Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρες!!

Το πρωι λες και ήμουν σε υπουργείο!!τηλ. χτυπάγανε μόλις πήγαινα να κάνω μια δουλειά ή κάτι άλλο και όλα μένανε στη μέση...ηρθε και μια ηλίθια και με σύγχυσε πρωι-πρωι...απο την ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ κι επειδη δεν την άφησα να μπει μέσα και της είπα δεν ενδιαφέρομαι μου είπε: κι εγω πού θα τα πω; έχω το μωρό μεσα και το ταΐζω της λέω,και της έκλεισα την πόρτα...

Μαριούλα τα ματάκια της Νάσιας γκριζίζουν (υπάρχει η λέξη άραγες;;;;; ) και φέρνουν μάλλον προς το μπλε-γαλάζιο παρα΄στο πράσινο.Τέτοια είχε η μαμά μου,λες να μην αλλάξουν;;;όλοι μου λένε οτι είναι του θηλασμού και θα αλλάξουν :cry::cry::cry:

Μαρκέλλα μου περαστικα...αν δεν έχει τίποτα άλλο μάλλον απο δοντάκια θα είναι εμείς είμασταν τυχεροί ούτε που τα κατάλαβα!

Καραμελάκι τελικά γιαούρτι σου έφερε σήμερα;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6705γρ

64εκ

Και μια χαρά μας βρήκε η γιατρός μας :D

Αυτό το μήνα πήραμε μόνο 400γρ και είχαμε μια σχετική πτωση αλλά μιας και 2πλασιάσαμε το βάρος γέννησης και η κεφάλα μας μεγαλώνει είμαστε μια χαρά;)

Όσο για τη μάσα μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να ξεκινήσω λίγο πριν τον 6ο με ότι θέλω, φρούτα πρώτα ή κρέας κλπ (να κόψουμε και το σίδηρο)

Άντε να δούμε :)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα

καραμελα μια χαρα η μικρουλα!!

απ'οσο μας ειπε η δικια μας τους πρωτος τρεις τεσσερεις μηνες παιρνουν φουλ εξτρα μετα κοβει λιγο, και λογικο ειναι... που θα φταναν με αυτη την ταχυτητα..

διαβαζα και ενα αρθρο που ελεγε πως το υψος που εχει ο ανθρωπος στα 2.5 χρονια του ειναι το μισο απο αυτο που καταληγει ;)

εμεις μετα το ντεπον των 12 τη νυχτα μειναμε απυρετοι αλλα τωρα τον βλεπω σα να αρχιζει παλι να ζαβλακωνεται... θα δουμε...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημερα

καραμελα μια χαρα η μικρουλα!!

απ'οσο μας ειπε η δικια μας τους πρωτος τρεις τεσσερεις μηνες παιρνουν φουλ εξτρα μετα κοβει λιγο, και λογικο ειναι... που θα φταναν με αυτη την ταχυτητα..

διαβαζα και ενα αρθρο που ελεγε πως το υψος που εχει ο ανθρωπος στα 2.5 χρονια του ειναι το μισο απο αυτο που καταληγει ;)

εμεις μετα το ντεπον των 12 τη νυχτα μειναμε απυρετοι αλλα τωρα τον βλεπω σα να αρχιζει παλι να ζαβλακωνεται... θα δουμε...

Καλημερούδια!

Απλά πέσαμε λίγο απο την 75η καμπύλη που είχαμε σκαρφαλώσει...:rolleyes:

Θα την αρχίσω σπαλομπριζόλες στο τέλος του μήνα να πάρει τα πάνω της!!!!:tongue:

Μπορεί να ζαβλακώνεται γιατί είναι κουρασμένος μωρέ... κελλα ελπίζω να μην ανεβάσει πάλι!

Οι υπόλοιπες ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?? Θα βάλω απουσία εεεεεε:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

γεια σας!!

Kella απο ότι φαίνεται τα δοντάκια ήταν, μακάρι να πετάξει σύντομα και να ησυχάσετε.

Miss caramel τα μωράκια μας βγαίνουν περίπου το ίδιο στους ίδιους μήνες!!! Κι εμάς καλά μας είπε ότι είναι και ίσως ότι σταματάει λίγο η έντονη ανάπτυξη όταν ξεκινάνε κι άλλες τροφές. Απο Σάββατο θα ξαναδοκιμάσουμε πατάτα- καρότο- κολοκύθι και λιιιιιγο κοτοπουλάκι μέσα, να δούμε αν θα το δεχτεί.

Έχω και ευχάριστα!!! Το ΙΚΑ ξαναέβαλε τα υποαλλεργικά γάλατα στην αποζημίωση και μέχρι τέλος του μήνα θα πάρουμε τα λεφτά για τους 2 πρώτους μήνες. Σε 1-2 εβδομάδες θα πάμε στο νοσοκομείο να μας γράψουν για το 2ης βρεφικής ηλικίας γιατί απο 20 Απριλίου θα ξεκινήσουμε περίπου!!!

