Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Να δω πως θα κρατηθώ και δεν θα πάω νωρίτερα 🤣Αυτός το είπε για να έχουμε καλή εικόνα και να μην πηγαίνω τζάμπα ως εκεί.Αλλα και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι ο σάκος στη θέση του.Θα δω τι θα κάνω,αν δω ότι σκάω,θα πάω από κει 

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα,

τι κανετε??

εγω τα εχω παιξει.. συνεχιζει το "γκρινια - κλαμα - φωνες - πειναω - δεν θελω να φαω - θελω να παιξω - δε θελω να παιξω" κοκ..ελπιζω να ειναι απο τα δοντια κι οχι κατι που δεν μπορω να αντιληφθω.. :(

εν τω μεταξυ εδω και μερες μου δειχνει πως το γαλα το εχει βαρεθει.. τωρα για το σαββατο ειναι να αρχισουμε την κρεμουλα... λετε να το ξεκινησω νωριτερα??? δεν ξερω τι να κανω..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημεραααα!

Εχω χαθει λιγο με τα ξενυχτια του και τον καλο καιρο εδω! Οποτε δεν με παραξενυχταει, βγενουμε και παμε στο "σουκ" ή στο παρκο του μουσιου. Προχθες πηγαμε στο "σουκ" και χρηαστικε να κρατησω στην αγκαλια το μωρο μιας φιλης με τον Μασσιμο στο καροτσι, ξυπνιο (με την ευκαιρια πγε και η Ελισαβετ τουαλετα) και εγινε πανικος! Με το ενα χερι κραταγα την μικρουλα και προσπαθουσα να κηνουμε αργα μην την ξυπνισω και απ την αλλη να μαζευω τον Μας που ηθελε να παει στο τραπεζι να παρει τις ζαχαρες! Εφευγε απ το πορτ-μπεμπε και ανεβενε στο τραπεζι... Φυσικα μολις βγηκε η φιλη μας, πηρε την μικρη της και τον τραβηξε βιντεο χεχε.

Αν εχετε εορταζοντες να τους χερεστε και να ναι παντα καλα. Και εμεις γιορταζαμε... σαν χθες πριν 5 χρονια (25-3-2008) εμηνα εγκυος στη ζουζουνα μας!!! Χθες ειχε στην πρεσβια μπουφε για τους ελληνες του Καταρ. Αργησαμε να φτασουμε και δεν προλαβαμε κρεας και τσιμπισαμε μονο κατι ορεκτικα και σαλατοειδη. Μην με πειτε αχαριστη, το φαι ηταν ΕΣΧΟΣ και λεγαν οτι φεραν το σεφ απο μεγαλο εστιατοριο. Τα κεφτεδακια που ειχε νωριτερα μας ειπαν οτι καναν για σφαιρες... Τα γλυκα εξαφανιστηκαν σε χρονο dt (νομιζαν οτι εχει λιγοτερους ελληνες) και ηταν σε μεγεθος μισης μπουκιας (κι αυτο απο αλλον το μαθαμε) και οταν πηγε ο Τζουρ για τουαλετα, ειδε μια τεραστια, μιση τουρτα σε ενα τραπεζι, ενω εξω δεν ειχε ουτε διγμα! Κατα τα αλλα ειδαμε πολλους γνωστους και περασαμε ωραια και βρηκαμε μια πρωην συναδελφο του Τζουρ που του ειπε οτι η εταιρια που δουλευει τωρα σε κανα μηνα τα ψαχνει ατομα για ποιοτηκο ελενχο και του ειπε να της στηλει το βιογραφικο του. Η εταιρια ειναι καταριανη και δουλευουν 5ημερο με καλυτερους μησθους. Αν κατσει αυτο ειναι εισητητιο για τον παραδεισο, αφου θα μας φυγει το ανχος της ανεργιας που πλησιαζει και μαλιστα με 5ημερο!!! (τα λεφτα ερχοντε δευτερα οταν ακους για ελευθερο χρονο χεχε).

Περαστικουλια στα αρρωστουλια (μωρα και μπαμπαδες). Τελικα ολοι οι αντρες ειναι χειροτεροι απ τα μωρα οταν αρρωστενουν ε?

Κελλα, εγω σε μια πετσετα κουζινας το τηλιγω που την εχω μονο γι αυτο ;).

Μη μου μηλατε για κιλα... εχασα αλλο 1. Πρεπει να σταματισει αυτο το πραγμα, θα εξαερωθω....

Παω να μαγειρεψωωωω

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρες!!!!!!!!!!!

βρε Σωτηρία τί γέλιο εριξα με τον γιό σου!!!!!κάνουν κάτι παρατηρήσεις τα παιδιά..σε στέλνουν αδιάβαστο!

