδωσα κατι ψιγματα βραστου κοτοπουλου κ τα απολαυσε όπως αλλωστε κ οτιδηποτε βλεπει να κρατω από φαγητα μεχρι χαρτα. Αχ ποσα βιβλιαρακια μου εχει αρπαξει από την αγκαλια κ σε χρονο d.t τα κανε...χαρτοπολτο...

Εν τω μεταξυ τωρα τελευταια, οταν χαιρεται κανει εναν ηχο σα φρεναρισμα νταλικας εχει πολυ πλακα. Το κανε κ παλιοτερα αλλα πολυ πιο ήπια. Αν ξυπναει ετσι την καταλαβαινουμε από τα φρεναρισματα!!

Προχτες της εδωσα βανιλια κ κοκκινησε όλο το πανω χειλος της κατω από τη μυτη. τρομαξα γιατι εχω δει κοριτσακι που εχει παθει κατι παρομοιο σε ολο το σωμα απο αλλεργια στο αυγο. Ο Θεος να βοηθαει.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημερο-καλησπέρες!!!

Εμείς το πωι είχαμε παρέα,τα αδέρφια μου κι η θειά μου είαν έρθει απο δω για καφεδάκι γυρίζωντας απο το νεκροταφείο.Δυστυχως δεν τους είδα καλά γιατί με το μωρό όλο και με κάτι ασχολείσαι (τάισμα,άλλαγμα κλπ) και περνάει η ώρα...

Σωτηρία μου κι εγω τρέμω τις αλλεργίες,ήμουν πολύ αλλεργική κι εγω και πάνε κληρονομικά αυτά ευτυχώς δεν μας έκανε στα φούτα ως τωρα,πιο καλοκαίρι να δούμε με τα ροδάκινα και τα βερύκοκα-αν μας επιτρέψει η γιατρός να φάμε.

Κατά τ'αλλα...λέω το απογεύμα να το βολτάρω το κορίτσι μου να ξκεκινήσω κι εγω περπάτημα να φεύγουν τα κιλάκια να πάνε στα 7 καλά του Θεού,τί λετε;;;;;

Τατουμ κι εγω Ο,ΤΙ και να πάρω και ΑΠΟ ΟΠΟΥ και να το πάρω πλύσιμο οπωσδήποτε!!Οπότε δεν με απασχολεί αν είναι κινέζικο ή ταιλανδέζικο αφού θα πλυθεί και θα σιδερωθει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα !!!

Πρωί πρωί εκεί που είχα φτιάξει το σαλατικό μου για το μεσημεριανό γεύμα & το καφεδάκι μου για το καλημέρα, σκίστηκε η τσάντα μεταφοράς και πάρτα κάτω... μέχρι να μαζέψω το χαμό με τα σαλατικά για να τα πετάξω στον πλησιέστερο κάδο, πάρε κάτω και τον καφέ! Έτσι βρε για καλημέρα... Ποια Που**τατα με είδε και με μούντζωσε! Όχι τπτ άλλο έχει πέσει πείνα καθώς είμαι στη δίαιτα! Αλλάααα βράχος! Θα κάνω υπομονή & θα φαγοποτιάσω στο σπίτι!

Εμείς ΣΕΧ την Κυριακή στο μεσημεριανό ύπνο του μπέμπη…

Ρε κορίτσια 24 ώρες δεν φτάνουν και αν έρθει το βράδυ…..

Το πρωί ετοιμάζω το μπέμπη – πάμε στη θεία του – πάω για δουλειά – παίρνω το μπέμπη, πάμε σπίτι, να μαζέψεις λίγο, να τον πας μια βόλτα, να φάει τη κρέμα, να ετοιμάσεις φαί για την επόμενη μέρα, να φτιάξεις ταπεράκια για τη δουλειά, να ετοιμάσεις τα πράγματα του μπέμπη για την επόμενη, να βάλεις Κανά πλυντήριο. & φυσικά οι δουλειές τροχός τύχης… πλύνε μπάνιο με χλωρίνες, πήγαινε σουπερ μάρκετ, καθάρισε το αυτοκίνητο γιατί σε πιάνει ( εμένα εννοώ ) υστερία αν είναι με χώματα τα πατάκια, μα πώς να μην είναι αφού το παρκάρω σε χωράφι, σιδέρωσε τα ρούχα, βγάλε τα καλοκαιρινά, βάλε τα χοντρομάλλινα, άσε έξω τα ενδιάμεσα… @λλά κι έξω;;….& οι κότες στο κοτέτσι θέλουν και το δικό τους πρόγραμμα, μα έχουμε και 2 σκυλιά που θέλουν την βόλτα τους και τη λάτρα τους…

