Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα η γειτόνισσα μου έφερε ντόπιο μοσχαράκι, το χώρισα σε μεριδάκια των 100γρ και το φύλαξα για το μπέμπη μας!! είπα σε μια φίλη να πάει ΙΚΕΑ να μου πάρει ένα σκεύος για μαγείρεμα στον ατμό ( διάβαζα οτι είναι καλό για τα λαχανικά του παιδιού κρατάει τις βιταμίνες ) .

αύριο είμαστε 5 μηνών!!! πως πέρασε ο καιρός βρε παιδιά!!!

Υπάρχουν κοπέλες που θηλάζουν και δίνουν και ξένο γάλα;;; πόσο περίπου σας τρώει ;;; εμένα σήμερα έφαγε 380ml ξένο γάλα και 4 θηλασμούς! Θέλω να δω αν θα ξυπνήσει πάλι τη νύχτα. Δεν νομίζω πως πεινάει πάντως τη νυχτα, δεν βάζει τα χέρια του στο στόμα, ίσως φταίνε τα ούλα του, ίσως και ο Ερμής ο ανάδρομος... κοίτα που τόσους μήνες χτίζαμε σειρά και πρόγραμμα και θα μου το χαλάσει τώρα που θέλω να πάω για δουλειά!

βικυ μου ναι το εχω δει αυτο του ικεα αλλα α)θελω κατι που να μπορω να το μεταφερω γιατι τρωμε πολλες φορες στους γονεις μας, β) ειναι αρκετα στενο οποτε το παιδακι μετα απο λιγο καιρο θα δυσανασχετει γ)και χωρις να θελω να ανοιξω πολιτικη συζητηση, δεν θελω να αφηνω χρηματα στο ικεα γιατι τα χρηματα πηγαινουν στη ναζιστικη οργανωση της Σουηδιας αφου ο ιδρυτης στρατολογουσε το '48 ναζι και ακομα υποστηριζουν αυτου του ειδους το "εργο"

επισης δες εδω τον καταλογο της chicco http://chicco.gr/site/Flip_Books/katalogos_metallikon_2012/Download/kat_metallikon_2012-spreads.pdf ειναι 6+ , το ειδα σε 6 διαφορετικα μαγαζια με αναφορα σε 6 διαφορετικες ηλικιες :rolleyes: γι'αυτο κοιταξα απ'ευθειας στην εταιρεια, λογικο το βρισκω θελουν να προωθησουν τα πιο ακριβα κομματια. Και τελος ο μικρος μου καθεται ηδη κανονικα στον πισινο του χωρις να ντελαπαρει για πολυυυυ ωρα :tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μαρκέλλα δεν το ήξερα αυτό για τα ΙΚΕΑ..ε,τον φούστη..

Εμένα πάλι απο τα ΙΚΕΑ είναι τα καρεκλάκια που είχαν δώσει στον αδερφό μου, μια χαρά βέβαια δεν το συζητώ μας ήρθε!Η μόνη βλακεία ήταν οτι την Δευτέρα που είμασταν εκεί βαρέθηκε να το λύσει να μας το δώσει και που να ήξερα οτι θα το χρειαζόμουν τόσο άμεσα;;;;;δεν πειράζει για λίγες μέρες θα τρώμε αγκαλιά

Βίκη μου....τα καλά της επαρχίας...σου δίνουν μοσχάρι και ξέρεις οτι είναι μοσχάρι...κανει ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ δεν ......χλιμιντρίζει.

Πάω να της δώσω μηλαράκι...θα σας πω μετά τί έγινε!!:tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα :)

καλη ανοιξη ειπα?? δεν ειπα.. καλη ανοιξηηηη

αντε ειρηνακι να μας πεις πως της φανηκε σε κρεμωδη μορφη, γιατι ολοκληρο της το εχεις δωσει αν θυμαμαι καλα να το "λυπθει θλουρπ" :tongue::tongue:

καλημερα :)

καλη ανοιξη ειπα?? δεν ειπα.. καλη ανοιξηηηη

αντε ειρηνακι να μας πεις πως της φανηκε σε κρεμωδη μορφη, γιατι ολοκληρο της το εχεις δωσει αν θυμαμαι καλα να το "λυπθει θλουρπ" :tongue::tongue:

xaxa!!!της το έλιωσα μ'ενα πηρουνάκι καλά-καλά -για να βεβαιωθώ έχωσα και δάχτυλο- και το έφαγε μια χαρά!!το πορτοκάλι μάλλον της άρεσε περισότερο.

