Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Ειναι μεγαλη η ψυχολογικη πιεση αυτη τη στιγμη.. εξου και η απαισιοδοξια. Απολυτα λογικο! Το Σαββατο ποσες μερες θα ειναι μετα την εμβρυομεταφορα; (αν θελεις θυμισε μου τι εχεις βαλει). Ωστοσο.. τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι αρνητικο;

Έχω βάλει 2 βλαστοκύστες ΑΑ καιΑΒ. 1 Νοεμβρίου και κανονικά θα είχα Κυριακή χοριακη οπότε μου είπαν Δευτέρα.

Δεν έχω δει ούτε σταγονιτσα αίμα εμφύτευσης κάτι, νταξει έχω λίγο πρησμένο στήθος που ήταν απ' την αρχή έτσι , ενοχλήσεις στη μέση μου και κάτι ψιλοκραμπες δευτερολεπτων κ νμζω ότι δεν έγινε τίποτα.

Δεν έχω κ άλλα έμβρυα στην κατάψυξη και σκέφτομαι επόμενες κινήσεις. Έχουμε θέμα με το σπέρμα και πιστεύω δεν το ψάξαμε όσο έπρεπε ο γιατρός ήταν φουλ αισιόδοξος γτ είμαι μικρή με καλό ενδομήτριο κλπ. Ωστόσο από τα 8 έμβρυα που είχαμε κ μεταφέραμε κάθε φορά από δύο, την πρώτη φορά ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα, τγ δεύτερη αρνητική χοριακη και την τρίτη βιοχημική.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Κατερινάκι μπράβο με τις εξετάσεις σας!!Άντε θα ξεκινήσετε κρεατάκι εμας να δω πότε θα μας πει...μάλλον χορτόσουπα θα ξεκινήσουμε εμείς,ε;

Δεν της έδωσες κι άλλο μηλαράκι;;;εγω της είχα δώσει 4-5 κουταλίτσες...

Σωτηρία μου σ'ευχαριστώ!

Εγω της εστρωσα κάτω στο χαλί ένα σεντόνι και της έχω βάλει το γυμναστήριο αλλά ακόμα να την αφήσω οχι..βλακεία λες,ε;;αφού δεν την αφήνω απο τα μάτια μου..

Κατά τ'αλλα χτες...είχαμε απο όλα...!!!!!Με παίρνει η κουμπάρα μου απο Κρήτη και μου ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της!!2ο παιδάκι,χάρηκα τόοοοοοοοοσο πολύ!!!!άντε λέω και στα δικά μας!

Και στη 1 ώρα μαθαίνω οτι τράκαρε ο πρωην γαμπρός μου κι είχε και την ανηψιά μου μέσα μαζί με μια φίλη της...η ανηψιά μου ράγισε το πόδι της και το άλλο κοριτσάκι θλάση στη μέση..ευτυχώς μέχρι εκεί...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw με το καλό η κουμπάρα.... περαστικά στην ανιψια... αυτό με τα τρακαρίσματα πολύ το φοβάμαι δεν ξερεις από που θα σου έρθει!!!

Δεν της έδωσα περισσότερο, φοβήθηκα για 1η φορά , αν κ ήθελε κ άλλο !!άυριο πάλι!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ρινακι μου βγαλατε δοντακι? τελειααααααααα!!!! μα να μην το καταλαβεις?:P

τατουμ κουκλοςο μικρος στο βιντεο!!!

κατριν μου χαιρομαι που οι εξετασεις ειναι καλες! να σου πω το διαβασα κ προχθες που το εγραψες στο φβ...τι ακριβως ειναι βγαζει πολυ αιμα η μπεμπα? και το αιμα υπαρχει καθεφορα που κανει

κακακια???