Μαριούλα μου της άρεσε...οι πρώτες 1-2 κουταλιές λίγο την ξενίζουν ακόμα -θέλει και λίγο χρόνο το καινούργιο πράγμα!!!- αλλά μετά μια χαρά.Την αφήνω να τρώει όσο θέλει,δεν την πιέζω.Βιάζεσαι να του δώσεις κρεμούλα,ε;;;;;Ο παιδίατρος θα σε καθοδηγήσει Μαράκι μου!Εμένα το πήγε με τα κιλά (απο όσο κατάλαβα) η δική μας η γιατρός,ο δικός σου μπορεί να εχει άλλο "τρόπο".Λογικά θα σου πει στην επόμενη επίσκεψή σας.Πάντως θέλει λάου-λάου.

Μαρκέλλα μου...μήπως να ρωτήσεις τον γιατρό σου αν είναι να αλλάξετε μάρκα γάλακτος;Εφόσον βλέπεις οτι το παιδί το βαριέται;Με τί κρεμούλα ξεκινάτε εσείς;

Μυρσίνη μου...εσυ με τις φοβερές περιγραφές!!!!!Ο γιςο σου πρέπει να είναι θηρίο!!!

Αν δεν κάτσει η δουλειά στον Τζουρ,αυτό σημαίνει επιστροφή στα πάτρια;;σας το απεύχομαι,αλήθεια όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί εδω τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο-να μη σου πω στο χείριστο!

Σε ζηλέυω που βγαίνεις βολτίτσες,εμένα πάλι μύξες της τρέχουν,μόλις τη φυσήξει λίγο αεράκι να η καταρροή...γκρρρρ!Εν τω μεταξύ καταλαβαίνει και μόλις τη γυρίζω στο πλάι για τον ορό ακουγόμαστε σε όλο το Χαιδάρι..

αααα!!!!και σήμερα που την τάιζα ακούγοτανε απο την κάτω γνάθο γκλιν-γκλιν (πως αλλιώς να το πω;;;) που σημαίνει το ή τα δοντάκι/α μας είναι έτοιμα για σκάσιμο!άντε με το καλό κι ελπίζω χωρίς πολλά-πολλά δηλαδή:γκρίνιες,πυρετό,διάρροιες που συνεπάγονται ή συνοδοιπορούν με τα δοντάκια!!!

επίσης βρήκαμε το κόλπο να κοιμάται στο πάρκο,τουλάχιστον χτες το δοκιμασα κι έπιασε...ένα κουκλάκι αγκαλιά όση ώρα τη νανούριζα κι έτσι μόλις την έβαλα στο πάρκο δεν πήρε χαμπάρι..της το έβαλα αρκετά κοντά ώστε να το μυρίζει αλλά να μην την πνίξει και κοιμήθηκε μια χαρά...ξύπνησε βέβαια 1 φορά αλλά μετά πάλι πίσω στο πάρκο!!!!άντε να δούμε και σήμερα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αν δεν κατσει η δουλεια ή γυρναμε ελλαδα(=ανεργια) ή αν τον κρατησεο ο Ακτωρας, αλλαγη σπιτιου σε 6 μηνες (τελιωνει το συμβολεο ενηκιασης) και ή παμε σε χειροτερο ή εκτος Ντοχα ή βαζουμε απ την τσεπη μας για παρομοιο...

Βαζω το βιντεακι του μικρου στο Φατσοβιβλιο :P

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!!!!!!

βρε Σωτηρία τί γέλιο εριξα με τον γιό σου!!!!!κάνουν κάτι παρατηρήσεις τα παιδιά..σε στέλνουν αδιάβαστο!

Μαριούλα μου της άρεσε...οι πρώτες 1-2 κουταλιές λίγο την ξενίζουν ακόμα -θέλει και λίγο χρόνο το καινούργιο πράγμα!!!- αλλά μετά μια χαρά.Την αφήνω να τρώει όσο θέλει,δεν την πιέζω.Βιάζεσαι να του δώσεις κρεμούλα,ε;;;;;Ο παιδίατρος θα σε καθοδηγήσει Μαράκι μου!Εμένα το πήγε με τα κιλά (απο όσο κατάλαβα) η δική μας η γιατρός,ο δικός σου μπορεί να εχει άλλο "τρόπο".Λογικά θα σου πει στην επόμενη επίσκεψή σας.Πάντως θέλει λάου-λάου.

Μαρκέλλα μου...μήπως να ρωτήσεις τον γιατρό σου αν είναι να αλλάξετε μάρκα γάλακτος;Εφόσον βλέπεις οτι το παιδί το βαριέται;Με τί κρεμούλα ξεκινάτε εσείς;

Μυρσίνη μου...εσυ με τις φοβερές περιγραφές!!!!!Ο γιςο σου πρέπει να είναι θηρίο!!!

