Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

σοφια για δες εδω http://www.babyzone.gr/οικογένεια/αρχίζουμε-το-παιχνίδι-0-έως-12-μηνών

κ μας ενα σωρο παιχνιδια εχει αλλα μονο την αγκαλια δεν βαριεται... κ την στρατα που δεν την πολυβαζω γιατι δεν καθεται ακομα καλα καλα

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατάλαβα... ότι κάνουμε ήδη (χορός, τραγούδια, πετάγματα στον αέρα και άλλες γυμναστικές ασκήσεις :tongue:)

Κι ο σκύλος μας το ίδιο.. ποτέ δεν έπαιζε μόνος με τα παιχνίδια του.. μόνο μαζι μας και χωρις τα παιχνίδια!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κι ο Λεωνιδας εχει βαρεθει το γυμναστηριο κι ευτυχως μας φεραν προχτες ενα μεγαλο μαλακο ζαρι απο τα τζαμπο κι εχει ενθουσιαστει.. πρεπει να ειναι πολυ νοστιμο το εχει φαει απο καθε πλευρα :tongue:

Σοφια μου ακριβως σαν το σκυλο, επιτελους ενας ανθρωπος:D , γιατι οταν ειπα σε μια ξαδερφη του Μαριου πως το μωρο της ειχε αντιδρασει σαν την Diva* στραβωσε και μου κραταγε μουτρα...

*η Diva ειναι ο σκυλος του αδερφου μου που αγαπω ιδιαιτερα

χαχαχαχα τι θυμηθηκα.. και πριν λιγες μερες στης μανας μου μου εδωσε λιγο απο το ψωμι που ζημωσε κι απο τη μια ξερογλυφωταν ο μικρος απο την αλλη η diva .. πολυ γελιο .. θελαν κι η δυο το ψωμι μουυυυυ

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Κοριτσάρες, τελεια η ιδέα μου να της στρώσω κουβερτούλα. Ελευθερώθηκε το παιδί. Μέσα σε 2 μερες γυρισε κωλοτούμπα και τώρα την βάζω σε ένα σημείο και τούμπα στην τούμπα βρίσκεται κ'ατω από καναπέδες, καρέκλες....ας είναι, τουλάχιστον αναπτύσσει την κινητικότητα. Κατά τ' αλλα έχει να κάνει κακά από την προηγούμενη Πέμπτη, οήρα την Τριτη τη γιατρο κ μου είπε να της βαλω υποθετακι γλυκερινης μπεμπε. Της εβαλα αλλά εκανα λιγα πραγματα και συνέχισε να κάνει βρωμερες πορδούλες. Τελικά δεν ξέρω τι φταίει, δεν ξανακανε κακά αλλά εγω της εκοψα τη βανίλια. Θα δούμε.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Μολις γυρισαμε απ εξω, παρασκευη=κυριακη για μας χεχε.

Μιας και λες Καραμελενια για παιχνιδια, πηραμε μια πισινουλα για... το σαλονι που αντι για νερο θα βαλουμε μπαλες (σαν αυτες στους παιδοτοπους) που εχουμε, αντι για παρκο. Στην αρχη φυσικα θα εχω τα ματια 14 με τα φουσκωτα σημεια. Και αν βρεθουμε καπια στιγμη σε σπιτι με αυλη ή βεραντα παιζει να μπει και νερο μεσα. Μην παιρνεις πολλα παιχνιδια (οπως καναμε εμεις στην μεγαλη) γιατι και τα βαριουντε αλλα και τα βρησκεις σαν βουνο. 2 χρονων η Ελισαβετ στην πρωτη μετακομηση ειχε 1,5-2 κυβια παιχνιδια. Τα μονα που θελω τωρα για τον μικρο ειναι κατι σαν βαζακια που μπενουν το ενα μεσα στο αλλο και κατι με ροδες και ενα σκοινακι για να το τραβαει (οταν περπατισει). Οτι αλλο παρει θα ειναι απο δωρα για γιορτες-γενεθλια ή απο φιλους.

Παιχνιδια που παιζουμε και δεν εχουν γυμναστικες ασκησεις ειναι το all time clasic "κουκου τζα", να τραγουδαω φαλτσα (δεν χριαζομαι και πολυ προσπαθεια) με πολλες χειρονομιες, να σκονταφτω και να κανω οτι φταρνιζομαι. Αυτο με το φταρνισμα και το μαλλι να κουνιετε τρελα ειναι το μεγαλο μου οπλο! Χθες βραδυ που ειχε νευρακια, περασαμε 45 λεπτα να κανω "αααα αααα τσουουουου" μεχρι που κοντεψε να πνιγει απ τα γελια!

