Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

tatum κατά πάσα πιθανότητα δε θα κάνεις αυχενική ακριβώς αλλά το A-test, όχι ότι έχει πολλές διαφορές αλλά τεσπα!

Ακριβος αυτο περιμενα και αυτο εγινε! Η μικρη μου εκλεγε 1,30 ωρα γιατι ειναι αγορι και τα αγορια δεν ξερουν να παιζουν... μπαλα... τι πηγε και σκεφτικε το μυαλουδακι της!!! Μετα ειπε οτι θημωσε που μια ξενη γιατρος διαλεξε να ειναι αγορι το μωρο! Με τα πολλα ηρεμησε και το δεχτικε! (για την ωρα τουλαχιστον)

Και πως ειναι τελικα ο μικρος? Ζωηρος για την ηλικια του και ΟΛΑ, ακριβος ομως, στο μεσο ορο της ηλικιας του! οτι μετρηση και να του εκανε εβγενε 17βδ4μ 10 φορες τον μετρησε ιδια ολα! Λες και βγηκε απο τικερακι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως τώρα μπαίνω στην 15η εβδομάδα σιγά-σιγά και δεν ξέρω κατά πόσο θα ακούσω νωρίς το bebe... είμαι και πρωτάρα!

Εμενα κλοτσαει πιο πολυ οταν παω τουαλετα και μετα ξαπλα και σοκολατα! Το κανα πολλες φορες στην αρχη για να το νιωσει η μικρη!

Η δικια μου παντος που τρομαζε το γιατρο απ τις κλοτσιες, βγηκε ΠΟΛΥ διαολος και ποτε δεν κοιμοταν πολυ οποτε μπορει να ειναι καλο που δεν το ακους νωρις!

Ue8pp3.pngI307p3.png

συνχαρητηρια tatum για τα αποτελεσματα !!!

με το καλο να δεχτει τον αδελφουλη της λοιπον !

τι στο καλο , οι περιισοτερες εχετε μαθει φυλο.εγω θα περιμενω μεχρι την β επιπεδου :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

συνχαρητηρια tatum για τα αποτελεσματα !!!

με το καλο να δεχτει τον αδελφουλη της λοιπον !

τι στο καλο , οι περιισοτερες εχετε μαθει φυλο.εγω θα περιμενω μεχρι την β επιπεδου :rolleyes:

Εγώ κι εσύ με την άγνοια.... και ξέρεις τι λένε, αν δε δεί ο γιατρός, μάλλον κοριτσάκι:tongue:

Για να δούμε χεχεχεχε....

Αλήθεια, πως το νιώθεις το bebe, δλδ πως είναι η αίσθηση???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα Κορίτσια!!! Καλώς ήρθες ελβινα!! Με το Καλο το μπεμπακι!!κ εγω το καταλαβαίνω το μωρο Αλλά Όχι πολυ συχνά Γιατί δεν χαλαρωνω κ καθόλου. Τώρα έκανα γενικό το Σπιτι κ ξεπατωθηκα, κ Όσο διάβαζα τα ποστ σας το κατάλαβα, Κουράστηκε το μικρο... Αλλά είναι κ νωρίς για να καταλάβουν κ οι άλλοι.. Είναι πολυ μικρές οι κλωτσιες ακομα.. Που θα παει όμως μεγαλώνουν τα μωρα μας κ σε λίγο δεν θα σταματάνε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κι εσύ με την άγνοια.... και ξέρεις τι λένε, αν δε δεί ο γιατρός, μάλλον κοριτσάκι:tongue:

Για να δούμε χεχεχεχε....

κοριτσι ε??

μακαρι θα τολμησω να πω για να εχω ενα κ ενα ! :tongue::tongue::tongue::tongue: κ ο αντρας μου αυτο περιμενει να ακουσει !

Το σπορι δεν ο νιωθω συχν γιατι δεν χαλαρωνω καθολου > ψυχολογικα χαλια κ ολη μερα τρεχω με τον γιωργη εφοσον ειμαι μονη μου εντελως.

