Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!

Ποιός γιορτάζει σήμερα??????

Χρόνια Πολλά πάντως!

Τι έγινε?? Που είστε όλες? Πήγατε βόλτα? παρέλαση? σ'άλλη γη σ'άλλα μέρη??:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Χρόνια Πολλά!!Όσες έχετε εορτάζοντες/ουζες να τους/τις χαίρεστε!

Εμείς φάγαμε την πρώτη μας φρουτόκρεμα!!!έφαγε γύρω στις 10 κουταλιές σκάρτες όταν χόρτασε γύισε το κεφάλι της!!Μετά βέβαια έψαχνε στήθος οπότε ήπιαμε και μαμόγαλο για να μην ξεχνιόμαστε!!

Τώρα λέγαμε κι εμείς για καφέ αλλά θα γίνεται χαμός εδω στο Χαϊδάρι για να πηγαίναμε ποδαρατο οπότε θα δούμε..

Τα έβλεπα πάντως απο δω απο τα σχολεία ντυμένα όλα για την παρέλαση και λαχτάρησα βρε κορίτσια..άντε πότε και τα δικά μας;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σούπα με κεφάλι ψαριού

1 κεφάλι σολωμού ή βακαλάου (Το 1 κιλό βγάζει 3 μεγάλες μερίδες)

5 μεσαίες πατάτες

5 μεσαία καρότα

Σελινόριζα/σελερυ 2 κλωνιά

2 κρεμύδια μεσαία

αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, λάδι

`ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε λίγο να μαραθούν.

`κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα μισά κυβάκια σχεδον και μισά μεγαλύτερα κομμάτια, μπορουμε αν θέλουμε να προσθέσουμε και κολοκύθι

`βάζουμε στην κατσαρολα και τα υπολοιπα λαχανικά τα ανακατεψουμε λιγο και βάλουμε το αλατοπιπερο

`Βάζουμε απο πάνω το κεφάλι και γεμίζουμε με νερό ίσα να το καλύψει

`Καπακώνουμε και αφήνουμε για 40' περίπου`

`Με 2 κουτάλες βγάζουμε το κεφάλι χωρις να διαλυθεί και τα πιο χοντροκομμένα λαχανικά.

`Ξεψαχνίζουμε το κεφάλι, μάγουλα, σβέρκος και λοιπό ψαχνό στο πιάτο, λιπάκια, μάτια, εγκέφαλος και χόνδροι μέσα στη σούπα

`Παίρνουμε το μπαστουνο-κοφτήρι και τα λιώνουμε στη σούπα

Αν δεν έχετε μπαστούνι όλα τα κομμάτια που αφορούν τη σουπα τα βάζετε σε μπλέντερ με λιγο ζουμι και τα κανετε αλοιφή πρώτα και μετά τα βαζετε στη σούπα.

`Αφήνουμε να βράσει για 10'-15' ανάλογα με το ποσο ζουμί θέλουμε να μείνει

`Σουρώνουμε (γιατί όλο και κατι θα εχει ξεφύγει) και είμαστε ετοιμοι για μάσα

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοριτσια, χρονια πολλα

πτωμα ειμαι, ο μικρος ειχε οοολη νυχτα γκρινια και μετα εχει συνεχισει και ολη τη μερα , εν τω μεταξυ ειχαμε κανονισει να μαζευτουν εδω οι γονεις μας για να φαμε και τα εχω παιξει...

να σας πω για την ψαροσουπα ητε κεφαλι ητε ολοκληρο το δενω σε ενα διχτυ η τουλουπανι κι ετσι δε θελει μετα σουρωμα γιατι κραταει εκει οτι ειναι περριτο και επειδη συχενομαι την ψαριλα βαζω και μια φλουδα πορτοκαλι μεσα για να μη βρωμοκοπαει το σπιτι

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Αναρωτιόμασταν εδώ και λίγη ώρα γιατί η μικρή είχε τόση γκρίνια.... 37.5 το πουλάκι μου!

Δε τη γλίτωσε από το μπαμπά της παρά τη μάσκα :(

Αγκαλιές φιλιά κ υπομονή τώρα....

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε... ελπίζω να μη κρατήσει όσο του μπαμπά της (που φυσικά θεωρεί το 37 πυρετό και χαπακώνεται εδω και 3 μέρες... ότιναναι:evil:)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Περαστικά στο Καραμελάκι!

Μαρκέλλα μου πως πηγε η συνεύρεσης με το μάτι του πρεζακίου;;;Δοντάκια βγάζει ο μικρός;;εμενα νομίζω της έχουν φουσκώσει τα 2 κάτω..

