Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!

καλημέρααααα

σοφία περαστικά !!! πως είσαι??

διαβάζω ένα βιβλίο κ λέει

"...τρεις απλές ευθύνες που έχετε ως γονιός. είναι οι παρακάτω με σειρά προτεραιότητας:

1. φρόντίστε τον εαυτό σας

2. φροντίστε τον συντροφό σας

3. φροντίστε τα παιδιά σας"

ΕΕΕ εγώ τα κάνω ανάποδα!! μάλλον θα αρχίσω να την βλέπω αλλιώς γιατί δεν πάει άλλο!

Κατερινάκι μου νομίζω ότι όλες οι μάνες στην αρχή έτσι κάνουμε γιατί μέσα μας κρυφά θα είχαμε πολλές τύψεις να τα κάναμε όπως λέει.

Μετά, όσο μεγαλώνουν και τα μωρά, για να μη τρελαθούμε και τελείως μάλλον σε αυτό θα φτάσουμε:rolleyes:

Είναι σαν το αεροπλάνο που πέφτει ή το πλοίο που βυθίζεται, βάζεις πρώτα εσύ μάσκα και σωσίβιο για να μπορείς να βάλεις μετά και στο παιδί.

Ευτυχώς οι αμεγδαλές περνούν και η καταρροή έρχεται... μεχρι το βράδυ ή αύριο το πρωή μόνο μυξιάρα θα είμαι:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!!!

Σοφάκι μπράβο!!γλύτωσες και την αντιβίωση!

Κατερινάκι εννοείται πρωτα η μαμά και μετά το μωρό..να είσαι καλά,γερή απο όλες τις απόψεις για να μπορέσεις να μεγαλώσεις και το μωρό έτσι!!!

Εμεις φάγαμε και τώρα θέλω να κάνω δουλειές και δεν κάθεται το σκατό..τα νεύρα μου!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κάθεται...ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ!!! Μόνο στο γυμναστήριο κάθεται για λίγο!

Μετά απλά είναι το αυτοκολλητάκι μου!:tongue:

Ακούς εκεί να κάθεται για να κάνεις δουλειές....:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Kella : φυσικα και ετσι μονο μπορεις να κατηγοριοποιησεις τους ανθρωπους, εγω το κανω και με τα ονοματα αμα καποιος πει Δημητρης δε του μιλαω ή τον φωναζω Μανωλη ετσι και με τα ζωδια ... αμα μου πουν τοξοτης κοβω επαφες χαχαχαχαχαχαχα

Κάπως έτσι είμαι κι εγω!!! Τι ζώδιο είναι η συννυφάδα σου;;

Κορίτσια Καλημέρα/Καλησπέρα :D

Καλό μήνα μιας και δεν σας είπα, ξεκίνησα δουλειά!!! Για τους επόμενους 6 μήνες ο μπεμπάκος μου θα περνάει το πρωινό με τη θεία του.Είμαι ήσυχη γιατί του αρέσει και γενικά είναι χαρούμενος, αλλά ζηλεύω και λίγο που δείχνει να μην του λείπω…. Τι ανωμαλία, αν έκλαιγε θα έλεγα πω, πω δεν μπορώ και τι θα κάνω… και τώρα που αυτός κάνει σαν να είναι σπίτι μας ή σε λούνα παρκ εγώ ζηλεύω, γυναίκες… αχαχα

Μια εβδομάδα κρεμούλα και τώρα ξεκινήσαμε με μηλαράκι λίγες κουταλίτσες και σήμερα μήλο - μπανανίτσα… Το παιδί καλά να είναι, λυσσάει! Αύριο θα του βάλω και λίγο πορτοκάλι που μας έφεραν από πορτοκαλιές χωρίς ραντίσματα κτλ και μια χαρά! Νομίζω ότι τα πάει καλά με το φαγητό!!!

Παράγγειλα σαλιάρες από το www.saliara.com πολύ ευχαριστημένη, και μου έστειλαν και δωράκια. Επίσης να δείτε το www.pharmasales.gr βρήκα σε κρέμες και αντηλιακά μεγάλη διαφορά στην τιμή, τα μεταφορικά είναι σχεδόν τπτ.

Τα χέρια μου έχουν ανοίξει από τα ζεστά νερά, πολλές φορές δεν μπορώ να τα κλείσω… βάζω βαζελίνη, βάζω κρέμες… σκατά ! Τελικά βρήκα από άλλο forum που έλεγαν οι κοπέλες πως τα χέρια τους είναι χάλια μια κρέμα dermofiler κάτι τέτοιο η οποία δημιουργεί φιλμ λέει, αδιαβροχοποίησης προστασίας για τα χέρια από τα νερά. Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω αν έχετε το ίδιο θέμα!

Κλείσαμε ημερομηνία για την γάμο-βάφτιση!! 31/8/2013 !!

