Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλά τόσο καιρό δεν έπαιρνες σίδηρο??? Θα τρελλαθώ!

Εγώ στις πρώτες εξετάσεις αίματος ήμουν ήδη στο 39 από 44+ και τώρα με ένα χαπάκι διατηρούμαι στα 42!!!

όσο για το ασβέστιο, σήμερα το δοκίμασα πρώτη φορά... ευτυχώς πίνεται!

Πέσε με τα μούτρα στο μοσχάρι και στο συκώτι και δώσε χρόνο στον αιματοκρίτη σου να ανέβει!

καλα το συκωτι δεν το τρωω ουτε με σφαιρες.αντε κανα μοσχαρακι...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

!!! εμενα χωρις εξετασεις εδω μου δωσαν απ την πρωτη μερα! και στη κουκλα μου την 1η τα ιδια ελλαδα πριν βγουν τα αποτελεσματα καν και μου ειπε ο γιατρος να μην ανησηχω γιατι αν ειναι πολυ για μενα θα... παει μονο του στην τουαλετα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Έκανα τούρ στα h&m σήμερα για κανένα παντελονάκι και ευτυχώς βρήκα...

Τώρα μπορώ άνετα να βγάλω το καλοκαίρι!:P

Υ.Γ. ένα μαγιώ μας λείπει μόνο....

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Έκανα τούρ στα h&m σήμερα για κανένα παντελονάκι και ευτυχώς βρήκα...

Τώρα μπορώ άνετα να βγάλω το καλοκαίρι!:P

Υ.Γ. ένα μαγιώ μας λείπει μόνο....

Μεγεια σου! Εγω μαγιο για... εγκυμοσηνη εχω το παλιο μου μπικινι που πιανει κατο απ την κοιλια και δενει με κορδονια χιχιχι αν δεν το παρακανω στα κοιλα ισως μου χωραει ο... ποπος μεσα... στην 1η γεννησα δεκεμβριο οποτε δεν ξερω..

ευκαιρια να σε ρωτησω! βρηκα στα mothercare ενα τελειο τζιν για τους τελευταιους μηνες, καλοκαιρινο αλλα δεν εχω ιδεα απο τιμες ελλαδα. εδω το βρηκα 52 ευρω πολλα ειναι? δεν ξερω, να το παρω τωρα ή να ψαχνω μετα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μεγεια σου! Εγω μαγιο για... εγκυμοσηνη εχω το παλιο μου μπικινι που πιανει κατο απ την κοιλια και δενει με κορδονια χιχιχι αν δεν το παρακανω στα κοιλα ισως μου χωραει ο... ποπος μεσα... στην 1η γεννησα δεκεμβριο οποτε δεν ξερω..

ευκαιρια να σε ρωτησω! βρηκα στα mothercare ενα τελειο τζιν για τους τελευταιους μηνες, καλοκαιρινο αλλα δεν εχω ιδεα απο τιμες ελλαδα. εδω το βρηκα 52 ευρω πολλα ειναι? δεν ξερω, να το παρω τωρα ή να ψαχνω μετα...

Το mothercare είναι γενικά ακριβούτσικο μαγαζί και νομίζω στα τζιν εκτός h&m οι τιμές είναι από 45-60 σίγουρα!

Δες εδώ http://www.mama365.gr/1242/royha-egkymosynhs-otan-h-koilitsa-dinei-stil.html

Παρόμοια φόρμα που έχει το Mothercare έχει μισή τιμή στα h&m... αρκεί να βρείς!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Το mothercare είναι γενικά ακριβούτσικο μαγαζί και νομίζω στα τζιν εκτός h&m οι τιμές είναι από 45-60 σίγουρα!

Δες εδώ http://www.mama365.gr/1242/royha-egkymosynhs-otan-h-koilitsa-dinei-stil.html

Παρόμοια φόρμα που έχει το Mothercare έχει μισή τιμή στα h&m... αρκεί να βρείς!

Αρχικα σε 3 h&m που εχει εδω πηγα και... τρομαξα! δεν βρηκα ουτε μπλουζα που να μου αρεσει (για εγγυμοσηνη) και μου λενε εδω και 1 μηνα οτι ειχαν και άλλα, αλλά τελειωσαν και δεν ξερουν ποτε θα φερουν... χθες ειδα αυτο στα mothercareκαι τελικα απο λινκ που βρηκα απ το σαιτ που μου ποσταρες βρηκα οτι αγγλια εχει... 55! Χιλια ευχαριστο!

Απο κλοτσιες πως πατε κοριτσια? γιατι εδω μαλον νομιζει οτι παιζει ποδοσφαιρο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Να ρωτησω και εδω... αυχενικη σας καναν εσωτερικα ή εξωτερικα? δεν θημαμε τιποτα πλεον, νομιζω ηταν εξωτερικα αλλα θελω να ειμαι σιγουρη μην εχω καμια εκπληξη οταν φτασω στο ιατριο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Γεια σας! Είμαι κι εγώ μέλλουσα μανούλα Οκτωβρίου 2012 με ΠΗΤ 14/10. Έχω ήδη μια κορούλα 3,5 ετών και περιμένω τώρα έναν μπέμπη.:P

Τatum η αυχενική διαφάνεια που ρώτησες γίνεται με την κεφαλή του υπερήχου στην κοιλιά και όχι κολπικά.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέρα!!

