Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!

Νεμινα ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ είναι σίγουρο :tongue:

Κατερινάκι χθες της κρατουσε ο μπαμπας της ενα κομματι μήλο στο στόμα... εριξε το μασημα του αιώνα και οταν της το πήρε για να το φάει κατέβασε τρελά μούτρα:P

Μέχρι χθες μπορουσα να την αφήσω ίγο στην αλλαξιερα κουνιας (για 5' όχι παραπάνω) τώρα στριβει τοπαλιοβαρελάκι και βλέπω να πέφτει οπότε την αφήνω στο κρεβατι... το υπερδιπλο με τα μαξιλαρια γυρω γυρω!!!

Κι εγω θα πλύνω και θα αποθηκευσω τον αποστειρωτή... μου πιάνει και χώρο!

Ήρθε επιτέλους το νέο minipimer 5 Ζήτωωωωωω!!!!:D

(θα πακεταρω και το παλιο καθότι ειμαι "ρακοσυλλεκτης" μη τυχον εχουμε πάλι Κατοχή:tongue::oops:)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρινιω μη φανταστεις... και ο Τζουρ τα ιδια. Ερχετε και μας βρησκει εξω μετα την δουλεια γιατι δεν βρησκω ταξι για τοσο κοντα (δεν περπατιετε, ειναι απλα στην ελαχιστη "ταριφα") ή αν ειναι μακρια για να μην τα σκαω σε ταξι στην επιστροφη! Ερχετε με γκρινια καθε φορα (γκρινιαζει που του λεω να ερθει) και αν παρκαρει και ερθει να μας βρει μετα πεταει και ενα "ΑΧΧ ωραια περασαμε, καλα που βγηκαμε!" και γινομαι τουρμπο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

μια χαρα τ'αγριμακια μας :D

Ειρηνη μου χωρις να θελω να σε πληγωσω αλλα επειδη μεγαλωσα με παααρα πολλους ζυγους γυρω μου δεν ησχυει...

ο αντρας μου δε χανει ευκαιρια να κανουμε βολτιτσα και του τη δινουν οι μουχλες, ακομα και για περπατημα χαζα γυρω γυρω

η μανα μου δε μαζευεται ποτε αφου ειναι ο μονιμος λογος που τρωγονται με τον πατερα μου , οπου γαμος και χαρα :tongue:

ο κολητος μου εχουμε ριξει τιιιιιιιιιις αλητειες

ε να μην αναφερθω και στους πρωην.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

μας αρεσει πολυ το μηλο αχλαδι.....αχ πλακα εχει με το που της δειχνω το κουταλι παει να το πιασει να το βαλει στο στομα, σημερα εφαγε 1/2 μηλο κ 1/2 αχλαδι..

σοφια ετσι ετσι .... θα της αρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα πηγαμε ΄μεγαλη βολτιτσα.. πολλη ζεστη βρε κοριτσια με το κοντομανικο ημουν...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..

Αχ..τι τράβηξε η πεθερά μου η καημένη....θέλω να φύγω στις 3,οκ;;;έρχεται η γυναίκα της λέω: σε λιγάκι είναι να φάει της φτιάχνεις τόσο ...... γάλα και εγω πιστεύω ως τις 6 θα έχω γυρίσει...άρχισε η μικρή ψιλογκρίνια,λέω να της δώσω λίγο στήθος μου λέει η πεθρά μου φύγε και άσε μην την ταΐσεις για να φάει να κοιμηθεί..φεύγω η χριστιανή παίρνω ταξί να πάω άγιο να ΄πάω μετρό με παίρνει η πεθερά έχει σκάσει στο κλάμα..τί να κάνω της λέω ασ'τη θα κλάψει λίγο της το δίνεις μετά....

Ε,όλο αυτό ως τις 6:30 που γύρισα...ευτυχώς μ'εφερε ο αδερφός μου!παιδιά έσκασε στο κλάμα και δεν έφαγε κιόλας..το βυζί είχε καρατουμπανιασει και με το που γύρισα την τάισα και ησυχάσαμε...αλλά την λυπήθηκα την πεθερά μου,τη σκέφτομαι να μη μπορεί να το ηρεμήσει το καημένο με τίποτα,ούτε να κοιμηθεί κι αυτη η καημένη να μη μπορεί να το κάνει καλά...και να κλαίει μου λέει με αναστεναγμούς!

Tatum κι εγω αν αρχίσω τη μουρμούρα και πάμε κάπου μετά το ίδιο μου λέει:μπράβο ρε Ρηνάκι ωραία ήτανε....ε,μετά τον κάνεις τον φόνο ή δεν τον κάνεις;;;

Μαρκέλλα μου παραδόξως οι ζυγοί περιγράφονται ως σπιτόγατοι!!!ο Νίκος βέβαια ούτε οταν είχαμε σχέση δεν ήθελε πολλές εξόδους και τότε το είχα αποδώσει στο φόρτο της δουλειάς...εσυ απλώς μου επιβεβαιώνεις οτι ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΧΛΑΣ.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπερααααα!!!