….και τώρα που ήρθε η άνοιξη… πλύνε τοίχους να φύγει η κιτρινίλα από τα θερμαντικά, πλύνε τρίψε πατώματα ( πέτρα ) για να περαστεί το βερνίκι, έξω οι βεράντες;;; πλύνε τρίψε να κάνουμε αρμούς να περαστούν βερνίκια… και τους τοίχους δεν θα τους ασπρίσεις;;; και η αποθήκη που ήταν χωρίς παράθυρα και τώρα μπαίνουν τα παράθυρα και πρέπει να την καθαρίσουμε γιατί από την εκσκαφή που έγινε δίπλα γέμισαν τα πάντα σκόνη και χώματα!!! παντού χώματα!!!

Άσε το άλλο, πότε να φτιάξεις νύχι, πότε να κάνεις αποτρίχωση, μπάνιο πάλι καλά κάνουμε ανελλιπώς.. !!!

Και φυσικά το μεγάλο μωρό μου είναι από αυτά που δεν λερώνουν και βοηθάει… και φυσικά έχει αναλάβει όλες τις εξωτερικές δουλειές, αλλά κάποια είναι από αυτά που θέλουν 2 γιατί αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ ή λόγω της δουλειάς του αν γυρίσει αργάμισι και πτωματέξ να μην τον βοηθήσεις να τα ξεμπερδέψει γρήγορα;;; Ουφφφφ ………….

ΣΕΞ;;;; το μωράκι μου κάνει νανάκια του σερί… έχω άπλετο χρόνο από τις 9 που κοιμάται μέχρι το πρωί… αλλά δεν έχω κουράγιο… ούτε εγώ ούτε το μεγάλο μωρό μου !!!

Αλήθεια όμως βρε κορίτσια, όσο και αν γκρινιάζω τώρα, αυτό που ζω εδώ στην επαρχία δεν το αλλάζω με τίποτα… ούτε με το διαμέρισμα στην Αθήνα, ούτε με την δουλειές που είχαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα αν ήμασταν εκεί…

Ρηνιώ πόσα κιλά θες να χάσεις;;;

Ξεκίνησα μια διατροφή και έχασα 3 κιλά σε 2 εβδομάδες ! Επιτέλους βλέπω απώλεια, γιατί με το θυρεοειδή ήρθα πολύ πίσω.

Η βόλτα θα σε βοηθήσει, να θυμάσαι όμως θέλει σταθερό και ανοιχτό βήμα. Πριν πιάσω δουλειά έκανα 2 κμ το πρωί και 2 το απόγευμα με το καρότσι και ήταν σούπερ, τώρα που δουλεύω κάνω γύρω στο 1 κμ το πρωί μαζί με το μεσημέρι που πάω να τον πάρω από την κουνιάδα μου γιατί έχει σοκάκι και δεν πάει αυτοκίνητο και 2 το απόγευμα στην βόλτα μου, άντε να ξεκινήσουμε και τα μπανάκια να ρίξουμε καμιά απλωτή… να σφίτσουν οι κ*λοι!!! Χιχιχιχ

Διαφημίσεις

Σπανίως έφτιαχνχα νύχι γιατί αν είσαι μες τα νερά και τα μαγειρέματα πως δίαολο να μείνει πάνω το μανό?

Τώρα δεν υπάρχει λόγος μιας και τα χέρια μου είναι στα νερά πιο πολύ και μεσα στο στόμα της επίσης!

Δουλειές του σπιτιού χαχαχα καλό, μέρα παρα μέρα σκούπισμα ή/και πλυντήριο και πιάτα (ευτυχώς έχουμε πολλά)

Όσο για το μπάνιο πρόχειρα πράγματα... ευτυχώς ο άντρας (από μόνος του) διαλεγει να μη πετυχαίνει το στόχο από μακτυά αλλά να κάθεται... ότι και να έχει να κάνει;) Συν το ότι μετά το βαρύ πυροβολικό και οι 2 ρίχνουμε τις χλωρινες και τα αρωματικά μας με ένα πρόχειρο τριψιματάκι.

Μιλάμε για τα πολύ πολυ βασικά πράγματα... ξεσκόνισμα με τόσα μπιχλιμπίδια που υπάρχουν παντού είναι 1 μέρα από μόνο του!