Καλώς ήρθες Elvina!!έχουμε π.η.τ. μαζί,εγω στις 15/10!κι εγω μάλλον αγοράκι!

Θα ψοφήσετε σήμερα;;;;;

κατά τ'αλλα καλά σήμερα τελειώμνουμε και τη μετακόμιση κι ησυχάζουμε...χτες κάναμε τα σαράντα του πεθερού μου..πάει κι αυτό..

τελοσπάντων..χτες το σπορίδιο ακουγόταν στο νεκροταφείο συνεχώς!!δεν ξέρω παιδιά τι το έπιασε ή λόγω της δικιάς μου της συναισθηματικής της φόρτισης αλλά το άκουγα συνέχεια!!ο Νίκος έβαζε το χέρι στην κοιλιά αλλά δε του έκανε τη χάρη,χαχαχα!!!παιδί της μαμάς!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Είναι και ημέρα εκλογών σήμερα τρομάρα μας. Τα συλληπητήρια μου riniw για τον πεθερό σου. Νομίζω εκεί γύρω έχουν ΠΗΤ αρκετές μανούλες.Εγώ παρόλο που είμαι δευτεροτόκος δεν το έχω νιώσει ακόμη το μωρό καλά. Στον υπέρηχο που έκανα Παρασκευή ήταν όλα πολύ καλά και έτσι δεν έχω κι ιδιαίτερο άγχος. Νωρίς είναι ακόμη. Βέβαια έχω λίγη αγωνία από τώρα για το β' επιπέδου που θα γίνει σε ένα μήνα περίπου. Και νόμιζα ότι στο δεύτερο θα είμαι τελείως ξεαγχωμένη.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Ελβινα καλος ηρθες και ευχαριστω για την απαντηση!

Μην ανησιχεις για τιποτα! Πολυ απ το ανχος ειναι και απ την κουραση καμια φορα! Προλαβενεις να καθησεις και να χαλαρωσεις καθολου με τη μικρη γιατι παιζει και αυτο το ρολο του για το ποτε θα το ακουσεις? εγω εχω ΠΗΤ 10-10-2012 και κολιμενο τικερ

Κι εγω εχω κορη 3,5 και σημερα ισως μαθω τι περιμενω!

Ρινιω παιζει να ναι κι αυτο! Κι εμενα χθες με περασε για... σακο του μποξ! Λες να ηταν η μερα? Ισως επιδη με εχουν ολη μερα ξαπλα (τα νευρα μου) το ακουσα νωρις γυρο στη 13η-14η αλλα και την πρωτη νωρις την ακουσα και δεν με πιστευε ο γιατρος μεχρι που εσβησε την οθονη μπροστα μου για να μου το αποδιξει χαχα και τελικα ειχα δικιο εγω!

Το εψαξα στην πρεσβια εδω και δυστιχος δεν μπορω να ψηφισω γκρρρ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ναι, tatum, η αλήθεια είναι ότι δεν χαλαρώνω και ιδιαίτερα με την μικρή. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα στον σημερινό υπέρηχο. Αν το μωρό το πετύχετε σε κατάλληλη θέση θα δείτε και το φύλο.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Ναι, tatum, η αλήθεια είναι ότι δεν χαλαρώνω και ιδιαίτερα με την μικρή. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα στον σημερινό υπέρηχο. Αν το μωρό το πετύχετε σε κατάλληλη θέση θα δείτε και το φύλο.

Μακαρι γιατι μου τα εχει κανει κροσια η μικρη που θελει κοριτσι! Διαλεξε και ονομα τρομαρα της! χαχαχα

Εγω οπως και στην πρωτη το μεγλυτερο διαστημα θα το περασω ξαπλα, οπως φενετε οποτε απο κλοτσια αλλο τιποτα! (εχει και τα καλα του τελικα) Τωρα πως το καταφερνω ολομοναχη με τη μικρη μην ρωτας καλυτερα! Αφου ειχα προετιμαστει τοσο οτι θα το χασω το μωρο που σχεδον δεν το πιστευω οτι ολα πανε καλα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum κατά πάσα πιθανότητα δε θα κάνεις αυχενική ακριβώς αλλά το A-test, όχι ότι έχει πολλές διαφορές αλλά τεσπα!

Elvina καλώς ήρθες και σου έυχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Εγώ πάντως τώρα μπαίνω στην 15η εβδομάδα σιγά-σιγά και δεν ξέρω κατά πόσο θα ακούσω νωρίς το bebe... είμαι και πρωτάρα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...