Σήμερα το πρωί μετά το άλλαγμα του μπέμπη τον έβαλα μπρούμητα για να του κουμπώσω το φορμάκι και σήκωσε τον ποπό του!!!!! Τον βάζουμε κάθε τόσο βέβαια, αλλά συνήθως σηκώνει το κεφάλι και μετά βάζει τα κλάματα γιατί δεν μπορεί να σηκωθεί στα 4.

Τώρα που άνοιξε η μέρα προλαβαίνω το απόγευμα και τον βγάζω βόλτα με το καροτσάκι του και πολύ το διασκεδάζω!!!! Χαίρεται κι αυτός, γελάει σε όλους και νομίζω ότι κοιμάται καλύτερα το βράδυ. Να μη θίξω το κάθισμα αυτοκινήτου που το έχει ερωτευτεί χαχαχαχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!

Kella απο ότι φαίνεται τα δοντάκια ήταν, μακάρι να πετάξει σύντομα και να ησυχάσετε.

Miss caramel τα μωράκια μας βγαίνουν περίπου το ίδιο στους ίδιους μήνες!!! Κι εμάς καλά μας είπε ότι είναι και ίσως ότι σταματάει λίγο η έντονη ανάπτυξη όταν ξεκινάνε κι άλλες τροφές. Απο Σάββατο θα ξαναδοκιμάσουμε πατάτα- καρότο- κολοκύθι και λιιιιιγο κοτοπουλάκι μέσα, να δούμε αν θα το δεχτεί.

Έχω και ευχάριστα!!! Το ΙΚΑ ξαναέβαλε τα υποαλλεργικά γάλατα στην αποζημίωση και μέχρι τέλος του μήνα θα πάρουμε τα λεφτά για τους 2 πρώτους μήνες. Σε 1-2 εβδομάδες θα πάμε στο νοσοκομείο να μας γράψουν για το 2ης βρεφικής ηλικίας γιατί απο 20 Απριλίου θα ξεκινήσουμε περίπου!!!

Σήμερα το πρωί μετά το άλλαγμα του μπέμπη τον έβαλα μπρούμητα για να του κουμπώσω το φορμάκι και σήκωσε τον ποπό του!!!!! Τον βάζουμε κάθε τόσο βέβαια, αλλά συνήθως σηκώνει το κεφάλι και μετά βάζει τα κλάματα γιατί δεν μπορεί να σηκωθεί στα 4.

Τώρα που άνοιξε η μέρα προλαβαίνω το απόγευμα και τον βγάζω βόλτα με το καροτσάκι του και πολύ το διασκεδάζω!!!! Χαίρεται κι αυτός, γελάει σε όλους και νομίζω ότι κοιμάται καλύτερα το βράδυ. Να μη θίξω το κάθισμα αυτοκινήτου που το έχει ερωτευτεί χαχαχαχαχαχαχα!!!

Άντε μπράβο σας :D Μια χαρά οι βολτούλες!

Βρε συ μήπως η πατάτα είναι λίγο βαριά για τόσο μωρό? Άσε που και μόνο με το καρότο θα είναι πολύ γλυκό το φαγάκι.... μιαμ μιαμ! Με το καλό και το κρεατάκι σας :D

Ελπίζω να μη την ξανακάνουν μπ@^@λο τη λίστα με τα γάλατα! Έλεος πια με αυτό τον ΕΟΠΥΥ!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημεραααααααααα

σοφια μια χαρα η μικρη σου,,κ μενα τον αντιστοιχο μηνα 400 γρ ειχε παρει... απο καποιο σημειο κ μετα σταματαει η μεγαλη προσληψη βαρους!!

μαραντ ευχαριστα τα νεα σου...αντε να παρετε τα χρηματα σας κ σεις, γιατι με το μπαχαλο που επικρατει στα ασφαλιστικα ταμεια....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σοφία μια χαρά είστε!Τί ωραία εσας σας είπε και φαγάκι...εμάς να δω πότε;;;;οεο;;θα την πάρω τηλ. σε λίγες μέρες για να κλείσω ραντεβού για το εμβόλιο κι επίζω να μας πει..

Μαρκέλλα μου μακάρι να είναι δοντάκια να μην εχεις τρεχάματα με καμια κωλοίωση...θερίζουν ρε γμτ,απο οτι ακούω απο τις αδερφές!

Μαριβή ευτυχώς σας έφυγε κι απο το κεφάλι αυτός ο νταλκάς με τα υποαλλεργικά...τι τραβάει ρε φούστη μου ο κόσμος με τις μλκς του ΕΟΠΠΥ..

