Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπερααααα!!!!

Φαγακια ακουω και πειναωωωωω!

Εμεις ακομα αγνο μαμογαλο. Μολις κατσει σταθερα στον ποπο του θα αρχισουμε μηλαρακι! Πηγαμε και σε νεο παιδιατρο (στη γειτονια μας, ειναι και κεντρο εμβολιασμου), τον βρηκε (κλασικα) πολυ δυνατο 7,5 κιλακια και 65εκ. Μου φανηκε λιγο καλητερος απ τους αλλουσ (στην ακριβη κλινικη που μας την λεγαν για καλη γκρρρ) και του εκανε ο ιδιος το εμβολιο χωρις βιασινες! Σε λιγες μερες εχουμε το επομενο.

Καθετε οοοση ωρα θελει αρκει να κραταει κατι... μεχρι και μια τριχα του φτανει! Αν δεν νιωθει ασφαλια, πεφτει αμεσος. Κοψαμε το μπουσουλιμα με τα 5 (χερια-ποδια-κεφαλι) και προσπαθει να σηκωθει(?). Σηκωνετε στα 4 και προσπαθει να πατησει με τις πατουσες και φυσικα, σαβουρντιζετε! Οταν δεν το κανει μπουσουλαει για 2 βηματα με τα ποδια και 1 με τα χερια και μετα τα σηκωνει ολα και στηριζετε στην κοιλια. Περναει σχεδον οση ωρα ειναι ξυπνιος στο χαλι, απ οπου φευγει συνεχια και καθε 3 και λιγο τρεχω να τον επαναφερω στην ταξη, προχθες τον αφησα 3 λεπτα και τον βρηκα μισοσκαρφαλομενο στην ηλεκτρικη! Αλλες φορες βαζει οπισθεν και πρεπει να τον ψαχνω κατω απ το ντιβανι... Οπως καταλαβενετε ολη μερα κηνιγαω τη μεγαλη να μην παραταει μικρα παιχνιδια στο σαλονι και σκουπιζω πατωματα απο ψιχουλα καθε φορα που τρωει (η μεγαλη) γιατι δεν ξερω που θα φτασει ο μικρος... Επαθε και ψηξη ο αντρας μου και οση ωρα δεν κηνιγαω, τριβω με θερμεντικες (με γαντια βεβαιος βεβαιος). Το μονο κακο ειναι οτι τραβαει μαλλια και συχνα ξυπναω απο κραβγες της μεγαλης το πρωι.

Και εδω εποχη με πολυ αερα ειναι και συχνες αμμοθιελες, μολις σταματησουν ομως, θα αρχισουν οι ζεστες, οποτε προσπαθουμε να το ευχαριστηθουμε οσο παει!

Ο Τζουρ εκανε ιστορια για τα ψοφια πουλια στην σιτα που βαλαν στο παρκινγκ και τη βγαλαν, βαλαν καινουρια και πριν κλησει 24ωρο εχει ηδη ψωφιο πουλι :S....

Εχετε ακουσει που λενε να βαζουμε τα μικρα μπρουμητα με ενα παιχνιδακι σε λιγη αποσταση για να τα βοηθισουμε να μπουσουλησουν? Ο Μασιμο το κανει μονος του :P. Παιζει με ενα παιχνιδι και το πεταει και μετα σερνομπουσουλοβαρελακι να το φτασει!

Καληνυστεεεεεεες!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bonjour!!!

Τί κάνετε κορτσούδια μ';;;;;;

Kella μια χαρά ο Λεωνίδας!!η δικιά μου μινιατούρα στα 7 κιλά...Μόνο εμένα δε μου είπε τίποτα για άλλες κρέμες;;;;ρε μπας και το ξέχασε;;;;;

Tatum μια χαρά κι ο Μάσιμο!!εγω τη βάζω μπρούμυτα αλλά τσατίζεται..δεν πειράζει όμως για καλό της είναι!!!Εν τω μεταξύ θυμήθηκα που έλεγες οτι του απλώνεις κουβερτούλα κάτω κι έστρωσα κι εγω σεντόνι στο χαλί και την ξαπλάρω εκεί να παίζει στο γυμναστήριο μιας και φοβάμαι όπου αλλού μη μου τουμπάρει...Απο μαλλιά τραβάει κι η δικιά μου...

