Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

το 1ο κ το 4ο μ αρεσει..

κελλα εκανα παραγγελια αλευρι που χρησιμοποιω πολυ... κ ηθελα να ψαξω καπου να το βρω φθηνοτερα απο το σουπερ, αλλα δεν ειχα αξιωθει κ ειμαι κ κοντα στο παρκο

μια χαρα.. κι εμεις φορτωσαμε αλευρι, πηραμε και καλαμποκαλευρο παρα πολυ καλο

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σας,

Τι να πω κορίτσια, εμείς είμαστε 5 μηνών και 4 ημερών και αναμένουμε πως και πως να περάσουν οι μέρες να ξεκινήσουμε τα φρουτοκρεμοειδή. Ο παιδίατρος έφυγε από το νησί και γενικά πάμε ψάχνοντας! Έχουμε παθολόγο που μπορούμε να πάμε και μιλάει με παιδίατρο και τον αγροτικό γιατρό που μας κάνει τα εμβόλια και θέλει να πάρει ειδικότητα παιδιάτρου, αλλά δεν είναι παιδίατρος! Το μωρό του κουνιάδου μου που είναι κατά 40 μέρούλες πιο μεγάλο τρώει φρουτόκρεμες και σουπίτσες με λαχανικά και τώρα ξεκίνησαν και κρέμα βανίλια που τόσο καιρό λέγαμε να αποφύγουμε λόγω των συνθετικών... εμείς λέμε να περιμένουμε να φτάσουμε 6 μηνών! Έχουμε μια ωραία διατροφή από εναν παιδίατρο και ο θεός βοηθός... ξεκινάει με ρυζάλευρο βανίλια, αλλά εμείς λέμε να το παρακάμψουμε αυτό το στάδιο και να πάμε στα φρουτάκια... ψάχνουμε και εναλλακτικές για κρεμούλες που θα τις φτιάχνουμε εμείς... διαβάζω διάφορα και το κεφάλι μου καζάνι!

Βέβαια το παιδί κάθε φορά που τρώμε στο τραπέζι γκρινιάζει και θέλει να τον έχουμε μαζι μας, παρακολουθεί το πιρούνι μου που ξεκινάει από το πιάτο και καταλήγει στο στόμα μου... και του τρέχει το σαλάκι... βάζει τα χέρια του να πιάσει τα φαγητά, τι να πω! Έτσι όπως κάνει τον λυπάμαι και είπα να τον αρχίσω ρυζάλευρο - βανίλια που είναι από τον 5ο μήνα, αλλά προσπαθώ να αντισταθώ! Στο μεταξύ απο γάλα πίνουμε ζιζάκι ακόμα και πλέον μερικά γεύματα του δίνω μια κατηγορία ΗΑ που θεωρείτε υποαλλεργικό και πιο κοντά στο μαμακίστικο... πρέπει να τον βάλω σιγά σιγά και σε κανονικό γάλα, όχι ΗΑ... ενώ μετά τον 6ο – 7ο λέω να του δίνω Νουλακ. Η αδερφή μου αυτό δίνει στο μωρό και μια χαρούλα το παιδί !!! Με ενοχλεί που αυτές οι σκόνες γάλατα έχουν 200 πράματα μέσα... πολύ χημεία, ειδικά μεν για παιδιά... αλλά πολύ επεξεργασία! Εγώ με νουνου μεγάλωσα, γερο παιδί από κούνια!! Χιχιχι

Τις τελευταιες μέρες , ξυπναει αργα τη νυχτα η νωριτερα όπως τωρα, και ουσιαστικα δεν θελει φαι… αλλα αποκοιμιετε παλι στην αγκαλια μου,σαν να θελει αγκαλιτσα…. Τι να πω…

Ξεκινησα διατροφη με μια παθολογο – διαβητολογο που ερχετε στο νησι κάθε 3 – 4 εβδομαδες καλα παω … θα σας πω νεοτερα!!

πολύ χρησιμα τα site για ρουχαλακια και λοιπα, τουλαχιστον θα μπορω να ψωνιζω στο παιδι και από εδώ, όχι μονο από αθηνα όταν και αν φυγω από το νησι.εδω εχει μονο μαρκε και πολύ πολύ τσουχτερες τιμες.

Φιλια σε ολες αυριο παλι, προσπαθω να σας διαβαζω καθημερινα πλεον!!