Η παιδίατρος μου είχε πει απο 2 ημέρες το κάθε φρούτο...εγω αύριο θα της δώσω το αχλάδι κι απο Δευτέρα κανονική φρουτοκρεμα.Αφού δεν την πείραξε το πορτοκάλι μια χαρά είμαστε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μπράβο Ρηνιώ!!!

Καλή συνέχεια... άντε και στο κρεατάκι!

kella μια χαρά το καρεκλάκι! Δεν αρέσει το πράσινο χρώμα που είναι και ουδέτερο και του έχουν ρίξει την τιμή (τι χαζομάρα που όλα πρεπει να είναι μπλέ/γαλάζια ή ροζ)

Ασχετίλες...:rolleyes:

Βικάκι κι εγώ στηρίζομαι στον κουνιάδο μου ότι το μοσχάρι θα κάνει μουυυυυ και όχι πρρρφφφφλλλ :tongue:

Μπορεί να έχει αέρα αλλά είναι καλός καιρός για βόλτα οπότε... όταν ξυπνήσει η μικρή θα τη φορέσω και φύγαμεεεεεεε!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Μπήκε μπήκε η άνοιξη κορίτσια! Να σας μεταφέρω λίγο το κλίμα εδώ…. Παπαρούνες & Μαργαρίτες παντού :D , Αμυγδαλιές και ζουζουνια να πετούν σαν παλαβά!!!! Θαλασσίτσα μοσχομυριστή ! Τι να πω ο χειμώνας είναι λίγο μοναχικός αν και φέτος με το μωρό πέρασε νεράκι αλλάααα όλες οι άλλες εποχές είναι μούρλια στο νησί μας !

Κι εδώ φυσάει λίγο, αλλά θα του βάλω το ναιλάκι και θα το ξεπορτίσω το μωρό!!! Λιακάδα τέλεια!!!!

Κέλλα μια χαρά με το καρεκλάκι αφού είναι και για πιο μικρές ηλικίες! Σίγουρα είναι βολικό το έχει η αδερφή μου, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο η για πιο μεγάλα παιδάκια ο ανιψιός μου είναι 2 χρονών + , ουσιαστικά το έχουν για να φτάνει στο τραπέζι !!!

Για το ΙΚΕΑ δεν το ήξερα, από την άλλη όμως όταν το πορτοφόλι μου είναι περιορισμένο κάποιες λύσεις που έχει είναι σούπερ. Τώρα με την κρίση έχουν ρίξει οι υπόλοιποι τις τιμές πριν… αστα!

Φιλιά σε όλες τα λέμε μετά την βόλτα !!! πρέπει να δω τι έχετε γράψει για τις κρέμες , εμείς πλέον δεν έχουμε παιδίατρο και έχω 2 διατροφές για το παιδί ! θα σας πω άλλη στιγμή θα δω τι έχω χάσει κιόλας να μην σας κουράζω με τα ίδια και τα ίδια!!!

Βολτάραμε κι εμείς.... πολύ όμορφα ήταν!!!

Τι αέρα εχει βάλει πια... τον κόσμο όλο παίρνει!!!

Σκατά μου το έχει κάνει το μπαλκόνι!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

τί έγινε κορίτσια;;;εμείς αύριο μάλλον θα βολτάρουμε σήμερα με το ζόρι πρόλαβα τις δουλειές του σπιτιου...

Μίλησα και με την αδερφούλα μου μια χαρά με το μωρό πρώτο βράδυ πρώτη μέρα σπίτι...θυμήθηκα και τα δικά μας..που καθόμασταν σαν βλαμμένα να κοιτάμε το μωρό να κοιμάται!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπερα,

Ειρηνακι καλη προσαρμογη για την αδερφουλα σου :)

Εμεις πηγαμε μια γρηγορη βολτουλα το πρωι στα jumbo, το απογευμα ειχαμε παιδιατρο και μετα πηγαμε στους δικους μου που ειχε γεννεθλια το αδερφακι μου :D:D δεν το πιστευω πως του αλλαζα πανα και ειναι ηδη 26.....

Μια χαρα με τα εμβολια μας , ειμαστε 7890 και 68εκ. Σε οχτω μερες θα αρχισουμε κρεμουλιτσα, μας ειπε για απογευματινο βανιλια ρυζαλευρο, της ειπα οτι εχω παρει ρυζαλευρο απο παραγωγο οποτε θα φτιαχνω αυτο με γαλατακι 2ης βρεφικης ηλικιας και μετα απο αλλες 10 μερουλες θα βαλουμε και φρουτακιαααα, ολα μια χαρα δηλαδη :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...