Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

αλο αλο

κ εμας οτι βρισκει στο στομα μπαινει, δεν εχω αποστειρωσει ποτε τα μασητικα, μονο που τα πλενω αν πεσουν κατω...αφου κ τα κουκλακια μουσκεμα τα κανει που τα βαζει στο στομα...

βρε μαρκελλα ειμαστε κ κοντα εμεις...οταν εχει καλο καιρο παμε στο παρκο βολτιτσα!!

σημερα εφαγε 1/2 μηλο μεγαλουτσικο, κ ηθελε κ αλλο... αφου με το που βλεπει το κουταλι απλωνει τα χερια να το πιασει για να φαει :tongue::tongue::tongue: αυριο βαζουμε κ αχλαδι

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά Κατερινάκι! Έχει ενθουσιαστεί με το φρούτο ε!:D

Άντε να δω η δικιά μου αν θα μου κάνει τη δύσκολη και πόσο:rolleyes:

Να έρθει και η Τρίτη να πάμε στη γιατρό... ουφφφφ!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

εμεις φαγαμε τις πρωτες μας 3 μετα βιας κουταλιτσες κρεμα ριζαλευρο τον τραβηξαμε και με την καμερα μια αηδια στο μουτσουνακι απιστευτη χαχαχα να δουμε αυριο πως θα τα παμε που υποτιθετε πρεπει να φαμε λιγο παραπανω.. εγω παντως το βρηκα νοστιμο οσο περισσεψε... το χλαπακιασα :tongue:

Κατερινακι ωραια ιδεα..

βρε λετε να κανονισουμε και καμια συναντηση μαζι με τα αντρακια μας???

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? δεν πολυ μπαινω γτ ειμαι χαλια ειμαι αρρωστη εχω ουρολοιμωξη πυρετο κ.α..σας διαβασα ομως:P

μαρκελα μου συλληπητηρια!

βικυ μου ποσο ειναι το μωρακι σου?

κοριτσια ξεκινησαμε κ εμεις κρεμα βανιλια της νουνου εδω κ 2 μερες:Pτρωει κ τα 150:pχωρις δυσκολια!

κατριν μου ισως κ να ειμαι στο γκρουπ δεν θυμαμαι:|

καραμελ μου πως παει η μπεμπα με την δυσκοιλιοτητα?ξεκινησες σουπιτσες??

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εμενα Καραμελ είχε απιστευτη δυσκοιλιότητα, ειχε να κανει κακά 1 βδομαδα και χαμομηλι δεν ηθελε. Τελικα βαλαμε υποθετο μπεμπε κ εκανε κατι λιγα. Είπα υστερα να της κοψω την απογευματινη, τη βανιλια, που μη φανταστείτε, 4-5 κουταλιες με το ζορι εκανε. Και όπως ήταν αναμενόμενο, στις 2 μερες πατουριαστηκε....:)

Τωρα απορω, αν δεν της δινω βανιλια τι να της δινω;;;;

Το φρουτο ευτυχως το τρωει μια χαρα. Τρωμε μισο αχλαδι μισο μηλο λιγο χυμο πορτοκαλι και μπανανα (για την οποια εχω μια μικρη αμφιβολία αν μου την πρωτεινε η γιατρος αλλα εγω την εβαλα). Τρωει σχεδον το 1-2/3 και το υπόλοιπο εγώ..χιχι...

Αποστειρωση εγω κανω τα σκευη αλλα μαλλον τελειως τυπικα γιατι όλα τα υπόλοιπα....(φανταστειτε με τα 2 μεγαλα να είναι περίεργα με οτιδηποτε κρατα η μπουμπου...)

Ρηνιώ, εμενα η μπουμπου απελευθερωθηκε στις κινησεις μετα το κολπο με την κουβερτα. Γυρισε μια φορα με δυσκολία κι από τοτε με το που την ξαπλώνω στριφογυρίζει και βρίσκεται......