Στις 30/8 έχω γενέθλια μαζί με την κουνιάδα μου και τον κολλητό του άντρα μου, αν δεν ήταν καρμική η συνάντηση μας να με χέσεις…

Νυφικό δεν βρήκα και δεν θα βρω, μια φίλη μου έχει ένα φόρεμα που το είχε αγοράσει για νυφικό όταν και άμα… έχει και ουρά και είναι αέρινο κτλ κτλ θα μου το δώσει είπε!!! Τα σανδαλάκια που θα φορέσω θα μου τα φτιάξει η ίδια μαζί με τις μπομπονιέρες , τα γλυκά: παστέλια – Αμυγδαλωτά η μαμά μιας άλλης φίλης μου και τις δίπλες η μάνα μου…

Τραπέζι δεν θα κάνουμε, αλλά έξω από το εκκλησάκι θα έχουμε ένα ορθάδικο μπουφέ με μεζεδάκια, κρασάκι και μαστίχα και γλυκά… για να μασουλίσουμε και να μας ευχηθεί ο κόσμος! Επίσης παίζει και ένα ωραιότατο σουβλατζίδικο παρακάτω για όσους δεν χορτάσουν… χεχε

Μόλις η βαβούρα τελειώσει και ο κόσμος αναχωρήσει θα μαζευτούμε η νεολέρα και θα πάμε σε κανένα BAR, να πιούμε κανένα drink και πιθανόν την επόμενη μέρα, μετά το μπανάκι, για όσους πολύ δικούς μας έχουν μείνει στο νησί να οργανώσουμε κανένα γλεντάκι τύπου πασχαλινό, χύμα, με ψητά μπριζολάκια και ίσως κανένα κοκορετσοαρνί…

Γενικά είμαι ικανοποιημένη, καθώς δεν παίζει σάλιο, και για τραπέζι το λιγότερο που βρήκαμε ήταν 30? το άτομο… Έτσι αποφασίστηκε το παραπάνω σχέδιο, με το φαγοπότι της επόμενης μέρας να μην είναι δεσμευτικό, αν έχουμε λεφτά το κάνουμε αν όχι τότε : είσαι κινεζάκι ναι! Τρως πολύ ριζάκι ναι!!.... Με τόση ανασφάλεια που παίζει σιγά μην δώσω λεφτά για δεξιώσεις… εγώ θέλω να κάνω 2ο παιδί και δεν έχω καθόλου διάθεση να ξεχρεώνω γαμοδάνεια..!!!

Από την άλλη, γενικά στους γάμους ακούς διάφορα… όλο και κάποιος από το σόι δεν είναι ικανοποιημένος… έτσι ξεκαθαρίζεις από την αρχή ότι δεν κάνεις τίποτα από γλέντια κτλ και όποιος γουστάρει έρχεται!

Βικάκι μια χαρά και χαλαρά :D

Την καλύτερη δουλειά κάνετε!

Κανόνισα με μια φίλη να πάω σε λαϊκή βιολογικών προϊόντων να πιάσω γνώρα με παραγωγούς κλπ :D

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα μανες!

παρέα στο σλιγκ σκούπισμα σφουγγάρισμα (ο Θεός να το κάνει) ευτυχώς την πήρε ο ύπνος και ψιλοέκανα και τα υπόλοιπα.Τις άλλες φορές καθόταν πιο καλά ρε γμτ!!!ααααχχχχχχχχχχ...........μεγάλωσε το παιδάκι μου!!!

Βίκη μου γλυκιά μου...μακάρι να είχα κι εγω δουλειά κι ας της έλειπα και λίγο της μικρής μου..ειδικά τώρα που ζορίσανε τα πράγματα στα σοβαρά,στη δουλειά του Νίκου και παμε για πούλημα το Scania,κοπανιέμαι..κι απο δουλειές;;;;;σκατα!

Πολύ ωραία η ιδέα σου για τη γαμοβάφτιση...κάπως έτσι θα ήθελα κι εγω.Όσο για το νυφικό το ίδιο ακριβως κι εγω..φόρεμα κι οχι το κλασσικό νυφικό.Αν κι έχω 2 ξαδέρφες που έχουν αγοράσει νυφικό οπότε αν θελήσω να βάλω...ξέρω ποιά πόρτα να χτυπήσω!!

Σοφία που έχετε εσείς βιολογική;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Βικάκι, τελεια τα κανόνισες!! Εγώ που έχω κάνει το άλλο στυλ γάμου, εχω να πω πως τον κάνεις καθαρά για τους αλλους, για το image. Αντιθέτως, αυτό που θα κανεις εσύ, θα περάσεις καλά κ θα σου μείνει μια υπέροχη ανάμνηση. Ο αδερφός μου παντρευτηκε τον Αυγουστο και προχτες πήρε τις φωτο και τότε μονο κατάλαβε οτι εκανε γαμο. Γιατί απλά κοιτούσε να ειναι τελεια όλα για τον κόσμο και ήταν πνιγμένος στο άγχος (άσε που ειχε κ πυρετό...)

