Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κ από δω!

Μαραντ κι εμάς προχτες σήκωσε τον πωπό γιατί ήθελε να πιάσει μανιωδώς κάτι από την κουβερτούλα και σηκώθηκε στα γόνατα, όχι όμως και στους αγκώνες, Τελοσπάντων τα κατάφερε όμως να συρθεί κατι λίγο και να βρει τη λύτρωση στην κουδουνίστρα της!!

Ρυζαλευρο, πήραμε τη νεστλε που είναι τελείως αγλυκη αλλά παλι τίποτε. Τη σιχαίνεται. Απεναντίας το φρούτο τησ αρεσει πολύ.

Το αστείο είναι οτι κολλησαν που κολλησαν και δυο μερες μετα ήρθε εδω η συννυφαδα με τον κουνιαδο (γιατι αυτο δεν τους πειραζει βεβαίως...) και μας κολλησαν κι εμας. Ευτυχως μονο μυξες.

Κελλλα τι εγινε ο μικρος; ειναι καλά τωρα;;

Βρε κοριτσια, μετα συγχωρήσεως, μη με λιντσαρεται αλλα είναι δυνατον να κατηγοριοποιείται ο ανθρωπος με βαση το.... ζωδιο;;;;;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααα

σημερα κλεινουμε τους 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεγαλωσαμεεεεεεεεε χαχα

σοφια οτι δεν ετρωγα δεν τρωω, + μακαρονια ρυζια πατατες... προσπαθω να κανω εισαγωγη του αυγου να δω αν την πειραζει...βραζω κοτοπουλο τωρα... να τησ δωσω ή οχι?ιδου η απορια!!! κ το υπολοιπο το βαζω καταψυξη τι λετε?? εσεις μαγειρευεται μεριδες μεριδεςς ή μεγαοη οσοτητα κ μπαινει καταψυξη??

σωτηρια εσυ τι λες που εχεις κ εμπειρια?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!

Σωτηρία τί εννοείς να κατηγοριοποιείται ο άνθρωπος με βάση το ζώδιο;

Τέλειος ο κουνιάδος με τη συννυφάδα!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Κατερινάκι άντε μεγαλώσατε!!Κι εμείς σε μια εβδομάδα 6!!Κοτοπουλάκι και γενικως τα κρεατάκια θα φτιάχνεις για 2 μέρες ποσότητα και το υπόλοιπο χωρισέ της το σε μερίδες και κατάψυξη...έτσι ώστε όταν θες να της φτιάχνεις να ξεπαγώνεις μόνο όσο χρειάζεται.Τί έχεις τραβήξει κι εσυ ρε παιδι μου με το μωρό και τη διατροφή...α πα-πα.Εγω σαβουρώνω οτι βρω κι αυτη μου γλύφει τα δάχτυλα...χτες σουβλάκι ατρώγαμε και μου έσπρωχνε το χέρι προς το στόμα...της έδωσα και έγλυψε την άκρη απο την πίτα να ησυχάσει.

Μαρκέλλα μου δίκιο έχεις...σ'είχα ξεχάσει οτι δίνεις σκόνη στον Λεωνίδα.Χτες πάντως που δεν της έδωσα κοιμήθηκε στις 11,ξύπνησε κατά τις 12 πήγε ο Νίκος να την κοιμήσει=αποτυχία,την πήρα αγκαλιά και την κοίμησα πάλι και ξύπνησε στις 1:30 και ως τις 3 μίλαγε και τραγούδαγε στο κρεβάτι..αυτη μπαρόβια θα γίνει παιδιά,είμαι σίγουρη.

Μαριβή ναι προς το σαλιγκάρι κλείνω-αν δεν σκοτωθούμε με το Νίκο πρώτα και δε μου τη βαρέσει και πάω και την κάνω τη βάφτιση χωρίς καλεσμένους μόνο εμεις κι οι νονοί!

Τί να πω βρε κορίτσια...χωρίς δουλειά εγω και χωρίς γονείς...πως φεύγουν οι κουβέντες,αφήστε..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερααααα!