Καλημερούδια!

Άντε Κατερινάκι να δούμε τι θα σου πεί κι αυτός... ελπίζω να βγάλετε άκρη!

Αρχές Απρίλη θα πάμε για ζύγισμα-μέτρημα... τώρα για το εμβόλιο δεν ξέρω μιας κι εκανε πυρετούλη χθες...:|

Να δούμε τι θα μας πεί για τη διατροφή και βασικά αν θα συμφωνήσει μαζί μου:tongue:

Ήρθε και η καρέκλα μας... γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D

Βρε Ρηνιώ... η δικιά σου που είμαστε τα ίδια κυβικά, της χωράνε τα φορμάκια 06 του jumbo??? Εγώ πλέον τα αφήνω ξεκούμπωτα γιατί με την πάνα τη σφίγγει τρελά άσε που τα χέρια της μπαίνουν με το ζόρι...:shock:

Με τα άλλα φορμάκια που έχουμε είναι ακόμα οκ...

Μεγειά και το δοντάκι... μη ξεχασεις να φτιάξεις γλυκό;)

kella ωραίο site!!!:D

Καρεκλάκι... πορτοκαλί και τα μυαλά στα κάγκελα!

Βικάκι υπομονή, λίγο πριν τον 6ο αν βλέπεις ότι το παιδί μπορεί να κάτσει, γιατί από όρεξη μάλλον έχει, δώσε φρούτο και κρεατάκι (και ακόμα καλύτερα συκωτάκι, καρδιά...) ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Εχθές caramell βολτάραμε στην περιοχή σου, σχεδόν, στον Άλιμο. Φέραμε το αυτοκίνητο για φτιάξιμο διότι με είχε τρακάρει ένας γύφτος (έλεος) έξω απο το νεκροταφείο και ευτυχώς που ήταν σταματημένος σε μπλόκο γιατί δεν πρόκειτε να είχε σταματήσει... Είχε και ασφάλεια οπότε θα με καλύψει και σε μία εβδομάδα έτοιμο το τουτού. Χαζέψαμε λίγο στα jumbo και στα ΛΗΤΩ για κάθισμα φαγητού και αυτοκινήτου. Το μόνο που μου άρεσε ήταν αυτό το chicco αλλά το βρήκα πολύ ακριβό στα 135 ευρώ. Μάλλον μας βλέπω για ένα εντελώς απλό απο τα lapin με 45 ευρουλάκια και τέλος. Έτσι κι αλλιώς για παιχνίδι καθόμαστε στη στράτα οπότε είναι μόνο για φαγητό. Αν δω ότι θέλω κάτι καλύτερο αφήνω αυτό στη μαμά μου και παίρνω ένα πιο καλό για εμάς.

Διαφημίσεις

(τα γράφω σε δόσεις γιατί πριν μέχρι να το στείλω έκανε log out μόνο του και σβήστηκε γκρρρρρρρρρρ)

Από καθισματάκι αυτοκινήτου λέμε για ένα bebe comfort που είναι το μοναδικό που αυξομειώνει και σε φάρδος και θα το πάρουμε όταν παραλλάβουμε το αυτοκινητάκι μου!!!!

Από γκρίνια πάμε φουλλλλλλ μας έχει ξεκάνει και μάλιστα γκρινιάζει το βράδυ!! Του ξεκινήσαμε χορτόσουπα(πατάτα καρότο κολοκύθι) και μάλλον δεν του ήρθε καλή και πιθανώς να προέρχεται απο εκεί η γκρίνια. Από φαγητά τρώμε ήδη μήλο-αχλάδι το πρωί και κρέμα απο καλαμποκάλευρο και ρυζάλευρο το απόγευμα. Ξεκινήσαμε και το μεσημεριανό δειλά δειλά αλλά δεν μας πήγε και μου είπε η γιατρός διακοπή και δοκιμή μετά απο μία εβδομάδα με κοτοπουλάκι μαζί. Εμείς ξεκινάμε λίγο νωρίτερα τις τροφές γιατί τις εισάγουμε πολύ σταδιακά, δηλαδή ξεκινάμε με 3-4 απο κάθε τι και αυξάνουμε 2 κάθε ημέρα. οπότε κάνουμε και 10 μέρες μέχρι να γίνει γεύμα...