χαχα καραμελ ο καημενος ο αντρας σου του ελειψε το σ...ξ :tongue: τι δεν κανετε συχνα κοιμαται η μπουμπου στο ιδιο κρεβατι με εσας?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ μου περαστικά και με το καλό το νέο μέλος (αυτό είναι που λέμε να έχεις ανάμικτα συναισθήματα)

Κατερινάκι ελπίζω να της πάει καλά το μήλο και από αύριο ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

Μωρέ η Μαριλένα κοιμάται μαζί μας αλλά η μέρα έχει 24 ώρες και το σπίτι και άλλα δωμάτια:rolleyes:

Nemina κι εγώ σκέφτομαι να στρώνω κάτι κάτω αντι να έχω πάρκο αν και το σπίτι έχει χιλιάδες σημεία που μπορεί να χτυπήσει (γιατί είναι και γεμάτο επιπλα)... από την άλλη θα μάθει, δε την έχω και για χαζή και θα είμαι κι εγώ στο σπίτι!

Το πάρκο φοβάμαι ότι θα την περιορίζει και δε θα το θέλει!

Σήμερα κοιμηθήκαμε ανήσυχα πολύ... δόντια ή αέρια ή και τα 2! Γενικά ήταν λίγο ζόρικη μέρα η χθεσινή!:|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

marioyla εισαι στο γκρουπ της διατροφης?

οχι χαρα μου δεν ειμαι στο γκρουπ της διατροφης, καραμελ μου απ'οτι φαινεται λιγο πολυ ολα τα μωρα εδω εχουν τις ανησυχιες τους:|ειναι της ηλικιας φαινεται:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γειααα!!!

Δεν άντεξα, χτες του έδωσα κρέμα ρυζάλευρο - βανίλια, από ένα δείγμα nutricia, 5 ε κουταλιές και με το ζόρι... η αδερφή μου μου είπε πως ο γιος της τη συγκεκριμένη μάρκα ούτε να την βλέπει, ολόκληρο το πέταξε το κουτί. Σήμερα πήραμε Νουνού!!! Έφαγε 8 κουταλίτσες χωρίς να διαμαρτύρεται και άλλες 2 με γκρίνια! καλά είναι ;;; νομίζω Ότι τις πρώτες μέρες δεν το θέλουν και ιδιαίτερα!!

Το πρωί ξεκίνησε με μια ψιχάλα, αλλά τπτ απλά κατούρησε, κατά τις 12-13:00 ο ήλιος έκαιγε, πήγαμε καροτσάδα, μια μισή ώρα καθαρό αέρα και το απόγευμα πριν από την κρέμα μας πάλι !!

Μιας φίλης το μωρό είναι 8 μηνών, το απόγευμα βγήκαμε καροτσαδα παρέα, ο γιατρός της είπε πως λόγω οδοντοφυΐας από τον 5ο μήνα είναι λογικό να ξυπνάει το βράδυ, όχι απαραίτητα για να φάει, αλλά με λίγο γκρίνια...

Κατριν, περαστικά σας, έχω χάσει επεισόδια και δεν ξέρω ακριβώς τι σας συμβαίνει , αν πάντως θες καλό παιδίατρο έχουμε στην Αθήνα να σου συστήσουμε μια πολύ καλή που είναι και διευθύντρια σε νοσοκομείο, ενώ στην επίσκεψη δεν παίρνει πολλά χρήματα .

φιλιά σε όλες!!!

υπάρχει γκρούπ διατροφής;;

Καλημέρα κορίτσια!

miss caramel, για το καθισματάκι φαγητού έβαλα στο skroutz και δεν το βρήκα κάπου ιδιαίτερα φθηνότερα. Τελικά θα μου δώσει μία φίλη που με είχε βολέψει και με το κάθισμα αυτοκινήτου 0-6 και πορτ μπεμπέ οπότε το γλιτώσαμε προς το παρόν το έξοδο.

Ρηνιώ περαστικά για την ανηψούλα σου και με το καλό το καινούριο μωράκι!!!!

