Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Παλι εξαφανηστικα... Παρασκευη, πηγαμε εξω για φαι και τα μεγαλα ψωνια και κατα τις 4 επαιξε μπαλα ο Τζουρ, αφου πρωτα στραμπουλιξε αστραγαλο... (οι ΑΝΤΡΕΣ παιζουν μπαλα ΚΑΙ με στραμπουλιγμενο αστραγαλο). Με το που γυρισαμε σπιτι, φυσικα, αρχισε "ωχ το ποδι μου". Σαββατο παει δουλεια και γυριζει στις 10.30 σπιτι, τον εστηλε σπιτι ο γιατρος να ξεκουρασει το ποδι και να εχω κι εγω ενα ακομη μωρο να κυνηγαω! Κυριακη δεν πηγε δουλεια αλλα για ακτινα και φυσικα ηταν ενα απλο στραμπουλιγμα (του δωσαν 1 μερα αδεια ομως). Αλλη μια μερα με ενα μεγαλο μωρο, να ζηταει πιο πολλα πραγματα απο τα μικρα, να παιζει στο πισι και να με ζαλιζει με τα "ωχ το ποδι μου". Εγω αν στραμπουλιξω ποδι, οτι και να παθω δηλαδη, θα πρεπει (οπως καθε μαμα) να καλιψω τις αναγγεσ των παιδιων (για να μην πω για τις δικιες μας) και οταν γυρισει απ την δουλεια θα μου πει και ποσο κουραστικε... Το σαββατο, την λιγη ωρα που πηγε δουλεια, προλαβαν να του δωσουν να υπογραψει τις αλλαγες στο συμβολαιο του :evil::evil:. Μειωσεις σε λεφτα για το σπιτι, το αυτοκηνιτο, τα εισητιρια και τις μερες αδειας. Η ιατροφαρμακευτικη ειχε ηδη ελλατωθει. Κοινος μολις παει η μεγαλη σχολειο θα μπενουμε και μεσα 400-600 ευρω το μηνα. Περιπου τα ιδια εξοδα θα ειχαμε αν μεναμε Ελλαδα και δεν θα δουλευε κι ολας (λογαριασμοι, πανες μικρου, τα υπολιπα βγενουν μοιρασμενα με την μαμα μου που μαγειρευουμε εναλαξ οταν ειμαστε εκει). Ο μονος λογος που μενουμε ειναι γιατι ετσι εχει ευκολοτερη προσβαση σε αλλες εταιριες. Οπως ολοι οι αλλοι, δεν το υπεγραψε και θα το τρεναρει οσο μπορει. Συγνωμη για το πριξιμο για την δουλεια, ξερω πολυ καλα οτι αλλοι περνανε πολυυυυ χειροτερα και ηδη νιωθω ασχημα που τα εγραψα. Απλα οταν μιλαω με φιλους ελλαδα, νομιζουν οτι εδω ολα ειναι τελεια και ειμαστε πλουσιοι....

Ρινιω καλο κουραγιο και καλη τυχη. Μακαρι να σας βγει σε καλο.

Βικακι για τα δικα μου γουστα θα κανεις την τελεια γαμοβαυτιση! Αυτα ειχα ζητισει και εγω να κανουμε αλλα τα πεθερικα ειχαν αλλα σχεδια. Μου ειπαν μαλιστα να μην κανουμε γαμο για να δωσουμε ολα τα λεφτα στη βαφτιση και θα βαζαν αυτοι τα μισα, για να καλεσουν "την Αρτα και τα Γιαννενα" και αφου ειναι και απο Αρτα κοιριολεκτω!

Οντος ελαφρυ ειναι το κρεας, ουτε δειγμα δεν βγηκε στα κακακια του μικρου! Μιλαω εκ πειρας χαχχαχα. Τελικα, δεν τρελενετε με το μηλο και θελει μοσχαρακι στο φουρνο... Ειναι γιος μου :P!!!!

Μην με βρισετε... το πιο δυσκολο για μενα ειναι το "τι μαγειρευουμε σημερα?", βαριεμαι απιστευτα το μεγειρεμα αλλα το βλεπω σαν μια ρουτινα και γνετε σχεδον μηχανικα. Το χαζο ειναι οτι ενω μαγειρευω απ το δημοτικο (μολις ανοιξε μαγαζι η μαμα μου, μας βαλαν 1/6 βδομαδες απογευμα στο σχολειο) δεν θημαμαι συνταγες....