Χθες πηγαμε παιδιατρο. 7,900 κιλα και 68 εκατοστα, το θρεφταρακι! Οσο για την συζητηση που ειχαμε πριν λιγες μερες (τον σφαζεις ή οχι), διαβαστε συζητιση... Μ "αυριο πρεπει να παμε παιδιατρο" Τζ "οκ να πατε" Μ "αφου σου ειπα οτι θελω να ειμαστε μαζι, μην τα τρεχω με ταξι για 20 λεπτα δουλεια" Τζ "αφου ειχες πει οτι θα τα πηγενεις μονη σου γιατι το πρωι δεν εχει κοσμο" Μ "βρε Τζουρ, αφου ουτε το απογευμα εχει κοσμο" Τζ "αν ειναι πατε και θα ερθω να σας παρω"... Αργουμε να ετοιμαστουμε και ειμαστε ακομα σπιτι οταν γυρισε απ την δουλεια, παμε ολοι μαζι και οσο ειμασταν εκει δεν ηρθε ουτε ενα αλλο παιδι για παιδιατρο. Οσο ειμασταν εκει να λεει "να δουμε ποσο θα περιμενουμε για να εγκριθει το εμβολιο" και εγινε σε 15 λεπτα. Φευγοντας μου λεει "σου ειχα πει οτι θα κανουμε γρηγορα" :evil::evil::evil:

Μετα πηγαμε ΙΚΕΑ (τωρα ανοιξε και θελαμε να δουμε για καπια πραγματα), δεν θα γραψω τι ειπε στη διαδρομη... Οταν φτασαμε, παει τουαλετα και με οδηγει προς τα ταμεια... Μ "Τζουρ απο δω βγαινουν" Τζ "καλα καροτσια δεν μηνανε?" (!?!?) Μ "εξοδος ειναιιιιι" Τζ "οχι μωρε εδω ειναι η εισοδος", μπαινουμε και αφου περπατουσαμε 2 ωρες και φτασαμε στην... εισοδο... μου πεταει "Αναποδα πηγαμε, καλα ΕΛΕΓΑ".

Φερτε μου ενα δικανοοοοοοο! 2 ωρες περπατημα, σε μαγαζι σαν τεραστιο U για να μηνω με τα σπασμενα μαχαιροπιρουνα!!!

Ηωσινοφιλα ειχε πολλα και η μεγαλη μου σ αυτην την ηλικια και η παιδιατρος μας πηγενε 3ημερο και νεα τροφη και τελικα αλεργια δεν βρεθικε

Ue8pp3.pngI307p3.png

Το προηγουμενο μυνημα γραφτικε στις 8 και τωρα πατησα το καταχωρηση...

Κατερινακι χρονια σας πολλααααααα! Χαρα στο κουραγιο σου, μια φορα στη ζωη μου χριαστηκε να μην τροω καπια πραγματα και ειχα φρηκαρει!

Κι εγω στην μεγαλη εβραζα το κρεας, το χωριζα σε μεριδουλες πολυ μικρες και εβγαζα οσο ηθελα απ την καταξυξη. Εκανα πχ 1 στηθος κοτοπουλο την φορα αλλα η μεγαλη δεν ηθελε το κρεας οποτε κραταγε μεεεερες.

Αν κρινω απ την μαμα μου και την κορη μου που ειναι και οι δυο αιγοκεροι, η μια η προσοποιηση της ηρεμιιας και η αλλη ταραξιας. Ισως επιδη δεν τα πιστευω...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

χαχα μυρσινη ... αντρες τστστσ!!

μακαρι να μην ειναι τπτ κ χαλαλι η ταλαιπωρια που παιρναω...

εχω πεσει κατω απο τα 60κιλα, οταν με ειχατε δει κοριτσια ημουν σχεδον 62, οποτε φανταστειτε τωρα πως ειμαι... δεν μ'αρεσει καθολου,,, σαν κινουμενος σκελετος... γκρρρρρρρ

λοιπον το βρασα το κοτοπουλο, θα της δωσω σημερα λιγο να φαει, πιο πολυ το ζουμι... να δω θα της αρεσει?? της εδωσα κ λιγο χυμο καροτο σημερα κ δεν της αρεσε!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια :D

εμεις απυρετοι απο χτες το μεσημερι :):):) που εφτασε μεχρι 37,6 περιμενα καμια ωρα δεν αλλαζε κατι εδωσα ντεπον επεσε κι ευτυχως δε μας ξανασηκωθηκε ;)

κατερινακι να ειστε παντα καλα κοριτσι μου να τα ξεπερασετε ολα γρηγορα και να μην ξαναεχετε ποτε ποτε θεματακια

μυρσινη ετσι ειναι ο πατερας μου, να μας βγαζει ολους μονιμα τρελους :confused::confused::confused:

