Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημεραα

σωττηρια αυγο τρωω εγω οχι η μπεμπα...γιατι μεχρι τωρα το ειχα κοψει...

ρινιω μακαρι να πανε ολα καλα κ να μην σας γυρισει μπουμερανγκ οπως λες

εμεις εχουμε βιολογικη λαικη σημερα ...

εφτιαξα αρνακι σημερα για την μπεμπα....βραστο σκετο θα το φαει????θα δειξει...η "παιδιατρος" μου πε με ρυζι για να δωσει γευση ΑΚΟΥΣΟΝ...αχχ τι αλλο θα ακουσωωω...δεν μπορω ειμαι να πηδηξω.... κατα τ'αλλα η μπεμπα χθες με το εμβολιο ξεσαλωσε , ολη τη νυχτα ανα 1/2 ωρα ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,..... ΠΦΦ ,

9140 το πουλακι μου ~70 εκ...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιώ μου να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα καλά!

Οι καιροί απαιτούν αλλαγές, εύχομαι η δική σας να σας βγεί σε καλό!:)

Κατερινάκι το διαιτολόγιο της γιατρού και της οικογενείας της το φαντάζεσαι??? 80% υδατάνθρακες και 20% από τα υπόλοιπα.... πφφφφφ

Από πότε το ρύζι "δίνει" γεύση καλέ... πωπω είναι και από μαγειρική άσχετη!!!!:shock:

Το αρνάκι έχει "εντονη" γεύση από μόνο του μια χαρά θα είναι... αν δεις ότι την χαλάει δοκίμασε κατσίκι που είναι λιγότερο έντονο!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Κατερίνα αν είναι μπες σε κάνα site με κρητικές συνταγές να της το κάνεις γαμοπίλαφο,:tongue::tongue::tongue: χαχαχαχα!!!και πες στη γιατρό πέρνα να κεράσουμε ένα κρασί!!!!χαχαχαχαχα!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ τί κοτσάνες πετάνε ρε παιδί μου ωρες-ώρες;αν στάξεις λίίίίγο λεμονάκι θα πάρει γεύση κάπως..

Τωρα για το φορτηγο..θα δούμε,το θέμα είναι να έχει δουλειά τουλάχιστον 2 δρομολόγια ημερησίως έτσι ώστε ναι μεν να γλυτώσουμε τα έξοδα του ενος φορτηγού αλλά να μπορούμε να βγαίνουμε και οι 2 οικογένειες.Και βρε κορίτσια πριν 2 χρόνια περίπου που πήγαμε να μείνουμε μαζί και νοίκι πληρώναμε και σχεδόν κάθε σαβ. έξω είμασταν...τί να πω;τέτοιο πράγμα δεν το περιμένανε ποτέ,απο όσο μου λέει ο Νίκος..ελπίζω τουλάιστον να καταφέρουμε να κρατηθουμε όρθιοι να περάσει η μπόρα να μη μας παρασύρει.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Να ζησετε ρηνιω μου ευχομαι τα καλύτερα...

Α βρε Κατρι λεω κ εγω από τωρα αβγό...

Πρώτα θα φατε κρεατόσουπα; λγο βαρ δεν είναι; Δεν είναι καλύτερη η χρτόσοπα ια αρχή;;

Καραμελ τι μπομπονιερες θα φτιαξεις;;τι σχεδιο επελεξες;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Να ζησετε ρηνιω μου ευχομαι τα καλύτερα...

Α βρε Κατρι λεω κ εγω από τωρα αβγό...

Πρώτα θα φατε κρεατόσουπα; λγο βαρ δεν είναι; Δεν είναι καλύτερη η χρτόσοπα ια αρχή;;

Καραμελ τι μπομπονιερες θα φτιαξεις;;τι σχεδιο επελεξες;

Το πιο απλότα κουφετακια τυλιδμένα σε άσπρο τουλι και όλο μαζί σε τετράγωνο ρούλι κοκκινο μέσα ασπρο απ'εξω με κορδέλες ασπρες και κόκκινες. Θα τις βάλω και στο σετ βαζακι με γλυκό του κουταλιού και κουτάλι και αυτό είναι όλο.

1,35 το άτομο μου βγαίνει μπομπονιέρα και γλυκό οπότε καλά είναι!

Μη νομίζεις ότι είναι πιο ελαφρυά η χορτόσουπα από την κρεατόσουπα για το στομαχάκι και το εντεράκι τους... εξάλλου το κρεατάκι στην αρχή θα είναι αλοιφή;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Εχθές είχα πάρει την άδεια της εβδομάδας και το πρωί είχε καθάρισμα. Πήρα και μία κοπέλα για 2 ώρες να με βοηθήσει γιατί κι εμένα δεν κάθετε ο μικρός για να κάνω τις δουλειές. Στην αρχή τον ξεγελάω για κανένα τέταρτο αλλά μετά θέλει παρεούλα οποσδήποτε. Το απόγευμα πήγαμε για βάφλα παραλιακά με την αδερφή μου και νονά του μπέμπη. Έχει έρθει απο Γαλλία απο την Τρίτη για το μνημόσυνο του μπαμπά μου και θα μείνει μέχρι τις 25. Περάσαμε πολύ ωραία....μου λείπει πολύ γιατί κάναμε πολύ παρέα όσο ήταν εδώ και τώρα όποτε έρχεται είμαστε συνέχεια μαζί.