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριουλα περαστικα... πολυ γκαντεμια ρε παιδι μου, ολο αρωστουλι ειναι το πριγκιποπουλο :(.

Ρινιω τα μωρα αν δεν ειναι μπαλες δεν εχουν ομορφια, δεν το ξερεις?

Τι καναν παλι οι χ.α.χες?

[δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι που εχω μακρια την πεθερα χιχι. Τωρα που τρωει ο μικρος, αξιοθηκαν να πουν οτι στενοχοριθηκαν που δωσαν ψωμι στην μεγαλη (μπαλακια πατιμενα, ψιχα, λευκο ψωμι) οταν ηταν 6 μηνων και τη στουμπωσε...]

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μαριουλα περαστικα... πολυ γκαντεμια ρε παιδι μου, ολο αρωστουλι ειναι το πριγκιποπουλο :(.

Ρινιω τα μωρα αν δεν ειναι μπαλες δεν εχουν ομορφια, δεν το ξερεις?

Τι καναν παλι οι χ.α.χες?

[δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι που εχω μακρια την πεθερα χιχι. Τωρα που τρωει ο μικρος, αξιοθηκαν να πουν οτι στενοχοριθηκαν που δωσαν ψωμι στην μεγαλη (μπαλακια πατιμενα, ψιχα, λευκο ψωμι) οταν ηταν 6 μηνων και τη στουμπωσε...]

αυτό έκαναν: :evil::evil::evil:

Υπέρ της στείρωσης - ακόμη και της ευθανασίας - ατόμων με ειδικές ανάγκες ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα τάσσεται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή", σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της για την Οικολογία και τον... Φυλετικό Ανθρωπισμό.

Πρόκειται για άρθρο του δόκτορα Jacqes Bauge-Prevost, μέλους του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, που τιτλοφορείται "H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό".

Στο άρθρο επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

"Η επίσημη ιατρική επιστήμη, (...) λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο (...)

Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση (...)

Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές, εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση (...)".

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μαράκι περαστικά σας!!!

Ρηνιώ τι είναι η Χ.Α ; Σΰχτιριάζομαι για συμπαράσταση!!!

Στο νησί μας ήρθε η οργάνωση Γλάροι του Αιγαίου και εξέτασαν τα παιδάκια!!

Πήγαμε κι εμείς όλα καλά μας τα είπαν! Από το ΣΚ ξεκινάμε χορτόσουπα :D και μετά από μία εβδομάδα μου είπαν μοσχαράκι κτλ, αλλά επίσης μου είπαν να μην τρώει το παιδί κάθε μέρα κρέας, αλλά γύρω στις 4 φορές την εβδομάδα, τις άλλες μόνο χορτόσουπα ή με λίγο κριθαράκι, ρυζάκι κτλ…

Από φρούτα τρώμε μήλο μπανάνα πορτοκάλι και αχλάδι!!!

όλα τα χλαπακιάζουμε!!! Πρέπει να τραβήξω βίντεο.. τρώει και ταυτόχρονα κάτι μουρμουράει… δεν ξέρω τι προσπαθεί να πει… για να καταπίνει όμως έτσι μάλλον θέλει να του δίνω πιο γρήγορα τις μπουκιές!!!

Πριν χεζόμασταν με πορδίτσες, τώρα σφίγγετε και λίγο και προχτές τον έκοψα, κατάλαβα ότι σφίγγετε και του λέω : Σφίγγεσαι μωράκι μου σφίτσου σφίτσου… ε και σταμάτησε… τον άλλαξα και μετά από μισή ώρα μας τα αμόλησε…

καλημερα κοριτσια

οι συγκεκριμενοι μονο με τον Δοκτωρ Τζεκιλ θα συνεργαζονταν.. ε ας ανοιξουν και τον καιαδα να τελειωνουμε.. ΕΛΕΟΣ :evil::evil::evil: κομπλεξικοι φονιαδες

βικυ οπου χ.α βλεπε χρυση αυγη

μια χαρα πατε με τις κρεμουλες σας ε??