Σήμερα δοκιμάσαμε και αχλάδι...δεν της άρεσε,μου τό φτυνε!!!χαχαχα!!!βέβαια μετά της έδωσα το κουτάλι να το κρατήσει και προσπαθούσε να το χώσει στο στόμα (άξιο τέκνο της μάνας της...κατάλαβε οτι ΤΡΩΜΕ με αυτό το αντικείμενο και το αγάπησε!!!:tongue:) αλλά πιο πολύ μέτωπο έβρισκε ήταν πολύ αστείο!!!!

Ως προς το μπλέντερ...καταλήξαμε εδω http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/000309/309655/large_6196e95778ee4543b15e73845732e277.jpg.jpg

που το βρήκα 26 ευρώ και σε μαγαζί εδω στο Δάσος...μου είπε Τρίτη -Τετάρτη θα το έχει...να στηρίξουμε και τη γειτονιά!!!Μια χαρά μου φαίνεται κι αφού δεν έχω και multi μου έκατσε όπως ήθελα!!!

Αύριο πρωι έχουμε και το μνημόσυνο του πεθερού..άντε πέρασε ένας χρόνος...πέρυσι τέτοιες μέρες θυμάμαι είχα κάνει την αυχενική..

Σκέφτομαι να τη βγάλω βόλτα...έχει λίγο συνάχι και επειδή αύριο θα τρέχουμε στο Σχιστό το σκέφτομαι..

Αυτά!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα :)

Ειρηνακι ωραιο το εργαλειο, αντε καλα κρεμομαγειρεματα και οχι μονο.

απλα οι πιο πολλοι γιατροι το πορτοκαλι το αφηνουν απο τα τελευταια επειδη ειναι πολυ αλεργειογονο , καποιοι ακομα το δινουν μπροστα. ξεκινουν με το ρυζαλευρο για να μαθει το κουταλι χωρις να εχει καποια κακη εμπειρια απο αλεργεια και αντιδρασει γενικα στο φαγητο μετα.. αλλα αφου εσενα τα πηγε καλα μια χαρα...

εμεις θα βαλουμε για δεκατιανο 10 μερες μετα το ρυζαλευρο μηλο-αχλαδι και ακομα 10 μερες μετα και χορτοσουπα για μεσημερι (πατατα,καροτο,σελινο, κολοκυθι)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Μαρκέλλα μου θυμάμαι και στης συννυφάδας μου έτσι έκανε..αλλά ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου μου είπαν οτι το πορτοκάλι το αφήνουν τελευταίο...τώρα γιατί εμας το ξεκινάει ετσι η δικιά μας παιδίατρος;;;τί να σου πω!!Για άλλες κρέμες πάντως δεν μου είπε τίποτα...ούτε για χορτόσουπες...

Ρυζάλευρο να μπορώ να κάνω και μόνη μου λες;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδιαααααα!!!!

Μυρσίνη σε λίγο ο Μας θα βάλει μπρος και τη σκούπα:tongue:

Κι εγω εχω το γυμναστήριο καοι έχω απλώσει μεγαλες πάνες γύρω γυρω γιατί με τις τούμπες και με το να σπρώχνει τον εαυτό της αν και ανάσκελα μπορεί να κοπανησει στα πόδια του τραπεζιού!

Κάθε 3 και λίγο την τσεκάρω!

Όσο για τη μάσα θα προτείνω στην παιδίατρο σπαλομπριζόλα από την αρχή:rolleyes: και τις κρέμες, μετά αν και φαίνεται ότι θα αργήσουμε λίγο!

Ουφφφφ!

κελλα μια χαρά το αγόρι σου... δώσε φιλιά!

Ρηνιώ κι εγώ στα 7000 περιμένω να είναι και η δικια μας σε βάρος...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

ρινουλα μια χαρα η μπουμπου μα να της αρεσει το μηλο πιο πολυ απο το αχλαδι???;)

τατουμ θα το κανω αυτο με το παιχνιδακι δεν ηξερα οτι ετσι τα βοηθας να μπουσουλησουν:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρες!!!!!

marioula1234 είσαι απο Κρήτη;άσχετο αλλά επειδή είδα το σαρίκι που έβαλες στον Αντωνάκη!

Είδες το σκατό;;5 μηνων κι έχει και άποψη!!!Το αγαπημένο της πάντως πέπει να έιναι το πορτοκάλι...εχτές την τάιζε ο μπαμπάς της κι όσο έτρωγε κι εκείνος μες στο στόμα τον κοίταγε!!!