Σήμερα πήγαμε στα Golden hall απο το πρωί μαζί με τον μικρό και πήραμε και τη μαμά μου μαζί. Το απόγευμα πήγαμε στα Fridays στην Κηφισιά, στην επιστροφή πήραμε γλυκάκια για το σπίτι απο τον Κωνσταντινίδη και γυρίσαμε πριν λίγο!!!!!Ενθουσιάστηκα με τα Golden hall γιατί χρειαστήκαμε αλλαγή και είχαν super τουαλέτα για μωράκια με αλλαξιέρα, πιο βολική και απο του σπιτιού.

Ο μικρούλης έκανε θραύση χαχαχαχαχαχαχα. Όλοι του μιλούσαν και αυτός μοίραζε χαμόγελα απλόχερα!!!!! Περάσαμε πολύ όμορφα και ελπίζω να το εκτιμήσει ο μπέμπης και να μας αφήσει να κοιμηθούμε σήμερα το βράδυ γιατί απο την πέμπτη δεν....

Για το γάμο που λέτε κι εγώ πέρσι είχα πάρει ένα φόρεμα απο τα naf naf με 130ευρουλάκια , με τούλι μακρύ αμπίρ και μια χαρά τον έκανα τον γάμο και με πλατφόρμες απο κάτω γιατί ήμουν 4 μηνών και δεν πάλευα το τακούνι. Όσο για την βάπτιση θα την κάνουμε τελείως κλειστή, λόγω πένθους και για μπομπονιέρες λέμε να βάλουμε ξύλινες σβούρες για τους άντρες και βεντάλιες για τις γυναίκες μιας και θα είμαστε γύρω στα 20 άτομα μόνο.

καλημερουδια εγω δεν ειμαι ακομα τελειως καλα εχω μπουκωμα και βηχα!

καραμελ κ εσυ αρρωστη ησουν? τωρα πως εισαι περαστικα!

βικυ μου πολυ ομορφη η ημερομηνια που διαλεξατε!

κατριν σχεδων 9200 πωπω μας περνατε 2 κιλα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημέραααααααααα

χαχαχ ρινιώ γαμοπίλαφο!!!πωπω πολύ γέλασα!!!

σωτηρία το κρέας δεν είναι βαρύτερο ούτε από το μήλο ούτε από το ρυζάλευρο!!Το ίδιο "βαριά" είναι όλα αυτά !!! μη σου πω ότι το ρυζάλευρο είναι βαρύτερο!!

έφαγε τελικά 2 κουταλίτσες αρνί... ελπίζω σήμερα να φάει λίγο περισσότερο!!!

καλή κυριακή να έχουμε αν κ έχει πάει ήδη 13:00.... έχω ξυπνήσει από το πρωί, έχω φτιάξει ψωμί, κεικ, μπιφτέκια...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααααααα

χαχαχ ρινιώ γαμοπίλαφο!!!πωπω πολύ γέλασα!!!

σωτηρία το κρέας δεν είναι βαρύτερο ούτε από το μήλο ούτε από το ρυζάλευρο!!Το ίδιο "βαριά" είναι όλα αυτά !!! μη σου πω ότι το ρυζάλευρο είναι βαρύτερο!!

έφαγε τελικά 2 κουταλίτσες αρνί... ελπίζω σήμερα να φάει λίγο περισσότερο!!!

καλή κυριακή να έχουμε αν κ έχει πάει ήδη 13:00.... έχω ξυπνήσει από το πρωί, έχω φτιάξει ψωμί, κεικ, μπιφτέκια...

Πωω αυτά λες ότι έχεις ξυπνησει πρωί και έχεις φτιάξει χίλια 2 κι εγώ βαριέμαι να κουνηθώ...

muffin και κρέας κοκκινιστο με πατάτες και πολύ μου ήταν λέμε!!!:tongue:

Είμαι πολύ χαρούμενη ...η μικρή κάνει καθαρά "ντα ντα ντα" χιχιχιχι πόσο κουκουβάγια είμαι!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρες κόρες

Χτες βγήκαμε σαν άνθρωποι με τον αντρούλη μου μετά απο πραγματικά πολυυυυυυυυυ καιρό!!!Τη μικρή την κράτησε η πεθερά μου,να είναι καλά γιατί καρα ξενύχτησε,και όπως καταλαβαίνετε ξαναζήσαμε σεξ σχέσης :tongue::tongue::tongue::tongue: !!!!!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαα!!!!!!!!!!!!!