κατερινακι μη νοιωθεις μοναξια... κι εγω ολα μονη μου, η μανα μου δουλευει, η πεθερα μου στον κοσμο της... κλπ κλπ

τατουμ μαλλον ενοιωσες σαν την ξαδεφη μου οταν εμαθε πως η πεθερα της εδινε κρυφα στο μωρο μελι, μεχρι που ακουσε στις ειδησεις για ενα μωρακι που νοσηλευτικε κι αναφωνισε "αλημονοοοοο τι πηγα να κανωωωω" τρεις την κραταγαν τη δικια μου να μη την πνιξει..

χα ασχετο, σας ειπα που κοντραριστικα με μια ξαδερφη του μαριου που επεμενε να βαλουμε στο στομα του παιδιου μπακλαβα :shock::shock: για να περνει γευσεις λεει.... σκατζοχοιρος η μαρκελλα..

εμεις με την κρεμουλα τις 5 πρωτες μερες ξεσηκωσαμε το τετραγωνο, δεν ηθελε δεν ηθελε , την 6η την εφαγε ολη οση ειχα φτιαξει καμια δεκαρια κουταλιες, την 7η διπλασια ποσοτητα, την 8η 200ml ουαου!!!

αυριο ξεκιναμε κι εμεις φρουτακι..

σας ειχα πει πως το ριζαλευρο το πηρα απο τους παραγωγους??? ε η κουμπαρα μου το βρηκε απαραδεκτο γιατι σαν τη νουτριτσια τιποτα...

μαριουλα μου περαστικα σας κοριτσακι μου ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

οι συγκεκριμενοι μονο με τον Δοκτωρ Τζεκιλ θα συνεργαζονταν.. ε ας ανοιξουν και τον καιαδα να τελειωνουμε.. ΕΛΕΟΣ :evil::evil::evil: κομπλεξικοι φονιαδες

βικυ οπου χ.α βλεπε χρυση αυγη

μια χαρα πατε με τις κρεμουλες σας ε??

κατερινακι μη νοιωθεις μοναξια... κι εγω ολα μονη μου, η μανα μου δουλευει, η πεθερα μου στον κοσμο της... κλπ κλπ

τατουμ μαλλον ενοιωσες σαν την ξαδεφη μου οταν εμαθε πως η πεθερα της εδινε κρυφα στο μωρο μελι, μεχρι που ακουσε στις ειδησεις για ενα μωρακι που νοσηλευτικε κι αναφωνισε "αλημονοοοοο τι πηγα να κανωωωω" τρεις την κραταγαν τη δικια μου να μη την πνιξει..

χα ασχετο, σας ειπα που κοντραριστικα με μια ξαδερφη του μαριου που επεμενε να βαλουμε στο στομα του παιδιου μπακλαβα :shock::shock: για να περνει γευσεις λεει.... σκατζοχοιρος η μαρκελλα..

εμεις με την κρεμουλα τις 5 πρωτες μερες ξεσηκωσαμε το τετραγωνο, δεν ηθελε δεν ηθελε , την 6η την εφαγε ολη οση ειχα φτιαξει καμια δεκαρια κουταλιες, την 7η διπλασια ποσοτητα, την 8η 200ml ουαου!!!

αυριο ξεκιναμε κι εμεις φρουτακι..

σας ειχα πει πως το ριζαλευρο το πηρα απο τους παραγωγους??? ε η κουμπαρα μου το βρηκε απαραδεκτο γιατι σαν τη νουτριτσια τιποτα...

μαριουλα μου περαστικα σας κοριτσακι μου ;)

ε,μα εισαι απαράδεκτη Μαρκέλλα μου που στηρίζεις τον παραγωγό κι όχι τη Nutricia...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kella ! Ναι με τις κρεμούλες απλά υπέροχα!!!! Και ελπίζω να είναι και στα υπόλοιπα έτσι!!

Έβλεπα στην ΤV έναν παιδίατρο που έλεγε ότι για να καταλάβει το παιδί αν κάτι του αρέσει ή όχι πρέπει να το δοκιμάσει 20 φορές, μάλλον ότι αν προσπαθήσουμε και γευτεί 20 φορές το παιδί ένα φαγητό στο τέλος θα του αρέσει… πχ αρακά, τον φτιάχνεις με ρύζι, κοκκινιστό, λεμονάτο, μέσα σε άλλα φαγητά κτλ..