Ο ύπνος συνεχίζει να είναι ανάστατος δυστυχώς... τα έχω παίξει γιατί ενώ κοιμάται κανονικά κατά τις 22:30 στις 2:00 ξυπνάει και τεντώνει-μαζεύει πόδια και χέρια, με κλειστά τα ματάκια του και δυσφορεί γενικά. Δοκίμασα να του δώσω ντεπόν αλλά το ίδιο ανήσυχος παραμένει. Μετά του δίνω λίγο κίντερτε και τον βάζω ανάμεσά μας και κοιμάται, αλλά ξυπνάει νωρίς 5:00-6:00 και θέλει γάλα. Στις 7:00 πρέπει να σηκωθώ να ετοιμαστώ για τη δουλειά και είμαι κομμάτια συνέχεια γιατί ούτε το απόγευμα προλαβαίνω να κοιμηθώ λιγάκι. Μήπως φταίει το γεγονός ότι πίνει νωρίς το τελευταίο γαλατάκι του? κατα τις 9 και κάτι του το δίνω γιατί γκρινιάζει πολύ. Σήμερα λέω να το ξεγελάσω με λίγο κίντερτε και να το τραβήξω λίγο πιο αργά το γάλα μήπως και κοιμηθεί πιο ήρεμα το βράδυ.

Φρουτόκρεμα εμείς τρώμε κανονικά εδώ και 10 μέρες περίπου με μήλο και αχλάδι και απο αύριο σιγά σιγά θα βάλουμε και μπανάνα!!!! Την χορτόσουπα την σταματήσαμε γιατί μάλλον του έπεσε βαριά. Ενώ την πρώτη ημέρα την ήθελε τις επόμενες την έτρωγε με γκρίνια και σιγά σιγά δεν την δεχόταν. Μου είπε η γιατρός να δοκιμάσουμε σε μία εβδομάδα πάλι, αλλά δεν βλέπω η γκρίνια να προερχόταν απο εκεί.

Καλημέρα!!

Βίκη σιγά-σιγά θα μάθει να τρώει!Μην αγχώνεσαι του είναι καινούργιο όλο αυτό και φυσικό είναι...κι εγω φρουτόκρεμα της δίνω ΟΣΟ θέλει...όταν δεν θέλει άλλο απλώς γυρίζει το κεφάλι της απο την άλλη.

Μαριούλα ευτυχώς το δοντάκι μας βγήκε πολύ ήσυχα!είχε γκρίνια τις τελευταίες μέρες αλλά επειδή δεν είχε υπερβολικά σάλια δεν κατάλαβα οτι ήταν δόντι!!!:tongue::tongue: Νομίζω πάντως οτι της βγαίνει και το διπλανό του!

Βαριέμαι να κάνω καμια δουλειά...ενω συνήθως με πιανει η άνοιξη και θέλω να τα κάνω όλα,να φέρω το σπίτι τούμπα..σκέψου δηλαδή να κάνω και 2ο παιδί!!! α,ρε Tatum !!!!εσένα σκέφτηκα και τις τρομερές οικοκυρικές περιγραφές σου!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Γειααα!!!

Δεν άντεξα, χτες του έδωσα κρέμα ρυζάλευρο - βανίλια, από ένα δείγμα nutricia, 5 ε κουταλιές και με το ζόρι... η αδερφή μου μου είπε πως ο γιος της τη συγκεκριμένη μάρκα ούτε να την βλέπει, ολόκληρο το πέταξε το κουτί. Σήμερα πήραμε Νουνού!!! Έφαγε 8 κουταλίτσες χωρίς να διαμαρτύρεται και άλλες 2 με γκρίνια! καλά είναι ;;; νομίζω Ότι τις πρώτες μέρες δεν το θέλουν και ιδιαίτερα!!

Το πρωί ξεκίνησε με μια ψιχάλα, αλλά τπτ απλά κατούρησε, κατά τις 12-13:00 ο ήλιος έκαιγε, πήγαμε καροτσάδα, μια μισή ώρα καθαρό αέρα και το απόγευμα πριν από την κρέμα μας πάλι !!