Το κακό είναι οτι δεν κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα γιατί ο Νίκος ξεφόρτωνε το πρωι και ίσα που ξάπλωσε καμια ωρίτσα...

Κατά τ'αλλα η μικρή λίγο δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί το βράδυ αλλά μετά μου είπε η πεθερά χαλαρά...Εν τω μεταξύ κατέβηκα το πρωι να την πάρω και μου κράταγε μούτρα το σκατό..ούτε που με κοίταγε!!!καταλάβατε;;;;;μπαίνει ο πατέρας της στο σπίτι και σκάει κάτι χαμόγελα ναααααα κι εμένα τίποτα!!!

Εν τω μεταξύ γυρίσαμε κατα τις 3 τούμπανο το στήθος,πάω στο μπάνιο βγάζω με το χέρι κάμποσο γάλα να το αποσυμφορήσω και ξυπνάω κατα τις 9....μουσκίδι η φανέλα,η πυτζάμα και το στήθος Πάμελα Άντερσον και να μη μπορώ να το αγγίξω...φτιάχνω λίγο γάλα να πιω και κατεβαίνω κάτω να την πάρω και την έβαλα κι έφαγε και ηρέμησα...πολύ πράμα δεν το περίμενα να σας πω την αλήθεια...πόσο γάλα πίνει καλέ όλο το βράδυ;;;

Κατερίνα όταν σε διαβάζω με κάνεις κι αισθάνομαι τελείως άχρηστη ως νοικοκυρά!!!!εγω ένα φαι βάζω και το κάνω ζητημα!!!!χαχαχαχαχα!!!!!πανάσχετη με την κουζίνα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημεραααα Κ καλη εβδομαδα

κοριτσακια μου αν δεν μαγειρευα....ΤΙ θα τρωγαμε????βοηθεια απο πουθενα ουτε ενα πιατο φαγητο που λεει ο λογος...ολοι εξαφανιζολ....κ ειδικοτερα η μανα μου....καταλαβαινετε...ουτε την μπεμπα δεν εχω καποιον να μου κρατησει για 1-2 ωρες.... ρινιω εισαι τυχερη που εχεις την πεθερα κοντα κ μπορει κ στην κραταει.....

τελοσπαντων παντως κ εγω οταν αρχισα να μαγειρευω ειχα ταισει πολλες φορες τον σκουπιδοτενεκε...:tongue::tongue: χαχα μεχρι κ τωρα δεν μου πετυχαινουν ολα μη νομιζεις

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλε τι ησυχια ειναι αυτη??????

εμεις μολις γυρισαμε απο παιδιατρο! η οττιτιδα ακομα υπαρχει θα συνεχισουμε ακομα για 3 μερες την αντιβιωση,θα ξεκινησουμε σταγονες στα αυτακια πρωι-βραδυ και κομπρεσες πρωι βραδυ,πλυσεις την μυτουλα με χλιαρο ορο και περαστικα μας!πηραμε σε μια εβδομαδα 200 γραμμαρια απο 7100 πηγε 7300 το υψος εμεινε σταθερο στους 69 ποντους! εμ τι ηθελα και εγω να ψηλωσει μεσα σε μια εβδομαδα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρες!!!

Συγχήστηκα πρωι -πρωι με τις μλκς της χ.α.............έλεος πια με το ξεφτυλίκι τους

Κατά τ' άλλα μου το χαλάει λίγο ο καιρός...είχαμε καλομάθει στον ήλιο και σήμερα μου ήρθε κάπως...γκρρρρ!!!!

Κατερίνα μου ούτε η πεθερά σου είναι κοντά να βοηθήσει;ευτυχως είναι η πεθερά κοντά-δυστυχώς συνήθως την έχει ο κουνιάδος εργολαβία!!!

Βρε Μαριούλα μου γλυκιά τί είναι αυτό με 'σας;;;;ρε παιδί μου κάντε ένα ευχέλαιο,έναν αγιασμό στο σπίτι κάποιος σας γλωσσοτρώει...και ξέρεςι η ζήλια και η γλωσσοφαγιά είναι απο κει που δεν το περιμένεις....

Εν τω μεταξύ να σας πω και το άλλο το χτεσινό γιατί.....γκρρρρρ!!!!!Τάιζε τη μικρή η συννυφάδα μου και μέτραγε τις μπουκιές...έλεος τα νεύρα μου με πιάσανε...και "γιατί δεν της βάζεις λίγη κρέμα βανίλια/ρυζάλευρο μέσα" δεν θέλω ρε κορίτσια πως θα γίνει;;Θέλω να μάθει στα φρούτα ΜΟΝΟ χωρίς μέσα άλλα,μπισκοτάκια κλπ που βάζουνε..Και "σιγά τι έφαγε 4-5 κουταλιές" όσο θέλει της λέω τί στομάχι νομίζεις έχει;τσίτα το νεύρο!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...