Το γιοκαρίνι μου μου το κρατάει η αδερφή του άντρα μου, σε γενικές γραμμές την εμπιστεύομαι έχει 2 παιδάκια δόξα το θεό μια χαρά τα μεγαλώνει! Σε πολλά άλλωστε την ρωτάω όπως και την αδερφή μου. Γενικά δεν του δίνουν να τρώει διάφορα… και εγώ δεν το θέλω!!

Kella! Φαντάζομαι ότι η Nutricia έχει περισσότερα χημικά αρώματα και είναι πιο εύγευστη, μάλλον για αυτό το λέει. Σε θεωρεί απαράδεκτη ίσως που βάζεις το παιδί να φάει κάτι όχι τόσο γευστικό… ίσως αυτό που λέω να μην στέκει… δεν το έχω δει, απλά προσπάθησα να σκεφτώ γιατί μπορεί να το λέει…

Υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι που προτιμούν τα έτοιμα! Πχ Αδερφή μου, Φρουτόκρεμα Νουνού, μήλο και αχλάδι δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο της! Σουτζουκάκια creta farm… πως τα φτιάχνεις τις λέω, προσθέτω νερό μου απαντά… το κεικ είναι πυρηνική φυσική για αυτό παίρνουμε από το φούρνο! Πλάκα έχει ο πατέρας μου, που τρώει τα σουτζουκάκια και της λέει γeιας τα χέρια σου! Δεν του έχει πει κανείς ότι μπορεί να τρώει και άλογάκι… χιχιχιχ

Καλημερούδια!

Χθές τα καταφέραμε για 1 στα γρήγορα... ναί φούρνος γκρεμίστηκε! Όχι η μικρή ήταν μες τη γκρίνια που την αφήσαμε μόνη της στο κρεββάτι τόση ώρα:tongue: αλλά βάλε τις αράχνες και τα βρύα που αρχισαν να φυτρώνουν στην περιοχή από την αχρησία, κάτι έπρεπε να γίνει!!!!

Σχετικά με τα Χρυσά αυγά... να αρχίσουν πρώτα εκκαθάριση οι ίδιοι, καθώς το iq τους είναι ραδικιού και προφανώς έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη (ούτε να μιλήσουν δε μπορουν καλά καλά) άρα περνιουνται και για ΑΜΕΑ.... οι στόκοι!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καραμελα σα να ακουσα τα κανονια απο τον λυκαβητο.. για σενα ηταν ε?? :tongue::tongue::tongue:

βικυ μου απλα θεωρει πως οτι δεν αναγραφει καποια μαρκα επανω δεν το αγοραζουμε οτι κι αν ειναι αυτο, τροφη,ρουχα,ειδη σπιτιου κλπ κλπ. θεωρει απαραδεκτο και το οτι πηγαινω στα jumbo, στη λαικη και στα παζαρια... "τιιιιιι??? υφασμα για τα μαξιλαρια απο το παζαριιιι??? δε θα εισαι καλα.. γυρευε ποιος το εχει ακουμπησει... " κι αλλα τετοια...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Χάλασε ο καιρός κι εκει που γινόμουν καλύτερα... σκατά πάλι! Πονάνε πάλι οι αμυγδαλές έχω κι επιπεφυκίτιδα... πφφφφ!!!:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Kella ! Ναι με τις κρεμούλες απλά υπέροχα!!!! Και ελπίζω να είναι και στα υπόλοιπα έτσι!!

Έβλεπα στην ΤV έναν παιδίατρο που έλεγε ότι για να καταλάβει το παιδί αν κάτι του αρέσει ή όχι πρέπει να το δοκιμάσει 20 φορές, μάλλον ότι αν προσπαθήσουμε και γευτεί 20 φορές το παιδί ένα φαγητό στο τέλος θα του αρέσει… πχ αρακά, τον φτιάχνεις με ρύζι, κοκκινιστό, λεμονάτο, μέσα σε άλλα φαγητά κτλ..

Το γιοκαρίνι μου μου το κρατάει η αδερφή του άντρα μου, σε γενικές γραμμές την εμπιστεύομαι έχει 2 παιδάκια δόξα το θεό μια χαρά τα μεγαλώνει! Σε πολλά άλλωστε την ρωτάω όπως και την αδερφή μου. Γενικά δεν του δίνουν να τρώει διάφορα… και εγώ δεν το θέλω!!

