Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ρηνιώ γιατί είναι αποτυχία βρε???

Αν δε την παλεύεις πολύ πάρε του ΓΙΩΤΗ να σου φεύγει και ο πόνος!

Άνοιξε ο καιρος πια και σκέφτομαι να παω στο mothercare να πάρω της μικρης 1-2 καλοκαιρινά ζακετάκια γιατί ζεσταινόμαστε πλέον και εννοείται ότι είμαστε με τα λεπτά φορμάκια!

Νομίζω ότι το ζόρι που έχει η μικρή με τα κοιλιακά της εδώ και 10 μέρες είναι λόγω του συμπληρώματος σιδήρου. Το λέω στον άντρα και απαντάει "... οπότε έτσι αποφασίζεις να το κόψουμε ε?"

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΩ αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει πως {γμω τα happy tree friends μου μέσα!}

μην τον σκοτώσεις πριν γίνουν συντάξιμα τα ένσημα!!:tongue::tongue::tongue:

όντως απο το σίδηρο είναι,φέρνει δυσκοιλιότητα..και δεν έχετε ξεκινήσει και φρούτα ρε γμτ!!

το γλυκο αποτύχε(υ)σε επειδή η κρέμα δεν έδεσε καλά...αν και απο γεύση καλό είναι!!δεν πειράζει την επόμενη φορά θα το τελειοποιήσω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια

ειμαι στεναχωρημενη.. εφυγε ενας φιλος απο το χωριο :cry:

εμας ευτυχως μας πλεκει η μαμα μου ζακετακια , γιλεκακια , καζακουλες κλπ..

ευτυχως που υπαρχει κι ο κυριος Γιωτης και σωζει καταστασεις

καραμελα οντως τα δεντροφιλαρακια εχουν καταπληκτικες ιδεες για εξολοθρευση ;)

Μαρκέλλα μου συλληπητήρια...απο τί;;

είδες βρε για να έχεις τη μαμα τι γλυτώνεις;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μαρκελλα συλληπητηριααααααα!!!

ρινιω εγω οταν φτιαχνω κατι 1η φορα ή θα ναι τρελη επιτυχια ή σκεττη αποτυχια.... κ στις 2 περιπτωσεις το καταβροχθιζωωωωωω.....χαχα

σοφια πες το στην παιδιατρο μηπως στον αλλαξει , γενικα ο σιδηρος ειναι "βαρυς"....

ρινιω εσας πως ειναι τα κακα τωρα που ξεκινησατε φρουτα..??? εμας σημερα ηταν αρκετα παχυρευστα...κ δεν της εχω δωσει ακομα πολυ μηλοοοο.. στο συνολο ποσο φρουτο τρωει 1/2 μηλο ας πουμε?

ουφ εγχ εχω αλλο προβλημααα... χανω κιλα.. κ δεν θελω να πεσω αλλο....ουφφ ολο προβληματα...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

μαρκελλα συλληπητηριααααααα!!!

ρινιω εγω οταν φτιαχνω κατι 1η φορα ή θα ναι τρελη επιτυχια ή σκεττη αποτυχια.... κ στις 2 περιπτωσεις το καταβροχθιζωωωωωω.....χαχα

σοφια πες το στην παιδιατρο μηπως στον αλλαξει , γενικα ο σιδηρος ειναι "βαρυς"....

ρινιω εσας πως ειναι τα κακα τωρα που ξεκινησατε φρουτα..??? εμας σημερα ηταν αρκετα παχυρευστα...κ δεν της εχω δωσει ακομα πολυ μηλοοοο.. στο συνολο ποσο φρουτο τρωει 1/2 μηλο ας πουμε?

ουφ εγχ εχω αλλο προβλημααα... χανω κιλα.. κ δεν θελω να πεσω αλλο....ουφφ ολο προβληματα...

Χάνεις? Εμ βέβαια δεν τρώς και τπτ βρε πουλάκι μου! Που θα πάει θα τη βγάλετε την άκρη με το τι πειράζει τη μικρή και θα ξεκινήσεις να τρώς σαν άνθρωπος!

Συλλυπητήρια Μαρκέλλα...:(

Λες αν μας τον αλλάξει να έχει διαφορά στην αντίδρασή της η μικρή... Τι να πω αυτός πάντως είναι για βρεφάκια με σταγονίτσες στη γλώσσα, θα περίμενα να είναι και ελαφρύς... πφφφφ!