ειρηνη θυμηθηκα πριν χρονια για ενα παρτυ μου ειχαν ζητησει να φτιαξω σαλιγκαρια για το τραπεζι θα βγαλω φωτο στο fb να δειτε, πλακα ειχαν

νεμινα φυσικα και ετσι μονο μπορεις να κατηγοριοποιησεις τους ανθρωπους, εγω το κανω και με τα ονοματα αμα καποιος πει Δημητρης δε του μιλαω ή τον φωναζω Μανωλη ετσι και με τα ζωδια ... αμα μου πουν τοξοτης κοβω επαφες :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχαχα

ευχαριστω για το ενδιαφερον .. :D

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Αισθανόμουν περίεργα από χθες το απόγευμα... τα ξημερώματα οι αμυγδαλές μου , μου έκαναν "κού κού" Παρούσες στον πόνο:?

Πήγα να βάλω μάσκα (whatever αφού κοιμόμαστε μαζί) και άρχισε να κλαίει συνεχόμενα και απαρηγόρητα!:shock: Έχει ξυπνήσει και αυτή λίγο στραβά μιας και η μανούλα είναι αρρωστούλα αλλά οκ, δεν πεθαίνω κιόλας!:rolleyes:

Μυρσύνη... από ανωτερότητα ζούν ακόμα! Έτσι είναι εμείς οι πιο έξυπνοι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση στους πτωχούς τω πνεύματι, ενίοτε κι να νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι!:rolleyes:

Κατερινάκι μου γλυκό καλό κουράγιο.. τι να σου πω! Όταν στρώσει η μικρή ετοιμάσου για λουκούλια γεύματα!

Νεμινα οι άνθρωποι για μένα ανήκουν σε πολλές κατηγορίες... ανάλογες του iq τους και της προοπτικής που έχουν!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Οτι ειμαστε πιο εξυπνες οι γυναικες δεν εχς αμφιβολια! Βαλε εναν αντρα να κρατησει 2 μωρα για 1 ωρα και θα πελαγωσει :P.

Κελλα μην μου ξαναμιλας! Τοξοτης ειμαι ;).

Σημερα φαγαμε σουβλακια και (κλασικα) ξεχασα να βαλω αλατι. Ο μικρος ειχε 2 μερες που ετρωγε μηλο και το κρεας ηταν λουκουμι. Ξετρελαθικε!!! Του εδηνα μικρες μπουκιτσες και τις μασαγε σα μεγαλος μεχρι να λιωσουν, εντομεταξι οταν πιγενε να του φυγει απ το στομα προσπαθουσε να το μαζεψει σα παλαβος... μαλον σαρκοφαγο σαν εμενα ειναι!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αισθανόμουν περίεργα από χθες το απόγευμα... τα ξημερώματα οι αμυγδαλές μου , μου έκαναν "κού κού" Παρούσες στον πόνο:?

Πήγα να βάλω μάσκα (whatever αφού κοιμόμαστε μαζί) και άρχισε να κλαίει συνεχόμενα και απαρηγόρητα!:shock: Έχει ξυπνήσει και αυτή λίγο στραβά μιας και η μανούλα είναι αρρωστούλα αλλά οκ, δεν πεθαίνω κιόλας!:rolleyes:

Μυρσύνη... από ανωτερότητα ζούν ακόμα! Έτσι είναι εμείς οι πιο έξυπνοι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση στους πτωχούς τω πνεύματι, ενίοτε κι να νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι!:rolleyes:

Κατερινάκι μου γλυκό καλό κουράγιο.. τι να σου πω! Όταν στρώσει η μικρή ετοιμάσου για λουκούλια γεύματα!

Νεμινα οι άνθρωποι για μένα ανήκουν σε πολλές κατηγορίες... ανάλογες του iq τους και της προοπτικής που έχουν!:rolleyes:

Περαστικα και μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Οι αμυγδαλές παραμένουν σε περίεργη φάση αν και δεν πονούν πολύ μετά τη βόλτα και την υπέροχη γρανίτα που έφαγα:D

Θα έτρωγα 2-3 αλλά κάνω και δίαιτα:tongue:

Δεκατάκια έχω κάτι ψιλά και μόλις παρρήγγειλα τα περισσότερα πράγματα για τις χειροτεχνίες μου (μπομπονιέρες κλπ) Άντε να δούμε!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερααααα!