Kella! Φαντάζομαι ότι η Nutricia έχει περισσότερα χημικά αρώματα και είναι πιο εύγευστη, μάλλον για αυτό το λέει. Σε θεωρεί απαράδεκτη ίσως που βάζεις το παιδί να φάει κάτι όχι τόσο γευστικό… ίσως αυτό που λέω να μην στέκει… δεν το έχω δει, απλά προσπάθησα να σκεφτώ γιατί μπορεί να το λέει…

Υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι που προτιμούν τα έτοιμα! Πχ Αδερφή μου, Φρουτόκρεμα Νουνού, μήλο και αχλάδι δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο της! Σουτζουκάκια creta farm… πως τα φτιάχνεις τις λέω, προσθέτω νερό μου απαντά… το κεικ είναι πυρηνική φυσική για αυτό παίρνουμε από το φούρνο! Πλάκα έχει ο πατέρας μου, που τρώει τα σουτζουκάκια και της λέει γeιας τα χέρια σου! Δεν του έχει πει κανείς ότι μπορεί να τρώει και άλογάκι… χιχιχιχ

πω-πω ρε παιδί μου δε τα φοβάται τα συντηρητικά;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χάλασε ο καιρός κι εκει που γινόμουν καλύτερα... σκατά πάλι! Πονάνε πάλι οι αμυγδαλές έχω κι επιπεφυκίτιδα... πφφφφ!!!:evil:

εμ,είδες τί το θέλαμε το σεχ μια χαρά καιρό είχε

χαχαχαχαχαχαχχαχαα!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καραμελενια, να το κανεις πιο συχνα, πλενει ο Τζουρ πιατα χωρις να το ζητησω!!!!!

Χ.Α.=χαμενα χαιβανια! Αυτους πρεπει να στηρωσουν...

Το μενου του μωρου σημερα ηταν μακαρονια νεροβραστα φυσικα!

Μας μενει το λαχανικο και καναμε πληρες γευμα! Εχουμε φαει μεχρι τωρα (ανα 3ημερο) μηλο βραστο (καλο αλλα δεν τρελαθηκε), μηλο λιωμενο σαν κρεμα (το εφαγε ολο... η Ελισαβετ), μοσχαρακι στον φουρνο σκετο (ξετρελαθηκε) και μακαρονια (του αρεσε που ειναι μακρια και νοστιμουλια αλλα σαν το μοσχαρακι τιποτα!). Ειχα ενα φοβο οτι δεν θα την παλεψω με την BLW αλλα τελικα ειναι πολυ ωραια! Ουτε το gagging ειναι οσο συχνο φοβομουν, ουτε τοσο δυνατο και δειχνει να διαχειριζετε καλα την μπουκια του! Κοβει απ το κοματι οσο μπορει με τα ουλα και το μασουλιζει-γλυφει-βολταρει στο στομα με τις ωρες, αλλες φορες του πεφτει, αλλες το καταπινει, αλλες καταπινει την μπουκια και μετα την ψαχνει... Σημερα εκανα επιτιδες ταλιατελες για να τις πιανει πιο ευκολα (καπια στιγμη πρεπει να βαλω βιντεο) και του τις εδωσα ολοκληρα μακαρονια, μονο το κρεατακι το εκανα μικρες μπουκιτσες και το κραταγα εγω και αυτος απλα εβαζε το χερι μου στο στομα του και το τραβαγε με την γλωσσα το κρεατακι :-P.

Κελλα εγω αγοραζω απ τα ινδομαγαζα που σου τσουζουν τα ματια απ την ανασα τους (τοσο κρεμυδι και σκορδο που τρωνε!) και ρουχα για το μωρο και μαλιστα εχει και πολυ καλα ρουχα σε πολυ χαμυλες τιμες, απλα ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ... Δηλαδη στα ακριβα μαγαζια ολα ειναι πεντακαθαρα ε?

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum κι εγώ σκέφτομαι να το κάνω αλλά όχι απο την αρχή! Το κρεας το αλέθεις ή το κόβεις πολύ μικρά κομμάτια??? Πόσο μικρά?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...