κ μεις σημερα ειχαμε τα 40 του παπου μου ........ η μανα μου κομματια κ ολοι οι υπολοιποι στον δικο τους κοσμο , ξεχνανε οτι ειμαι εγκυος κ μονο συμβουλες ξερουν ναδινουν τυπου "μην κουραζεσαι" ναι οι δουλειες θα γινουν μονες τους!!

τελος παντων , γιαυτο κ χανομαι κοριτσια μου .σας διαβαζω αλλα ειτε ειμαι χαλια ψυχολογικα ειτε ειμαι κομματια για ν ασχολιασω.

να καλωσορισω κ γω την ελβινα ! με το καλο ενα γερο μωρο !

88M1p3.pngycQap3.png

Θα το περιεγραφα σαν να σπρωχνει για 1 δευτερολεπτο ενα χμμμ κριτσινι απο μεσα προς τα εξω την κοιλια. Απο πολλες ειχα ακουσει οτι νιωθαν κατι σα... φτερουγισμα στην κοιλια αλλα εγω δεν το ειχα ποτε. Γενικα μην περιμενεις να το νιωσεις ευκολα οταν εισαι ορθια (οχι τον πρωτο καιρο) συνηθος ξαπλα που ειναι και πιο χαλαρη και η κοιλια και εσυ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

να συμπληρωσω οτι η αισθηση ειναι σαν να φτιαχνουν μεστην κοιλια σου ποπ κορν η αυτο που λενε φτερουγισμα , κατι σαν γαργαλητο . μην φανταστεις πως νιωθεις τιποτα ποδια κ χερια να προεξεχουν (ναι ναι το εχω ακουσει κ αυτο απο εγκυουλα!)

88M1p3.pngycQap3.png

μην φανταστεις πως νιωθεις τιποτα ποδια κ χερια να προεξεχουν (ναι ναι το εχω ακουσει κ αυτο απο εγκυουλα!)

Χαχαχα αστεια μου φανηκε η ιδεα, να φενοντουσαν λεει δαχτυλακια χαχαχα

Αν καταλαβεις τι ειναι τι θα ειναι απο 6-7 και μετα και θα ειναι πιο πολυ απ τα... συμφραζομενα! Πχ φαντασου οτι μερικες φορες οταν σπρωχνει με τον ποπο και μετα με τα ποδαρακια, οταν δεν θα εχει πολυ χωρο μπορει να το καταλαβενεις απ το... στρογγυλο που θα νιωθεις απεναντη! Δεν θα το ειχα καταλαβει οτι ηταν αυτο αν δεν το εκανε στο γιατρο και μαλιστα συνεχια, επαιξε βεβαια μεγαλο ρολο και οι σταση που το εκανε! Ολες τις αλλες φορες τη ρωτουσα "μπουνια ηταν τωρα αυτο ή κλωτσια"χαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

κ γω στον γιοκα μου ενιωθα σε προχωρημενη εγκυμοσυνη τις κινησεις του στο περιπου.δηλαδη καταλαβαινα οτι πχ προκειται για καποιο ακρο (χερι ποδι) κ αλλες φορες ενιωθα κατι σαν μπαλα να με πιεζει (κεφαλι η πωπος)αλλα ακουσα προσφατα απο συναδελφο του αντρα μου 12 βδομαδων οτι οχι μονο το νιωθει αλλα καταλαβαινει οτι προκειται για χερι πχ ΕΛΕΟΣ κοπελια , συυγνωμη κιολας ειναι κ εγκυουλα !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κ γω στον γιοκα μου ενιωθα σε προχωρημενη εγκυμοσυνη τις κινησεις του στο περιπου.δηλαδη καταλαβαινα οτι πχ προκειται για καποιο ακρο (χερι ποδι) κ αλλες φορες ενιωθα κατι σαν μπαλα να με πιεζει (κεφαλι η πωπος)αλλα ακουσα προσφατα απο συναδελφο του αντρα μου 12 βδομαδων οτι οχι μονο το νιωθει αλλα καταλαβαινει οτι προκειται για χερι πχ ΕΛΕΟΣ κοπελια , συυγνωμη κιολας ειναι κ εγκυουλα !