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ!!

Σήμερα φάγαμε σχεδόν όλη την κρέμα!!!! Μάλλον δεν θα παιδευτούμε και πολύ!

Έχουμε φίλτρο στη βρύση, άρα για το νερό είμαστε οκ! και από αύριο θα σταματήσω και την αποστείρωση :) σήμερα είχε βάλει στο στόμα του το καρότσι... πριν προλάβω να γυρίσω είχε χώσει στο στόμα του το προστατευτικό από το καρότσι, λέω οκ... χαλαρά...

Μαριούλα ο μπέμπης γεννήθηκε 22/10, οπότε είμαστε 5 μηνών και 10 ημερών !

Καλημεραααα!

Κελλα συληπιτηρια και κουραγιο στην μανουλα.

Χθες με το που ξυπνισα, χτηπισε το τηλ. Μια φιλη μου προτηνε να παμε στο παρκο του μουσειου γιατι λεει ειχε food festival. Το βραδυ ειχα κοιμηθει στις 5.30 γιατι ο Μας ξυπναγε ανα μισαωρο και εβλεπα αστερακια. Ειχα μερες να βγω για βολτα και λεω οκ και σκευτομουν οτι θα μετανιωσω. Πινω καφε στα γρηγορα, φορτωνω τα παιδια και φευγω με τρελα χασμουριτα. Ειχε ενα μεγαλο αντισκηνο στη μεση με εξεδρουλα και καρεκλες που καναν μαθηματα οι σεφ, γυρο απο αυτο, τραπεζια και γυρω απ αυτα αντισκηνα με μεσα εξοπλησμενες κουζινες και το καθε ενα ηταν απο ενα μεγαλο εστιατοριο, ολα ανοιχτα απο την μια μερια. Ειχε και εναν γερανο με κρεμασμενο ενα τραπεζι που στην μεση μαγειρευαν οι σεφ και καθοσουν στο τραπεζι, σε σηκωνε στα υψη και ετρωγες (φυσικα δεν ανεβηκα). Επαιρνες κουπονια των 5 ryal (1ευρω) και αγοραζες φαι (απο 10-20 ryal). Μεχρι να ερθει ο Τζουρ το απογευμα, ειχα ηδη φαει με την μικρη 20 ευρω φαγιτα και ψαχνομουν για την επομενη δοκιμη αλλα δεν ειχα μια :P. Δοκιμασα και χαμπουργκερ με καβουρι (Μπομπ σφουγγαρακι θα σε δηρω που το ειχα αποθημενο) και εκηνα τα οστρακοηδη που βλεπουμε στις ξενες εκπομπες μαγειρικης, που μεσα εχουν ενα σαν κυληνρδακι και δεν ειναι σαν τα μυδια (τρελη περιγραφη το ξερω αλλα δεν θημαμαι πως τα λενε, μονο οτι αρχιζουν απο σκαλ....), τηγανιτα με ζεστη, πρασινη σαλατα! Τουρκικα γλυκακια και σοκολατακια με παραξενες γευσεις. Απ οσα τσακισα, ψηφιζω ΧΑΛΑΡΑ βραζιλιανικο!!! Πηγαμε τοσες φορες που η κοπελα στο ταμειο τους μας εδωσε εκπτωτικο κουπονι για το εστιατοριο τους... Δεν προλαβαμε να δκιμασουμε το σαντουιτς τους αλλα φαγαμε τα κοτομπεικον με αρωματικα φυτα μεσα και την μπριζολιτσα την μαριναρισμενη. Ολα συνοδευμενα με τηγανιτο πατατοιδες φυτο (ουτε αυτο θημαμε πως λεγοταν), τηγανιτη μπανανα και το κορυφαιο, απιστευτα νοστιμο ψωμι τους που ηταν σαν τριμενη φρυγανια τσιγαριμενη σε λυπος απο μπεικον (πρεπει να βρω συνταγη)!!!