Θα σκαγαμε και φαγαμε μηλαρακι! Ειδαμε και το gagging που μια χαρα το χηριστηκε, με τη μαμα ετοιμη να δωσει πρωτες βοηθιες ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Τελικα εφαγε τις 2 μισες φετες βρασμενο μηλο στο καροτσακι το καθηστο και την τριτη μιση φετα στην αγκαλια μου γιατι πιγενε να μου φαει τα χερια! Φυσικα μετα αλλαξαμε φορμακι-πανα και πλυθηκαμε.

Τωρα τον αφησα στο φουσκωτο και για να με φτασει σηκωθηκε το τερας! Κρατιετε απ τα πλαγια, τραβιετε και σηκωνετε :shock:.

Ετοιμαζω φοτος ASAP!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αυτό που λές απο μέσα σου.. "βαριέμαι να μαγειρεψω εχω και το μωρό θα φάω ένα γιαουρτάκι για μεσημέρι" και όταν ανοίγεις το ψυγείο δεν έχει μείνει ΚΑΝΕΝΑ... Αυτό:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μαριουλα η μεγαλη 8μισι μηνων μπουσουλισε και περπατησε 13,5.

Τον πρωτο καιρο δεν τον μαζευες τον Τζουρ και ας κατα διαστηματα δουλευε και σπουδαζε παραλληλα! Τα τελευταια 6-7 χρονια ειναι ετσι...

Ρινιω για το στηθος που τουμπανιαζει, φορας διπλο επιθεμα και εχεις αλλα καβαντζα και σταβρωνεις τα χερια (σαν θημωμενο παιδακι) και σφιγεις, να ψιλοπιεστει το στηθος, να ανοιξουν οι βρυσες. Βοηθαει να σκευτεσε την Νασια! Κανεις και κανενα σφηξιματακι τους μυες στο στηθος και τις μασχαλες. Ισα ισα για να βοηθηθεις λιγακι μεχρι να ερθει η... λυτρωση του θηλασμου!

Και η απαντηση στο "τον σφαζεις κυριε προεδρε ή δεν τον σφαζεις" σε Ρινιω, Καραμελενια και εμενα... ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τον δικό μου στο θεμα βόλτα πρέπει να τον προλάβεις πριν μπει σπίτι γιατί αλλιώς δεν ξεκουνάει με τίποτα εκτος αν έχουμε κάτι επείγον (μου τελειώνει το γάλα, πρεπει να πάμε σε γιατρό, ή να πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο)

Μήπως κατά βάθος δεν είναι σκορπιός ή είναι θέμα "άντρα σπιτόγατου ειδική κατηγορία"????

Παρήγγειλα μια φουλ έξτρα σαλάτα και ο ζηλιάρης που έφαγε στη δουλειά για μεσημέρι ζήλεψε και ήθελε κλαμπ ζαμπον... τουλάχιστον απλωσε λεφτά στο γραφείο:evil:

"Εφαγα το τελευταίο {γιαούρτι} χωρίς να το καταλάβω?"

Εμ καμάρι μου αν πρόσεχες τι έχουμε και το δεν έχουμε στο σπίτι ...θα είχες ήδη φέρει ένα κιλό γιαούρτι σε πήλινο για να εξιλεωθείς!!!!!:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

καλημερα κοριτσια, εμεις ξυπνησαμε με πυρετουλη :(:( χωρις αλλο συμπτωμα περα απο υπνηλια... τωρα ειχε 38 και φαγαμε ντεπονακι....

Περαστικά σας!

Έτσι ήταν και η δικιά μου, μονο πυρετό και ένα κλικ πιο βουλωμένη η μύτη απο ότι συνήθως απο την επόμενη μέρα.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ευχαριστω κοριτσια μου

20' μετα το ντεπον επεσε ο πυρετος εντελως (36.7) αλλα πριν μιση ωρα αρχισε παλι να ανεβαινει, του εκανα ενα μπανακι και θα ω τωρα που βρησκεται για να δω αν θα του δωσω παλι φαρμακο... επειδη δεν εχι αλλο κανενα συμπτωμα ουτε ηρθαμε σε επαφη με καποιον που να γνωριζουμε πως ηταν αρρωστος μου ειπε η παιδιατρος μπορει να ειναι απο τα δοντια...

δεν ηξερα πως μπορει να ανεβει τοσο αλλα χαζοκοιταζοντας τον ιντερνετ ειδα πως σημβαινει σε αρκετα παιδακια... τι να πω .. μακαρι να ειναι αυτο :?

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...