Μιας φίλης το μωρό είναι 8 μηνών, το απόγευμα βγήκαμε καροτσαδα παρέα, ο γιατρός της είπε πως λόγω οδοντοφυΐας από τον 5ο μήνα είναι λογικό να ξυπνάει το βράδυ, όχι απαραίτητα για να φάει, αλλά με λίγο γκρίνια...

Κατριν, περαστικά σας, έχω χάσει επεισόδια και δεν ξέρω ακριβώς τι σας συμβαίνει , αν πάντως θες καλό παιδίατρο έχουμε στην Αθήνα να σου συστήσουμε μια πολύ καλή που είναι και διευθύντρια σε νοσοκομείο, ενώ στην επίσκεψη δεν παίρνει πολλά χρήματα .

φιλιά σε όλες!!!

υπάρχει γκρούπ διατροφής;;

Βίκη νομίζω υπάρχει στο fb

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κ απο μας

τι κανετε??

μαραντ κ μενα εχει ανησυχο υπνο τωρα τελευταια, κατι την ενοχλει, μπορει να ειναι κ δοντι δεν ξερω.

μαριουλα νομιζω εισαι στο γκρουπ. αλλιως δεν μπορεις να δεις δημοσιευσεις!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια!!

βικυ μου ετσι κι αλλιως οταν δινεις κατι καινουριο ξεκινας με λιγο, εμας η παιδιατρος μας ειπε πρωτη μερα 3-4 κουταλιες και να θελει περισσοτερο να μη δωσω, την αλλη μερα 8-10 και μετα σιγα σιγα οσο θελει και συμπληρωμα γαλα. οσο για τη nutricia εχει τις λιγοτερες γλυκαντικες ουσιες ενω η νουνου τις περισσοτερες αμα δεις τα συστατικα λεει κρυσταλικη ζαχαρη και μαλιστα στα πρωτα συστατικα που συμαινει σε μεγαλη ποσοτητα και σε ολες τις αλλες κρεμες της εκτος της βανιλιας εχει εκτος απο την κρυσταλικη και καβουρδισμενη ζαχαρη :shock:

ειρηνακι περαστικα στην ανιψια σου, μια χαρα με τα δοντακια σας τον αλλο μηνα θα θελετε οδοντοβουρτσα :tongue: , θηλαζεις ακομα??

ο δικος μου με εχει τρελανει στα κολπα, εχτες μου βουτηξε το μπιμπερο και ειπιε μονος τουτο γαλα εχω και βιντεακι :D εν τω μεταξυ τεσσερεις μερες τωρα φωναζει οταν παω να τον ταισω αγκαλια θελει καθιστος ... στην αρχη το φοβηθηκα αλλα αφου ετσι τρωει.. τι να κανω.. αλλωστε και την κρεμα καθιστος θα τη φαει...

και στο ριλαξ οταν ειναι κανει τσακ.. και συκωνεται στον κωλο του, φοβαμαι και μη μου ντελαπαρει :P

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερααααα!

Καλημέρα!!

Βίκη σιγά-σιγά θα μάθει να τρώει!Μην αγχώνεσαι του είναι καινούργιο όλο αυτό και φυσικό είναι...κι εγω φρουτόκρεμα της δίνω ΟΣΟ θέλει...όταν δεν θέλει άλλο απλώς γυρίζει το κεφάλι της απο την άλλη.

Μαριούλα ευτυχώς το δοντάκι μας βγήκε πολύ ήσυχα!είχε γκρίνια τις τελευταίες μέρες αλλά επειδή δεν είχε υπερβολικά σάλια δεν κατάλαβα οτι ήταν δόντι!!!:tongue::tongue: Νομίζω πάντως οτι της βγαίνει και το διπλανό του!