Κελλα, που να ακουσουν κι εμενα που οταν μπουσουλανε τα λεω "αζορ" και οταν κανουν τα πρωτα βηματα "ζομπι". Το τι εχω ακουσει απο γιαγιαδο-θειο-ξενες για αυτο δεν περιγραφετε...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σήμερα έφαγε πολύ περισσότερο και ήπιε και 2 γουλίτσες νεράκι! Νομίζω πάμε πολύ καλά.

Τώρα για την κρέμα και τη ζάχαρη, δεν γράφει ζάχαρη κρυσταλλική, γράφει μια άλλη γλυκαντική ουσία... πόσο καιρό θα του δίνουμε κρέμα... μετά από λίγο καιρό θα του φτιάχνουμε ρυζογαλάκι, άλλες μέρες γιαουρτάκι, άλλη μέρα κρέμα... το θέμα είναι ότι με αυτή άνοιγε σήμερα το στόμα και γλουπ.... να μάθει να τρώει, να συνηθίσει το κουτάλι, να προετοιμαστούμε λίγο για τα υπόλοιπα τα δύσκολα!

τώρα αυτό που λέτε, το όσο φάει και συμπλήρωμα γάλα... εγώ του δίνω την κρέμα και όσο φάει και συμπλήρωμα τίποτα! (κακιά μαμά! )! Δεν θέλω να έχει εναλλακτικές... ειδηκά με το φαγητό, όταν θα μπούμε στις σούπες! Αν το παιδί ξέρει οτι αν δεν φάει αυτό το άνοστο πράγμα θα του δώσω γάλα γιατί να φάει;; ελλιποβαρής δεν είναι, ας τον κόψει και λίγο η λόρδα... :D Κακια μαμα!!!

φιλιά κορίτσια!!! 3η μερα κρεμούλα και όλα ακόμα πιο καλά!!!

Ακούω που λέτε Ότι κάθετε, ότι στριφογυρνά... ο δικός μας μάλλον είναι πιο μικρούλης... δεν λέω κάθετε, αλλά στριφογυρίσματα... ίσως φταίω κι εγώ δεν τον βάζω πολύ κάτω και δεν τον έβαζα και πολύ μπρούμυτα! Ριλαξ, ξάπλα και καθιστός, αγκαλιά και καθιστός αγκαλιά, και καροτσάδες... Πλέον επιμένουμε λίγο τα μπρούμυτα, και θα ξεκινήσω να του βάζω κουβερτούλα στο πάτωμα δεν το είχα σκεφτεί....

θα με πείτε χαζή, αλλά ένιωθα ότι έχει κρύο στο πάτωμα, λόγω του ότι δεν έχουμε στρώσει χαλιά και δεν τον έβαλα! αλλά μια κουβερτούλα διπλή είναι ότι πρέπει!!!

Σήμερα έφαγε πολύ περισσότερο και ήπιε και 2 γουλίτσες νεράκι! Νομίζω πάμε πολύ καλά.

Τώρα για την κρέμα και τη ζάχαρη, δεν γράφει ζάχαρη κρυσταλλική, γράφει μια άλλη γλυκαντική ουσία... πόσο καιρό θα του δίνουμε κρέμα... μετά από λίγο καιρό θα του φτιάχνουμε ρυζογαλάκι, άλλες μέρες γιαουρτάκι, άλλη μέρα κρέμα... το θέμα είναι ότι με αυτή άνοιγε σήμερα το στόμα και γλουπ.... να μάθει να τρώει, να συνηθίσει το κουτάλι, να προετοιμαστούμε λίγο για τα υπόλοιπα τα δύσκολα!

τώρα αυτό που λέτε, το όσο φάει και συμπλήρωμα γάλα... εγώ του δίνω την κρέμα και όσο φάει και συμπλήρωμα τίποτα! (κακιά μαμά! )! Δεν θέλω να έχει εναλλακτικές... ειδηκά με το φαγητό, όταν θα μπούμε στις σούπες! Αν το παιδί ξέρει οτι αν δεν φάει αυτό το άνοστο πράγμα θα του δώσω γάλα γιατί να φάει;; ελλιποβαρής δεν είναι, ας τον κόψει και λίγο η λόρδα... :D Κακια μαμα!!!