Ελπίζω η γκρίνια να σταματήσει σύντομα γιατί έχουμε να κοιμηθούμε απο την Πέμπτη!!!!!!!!!! Κάτι το εμβόλιο κάτι τα δόντια κάτι το φαγητό μας έχει ξεκάνει το τερατάκι!!!

Κατερίνα μία κοπέλα γνωστή μου, που γέννησε 1 μήνα μετά απο εμένα είχε το παιδί της αλλεργία και παλινδρόμηση και αντί ο παιδίατρος να της δώσει το σωστό γάλα τις δοκίμασε όλα τα γάλατα που κυκλοφορούν για να δει μήπως κάποιο της κάνει....με αποτέλεσμα το παιδί να βλέπει μπιμπερό και να τρέχει....τρελή ταλιαπωρία και για τη μαμά και για το μωράκι.

ρηνιώ με γειά το δοντάκι σας!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΡΗΗΗΗΗΗΗ εμείς έχουμε σάλια 2 μήνες και πόνους και ακόμα να σκάσει το ατιμούτσικο....Η γιατρός μας είπε έχουμε μέλλον ακόμα μπουχουχου....Είμαστε 65 cm και 6850 gr. Στον μέσο όρο απο ότι είδα οπότε όλα καλά.

καλημεραααα

σοφια.. καλε του τζαμπο ειναι γενικα πολυ μινιον... εμας τα εσωρουχα γενικα δεν μας κανουν, 2-3 ειχα παρει κ δεν τα φορεσε καθολου, μια φορμα 06 που της ειχα παρει την φοραγε μεχρι 3 μηνων....με γεια κ το καρεκλακι... εγω βρηκα ενα φθηνο στα λητω...μαλλον αυτο θα παρω..

ρινιω ή γλυκο να φτιαξεις οπως λεει κ η σοφια ή αγοραστε της κατι ασπρο....

μαραντ τι να πω για τα γαλατα....ειναι δυσκολο να βρεις αυτο που ταιριαζει στο παιδι.. εμεις θηλαζουμε ακομα αλλα με τοσο αιμα αυτες τις μερες δεν ξερω τι θα κανω... σημερα μου πε η παιδογαστρεντερολογος να παω για γεν αιματος να δουμε αν εχει επηρεαστει η αιμοσφαιρινη.... σκ@τ@ παλι θα κλαιει απαρηγορητα......... :(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Μαρκέλλα ψηφίζω 3!!!

Βίκη χωρίς παιδίατρο ρε παιδί μου τυφλοσούρτης;;η αδερφή σου δεν μπορεί να σου ΄δωσει το τηλ. της δικής της παιδιάτρου να σε καθοδηγεί σε αυτά;Για γάλα δεν ξέρω τί να σου πω.Κι εγω όταν σταματήσουμε το στήθος είμαι στην αναζήτηση ως προς με τι θα συνεχίσουμε μετά...

Να σου πω όταν τον έχετε στο τραπέζι λίγο με το δαχτυλάκι δε του δίνεις να δοκιμάσει;ίσα στην άκρη του δαχτύλου της δινω εγω να "παίρνει" γεύσεις...όχι οτι θα το έχει και ανάγκη καταπως φαίνεται...

Σοφία ΟΧΙ δεν της χωράνε!Με το ζόρι της τα βάζω τσίμα-τσίμα είναι.Ευτυχώς που μου έχει δώσει η συννυφάδα και της είναι μια χαρά..Και δεν ξέρω που σκατά συμφέρει αλλού να ψωνίζεις..H & M;Mothercare;Prenatal;Και τώρα που το λέμε τη γνώμη σας:θέλω να πάω να της πάρω φορμάκια 6-9 και 9-12 και μου είπε η συννυφάδα οτι απο 6μ.+.. να της πάρω για 12μ. Μα δε θα επιπλέει το παιδί;Άσε που για 12μ.+.. θα θέλω μακρυμάνικα ενω απο 6-12μ. βολεύομαι με τα μανικάκια εφόσον πέφτει καλοκαίρι...γκρρρ!!!αυτά είναι προβλήματα

Μαριβή μου κι εγω λετσι νόμιζα...οτι θα μας έπαιρνε ακόμα πολύ γιατί εκτός απο τα χέρια στο στόμα ΚΑΝΕΝΑ άλλο σημάδι δεν έδειχνε για δόντια...ούτε υπερβολικά σάλια,ούτε φοβερή γκρίνια ή άλλα (όπως πυρετός και διάρροιες) που συνοδεύουν τα δοντάκια,είχαμε.Και τα ούλα της πρησμένα αλλά όχι υπερβολικά.Ούτε η παιδίατρος μου είχε πει κάτι.