Βαριέμαι να κάνω καμια δουλειά...ενω συνήθως με πιανει η άνοιξη και θέλω να τα κάνω όλα,να φέρω το σπίτι τούμπα..σκέψου δηλαδή να κάνω και 2ο παιδί!!! α,ρε Tatum !!!!εσένα σκέφτηκα και τις τρομερές οικοκυρικές περιγραφές σου!!!!

Εγω? Νοικοκυρα? Αν δεις το σπιτι μου θα τρομαξεις!!! Καθημερινα κανω απο λιγα εως ελαχιστα πραγματα και καθε τοσο κανω ενα γερο ΝΤΟΥ για να μην παθει και τιποτα το μωρο χχαχαχαχα. Χθες εκανε το ντου ο Τζουρ και συμαζεψε-καθαρισε τα τραπεζια και τον μισο παγκο της κουζινας που ηταν αποθηκευτικος χωρος και καθαρισε και το "καλο" μισο του παγκου που ειχαν λερωσει οι... ορδες που ηρθαν εχθες να διορθωσουν τα προβληματα του σπιτιου. Καλα μιλαμε πλακωσε κοσμος εδω... 6 τεχνιτες και φυσικα ο θυρορος-μεταφραστης απο τα ινδικα που μιλανε οι τεχνιτες. Βγαλαν τις γυαλινες πορτες απ το συνθετο που ειχαν προβλημα απ την αρχη, αλλαξαν τους ρουμπινεδες σε νυπτιρα και μπιντε στο μεγαλο μπανιο, αλλαξαν λαμπες και επισκευασαν ντουι (μας εκαιγε λαμπες στον μηνα), βαλαν "καπακι" στην ραβδο-λαμπα της κουζινας που μας ειχε πεσει στο κεφαλι και τσεκαραν την πορτα της αποθηκης για να μου πουν οτι θελει αντικατασταση. Θα ξαναρθουν αυριο για να επισκευασουν τα πλακακια στο μπανιο που σπασαν... Το κορυφαιο ειναι οτι καμια απο αυτες τις ζημιες δεν τις καναμε εμεις! Το καλο ειναι οτι οποτε ερχοντε για δουλιες, βγαζουν τα παπουτσια (σαγιοναρες) πριν μπουν και οταν τελιωσουν, περνανε και μια σφουγγαριστρα εκει που καναν δουλειες!!!

Κατα τα αλλα ο μικρος, μετα, ειναι μεσα στα νευρα οποτε ερχοντε και δυσκολευετε να κοιμηθει. Απ την αλλη, φτασαμε τα 3 βηματα με τα χερια μπουσουλιστα και μετα μπουμμμ με την κοιλια και χερια ποδια ψηλα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδια!

Ξυπνησαμε με τσιμπλίτσες πάλι... ουφφφ! Άσε που έχει πολλά αέρια εδώ και 2-3 μέρες και ζορίζεται (μαλλον οι σουπες δε της έκατσαν καλά, τι να πω!

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά... και μπράβο της!

Εγώ δεν είμαι μια από αυτές:P

Ο μόνος καημός που έχω είναι να πλύνω τα μπαλκόνια επιτέλους!!!!

Οι παλιότερες παρακαλώ βοηθέίστε με. Νομιζω ότι πρεπει να παρω καινούρια παιχνιδια στη μικρή... το γυμναστήριο καλό είναι αλλά μόνο σαν αφετηρία για τούμπες/βαρελάκια, με το πιανάκι δεν πολυασχολείται άλλο, με το πιθικάκι χέστηκε και με το σκυλάκι κούνιας με το που βρήκε πως λειτουργεί και λαλεί το ψιλοβαρέθηκε.

Με μας ασχολείται περισσότερο, να μας κάνει τούμπες και χαριτομενιές.

Τι παιχνίδια να της πάρω? Έχει νοημα να της αγοράσω άλλα ή να "παίζουμε" κάτι μαζί?? και τι θα είναι αυτό:confused:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...