Αν δεν κάτσει η δουλειά στον Τζουρ,αυτό σημαίνει επιστροφή στα πάτρια;;σας το απεύχομαι,αλήθεια όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί εδω τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο-να μη σου πω στο χείριστο!

Σε ζηλέυω που βγαίνεις βολτίτσες,εμένα πάλι μύξες της τρέχουν,μόλις τη φυσήξει λίγο αεράκι να η καταρροή...γκρρρρ!Εν τω μεταξύ καταλαβαίνει και μόλις τη γυρίζω στο πλάι για τον ορό ακουγόμαστε σε όλο το Χαιδάρι..

αααα!!!!και σήμερα που την τάιζα ακούγοτανε απο την κάτω γνάθο γκλιν-γκλιν (πως αλλιώς να το πω;;;) που σημαίνει το ή τα δοντάκι/α μας είναι έτοιμα για σκάσιμο!άντε με το καλό κι ελπίζω χωρίς πολλά-πολλά δηλαδή:γκρίνιες,πυρετό,διάρροιες που συνεπάγονται ή συνοδοιπορούν με τα δοντάκια!!!

επίσης βρήκαμε το κόλπο να κοιμάται στο πάρκο,τουλάχιστον χτες το δοκιμασα κι έπιασε...ένα κουκλάκι αγκαλιά όση ώρα τη νανούριζα κι έτσι μόλις την έβαλα στο πάρκο δεν πήρε χαμπάρι..της το έβαλα αρκετά κοντά ώστε να το μυρίζει αλλά να μην την πνίξει και κοιμήθηκε μια χαρά...ξύπνησε βέβαια 1 φορά αλλά μετά πάλι πίσω στο πάρκο!!!!άντε να δούμε και σήμερα!!

Βρε μηπος βγηκε το δοντακι? Ετσι μας ειχε πει η παιδιατρος θα τα καταλαβενουμε, απ το "γρατζουνισμα" στο κουταλακι.

Αυτο με το κουκλακι ειναι μεθοδος και στο "no cry solution" και λεει να ειναι παντα το ιδιο κουκλακι που να ειναι μονο για τον υπνο, ωστε να τα συνδιασει. Στην Ελισαβετ δεν επιασε αλλα σε αλλα μωρα (πχ εμενα :P) ειχε πιασει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλησπεραααααα

τατουμ τελειος ο μικρος εχει νευρο....μπραβο του...

κελλα λιγες μερες νωριτερα δε νομιζω να πειραζει...

δεν ξερω αν το εχετε δει αυτο το σαιτ εχει καποιες ωραιες ιδεες για συνταγες μωρων... ρινιω εχει κ ρυζαλευρο home made

http://www.homemade-baby-food-recipes.com/index.html

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Δεν έχουμε δέκατα ή πυρετό αλλά δεν είμαστε και πολύ καλά...

Η γκρίνια συνεχίζεται λιγουλάκι και δεν ξέρω τι της φταίει ...ακόμα!

Τάτουμ καλή συνέχεια μακρυά από τα πάτρια... για ευνόητους λόγους!

Ο Μας είναι γερό παιδί και δε μασάει:tongue:

Όσο για το θέμα του ύπνου ο άντρας μου έχει αρχίσει τα "πότε" και τα "κοντεύει 6 μηνών" και τα "πότε θα φίκι φίκι μπουρι μπούρι" λες και για το τελευταίο υπάρχει μόνο η κρεββατοκάμαρα και η ώρα να είναι για ύπνο... πφφφφ ξενερωτος:tongue:

Τους τελευταίους μήνες πάλι τη λέω την αμαρτία μου... σεξουαλικό ενδιαφέρον ΜΗΔΕΝ! Εξαίρεση οι τελευταίες 2 εβδομάδες...

Άσε που φοβάμαι 1) Μη πονάω πάλι 2) μη γίνει μλκ και μείνω πάλι έγκυος (που πριν το 6 μηνο δε θα έπρεπε {ασχετα αν πολυ θα το ηθελα}, να το ρίξω δε θα ήθελα ιδίως με χρήση ορμονών κλπ μήπως μου επηρεάσει αρνητικά το θηλασμό)

Πριν απορήσετε... όχι κάποιοι άνδρες αγνοούν και αδιαφορούν για τη χρήση των προφυλακτικών:evil:

Αυτό το κόλπο με το κουκλάκι προϋποθέτει να μπορεί το παιδί από μόνο του να κοιμηθει στην κούνια και να μη φρίττει όταν ξυπνάει αλλού ε????