Χθες πηγαμε παιδιατρο. 7,900 κιλα και 68 εκατοστα, το θρεφταρακι! Οσο για την συζητηση που ειχαμε πριν λιγες μερες (τον σφαζεις ή οχι), διαβαστε συζητιση... Μ "αυριο πρεπει να παμε παιδιατρο" Τζ "οκ να πατε" Μ "αφου σου ειπα οτι θελω να ειμαστε μαζι, μην τα τρεχω με ταξι για 20 λεπτα δουλεια" Τζ "αφου ειχες πει οτι θα τα πηγενεις μονη σου γιατι το πρωι δεν εχει κοσμο" Μ "βρε Τζουρ, αφου ουτε το απογευμα εχει κοσμο" Τζ "αν ειναι πατε και θα ερθω να σας παρω"... Αργουμε να ετοιμαστουμε και ειμαστε ακομα σπιτι οταν γυρισε απ την δουλεια, παμε ολοι μαζι και οσο ειμασταν εκει δεν ηρθε ουτε ενα αλλο παιδι για παιδιατρο. Οσο ειμασταν εκει να λεει "να δουμε ποσο θα περιμενουμε για να εγκριθει το εμβολιο" και εγινε σε 15 λεπτα. Φευγοντας μου λεει "σου ειχα πει οτι θα κανουμε γρηγορα" :evil::evil::evil:

Μετα πηγαμε ΙΚΕΑ (τωρα ανοιξε και θελαμε να δουμε για καπια πραγματα), δεν θα γραψω τι ειπε στη διαδρομη... Οταν φτασαμε, παει τουαλετα και με οδηγει προς τα ταμεια... Μ "Τζουρ απο δω βγαινουν" Τζ "καλα καροτσια δεν μηνανε?" (!?!?) Μ "εξοδος ειναιιιιι" Τζ "οχι μωρε εδω ειναι η εισοδος", μπαινουμε και αφου περπατουσαμε 2 ωρες και φτασαμε στην... εισοδο... μου πεταει "Αναποδα πηγαμε, καλα ΕΛΕΓΑ".

Φερτε μου ενα δικανοοοοοοο! 2 ωρες περπατημα, σε μαγαζι σαν τεραστιο U για να μηνω με τα σπασμενα μαχαιροπιρουνα!!!

Ηωσινοφιλα ειχε πολλα και η μεγαλη μου σ αυτην την ηλικια και η παιδιατρος μας πηγενε 3ημερο και νεα τροφη και τελικα αλεργια δεν βρεθικε

τα ίδια κι ο δικός μου...βέβαια όταν αρχίζω και πατάω τις τσιρίδες στρώνει αλλά τί να το κάνεις που μου έχει φτα΄σει τα νεύρα στον Θεό...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχα μυρσινη ... αντρες τστστσ!!

μακαρι να μην ειναι τπτ κ χαλαλι η ταλαιπωρια που παιρναω...

εχω πεσει κατω απο τα 60κιλα, οταν με ειχατε δει κοριτσια ημουν σχεδον 62, οποτε φανταστειτε τωρα πως ειμαι... δεν μ'αρεσει καθολου,,, σαν κινουμενος σκελετος... γκρρρρρρρ

λοιπον το βρασα το κοτοπουλο, θα της δωσω σημερα λιγο να φαει, πιο πολυ το ζουμι... να δω θα της αρεσει?? της εδωσα κ λιγο χυμο καροτο σημερα κ δεν της αρεσε!!!!

βρε Κατερίνα τί να σου πω....μακάρι να μπορούσα να έκοβα κι εγω λίγο,πολύ ευτυχισμένη θα ημουν..τουλάχιστον ανοίγει ο καιρός να πηγαίνω βόλτες με το μωρό με το καρότσι να πέσει καμια κοιλιά και κάνα (χοιρο)μέρι

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χρόνια όμως έχουν να μ'ενοχλήσουν..ευτυχως δηλαδή διότι ουδεμίαν όρεξη έχω να πρηστώ,εκτός να μου κόψει την όρεξη (που δεν το βλέπω για κανέναν λόγο)

Η γρανιτούλα πάντως σ'εσωσε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρααααα

σοφία περαστικά !!! πως είσαι??

διαβάζω ένα βιβλίο κ λέει

"...τρεις απλές ευθύνες που έχετε ως γονιός. είναι οι παρακάτω με σειρά προτεραιότητας:

1. φρόντίστε τον εαυτό σας

2. φροντίστε τον συντροφό σας

3. φροντίστε τα παιδιά σας"

ΕΕΕ εγώ τα κάνω ανάποδα!! μάλλον θα αρχίσω να την βλέπω αλλιώς γιατί δεν πάει άλλο!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...