Σε λίγο θα ετοιμαστούμε για το μνημόσυνο κι αυτή ξύπνησε απο τις 8 παρά...Jesus!!!oh!!sweet Jesus!!! Ξέμαθα τελείως...Εν τω μεταξύ τώρα τα τελευταία 2-3 βράδια ξυπνάει 1 φορά μόνο..νομίζω θα ψάξω να βρω πιπίλα της CHICCO που μοιάζει περισότερο με τη θηλή..αλλιώς θα δίωξω το Νικολάκη στη μαμά του για 4-5 βράδια μέχρι να τη μάθω να κοιμάται ξανά μόνη.

Σοφία ωραίος ο Gotye....και το βίντεο απίθανο!!μ'αρέσουν πολύ τα animation!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!

Κι εμείς πρωινές σήμερα (σχετικά) 8.30 ξυπνήσαμε :D Βέβαια η μικρή κοιμόταν στην αγκαλιά μου από τις 22.30 τουλάχιστον.... διαλειμμα για αλλαγή πάνας και νάνι πάλι στις 00.00 που ταυλιάστηκα κι εγώ!

Ρηνιώ μου να θυμάσαι πάντα με χαμόγελο το μπαμπά σου και να λες στην κόρη σου ιστορίες για τον παππού της.

Δοκίμασα να βάλω πάλι μπρούμητα τη μικρή... χαμός έγινε! Είναι με τις ορέξεις της, άλλες φορές κάθεται 10' και άλλες ούτε δευτερόλεπτο!

Να δω πως θα μου βγεί η σούπα με την κεφάλα σολωμού που πήρα χθές....σε καμιά ωρίτσα μάλλον θα καταπιαστώ να μαγειρεύω με τη μικρή στο μάρσιππο...:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μας, εδω ο μκρος μας εξεπληξε .. κοιμηθηκε απο τις 12 ως τις 8:shock: εφαγε και ξαναπεσε.. τωρα εχει αρχισει να γουργουριζει..

να και κατι δικο μου πολυ αγαπημενο http://www.youtube.com/watch?v=jjOQac1vOEc κι εδω να σας πω ποσο πολυ τον αγαπω!!! για τον sulic μιλω <3 <3

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημερα

κ εγω πρωι πρωι ως συνηθως ειχα να ζυμωσω κ ψωμακι σημερα...

εχω πεθανει στην κουραση τις τελευταιες μερες,, εχω το προβλημα με την μικρη ειναι κ ο αντρας μου αρρωστος απο την Παρασκευη με 39 πυρετο κ τα εχω δει ολα...

λοιπον σοφια να μας πεις πως τα εκανες τα κεφαλια να τα κανουμε κ εμεις...μ'αρεσει πολυ ο σολωμος...αλλα σε σουπα δεν ξερω πως θα ναι..

αν κ νομιζω ψαρια τρωνε σημερα, εγω με το , μπαχαλο που επικρατουσε χθες δεν προλαβα να παω να παρω τπτ , ουτε για αυριο που τρωνε μπακαλιαρο... σημερα εχει κοτοπουλοαπο το κοτετσι της πεθερας στο φουρνο , ο αντρας μου κρεατοσουπα κ αυριο μπιφτεκια κοτοπουλου

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Apocalyptica ναί κάπως σα να'χεις δίκιο!

Παιδιά μου το κεφάλι έχει 3 μεγάλες μερίδες ψαχνό σίγουρα (για σούπα) και ήταν 1 κιλό (0.98 το κιλό) μετάνιωσα που δεν πήρα κ το 2ο κεφάλι που είχε:rolleyes:

Όσο για γεύση θα σας πω το συντομότερο ;)

Κι εμένα ο άντρας από χθες με δέκατα είναι και έχει το λαιμό του.

Χλαπάκιασε πίτα του παππου το βράδυ...:shock: δε του έκανε η σαλάτα με κοτό και μανητάρια (σβησμένα με κρασάκι) που είχα φτιάξει... πφφφφ:evil:

Αυτός που πρέπει να χάσει κιλά τα διατηρεί αλλά τουλάχιστον εγώ χάνω κούτσα κούτσα! Σήμερα ζυγίστηκα επιτέλους όπως πριν την εγκυμοσύνη!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα κι απο μας, εδω ο μκρος μας εξεπληξε .. κοιμηθηκε απο τις 12 ως τις 8:shock: εφαγε και ξαναπεσε.. τωρα εχει αρχισει να γουργουριζει..

να και κατι δικο μου πολυ αγαπημενο http://www.youtube.com/watch?v=jjOQac1vOEc κι εδω να σας πω ποσο πολυ τον αγαπω!!! για τον sulic μιλω <3 <3

Θελω αυτούς τους δύο με αυτούς

Τρελό αγόρι/τσελίστας:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...