Την Τρίτη πάμε στη γιατρό μας... μέχρι τότε βλέπουμε!

Ρηνιώ καλή επιτυχία την επόμενη φορά... με πειραματισμό μαθαίνουμε στην κουζίνα!;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

σιγουρα ειναι ο σίδηρος?

Το επόμενο οχι και τόσο συνηθισμένο που εχει συμβεί είναι να τρώω αρκετές μέρες σούπα (ψάρι και κοτόπουλο)

Τι να πω... το πολύ πολύ να μας πει να ξεκινήσουμε τις στερεές απο τα μέσα του 5ου και για να εξαλειφθούν οι αναγωγές. Δεν ξέρω....:(

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσια ευχαριστω

πριν εφτα χρονια εσκασε η λευχαιμια, το παλεψε και 2 χρονια τωρα δεν εκανε ουτε χημειοθεραπειες ουτε τπτ.. ηταν πλεον καλα. πριν 10 μερες κρυωσε την τριτη μερα λοιμοξη αναπνευστικου, μπηκε εντατικη δεν αντιδρουσε στα φαρμακα, τραχιοτομη.... και σημερα .. τελος.. ετων 36 με μωρο 2 ετων...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Κορίτσια την κρέμα την τρώνε όλη;;; Το παιδί ανοίγει το στόμα γερά! τρώει 15 κουταλιές γεμάτες, σχεδόν τη μισή ποσότητα από τα 200ml νερό + κρέμα που λέει η δοσολογία και μετά γυρνάει το κεφάλι του και διώχνει με το χέρι του το κουτάλι! Στη συνέχεια πείνασε μιση ώρα πιο νωρίς από το 3ωρο ... οπότε υποθέτω ότι είχε χορτάσει... δεν έχω παράπονο όταν πεινάει κλαίει και αν τον εχω αγκαλιά τότε σκύβει και ψάχνει για ζιζι!!!

Κάθε μέρα στην 1η κουταλιά ξινίζει τη μούρη του και στη 2η ανοίγει το στόμα με το που βλέπει οτι βάζω το κουταλάκι στο πιάτο...τρώει την κρυάδα και μετά του αρέσει.

ερωτήσεις :

α) Είναι καιρός να σταματήσω την αποστείρωση η να περιμένω να μπούμε στον 6ο ; Λένε οτι με το που μπεί η 1η κουταλιά σταματάει η αποστείρωση.

β) το νεράκι που του δίνετε το έχετε βράσει προηγουμένως; εγώ αυτό κάνω αλλά δεν ξέρω αν κάνω καλά.

Αν κάποιο μωρό δεν τρώει την σούπα, γιατί δεν του αρέσει η γεύση, μπορούμε να προσθέσουμε κόκκινη κολοκύθα;;; που λογικά θα κάνει τη χορτόσουπα πιο γλυκιά... το μωρό της συννυφάδας δεν γουστάρει το φαγητό καθόλου και είπα μήπως με τη γλυκιά κολλοκύθα αλλάξουμε τη γεύση...:tongue:

Μάκια σας!!!

καλημερα,

βικακι μας ειπε η γιατρος απο 120 ml κι επανω θεωρειτε κανονικο γευμα σε αυτη την ηλικια, και α) οντως απο τη στιγμη που μπαινει το κουταλακι κι οτι αλλο βρουν ;) στο στομα η αποστειρωση σταματαει β) μας ειπε το νερακι οχι βρασμενο , κανονικα απο αυτο που πινουμε , τωρα αν εχουμε και φιλτρο βρυσης ή μια κανατα με φιλτρο ακομα καλητερα

για την κολοκυθα την ειχα κι εγω την απορεια αλλα θα την ρωτησω στην αλλη επισκεψη απο ποτε.. ελπιζω να βοηθησα :D

κατα τ'αλλα ψαχνουμε παρεα να παμε καμια βολτα και καθε κυριακη ανακαληπτουμε πως μαλλον κανενας δε βγαζει βολτα το παιδακι του στη λιακαδα :| .. οποτε παντα καταληγουμε μονοι μας.. ειναι ολοι "και που να παμε τωρααα, κι ελατε απο το σπιτιιι , και εχω και ξεσκονισμααα μπλα μπλα μπλα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μαρκέλλα μου τί να πεις;;κουράγιο σε αυτη τη σύζυγο και μάνα..