Άντε ο καιρός να το πάρει απόφαση να φτιάξει για να κάνω κ τα μπαλκόνια (ο καημός μου!):rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα !!!

Πρωί πρωί εκεί που είχα φτιάξει το σαλατικό μου για το μεσημεριανό γεύμα & το καφεδάκι μου για το καλημέρα, σκίστηκε η τσάντα μεταφοράς και πάρτα κάτω... μέχρι να μαζέψω το χαμό με τα σαλατικά για να τα πετάξω στον πλησιέστερο κάδο, πάρε κάτω και τον καφέ! Έτσι βρε για καλημέρα... Ποια Που**τατα με είδε και με μούντζωσε! Όχι τπτ άλλο έχει πέσει πείνα καθώς είμαι στη δίαιτα! Αλλάααα βράχος! Θα κάνω υπομονή & θα φαγοποτιάσω στο σπίτι!

Εμείς ΣΕΧ την Κυριακή στο μεσημεριανό ύπνο του μπέμπη…

Ρε κορίτσια 24 ώρες δεν φτάνουν και αν έρθει το βράδυ…..

Το πρωί ετοιμάζω το μπέμπη – πάμε στη θεία του – πάω για δουλειά – παίρνω το μπέμπη, πάμε σπίτι, να μαζέψεις λίγο, να τον πας μια βόλτα, να φάει τη κρέμα, να ετοιμάσεις φαί για την επόμενη μέρα, να φτιάξεις ταπεράκια για τη δουλειά, να ετοιμάσεις τα πράγματα του μπέμπη για την επόμενη, να βάλεις Κανά πλυντήριο. & φυσικά οι δουλειές τροχός τύχης… πλύνε μπάνιο με χλωρίνες, πήγαινε σουπερ μάρκετ, καθάρισε το αυτοκίνητο γιατί σε πιάνει ( εμένα εννοώ ) υστερία αν είναι με χώματα τα πατάκια, μα πώς να μην είναι αφού το παρκάρω σε χωράφι, σιδέρωσε τα ρούχα, βγάλε τα καλοκαιρινά, βάλε τα χοντρομάλλινα, άσε έξω τα ενδιάμεσα… @λλά κι έξω;;….& οι κότες στο κοτέτσι θέλουν και το δικό τους πρόγραμμα, μα έχουμε και 2 σκυλιά που θέλουν την βόλτα τους και τη λάτρα τους…

….και τώρα που ήρθε η άνοιξη… πλύνε τοίχους να φύγει η κιτρινίλα από τα θερμαντικά, πλύνε τρίψε πατώματα ( πέτρα ) για να περαστεί το βερνίκι, έξω οι βεράντες;;; πλύνε τρίψε να κάνουμε αρμούς να περαστούν βερνίκια… και τους τοίχους δεν θα τους ασπρίσεις;;; και η αποθήκη που ήταν χωρίς παράθυρα και τώρα μπαίνουν τα παράθυρα και πρέπει να την καθαρίσουμε γιατί από την εκσκαφή που έγινε δίπλα γέμισαν τα πάντα σκόνη και χώματα!!! παντού χώματα!!!

Άσε το άλλο, πότε να φτιάξεις νύχι, πότε να κάνεις αποτρίχωση, μπάνιο πάλι καλά κάνουμε ανελλιπώς.. !!!

Και φυσικά το μεγάλο μωρό μου είναι από αυτά που δεν λερώνουν και βοηθάει… και φυσικά έχει αναλάβει όλες τις εξωτερικές δουλειές, αλλά κάποια είναι από αυτά που θέλουν 2 γιατί αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ ή λόγω της δουλειάς του αν γυρίσει αργάμισι και πτωματέξ να μην τον βοηθήσεις να τα ξεμπερδέψει γρήγορα;;; Ουφφφφ ………….

ΣΕΞ;;;; το μωράκι μου κάνει νανάκια του σερί… έχω άπλετο χρόνο από τις 9 που κοιμάται μέχρι το πρωί… αλλά δεν έχω κουράγιο… ούτε εγώ ούτε το μεγάλο μωρό μου !!!

Αλήθεια όμως βρε κορίτσια, όσο και αν γκρινιάζω τώρα, αυτό που ζω εδώ στην επαρχία δεν το αλλάζω με τίποτα… ούτε με το διαμέρισμα στην Αθήνα, ούτε με την δουλειές που είχαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα αν ήμασταν εκεί…

Ανάποδη μέρα σήμερα ε???? Συμβαίνει... άντε να πάει και να μη ξανάρθει!