Σας τα ζαλισα με τα φαγητα, παω στον μικρο! Μετα τις πρωτες βολτες η κορη της φιλης αρχιζει κλαμα και την βοηθαω με το αλλαγμα αφου μολις την ανοιξε και καθαρισε αρχισε τα κακα και πιπι και εγινε ενας ψιλοπανικος. Οσο τρεχαμε σαν τρελες με την μικρη, αρχισε και ο δικος μου το ψιλοκλαμα. Ως συνηθος ειχε καταχεστει, ειχαν κολησει και δεν ελεγε λεξη. Αν δεν τον μυρισω να καταλαβω οτι τα εκανε λη δεν παω να τον αλλαξω για πιπι, δεν βγαζει μιλια μεχρι να συγκαει ο βρωμιαρης... Θα με τρελανει... οι φιλοι μας με λενε υπερβολικη που τον μυριζω καθε τρεις και λιγο, χθες με την εξερευνηση τον παγκων δεν το εκανα και ΦΥΣΙΚΑ συγκαηκε. Ο Τζουρ λεει οτι μαλον του αρεσει η ζεστη απ τα κακα :evil::evil::shock:. Μηναμε στο παρκο μεχρι τις 10,30 και χαζοτρωγαμε με γνωστους να περνανε (απο 2 ενηλικες βρεθηκαμε 8 στο τελος) και οταν φτασαμε σπιτι σκευτομουν οτι με περιμενει μαυρη νυχτα και εβριζα το αλμα του μικρου και απορουσα αν ειναι απ τα προγραμματσμενα αλματα ή ετοιμαζει κατι καινουριο. Παμε στο κρεβατι για υπνο και μολις μπαινει στο δωματιο ο Τζουρ, ο Μας αρχιζει να ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ οοοολο το μηκος του κρεβατιου για να τον φτασει και μαλιστα οπως τα κανονικα μωρα (που γενιουντε κανονικα και μεγαλωνουν κανονικα)!!!!

ΩΩΩΩ ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΜΑ, κοιμηθικε (αφου μπουσουλησε το μισο σπιτι και εφαγε σχεδον μπουσουλοντας το μαμογαλο του) σερι μεχρι.... ακομη δεν ξυπνισε!!!!!! Ειμαι μια χαρουμενη, περιφανη και ξεκουραστη (επιτελους) μαμα!!

Δεν του αποστηρωσα τιποτα, απ την πρωτη μερα, μονο πολυ καλο σαπουνισμα ολα. Ελεγα μεχρι 4-5 μηνων που θα αρχισει να ποναει απο δοντια, δεν θα του δωσω τιποτα να βαλει στο στομα. Πριν κλησει μηνα εφτασε δεματακι απο Ιταλια και μεσα ειχε 2 πιπιλες (και αλλα καλουδια). Τις ειδε η μικρη, αρπαξε μια, ετρεξε, του την εχωσε στο στομα, αυτος την εφτυσε, τη ξαναπηρε η μικρη, της επεσε στο πατωμα και μεχρι να την φτασω του την ειχε ξαναχωσει στο στομα. Εκει καταλαβα οτι δεν θα ειχε νοημα η αποστηρωση.

Απο φαγητα, εχουμε φαει μονο ανεπισημα! Μια μπουκιτσα μηλο απ το χερι μου που την ελιωσε με την γλωσσα (ωμο), εναν κοκκο ριζι (εφτιχος βρασμενο) και εχει πιει λιγες σταγονες νερο απο ποτυρακι που ξηνισε τη μουρη αλλα μετα τεντωνε τα χερια να ξαναπαρει το ποτυρακι!

Νεμινα τι ειναι το "πατουριαστηκε"? :oops:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ρώτα τον αντρα σου που ειναι από Αρτα! Χαχα! Ε΅΄ιναι αυτο που λες εσυ "καταχεστηκε"!