Εμείς έχουμε παρέα για έξοδο...το ζωντανό (Νίκος) όμως κοιμάται για να θρέψει,κατάλαβες;;εγω στεναχωριέμαι γιατί σαν οικογένεια δεν πάμε πουθενά μια κυριακή που μας μένει κι εκείνος βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες..τι μου το θύμισες τωρα;;;;;θα πάω ευθυς να τον κλωτσήσω!!!!:tongue::tongue:

Βίκη μου για νερό δεν μου είπε τίποτα...βέβαια εμένα δεν μου έδωσε και κρέμες ακόμα!!μόνο φρουτόκρεμα

Για την κολοκύθα δεν ξέρω..λίγο κρεμμυδάκι μέσα ίσως;γιατί και το κρεμμύδι κι η ντομάτα γλυκαίνουν.

Σοφία μου...δίκιο έχεις...με πειραματισμό μαθαίνουμε στην κουζίνα...κι όπως λέει και ο ανηρ:πρέπει να πειραματίζεσαι με το στομάχι μου;;;;:tongue:

Κατερινάκι τα κακά μας μπορώ να πω οτι έσφιξαν λίγο,πριν ήταν πιο υδαρη τώρα λίγο σφιχτότερα

Κατά τ' άλλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα... αποστείρωση??? Ποιά αποστείρωση... Ιδίως τον τελευταίο μήνα όλα τα πιάνει και όλα στο στόμα μπαίνουν!

Τυπικά αποστειρώνω τα μασητικά που και που:rolleyes:

Βικάκι μια χαρά τρώτε εδώ άλλες παιδεύονται με 5 κουταλιές για πάνω από μήνα!!!! Φτου σας!;)

Κέλλα, μια πίπα η ζωη και όσο την καπνίσεις!

Εμείς βγήκαμε χθες απο τις 1.30 (επιδρομή mothercare) μετά σουβλακομάσα και τέλος καφεδακι μέχρι τις 9... Άλλη φορά... να οργανωθούμε!!:cool:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!!

Αποστείρωση έχουμε σταματήσει απο όταν μπήκαμε στον 4ο!!! Το μόνο που αποστειρώνουμε είναι το νερό που χρησιμοποιούμε για το γάλα και την κρέμα! Έχουμε μαζέψει αποστειρωτή προ πολλού!!! Τα κακάκια έχουν στερεοποιηθεί με την φρουτόκρεμα και την κανονική κρεμούλα!

Μια μικρή βόλτα ελπίζω να την κάνουμε με το καρότσι σήμερα, αν κρατηθεί και δεν μας βρέξει!!!

Φιλιά σε όλες καλή Κυριακή!!!!

εγω τον ψήνω τώρα μπας και πάμε στην αδερφή μου το απόγευμα να δούμε τη μπέμπα!!

αποστείρωση...χμ...τη βρίσκω ανούσια όταν τα βάζει όλα στο στόμα,όπως είπε κι η Σοφία..ειδικά η ανηψιά του Νίκου που κατεβαίνει τι της κάνει;;;;έχει την πιπίλα της και τη χώνει στο στόμα της δικιάς μου,η δικιά μου τη φτύνει και κακαρίζει και η άλλη κακαρίζει επίσης και της την ξαναχώνει μέσα και έτσι παίζουν για κάμποσα λεπτά!!!Η οποία πιπίλα έχει πέσει κάτω,που έχει πατήσει ο σκύλος κ.λ.π. οπότε ποιό το νόημα της αποστείρωσης;;;;;κανένα!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γυρισαμε.. πηγαμε καροτσαδα στην ακαδημια πλατωνος, εβαλα και βιντεακι γιατι πολυς κοσμος δεν τον ξερει το χωρο... χαρηκα πολυ που ειδα μια ομαδα γυναικες περι τα 50+ που καναν γιογκα :):) τελεια.. και πολλες πολλες οικογενειες πικ-νικ κατω απο τα δεντρα.. ειπαμε θα το κανουμε κι εμεις αμεσα

νερακι μας ειπε η γιατρος πως βαζουμε με το που ξεκιναμε την κρεμουλα ειτε λεγεται ριζαλευρο ειτε φρουτοκρεμα κλπ κλπ γιατι απο το γαλα περνουν ολο το νερακι που χρειαζονται με τις στερεες θελουν "βοηθημα" ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...