Ουυυφφφφ... Μου τη δίνει να με πιέζουν ιδίως για κάτι που δεν πολυθέλω... ακόμα τουλάχιστον!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Βρε μηπος βγηκε το δοντακι? Ετσι μας ειχε πει η παιδιατρος θα τα καταλαβενουμε, απ το "γρατζουνισμα" στο κουταλακι.

Αυτο με το κουκλακι ειναι μεθοδος και στο "no cry solution" και λεει να ειναι παντα το ιδιο κουκλακι που να ειναι μονο για τον υπνο, ωστε να τα συνδιασει. Στην Ελισαβετ δεν επιασε αλλα σε αλλα μωρα (πχ εμενα :P) ειχε πιασει!

ναι έσκασε το άτιμο κι εγω δεν πήρα χαμπάρι!!!έβαλε η πεθερά μου το χέρι της και το είδε!!!μετά το έβαλα κι εγω και με γρατζούναγε κι εμένα!!!

Τatumάκι αυτό θα της κάνω τώρα...σε κάθε ύπνο της το έδινα να το μάθει..ας ελπίζουμε οτι αυτό θα είναι η ....πιπιλα της!

Σοφία σε καταλαβαίνω...κι ο Νίκος το προφυλακτικό δεν το γνωρίζει.Εγω του δήλωσα κιόλας οτι ΟΣΑ και να μου "σπείρει" θα τα γεννήσω!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ουφ δεν πανε καλα τα πραγματα... ο καθενας με τον πονο του...

εκλεισα τελικα ραντεβου με τον πριφτη σοφια....την αλλη τριτη το συντομοτερο στο νοσοκομειο δεν μπορω να το αποφυγω....

ΣΕΞ τι ειναι αυτο? χαχα η ψυχολογια στο ναδιρ..που να βρω ορεξη....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μου με κανετε και νοιωθω ασχημα :tongue::tongue: εγω εχω λυσσαξει , μονο που δεν τον βιαζω .. χαχαχαχα οσο για το προφυλακτικο εμμμμ τι ειναι αυτο????

κι εγω εχω παρει ρυζαλευρο απο παραγωγο με 2? το κιλο κι οχι 4,5? τα 200γρ :evil: και θα το φτιαχνω μεσα στο γαλα του που ετσι κι αλλιως το 2ης βρεφικης εχει βανιλια οποτε :idea::idea: ριζαλευρο-βανιλια

μωρέ απο όρεξη φουλ κάργα...αλλά όταν κοιμάται στο κεβάτι μας και μετά με παίρνει κι εμένα ο ύπνος...bye-bye birdy!!!!:cool::cool:

Μαρκέλλα μου πού το βρήκες;;;;;το link που μου έδωσε η Κατερίνα πάντως βοήθησε...μάλλον θα φτιάξω μόνη μου!το θέμα είναι:πότε θα τα τρώμε αυτά,οεο;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μωρέ απο όρεξη φουλ κάργα...αλλά όταν κοιμάται στο κεβάτι μας και μετά με παίρνει κι εμένα ο ύπνος...bye-bye birdy!!!!:cool::cool:

Μαρκέλλα μου πού το βρήκες;;;;;το link που μου έδωσε η Κατερίνα πάντως βοήθησε...μάλλον θα φτιάξω μόνη μου!το θέμα είναι:πότε θα τα τρώμε αυτά,οεο;;;

http://dipak.gr/ απο δω ψωνιζουμε πολλα πραγματακια

οσο για το ποτε θα το φατε... αγνωστες οι βουλες του παιδιατρου σας.. χαχαχαχαχα εμεις με αυτο θα ξεκινησουμε και ειδα και πολλες μανουλες που βαζουν λιγο ρυζαλευρο και στο τελευταιο γαλατακι για να κοιμηθει το μωρακι τη νυχτα αλλα με τον θυλασμο δεν ξερω... αυτη η διαδικασια μαλλον θα θελει αρμεγμα..

ααααα ισως γι'αυτο δε σου το ειπε επειδη θυλαζεις αν και θα μπορουσες να το ανακατευεις και με νερο αλλα μαλλον ανοστο το ακουω..

http://www.perfecttoys.gr/showprod.php?id=19125

κοιταξτε τι βρηκα !!!

οχι το πορτοκαλι δεν αλλαζει τη γευση στην ψαροσουπα βαζεις μονο ενα κομματι απο το πορτοκαλί της φλουδας χωρις το ασπρο

κι επισης ψηφιστε χρωμα απο τα τεσσερα πρωτα :-)

http://www.perfectoys.gr/prodcat.php?cat=5287

το 1ο κ το 4ο μ αρεσει..

κελλα εκανα παραγγελια αλευρι που χρησιμοποιω πολυ... κ ηθελα να ψαξω καπου να το βρω φθηνοτερα απο το σουπερ, αλλα δεν ειχα αξιωθει κ ειμαι κ κοντα στο παρκο

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...