Κατερινάκι...καλή επιτυχία σημερις..τί να σου πω βρε κορίτσι μου...στο τέλος διατριβή θα κάνεις...

Εμείς.....όλα καλά με το μωρό..κατά τ'αλλα χάλια μαύρα..ε,όχι που θα μέναμε στην απ'έξω...Ήρθε εντολή άνωθεν οτι τα φορτηγα πρέπει να αλλαχτουν...αν σας περρισεύουν 200 χιλιαρικάκια δανείστε τα και σας τα δίνω πίσω με τόκο..Δουλειά για μένα...χαχαχαχα!!!(εμοτικον που κρατάει την κοιλιά του απο τα γέλια!!) Είμαι να σκάσω,ευτυχώς με το μωρό ξεχνιέμαι...και μ'αρέσει που έκανα και όνειρα για 2ο παιδάκι μόλις χρονίσει η μικρή να το βάζαμε μπρος..θα μείνουμε με τη μονάκριβη!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημεραααα!

Μεγεια τα καρεκλακιαααα (η κορη μου ψηφισε το 3ο, εγω κλασικα λατρευω τα γαλαζια).

Γιναμε 6 μηνων σημερα!!!! Φαγακι δεν ξεκιναμε ακομα, μολις κατσει καλα καλα στον ποπο του. Αν και δεν τον βλεπω να θελει, οποτε τον βαζω καθισμενο, σε 3 δευτερα εχει παει στα 4 και την κοπαναει... μονο αν κραταει κατι (πχ μια τριχα απ τα μαλια μου, επιπλο) τοτε μενει εκει μεχρι να του παρω το μαλι πριν μηνω καραφλη (μανια κι αυτη). Σημερα την νυχτα κοιμηθικαμε οοοολοι σαν πουλακια, μετα απο πολυ καιρο. Επεσε ξερος το βραδυ και ξυπνισε 1,30 για γαλα και κοιμηθικε σχεδον αμεσος, χαρικα κι εγω.... 9 η ωρα χτυπαει η πορτα και στο ποδι ολοι... Ο θηρορος, "κανατε πολλα παραπονα στην εταιρια και με στηλαν". Τον εστηλα στον αγυριστο και ακομα και τωρα δεν εχουν ηρεμισει τα μικρα... μια αποκοιμιοταν η μεγαλη και ξυπναγε απ την γκρινια του μικρου, μια το αναποδο... Παει ο Τζουρ και κανει παραπονα, παιρνουν τηλ την εταιρια που εχει το σπιτι και του λενε "θα σας περναμε τηλ να ερ8ουμε, αλλα ηρθε ο θηρορος, χωρις να του πουμε" (πως στον κικιρικι το εμαθε). Τελικα θα στηλουν συνεργιο το απογευμα, σπιτι μας και για πητε μου πως θα βοηθισει αυτο με την σιτα στο παρκινγκ και τα ψωφια πουλια που εχει απο πανω??? Τα υπολιπα ειναι ψιλολογια που τα εβαλε μονο και μονο για να μην τα χρεωθουμε φευγοντας....

Ρινιω μου, αφου σου ειπα, αν γρατζουναει κουταλι ειναι δοντι ;). Μεγειες και σιδερενιο και με τον ιδιο τροπο να βγουν και τα υπολιπα!!!!

Καραμελενια, οτι ρουχαλακι φτιαχνετε Κινα-Ινδια ειναι για δειγματα, οχι για μωρα! Κι εγω στην αρχη απορουσα που στους 4 μηνες με ρωταγαν αν καθετε και νομιζαν οτι ειναι 6, στην πορεια ειδα τα κινεζοινδακια και τρομαξα, τα πιο πολλα ειναι φουσκοτουλια αλλα πολυ κοντουλικα!

ΑΑΑΑχχχ ΣΕΞ! Θελω, μου λυπει, αλλα οποτε λεω "μολις κοιμηθουν, βουρ" ή κοιμαμε ή τρωω κανα γλυκο και μετα κοιμαμε.... Ο Τζουρ παλι.... γκρινιαζει λιγο αλλα κοιμαααααααατε!