Συγγνωμη βρε Τατουμ, εδω ο μικρος μπουσουλαει, περιμενεις να κατσει για να φαει; Από οτι περιγραφεις, εχει λυσσαξει το καημενο για να φαει.

Α κ δε σας ειπα, η συννυφαδα μου που μας απαγορεψε να παμε σταπεθερικα μου για να μην κολλησει ο 7 μηνων μπεμπης ιωση από τα δικα μου που παν σχολειο κ δεν αρρωσταινουν ποτε μονο στις διακοπες (αλλο κ τουτο!), τελικα παρολο που ειναι στην καραντινα (απο εμας) την κολλησαν κ τα 2 της την ιωση (τα δικα μου υγιη,να πεις πως αερομεταφερθηκε κατι.......)

HgqOp3.png

καλημερα κ καλο μηναααααααααααααααααααααααααα

νεμινα χαχα οποιος πολυπροσεχει την παταει απο κει που δεν το περιμενει.....ακους εκει να σας εχουν στην καραντινα..πφφφ

καραμελ αν δειχνει οτι ειναι φαγανου θα το καταβροχθισει κ εσας... εμας μας κοιταει στο στομα κ την λυπαμαιιιιιιιιιι.....ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΤΑΤΟΥΜ πολυ μ αρεσουν οι περιγραφες σου.,..χαχα... το παιδι ειναι ετοιμο για ΜΑΜΜ

παμε για μηλο-αχλαδι,

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα καλο μηνα !!

κι εμεις πελοποννησο λεμε "εγινε πατουρα" ;)

τατουμ μια χαρα ο μικρος!!!!!

εδω ο δικος μου μονο ερπει κι αυτο με τη βοηθεια της μυτης του χαχαχαχαχαχα:P

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Ρώτα τον αντρα σου που ειναι από Αρτα! Χαχα! Ε΅΄ιναι αυτο που λες εσυ "καταχεστηκε"!

Συγγνωμη βρε Τατουμ, εδω ο μικρος μπουσουλαει, περιμενεις να κατσει για να φαει; Από οτι περιγραφεις, εχει λυσσαξει το καημενο για να φαει.

Α κ δε σας ειπα, η συννυφαδα μου που μας απαγορεψε να παμε σταπεθερικα μου για να μην κολλησει ο 7 μηνων μπεμπης ιωση από τα δικα μου που παν σχολειο κ δεν αρρωσταινουν ποτε μονο στις διακοπες (αλλο κ τουτο!), τελικα παρολο που ειναι στην καραντινα (απο εμας) την κολλησαν κ τα 2 της την ιωση (τα δικα μου υγιη,να πεις πως αερομεταφερθηκε κατι.......)

Μετα και απο αυτο... δεν περιμενω αλλο, το απογευμα θα τρελανω τον Τζουρ να παμε στο τελευταιο μερος που εμηνε για καρεκλακι και αν δεν βρω οπος το θελω θα παρω οτι βρω και βουρρρρ για μηλο!!

Δεν ηξερες? οι ιωσεις μεταφεροντε με την συγγενια, για να μην αρρωστησουν τα δικα μας, στελνουν μεσω συγγενιας την αρρωστια στα αλλα τα καιμενα! Σαν την γαστρεντερητιδα που ειχαν τα δικα μου στο Καταρ και ο πεθερος ειπε οτι κολησαν τα ξαδερφια τους τον ιδιο ιο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

εμεις οταν γεμιζει ο τοπος κακα λεμε οτι εγινε "σκατοσμιος πολεμος"

καλημερα καλο μηνα !!

κι εμεις πελοποννησο λεμε "εγινε πατουρα" ;)

τατουμ μια χαρα ο μικρος!!!!!

εδω ο δικος μου μονο ερπει κι αυτο με τη βοηθεια της μυτης του χαχαχαχαχαχα:P

Οπως ο Μασσιμο με το μετωπο? χεχεχε πολυ πλακα εχουν!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σκατοσμιος πόλεμος...χαχα...