Καραμελ τι μπομπονιερες πήρες; Εμείς τις φτιαξαμε κιόλας. Τωρα κάνω δοκιμές για τα κεκάκια που θα κάνω με ζαχαρόπαστα. Αυτό θα είναι το γλυκάκι μας γιατί δεν παίζει μια. Είναι όμορφο κ πολύ πιο οικονομικό. Θα βάλω κ την τεχνη μου.

Κλείσαμε κ τραπέζι πολύ οικονομικό σε πολύ ωραίο μαγαζί με γρασιδάκι κλπ. 450 ευρώ τα 40 άτομα με τα κλασικά ορεκτικά και αντί για προσωπική μερίδα, θα βάλουμε στη μέση μια μεγάλη πιατέλα με κοτόπουλα ψητά κ κοντοσούβλια κ ότι πιεί ο καθένας στην τιμή. Επίσης θα φτιάξουμε κι εμείς κάποια ορεκτικά να το ενισχύσουμε. Θα φτιάξω κ μια τούρτα ή κάποια ατομικά γλυκάκια κι είμαστε perfect!

Κατερινάκι, εγώ το αβγο μετά τον 9ο το άρχιζα μαζί με το γιαούρτι κ το ψαρι νομίζω. Προς στο παρόν τα ίδια, τρωμε φρούτο, φτύνουμε τη βανιλια. Πήραμε κ παγουράκι για νερό...χιχι.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Τι άλλο θα ακούσουμε οι μάνες!!

Ευτυχώς χρησιμοποιώ προδερμ μέχρι να βγει κ γι' αυτά κάτι... άκου κ το λαδάκι...

http://www.aragma.gr/%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CF%85/

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!

Σοφία πως βγηκε η κολοκυθόπιτα;απο όψη πάντως μια χαρά!

Σωτηρία μου σχεδόν πάντα οι γάμοι γίνονται για τους άλλους και το ζευγάρι είναι μες στο άγχος.Απλώς παλιότερα ο κόσμος δεν έκανε τίποτα και περιμένανε ενα γάμο μια βάφτιση κηδείες και μνημόσυνα να κάνουν τραπέζια και να βάλουν τα "καλά" τους..κι έτσι μας μείνανε αυτά!!

Το άθρο είναι ένα απο τα πολλά του σωρού που λέω εγω...πάντως η παιδίατρος μου απο την αρχή μου είχε πει για τα Johnson's κι απο το νοσοκομείο που δούλευα εγω οι δερματολόγοι δεν τα είχαν καθόλου σε υπόληψη...

Κατά τ' άλλα...σήμερα κλείνω ένα χρόνο γάμου!!!άμα παντρευτω και με θρησκευτικό πόσες επετείους θα γιορτάζω;;;;;;χαχαχαχα!!!θα τον ξεπαραδιάσω το Νικολάκη!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!:D

Ευτυχώς για τη μικρή έχω εμπιστευτεί την Avene;)

Μπομπονιέρες θα φτιάξω εγώ, αγόρασα τούλια, κορδελίτσες και κουφετακια καρδουλες κλπ.

Μου μένει να αγοράσω τα βαζάκια του γλυκού (ευτυχώς μπορώ με χονδρική) 0,37 χονδρική 0,65 λιανική:shock:

~μιλάμε για 200 τεμάχια οπότε ότι μπορώ να γλιτώσω καλό είναι!~

Πούλημα το Scania βρε Ρηνιώ??? Τόσο καλά???:(

Στην Ηλιούπολη (εκεί που είναι το ΙΚΑ) έχει μεγάλη λαϊκή την τετάρτη βρίσκεις μέχρι γαλακτοκομικά, κοτόπουλα την ίδια μέρα έχει και στη Γλυφάδα αλλά είναι μικρή.

Εγώ πάλι αν εξαιρέσεις το μεγάλο τραπέζι που κάναμε στο γάμο όλα μια χαρά με τον πολιτικό... μέχρι και ρύζι φάγαμε στο Δημαρχείο (η κουμπάρα κάνει το σταυρό της και όταν περνάει από κει πλέον:tongue:)

ΥΓ Η τάρτα κολοκύθας δε βγήκε όπως θα περίμενα... αλλά οκ γούστα ειναι αυτά!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Πούλημα Σοφάκι γιατί δε βγαίνει αλλιώς με αυτά που τους ζητάνε απο την εταιρία..και πάρει με τον αδερφό του άλλο πιο καινούργιο να το δουλεύουν μαζί για λίγο διάστημα να μειώσουμε λιγάκι τα έξοδα.Ελπίζω βέβαια να μη μας βγει μπούμεραγκ η κίνηση και μας γυρίσει πίσω..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...