Αν παρει την δουλεια, μας βλεπω για 3ο (αν κοιμηθουμε πρωτα χεχε)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ Από το carrefour που της εχω παρει είναι πιο λεπτά αλλά πιο χαχόλικα χωράει και λίγο καιρό μετά (το μεγεθος)

Βέβαια βόλεψε το οτι τα βρήκα σε προσφορά!

marant σε ηλ. κατάστημα είδες μήπως το έχει κάποιος πιο φτηνά αυτό που σ'αρέσει?

τάτουμ 6 εσείς, 5 εμείς (λειτουργούμε με χρονοκαθυστέρηση χαχαχαχα!)

Τι σκατ@ ήθρελε ο θυρωρός:evil:

Ότιναναι κάποιοι άνυθρωποι βλαμμενοι (εγκεφαλικές βλάβες είναι αυτές όσο και να προσπαθήσεις να συννενοηθείς... το σαπούνι σου χαλάς:tongue:

Κατερινάκι κουράγιο με τη μικρή... πόσες εξετάσεις πια αυτό το παιδί! Άντε να είναι οι τελευταίες εύχομαι για καιρό!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ολες οι εξετασεις σουπερ... πολυ χαρηκα.... οσο για το αιμα το παρακολουθουμε (δεν κανουμε κ τπτ αλλο τοσο καιρο).... η παιδογαστρεντερολογος δεν ανησυχει αφου δεν εχει προβλημα κ στην αναπτυξη....

αυριο ξεκιναω να της δωσω λιγο μηλο κ μετα αχλαδι να δουμε αντιδρασεις εντερου κ σε μια βδομαδα που γινεται 6, κρεατακι φουλ....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ολες οι εξετασεις σουπερ... πολυ χαρηκα.... οσο για το αιμα το παρακολουθουμε (δεν κανουμε κ τπτ αλλο τοσο καιρο).... η παιδογαστρεντερολογος δεν ανησυχει αφου δεν εχει προβλημα κ στην αναπτυξη....

αυριο ξεκιναω να της δωσω λιγο μηλο κ μετα αχλαδι να δουμε αντιδρασεις εντερου κ σε μια βδομαδα που γινεται 6, κρεατακι φουλ....

Πολύ καλά τα νέα σας :D

Μπράβο σας!!!!!

Λογικά κι εμείς κάπως έτσι θα πορευθούμε... λεπτομέρειες από βδομάδα ή τον άλλο μήνα {θα δείξει}:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα....

Κι εμεις ξεκινησαμε μηλαράκι 2 μέρες, σημερα θα παμε κ σε αχλαδάκι... Πάντως το φρουτο το εφαγε καλύτερα, σχεδόν το μισο χωρις να παραπονιεται. Αυτο ειναι κατορθωμα αν σκεφτειτε πως τη βανιλια ρυζαλευρο την τρωει με το ζορι (5-6 κουταλιτσες δηλαδη...) Παντως δεν τολμω να φαω κατι αν την εχω αγκαλιά, τεντώνεται ολόκληρη και προσπαθει να μου το αρπάξει. Ολο κ κανα τοστακι εχει αρπάξει το σκατακι αλλα την προλαβαινω πριν το χωσει στο στοματακι της. Ευτυχως το βραδυ σταθερα, ξυπναει το πολυ 1 φορα. Επισης αντι για παρκο, δεν ξερω αν το ξαναεγραψα, της στρωνω μια κουβερτούλα κατω με ολα τα παιχνιδακια και τη φερνει γυρω. Τωρα γυριζει στο πλαι και προσπαθει να σηκωθει στον αγκωνα. Σε λιγες μερες το πολυ σε ενα μηνα μας ειπε θα καθεται στον πωπό γιατι εχει μυικη αναπτυξη καλη. Μας απαγορεψε στρατα γιατι ειχε ενα προβληματακι με το ποδαρακι της -ανισοπτυχωση-και φορουσαμε για ενα διμηνο διπλο μπιμπιλινο, βεβαια το κοψαμε αλλα αμα θα καθισει μας ειπε να της βαζουμε ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδαρακια.

Ναι Μαριουλα μου, 16 γεννησα.

Ρηνιω σιδερενιο το δοντακι!

Τατουμ, χαζευαμε το βιντεακι με τον αντρα μου! Πολυ αναπτυγμενο το μπουμπουκακι σου!!!!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...