Λοιπόν εμείς χτες ήπιαμε για 2η νύχτα σκονόγαλα να κοιμηθεί λιγάκι παραπάνω..μούφα;;;μύθος;;;;ράδιο αρβύλα;;;;11 το ήπιε,στις 2 ξύπνησε...ε,δεν της ξαναδίνω γιατί το θεωρώ και βλακεία

Σήμερα πρωι πήγαμε βολτίτσα στην κουμπάρα της κουμπάρας μου που έχει μαγαζί με κεριά και αναλαμβάνει και γαμο-βαφτίσεις να δει η συννυφάδα που παντρεύο-βαφτίζονται στις 23/6 και επ' ευκαιρίας είδα κι εγω και μάλλον καταλήγω σε θέμα σαλιγκαράκι μιας και το δικό μας γαμο-βαφτίσι θα γίνει Οκτώβρη (12 ή 13 αναλόγως...),πως σας φαίνεται;τα άλλα πριγκηπισσες κλπ δεν είναι λίγο τετριμμένα;

Κατά τ'αλλα ανοίγει ο καιρός και μας έχει πιάσει η άνοιξη!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Rhniw έχω δει σαλιγκαράκια σε ακόμα μία βάπτιση και ήταν πολύ χαριτωμένα!!!!

βρε Caramel λες και την προηγούμενη φορά να του έπεσε βαριά η πατατούλα??? Εσάς τι σας έχουν προτείνει για αρχή? Μοσχαράκι εμείς θα φάμε λίγο αργότερα λόγω της αλλεργίας μας. Φαντάζομαι ότι δίνουν την πατάτα εφόσον έχει ήδη επεξεργαστεί υδατάνθρακα, και στα φρούτα και στην κρέμα δημητριακών που τρώει, ενώ υποτίθεται ότι η πρωτείνη είναι πιο σύνθετη σαν τροφή, άρα και δυσκολότερο να επεξεργαστεί. Θα δοκιμάσω πάντως να βάλω μικρότερη ποσότητα πατάτας και θα το πάω αηδιαστικά αργά αυτή τη φορά. Μία κουταλιά σήμερα, δύο αύριο κλπ και ας πετάξω λίγο φαγάκι, γιατί την προηγούμενη φορά ξανοίχτηκα περισσότερο μιας και το έτρωγε με ευχαρίστηση και την πάτησα.

πολυ ωραια τα σαλιγκαρακια ειρηνη!!!

βρε δε ρωτας απο δω??? εγω ειμαι η πρωτη που ειπα ειναι μυθος πως το ξενο κραταει

μαραντ η εντολη της παιδιατρου μας ειναι για καθε νεα τροφη που βαζουμε 1η μερα 3-4 κουταλιες αυστηρα ακομα κι αν θελει κι αλλο 2η μερα εως 10 κουταλιες το πολυ και απο την τριιτη μερα οσο θελει, ξεκινησαμε ριζαλευρο μετα απο 10 μερες θα βαλουμε φροτο μηλο-αχλαδι και μετα απο ακομα μια εβδομαδα χορτοσουπα με πατατουλα-καροτο-κολοκυθι-σελινο(χωρις αλατι λεμονι ή οτι αλλο) με λιγο λαδακι στο μπλεντερ, το κρεατακι αργοτερα να εχει κλεισει και τους 6

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

εμείς άυριο κλείνουμε τους 6 κ λέω να αρχίσω να δίνω κρεατάκι με καρότο... τώρα μια από αυτές τις μέρες θα το κάνω...

βρε σοφία εσεις που κανατε εξετασεις τι αριθμός ηωσινόφυλων έχει? μπορείς να τσεκάρεις τις εξετάσεις?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

εμείς άυριο κλείνουμε τους 6 κ λέω να αρχίσω να δίνω κρεατάκι με καρότο... τώρα μια από αυτές τις μέρες θα το κάνω...

βρε σοφία εσεις που κανατε εξετασεις τι αριθμός ηωσινόφυλων έχει? μπορείς να τσεκάρεις τις εξετάσεις?

Ηωσινόφιλα 2... γιατί ρωτάς?

Ρηνιώ μου είχε πει για μήλο και απλά τη ρώτησα αν μπορώ να ξεκινήσω διαφορετικά.

Ευτυχώς το μόνο που μου είπε η παιδίατρος ήταν "Μη ξεχάσεις ένα μήλο την ημέρα... το γιατρό τον κάνει πέρα":tongue:

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει δημητριακά κ λοιπά... όπως και να'χει η διατροφή μας θα βασιστεί σε μειωμένα σάκχαρα λόγω της κληρονομικότητας του διαβήτη άσε που σίγουρα δε της λείπουν γραμμάρια:D

marant μπορείς να δώσεις όλα τα υπολοιπα κρεατα, γιδα, κατσίκι, αρνι, κουνέλι (αν βρεις βιολογικό) οπότε άσε το μοσχάρι για αργότερα.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κατερινάκι.. ναί κάτι σχετικό με αλλεργίες διάβασα κι εγώ που εψαξα σχετικά... πφφφ

Άλλαξες διατροφή? Τι έχεις κάνει σε αυτό το μέτωπο?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...