Κελλα αντε ετοιμος κ ο δικός σου για μπουσούλισμα. Εμενα από οταν ανακάλυψε οτι μπορει να κανει...βαρελακια, δε μπορω να την αλλάξω. Ξεκινάω να της βαλω πανα κ διαπιστωνω πως αντι για το πουλακι της, εχω μπροστα μου...τον πωπό της!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι της αρεσει η φρουτοκρεμα πολυ και τρωει σχεδον τη μιση από μισα μηλου, μπανανας κ αχλαδιου με χυμο πορτοκαλιου. Δε νομιζω οτι ακομη χωραει παραπάνω το στομαχακι. Εγω δεν την εχω βαλει ακομη σε καθισμα, σαν την αγκαλιά τίποτα! Το χερι πίσω για να μην πεταει το κουταλι κ χαπ-χαπ το φαγε σε 5 λεπτα. οταν δε θελει αλλο βγαζει τη γλώσσα και φτυνει...μπλιαχ.

Κλεισαμε κ τραπεζακι για τη βαπτιση, καμια 40αρια ατομα.

HgqOp3.png

Καλημερο-καλησπέρες κι απο δω!!!

Λοιπόν κι εγω σκέφτομαι να της τα βάζω μισά τα φρούτα πλην του πορτοκαλιού,μιας και δεν τρώει υπερβολική ποσότητα φρουτόκρεμας και παρόλο που η πεθερά μου τα πήρε όλα μικρά τα φρούτα.Όταν πια δεν θέλει άλλο γυρίζει το προσωπό της κι άντε με κοροΐδεμα να φάει κανα-δυο κουταλίτσες ακόμα!!

Tatum οι περιγραφές σου θεϊκές!!Πολύ σε ζηλεύω που έχεις την ευκαιρία να τα ζεις όλα αυτά...ο Νίκος είναι πολύ βαρεμάρας,ρε παιδάκι μου...κλασσικός ζυγός,σπιτόγατος μέχρι αηδίας.

Nemina απλως την ίωση,τα παιδιά σου την έστειλαν στη συννυφάδα όπως οι αμερικανοί με τις έξυπνες βόμβες:κατευθυνόμενα,κατάλαβες;;;;:twisted::twisted::twisted: Μα τί βλαμμένοι ανθρώποι,Θεέ μου!!!Είναι δυνατόν να μην κολλήσουν;;;Αφού όποιος βγαίνει έξω απο το σπίτι όλο και κάτι θα φέρει!!

Βίκη μου,θεριό ο δικός σου με την κρέμα!!!

Λοιπόν η δικιά μου αν και την βάζω κάτω,δεν γυρνάει ακόμα...τώρα έμαθε να πιάνει την αλλαξιερα (την έχω πάνω στην κούνια) και να ψιλογυρίζει αλλά όχι ολόκληρη ακόμα..παρόλο που ακολούθησα το κόλπο της Nemina με την κουβέρτα κάτω -εγω έχω στρώσει σεντόνι στο χαλί- και με παιχνιδάκια γύρω-γύρω..Κάποια στιγμή θα βρει το ερέθισμα της και θα το κάνει αρκεί να είμαι μπροστά και να μη το χάσω!!!

Σας αφήνω..πάω να ετοιμαστώ για την κηδεία του μπαμπά μιας φίλης..η κηδεία είναι 4:30 κι εγ θα φύγω απο τις 3 γιατί πρέπει με συγκοινωνία να φτάσω στο νεκροταφείο Π.Φαλήρου..διότι με ταξί θα μου πήγαινε κάνα 15άρι "πήγαινε" κι άλλο τόσο "έλα" οπότε ας περπατήσω και λίγο μας και σφίξει λίγο το χοιρομέρι -ξέφυγε απο το μπούτι με την εγκυμοσύνη και ανέβηκε κατηγορία το χρυσό μου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...