Δε μ'άφησε το βρωμόπαιδο να κοιμηθώ καθόλου το μεσημέρι...αφού την είχα στο κρεβάτι κι απο δω κι απο κει κι απο παραδίπλα την άφησα στην κούνια όπου έκλαιγε με κροκοδείλιο κάνα 10 λεπτο και πήγα και τη σήκωσα....ΕΛΕΟΣ....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γειά σας κοπελούδες...Εχω κατι μερούλες να γραψω όμως σας παρακολουθω... Τρεις φορές πήγα να γραψω ενδιάμεσα, όποτε κουτσοέπιανε ιντερνετ αλλα όλο κ κατι τυχαινε... Εμείς καναμε το 4ο εμβόλιό μας την Πέμπτη. Βάρος: 7500, δηλαδη κατι ψιλά πήρε. Ευτυχώς πήρε ποντους. Τα ούλα μας είπε είναι πρησμένα κ το πολύ σε ενα μηνα θα εχει βγει το πρωτο δοντακι. Εγω σας είπα, τραβαει μακρια αυτο με τα δοντια, να σκεφτείτε πως της είναι πολύ πρησμενα. Κατα τ' αλλα πέρασε μια ιωση που δεν την καταλάβαμε που συνηθως κανει πυρετο αλλα η μπουμπού τιποτε. Είχε μονο μια αφθα στο στομα κ το καταλαβε η παιδιατρος. Εν τω μεταξυ για πεταμα τα παρκα κι ολα αυτα. Στρωνω μια κουβερτούλα κατω και τη φερνει γυρω γυρω γυρνωντα ποτε από δω πότε από κει...

Α, την Πεμπτη αρχιζουμε μηλαρακι δειλα δειλα, υστερα αχλαδι, υστερα πορτοκαλι, από 2 μερες το καθενα. Την κρεμα δεν την τρωει. 3-4 κουταλιες μινιον με το ζορι. Τζαμπα της την φτιαχνω αλλα δε με καιει κ πολυ. Μαλλον εχει ομοιες διατροφικες συνηθειες με την αδερφούλα της...ωχ ωχ...

Καραμελ μη στενοχωριεσαι, δυσκολα να μη κολλούσε. Η παιδιατρος που μιλουσαμε σχετικά (γιατι εχουμε κ το θεμα με τη συννυφαδα που μας καιει..) λεει πως η ιωση μπορεί να κολλησει από πομολα της πόρτας κι από αλλες επιφανειες. Συνηθως κολλαμε οταν καποιος εχει αλλα μπορεί να μην το εκδηλώσουμε κ να περασει στα αψηφηστα (οπως η μπουμπου με την αφθα).

Βγηκαμε κ στην παρελαση σημερα με τα δυο μεγαλα. Εν τω μεταξυ να σας πω να γελασετε, το παιδι της συννυφαδας μου ειναι 2,5 κ δε μιλαει καθολου καθαρα. Και μου λεει ο γιος μου (4,5 ετων) "Μαμα, ειδα κ τον Στ. του θείου που μιλάει Αγλικά" (όχι Αγγλικά...). Εγω οδηγούσα και είχα πεθανει στα γελια..."Τι μιλάει ο ξαδερφος σου;;;;;;;". "Τι, δε μιλαει Αγγλικά εκεινο το παιδί; Ελλενικά μιλάει μαμά;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!

Χρόνια Πολλά!!Όσες έχετε εορτάζοντες/ουζες να τους/τις χαίρεστε!

Εμείς φάγαμε την πρώτη μας φρουτόκρεμα!!!έφαγε γύρω στις 10 κουταλιές σκάρτες όταν χόρτασε γύισε το κεφάλι της!!Μετά βέβαια έψαχνε στήθος οπότε ήπιαμε και μαμόγαλο για να μην ξεχνιόμαστε!!

Τώρα λέγαμε κι εμείς για καφέ αλλά θα γίνεται χαμός εδω στο Χαϊδάρι για να πηγαίναμε ποδαρατο οπότε θα δούμε..

Τα έβλεπα πάντως απο δω απο τα σχολεία ντυμένα όλα για την παρέλαση και λαχτάρησα βρε κορίτσια..άντε πότε και τα δικά μας;;;

αχ ζηλευω θελω κ εγω να δωσω κρεμα!!! πως της φανηκε της αρεσε της μπουμπους η με το ζορι?
Σούπα με κεφάλι ψαριού

1 κεφάλι σολωμού ή βακαλάου (Το 1 κιλό βγάζει 3 μεγάλες μερίδες)

5 μεσαίες πατάτες

5 μεσαία καρότα

Σελινόριζα/σελερυ 2 κλωνιά

2 κρεμύδια μεσαία

αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, λάδι

`ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε λίγο να μαραθούν.

`κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα μισά κυβάκια σχεδον και μισά μεγαλύτερα κομμάτια, μπορουμε αν θέλουμε να προσθέσουμε και κολοκύθι

`βάζουμε στην κατσαρολα και τα υπολοιπα λαχανικά τα ανακατεψουμε λιγο και βάλουμε το αλατοπιπερο

`Βάζουμε απο πάνω το κεφάλι και γεμίζουμε με νερό ίσα να το καλύψει

`Καπακώνουμε και αφήνουμε για 40' περίπου`

`Με 2 κουτάλες βγάζουμε το κεφάλι χωρις να διαλυθεί και τα πιο χοντροκομμένα λαχανικά.