Στην αρχη αυτης της εγκυμοσυνης οταν ακομα η γυναικολογος νομιζε οτι ειχε παλινδρομισει (τελικα το μηχανιμα της εφταιγε) ελεγα στον αντρα μου "κλοτσισε" και την ιδια μερα φυσικα του εξιγησα οτι το ελεγα σε μενα για να πιστευω οτι τον νιωθω ζωντανο και να περνω κουραγιο!

Τωρα 12 εβδομαδον και να ξεχοριζει στ αληθια χλωμο μου φενετε εκτος αν αυτοπαραμιθιαζετε για ψυχολογικους λογους!

Ue8pp3.pngI307p3.png

100 γραμμαρια πλασμα κ να νιωθεις χερια ποδια δεν γινεται . το πιστευω .

τωρα αυτο που λες για τους ψυχολογικους λογους δεν το ειχα σκεφτει, οντως η κοπελα εχει ενα θεματακι . αυριο εχει κ την αυχενικη.....ας της πανε ολα καλα!

στον προηγουμενο υπερυχο παω στο νοσοκομειο κ ηταν μεσα η μαια κ καμια 10αρια ειδικευομενες (ετυχα την μερα) μου βαζει λοιπον η μια κοπελιτσα να ακουσει καρδιακους παλμους.....ΤΙΠΟΤΑ......... ερχεται η αλλη κοπελιτσα..........ΤΙΠΟΤΑ ......... στο μισαωρο εχασα την ψυχραιμια μου κ ουρλιαζατα κ εκλεγα στην μαια να ερθει κ να κανει κατι να το ακουσω ...........στο τελος μου την ειπε χαριτωμενα οτι ειμαι πολυ ευαισθητη. το ανεφερε το περιστατικο στον γιατρο μου κ εκανα εγγραφη καταγγελια . δεν λεω τα κοριτσια να μαθουνε ευχαριστως αλλα οχι ετσι . να ακουει πρωτη η μαια κ μετα ας ψαχουλεψουν οσο θελουν ......... κοριτσια ηταν τραγικο .......

88M1p3.pngycQap3.png

kαλησπέρα κορίτσια και καλώς ήρθαν οι νέες μανουλες.

Και εγώ το έχω ΄΄ακούσει΄΄ οχι συχνα γιατί έχω πολύ τρέξιμο με 2 μικρά και χωρίς βοήθεια. Το έχω παρακάνει λίγο με τις δουλειές αλλα έχω πει ΄΄οτι θα σταματήσω πρίν γίνει τίποτα κακό.

Αυτό που περιγράφεις Ριτάκι είναι πράγματι ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Ρωτησα τον γιατρο όσο αφορά το πότε ακούες το μωράκια. Το πρωτο την 18η εβδομάδα καθαρά, το 2ο την 17η και το τρίτο την 16η+....Δεν έχει παρακάτω..................

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

στον προηγουμενο υπερυχο παω στο νοσοκομειο κ ηταν μεσα η μαια κ καμια 10αρια ειδικευομενες (ετυχα την μερα) μου βαζει λοιπον η μια κοπελιτσα να ακουσει καρδιακους παλμους.....ΤΙΠΟΤΑ......... ερχεται η αλλη κοπελιτσα..........ΤΙΠΟΤΑ ......... στο μισαωρο εχασα την ψυχραιμια μου κ ουρλιαζατα κ εκλεγα στην μαια να ερθει κ να κανει κατι να το ακουσω ...........στο τελος μου την ειπε χαριτωμενα οτι ειμαι πολυ ευαισθητη. το ανεφερε το περιστατικο στον γιατρο μου κ εκανα εγγραφη καταγγελια . δεν λεω τα κοριτσια να μαθουνε ευχαριστως αλλα οχι ετσι . να ακουει πρωτη η μαια κ μετα ας ψαχουλεψουν οσο θελουν ......... κοριτσια ηταν τραγικο .......

Δεν ειναι με τα καλα τους! Δεν εισαι εσυ ευαισθητη αυτη ειναι ανεσθητη! Πολυ καλα εκανες και την κατηγγηλες! Θα μας τρελανουν τελειος μου φενετε!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...