Κοτέτσι σκεφτόμουν να φτιάξω κι εγώ αλλά μόνο που θέλει κάθε μέρα καθάρισμα και είμαι και εντελώς άσχετη... μάλλον θα αργήσει!

Από δουλειές ουουουου.... θα μου πεις το κοτέτσι σε μάρανε! Τελειώνουν ποτέ οι δουλειές??? {Ρητορική ερώτηση}

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

{Δε θα προλάβει να 'πάει' από διαβήτη:evil:}

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καραμελ? καραμελ?? καλε??? σε πιασανε????

αν σε ενδιαφερει εχω δει πολλα θριλερ και αστυνομικα μπορω να σε βοηθησω να εξαφανισεις το πτωμα..

τι γινεται ρε κοριτσια αυτες τις μερες?? φουσκοδεντριες? με οποια μιλαω ειναι στα ορια της να μην κανει το φονικο..

κι εγω μαζι

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

kella εχω την κουμπάρα ενα 4χ4 και χαλιά... όλα καλά για το μετά!:evil:

Εδώ και μήνες πετάω μπηχτές στο τέρας... τύπου

"Πάλι μπάρμπεκιου σως θα φας?"

"Εγώ γιατί μαγειρεύω? Για να τα πετάω?"

"Η κόρη σου χρειάζεται να έχει πατέρα"

Ε στο τελευταίο μου απάντησε ΤΟΤΕ "Άσε μας ρε Σοφάκι" τύπου #asemaskouklitsamou

Οκ λέω κι εγώ από μέσα μου "Ψόφα"

****Να σας πάω λίγο πίσω να σας πω ότι εδώ και 2-3 μήνες είχαν 'σκασει' τα χέρια του κ εβαζε ενυδατική αλλά σε ενα σημείο δεν έκλεινε με τίποτα και συνεχώς μεγάλωνε η πληγή, πριν 2 εβδομάδες έμαθα ότι έχει βγαλει και άλλα τετοια στον όμο. Μόνο όταν του είπε μια φίλη "Μήπως είναι μύκητες και κολλήσει το μωρό" αξιοθηκε να παει να κάνει εξετάσεις.

Έρχεται με τα αποτελέσματα... θετικό το δείγμα για μύκητες! Τον είχαν ζώσει τα φίδια 2-3 μέρες τώρα και μουρμούραγε μήπως έπρεπε να πάρει το ζάχαρο να δει πόσο έχει και αν έχουμε ταινίες για το μηχανάκι (γιατί πολυδιψία, πολυουρία και μύκητες πάνε αηκαζέ με το ζάχαρο)

Παίρνει το απόγευμα το ζάχαρο 150!!!!!:shock: Και παίρνει και χάπι εεεεεε:evil:

Παίρνει σήμερα το πρωί 260!!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε θα του πάρει ο διάολος τη θεία και όλο του το σοϊ!!!!

Κλείσαμε τουλάχιστον ραντεβού με διατροφολόγο γιατί 15 κιλά είχε χάσει αλλά φρόντισε να τα επαναφέρει:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

kella εχω την κουμπάρα ενα 4χ4 και χαλιά... όλα καλά για το μετά!:evil:

Εδώ και μήνες πετάω μπηχτές στο τέρας... τύπου

"Πάλι μπάρμπεκιου σως θα φας?"

"Εγώ γιατί μαγειρεύω? Για να τα πετάω?"

"Η κόρη σου χρειάζεται να έχει πατέρα"

Ε στο τελευταίο μου απάντησε ΤΟΤΕ "Άσε μας ρε Σοφάκι" τύπου #asemaskouklitsamou

Οκ λέω κι εγώ από μέσα μου "Ψόφα"

****Να σας πάω λίγο πίσω να σας πω ότι εδώ και 2-3 μήνες είχαν 'σκασει' τα χέρια του κ εβαζε ενυδατική αλλά σε ενα σημείο δεν έκλεινε με τίποτα και συνεχώς μεγάλωνε η πληγή, πριν 2 εβδομάδες έμαθα ότι έχει βγαλει και άλλα τετοια στον όμο. Μόνο όταν του είπε μια φίλη "Μήπως είναι μύκητες και κολλήσει το μωρό" αξιοθηκε να παει να κάνει εξετάσεις.