`Ξεψαχνίζουμε το κεφάλι, μάγουλα, σβέρκος και λοιπό ψαχνό στο πιάτο, λιπάκια, μάτια, εγκέφαλος και χόνδροι μέσα στη σούπα

`Παίρνουμε το μπαστουνο-κοφτήρι και τα λιώνουμε στη σούπα

Αν δεν έχετε μπαστούνι όλα τα κομμάτια που αφορούν τη σουπα τα βάζετε σε μπλέντερ με λιγο ζουμι και τα κανετε αλοιφή πρώτα και μετά τα βαζετε στη σούπα.

`Αφήνουμε να βράσει για 10'-15' ανάλογα με το ποσο ζουμί θέλουμε να μείνει

`Σουρώνουμε (γιατί όλο και κατι θα εχει ξεφύγει) και είμαστε ετοιμοι για μάσα

αχ τελεια ακουγεται η συνταγη!:P

καλησπερα κοριτσια, χρονια πολλα

πτωμα ειμαι, ο μικρος ειχε οοολη νυχτα γκρινια και μετα εχει συνεχισει και ολη τη μερα , εν τω μεταξυ ειχαμε κανονισει να μαζευτουν εδω οι γονεις μας για να φαμε και τα εχω παιξει...

να σας πω για την ψαροσουπα ητε κεφαλι ητε ολοκληρο το δενω σε ενα διχτυ η τουλουπανι κι ετσι δε θελει μετα σουρωμα γιατι κραταει εκει οτι ειναι περριτο και επειδη συχενομαι την ψαριλα βαζω και μια φλουδα πορτοκαλι μεσα για να μη βρωμοκοπαει το σπιτι

καλη ιδεα με το τουλοπανι,με το πορτοκαλι χαρα μ δεν αλλαζει η γευση???

Αναρωτιόμασταν εδώ και λίγη ώρα γιατί η μικρή είχε τόση γκρίνια.... 37.5 το πουλάκι μου!

Δε τη γλίτωσε από το μπαμπά της παρά τη μάσκα :(

Αγκαλιές φιλιά κ υπομονή τώρα....

περαστικα χαρα μου στην μπουμπου και απο εδω!!!

Γειά σας κοπελούδες...Εχω κατι μερούλες να γραψω όμως σας παρακολουθω... Τρεις φορές πήγα να γραψω ενδιάμεσα, όποτε κουτσοέπιανε ιντερνετ αλλα όλο κ κατι τυχαινε... Εμείς καναμε το 4ο εμβόλιό μας την Πέμπτη. Βάρος: 7500, δηλαδη κατι ψιλά πήρε. Ευτυχώς πήρε ποντους. Τα ούλα μας είπε είναι πρησμένα κ το πολύ σε ενα μηνα θα εχει βγει το πρωτο δοντακι. Εγω σας είπα, τραβαει μακρια αυτο με τα δοντια, να σκεφτείτε πως της είναι πολύ πρησμενα. Κατα τ' αλλα πέρασε μια ιωση που δεν την καταλάβαμε που συνηθως κανει πυρετο αλλα η μπουμπού τιποτε. Είχε μονο μια αφθα στο στομα κ το καταλαβε η παιδιατρος. Εν τω μεταξυ για πεταμα τα παρκα κι ολα αυτα. Στρωνω μια κουβερτούλα κατω και τη φερνει γυρω γυρω γυρνωντα ποτε από δω πότε από κει...

Α, την Πεμπτη αρχιζουμε μηλαρακι δειλα δειλα, υστερα αχλαδι, υστερα πορτοκαλι, από 2 μερες το καθενα. Την κρεμα δεν την τρωει. 3-4 κουταλιες μινιον με το ζορι. Τζαμπα της την φτιαχνω αλλα δε με καιει κ πολυ. Μαλλον εχει ομοιες διατροφικες συνηθειες με την αδερφούλα της...ωχ ωχ...

Καραμελ μη στενοχωριεσαι, δυσκολα να μη κολλούσε. Η παιδιατρος που μιλουσαμε σχετικά (γιατι εχουμε κ το θεμα με τη συννυφαδα που μας καιει..) λεει πως η ιωση μπορεί να κολλησει από πομολα της πόρτας κι από αλλες επιφανειες. Συνηθως κολλαμε οταν καποιος εχει αλλα μπορεί να μην το εκδηλώσουμε κ να περασει στα αψηφηστα (οπως η μπουμπου με την αφθα).

Βγηκαμε κ στην παρελαση σημερα με τα δυο μεγαλα. Εν τω μεταξυ να σας πω να γελασετε, το παιδι της συννυφαδας μου ειναι 2,5 κ δε μιλαει καθολου καθαρα. Και μου λεει ο γιος μου (4,5 ετων) "Μαμα, ειδα κ τον Στ. του θείου που μιλάει Αγλικά" (όχι Αγγλικά...). Εγω οδηγούσα και είχα πεθανει στα γελια..."Τι μιλάει ο ξαδερφος σου;;;;;;;". "Τι, δε μιλαει Αγγλικά εκεινο το παιδί; Ελλενικά μιλάει μαμά;

χαχα πλακα ειχε ο γιος σου νεμινα μου!:tongue: να σου πω στις 16 οκτωβρη γεννησες? μια μερα εχουν διαφορα τα ζουζουνια μας?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...