φιλιά κορίτσια!!! 3η μερα κρεμούλα και όλα ακόμα πιο καλά!!!

οχι βρε το συμπληρωμα γαλα ειναι για τις πρωτες δυο τρεις μερες που τρωει λιγες κουταλιες μεχρι να μαθει τη γευση και να φαει κανονικα τη μεριδα του.. μετα μονο την κρεμουλα/σουπιτσα

Διαφημίσεις

Καλημερααα!

Νομιζω το συμπληρωμα γαλα ειναι για μωρα που συνεχιζουν το θηλασμο και μετα το 6μηνο και το εχουν για μονιμο συμπληρωμα μεχρι το χρονο.

Εγω να δεις τι κακια μαμα που ειμαι με την μεγαλη! Αν ζητισει κατι πχ για πρωινο (το μονο γευμσ που μπορει να κανει ναζια) και το αφησει, το μεσημερι θα το βρει μπροστα της και θα μαγειρεψω και κατι που της αρεσει. Κατα τα αλλα αν ενα φαι δεν της αρεσει, θα το μαγειρεψω και θα της βαλω μικρη μεριδα. Αν και ή εγω ειμαι καλη μαγειρισα ή η κορη μου τρωει οτι σαβουρα βρει, γιατι τρωει ποσοτητες! Αν μου βγει ετσι και ο μικρος θα ειναι τελεια!

Κατα τα αλλα τωρα εχω σπιτι τον πλακα και αργοτερα θα ερθουν και για να αλλαξουν την πορτα στην αποθηκη.

Χθες ψαξαμε σε ενα σορο μαγαζια για καρεκλακι και δεν βρηκα οπως το ηθελα, μενουν αλλα 1-2 μαγαζια για σημερα και αν δεν βρω θα ραψω γκρρρρ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!!!

Βίκη μην το σκέφτεσαι έτσι!απλώς είναι πολύ νωρίς για να μη δίνεις συμπλήρωμα μετα την κρέμα...κι εγω την αφήνω τρώει όσο θέλει και μετά αν θέλει στήθος της δίνω για όσο θέλει.

Κι εμένα πάντως η δικιά μου δεν στριφογυρνάει!!και μην κοιτάς της Nemina...εκείνη έχει κι άλλα 2 που του δίνουν ερεθίσματα του μωρού!!

Κορίτσια τα παιχνίδια κι εγω όσα μου έχει δώσει η συννυφάδα...δεν της έχω πάρει τίποτα ιδιαίτερο! αλλά κι αυτά όπως κι εσείς,τα βαριέται αν δεν τα παίζουμε μαζί..τί να κάνει το καημένο;;

Κατά τ' άλλα χτες έφτιαξα ένα τσιζκέικ της κακιάς ώρας!!!!:D:D:D:D για πολύ γέλιο λέμε!!!η αποτυχία φυσικά ήταν στην κρέμα!!!αφού δεν τό χω τι πάω να κάνω η κακομοίρα;;;;!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ γιατί είναι αποτυχία βρε???

Αν δε την παλεύεις πολύ πάρε του ΓΙΩΤΗ να σου φεύγει και ο πόνος!

Άνοιξε ο καιρος πια και σκέφτομαι να παω στο mothercare να πάρω της μικρης 1-2 καλοκαιρινά ζακετάκια γιατί ζεσταινόμαστε πλέον και εννοείται ότι είμαστε με τα λεπτά φορμάκια!

Νομίζω ότι το ζόρι που έχει η μικρή με τα κοιλιακά της εδώ και 10 μέρες είναι λόγω του συμπληρώματος σιδήρου. Το λέω στον άντρα και απαντάει "... οπότε έτσι αποφασίζεις να το κόψουμε ε?"

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΩ αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει πως {γμω τα happy tree friends μου μέσα!}

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοριτσια

ειμαι στεναχωρημενη.. εφυγε ενας φιλος απο το χωριο :cry:

εμας ευτυχως μας πλεκει η μαμα μου ζακετακια , γιλεκακια , καζακουλες κλπ..

ευτυχως που υπαρχει κι ο κυριος Γιωτης και σωζει καταστασεις

καραμελα οντως τα δεντροφιλαρακια εχουν καταπληκτικες ιδεες για εξολοθρευση ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...