Έρχεται με τα αποτελέσματα... θετικό το δείγμα για μύκητες! Τον είχαν ζώσει τα φίδια 2-3 μέρες τώρα και μουρμούραγε μήπως έπρεπε να πάρει το ζάχαρο να δει πόσο έχει και αν έχουμε ταινίες για το μηχανάκι (γιατί πολυδιψία, πολυουρία και μύκητες πάνε αηκαζέ με το ζάχαρο)

Παίρνει το απόγευμα το ζάχαρο 150!!!!!:shock: Και παίρνει και χάπι εεεεεε:evil:

Παίρνει σήμερα το πρωί 260!!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε θα του πάρει ο διάολος τη θεία και όλο του το σοϊ!!!!

Κλείσαμε τουλάχιστον ραντεβού με διατροφολόγο γιατί 15 κιλά είχε χάσει αλλά φρόντισε να τα επαναφέρει:evil:

ωχ.. προβλημα προβλημα, πες μου ποιος το λυνει....

ρε συ δεν τον παρακολουθει τακτικα διαβητολογος??

ειναι λιγο μαλακισμενα τ'αρσενικα τρομαζουν προσεχουν λιγο καιρο και μετα παλι χαλαρωνουν... δεν την ψιλιαστικατε που δεν εκλεινε η πληγη??? σουβλισε τον.. εχει σιγουρα τρομαξει ηδη οποτε πιεσε τον λιγο, οχι πολυ κι αντιδρασει, να μαζεψει τις παρασπονδιες.. αν δεν πιανει με το αγριο πιασε τις πουτ@νιες... "και τι θα κανουμε εμεις αμα μας παθεις κατι" και τετοια..

δεν παιζεις με τον κωλοδιαβητη... :?

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ωχ.. προβλημα προβλημα, πες μου ποιος το λυνει....

ρε συ δεν τον παρακολουθει τακτικα διαβητολογος??

ειναι λιγο μαλακισμενα τ'αρσενικα τρομαζουν προσεχουν λιγο καιρο και μετα παλι χαλαρωνουν... δεν την ψιλιαστικατε που δεν εκλεινε η πληγη??? σουβλισε τον.. εχει σιγουρα τρομαξει ηδη οποτε πιεσε τον λιγο, οχι πολυ κι αντιδρασει, να μαζεψει τις παρασπονδιες.. αν δεν πιανει με το αγριο πιασε τις πουτ@νιες... "και τι θα κανουμε εμεις αμα μας παθεις κατι" και τετοια..

δεν παιζεις με τον κωλοδιαβητη... :?

1ον Στην ενδοκρινολογο μου (που είναι και διαβητολόγος) τελευταία φορά είχα πάει εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης να μου γραψει εξετασεις κλπ.

Ο Γ δεν τόλμησε να έρθει μαζί μου γιατί ήδη είχε πάρει τα κιλά που είχε χάσει και θα τον "ξέχεζε" φυσικά.

2ον Στην αρχή ότι και να του έλεγα με έγραφε στα @@ του. Τώρα που είδε ότι το "χάπι" δε φτάνει για να σαβουρώνει μλκωδώς του κόπηκαν τα ήπατα!

3ον Η διατροφή που είχαμε πάρει από τη διαβητολόγο ήταν γενική, αυτή που θα πάρουμε από την διατροφολόγο θα είναι με γραμμάρια... έτσι για να μη γίνονται παρασπονδίες!

4ον Ήδη έχει χάσει τον πατέρα του από εγκεφαλικά λόγω αρρυθμιστου διαβήτη... το έχει ζήσει κιόλας:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αχ βρε Σοφία....Είναι ειναι αυτο που είπε η Κελλα. Τρομαζουν λιγο και μετα...Κινεζακια #%$*&!!

Πήρα κ φουστανακι για τη βαπτιση χτες!!!! Rinascimento περσινη collection από 140 ευρω, μονο 50! παπούτσια τσαντα εχω ασορτι από το γαμο του αδερφου μου που τα εβαλα μονο μια φορα εγκυος με την κοιλιά..τουρλα...οποτε κομπλε το συνολακι και τσαμπα! Επίσης πήρα στη μικρη (μεσαια από το συνολο):

http://www.mayoral.com/gr/colecciones-mini.asp?foto=1&sec=pasarela

τερμα δεξια το φουστανακι. Κατι αναλογο θα παρω κ στην αλλη.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...