Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.skroutz.gr/products/show/11905669

πως σας φαίνεται;βρήκα απλό ραβδομπλέντερ στην ίδια τιμή στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και σκέφτηκα γιατί όχι;είναι και κοντά μας το μαγαζί.Θα τηλ. να δω αν το έχουν να πάμε να το πάρουμε κάποια απο αυτές τις ημέρες.

βρ΄ξκα και κάποια φθηνότερα...να τα εμπιστευτώ;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κι εγώ ανανεώνω το στόλο... το παλιο minipimer (το 1ο που είχε βγει 114 watt) με νέο της braun.... πανάκριβη η ρουφιάνα αλλά το αξίζει!

Ρηνιώ... από άλλες μάρκες τι έχεις βρεί??? Δεν είμαι πολύ φαν της singer σε τέτοια!

Μήλο στο φούρνο.... τέλειο!:tongue:

Λοιπόν για το singer είδα σχόλια σε ρουμάνικο site με μεταφραση :P και σαν αρνητικά έχουν τη χαμηλή του δύναμη για ζύμες, μια ευαισθισία των πλαστικών αλλα όλοι λένε για το καλώδιο ότι είναι πολύ κοντό (50εκ ΜΟΝΟ)

Ρηνιώ τα θες όλα τα τζατζαλα μάντζαλα ή μόνο τη ράβδο??? Για να δω τι καλύτερο θα σου βρω!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κι εγώ ανανεώνω το στόλο... το παλιο minipimer (το 1ο που είχε βγει 114 watt) με νέο της braun.... πανάκριβη η ρουφιάνα αλλά το αξίζει!

Ρηνιώ... από άλλες μάρκες τι έχεις βρεί??? Δεν είμαι πολύ φαν της singer σε τέτοια!

Μήλο στο φούρνο.... τέλειο!:tongue:

Λοιπόν για το singer είδα σχόλια σε ρουμάνικο site με μεταφραση :P και σαν αρνητικά έχουν τη χαμηλή του δύναμη για ζύμες, μια ευαισθισία των πλαστικών αλλα όλοι λένε για το καλώδιο ότι είναι πολύ κοντό (50εκ ΜΟΝΟ)

Ρηνιώ τα θες όλα τα τζατζαλα μάντζαλα ή μόνο τη ράβδο??? Για να δω τι καλύτερο θα σου βρω!

βρήκα και φθηνότερο αλλά αγωστης μάρκας ;);) και ξέρω 'γω να το ρισκάρω;;;;;;;;;

απλώς βρήκα στην ίδια τιμή στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ σκέτο ραβδομπλέντερ και λέω δεν παιρνω και τα υπόλοιπα μπας και αξιωθω να φτιάχνω τίποτα;;;:tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

βρήκα και φθηνότερο αλλά αγωστης μάρκας ;);) και ξέρω 'γω να το ρισκάρω;;;;;;;;;

απλώς βρήκα στην ίδια τιμή στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ σκέτο ραβδομπλέντερ και λέω δεν παιρνω και τα υπόλοιπα μπας και αξιωθω να φτιάχνω τίποτα;;;:tongue:

http://www.bestprice.gr/item/2149601072/mikser-rabdoy-kenwood-hbm710#item-prices

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ δεν είναι τσιμπημένο... είναι "εργαλείο"

Σκέψου ότι εγώ παρήγγειλα αυτό

http://www.omarket.gr/oikiakes-siskeues-1/mu-943-xi-epsilon-rho-rho-940-beta-delta-omicron-sigmaf-multiquick-5-mr-530-sauce-mr-6550-mca-sauce.html

63 με τα μεταφορικά αν δεν κανω λάθος

Μακρόστενο μπωλ εχω απο το παλιό :P

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

λοιπον ειναι το ιδιο που παρεθεσε η σοφια μονο που αυτο εχει ενα εξαρτημα παραπανω, αυτο που παρεθεσε η σοφια εχει 39 ευρω αυτο εχει 47!!στο κωτσοβολο το εχει 60 ευρω

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

για να σου είμαι ειλικρινής μπαίνω στο skroutz.gr και ψάχνω κι όπου βρω το φθηνότερο!

βρήκα και σκέτο ραβδομπλέντερ με 19 ευρώ αλλά λέω να έχω και με λίγα ευρω παραπάνω ένα λίγο πιο πολυεργαλείο....

α,ρε ρημαδολεφτά να μη φυτρώνατε στα δέντρα;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

για να σου είμαι ειλικρινής μπαίνω στο skroutz.gr και ψάχνω κι όπου βρω το φθηνότερο!

βρήκα και σκέτο ραβδομπλέντερ με 19 ευρώ αλλά λέω να έχω και με λίγα ευρω παραπάνω ένα λίγο πιο πολυεργαλείο....

α,ρε ρημαδολεφτά να μη φυτρώνατε στα δέντρα;;;;

να μπαίνεις και στο bestprice.gr δεν εχουν πάντα τα ίδια καταστήματα/τιμές ;)

Αν έχεις ήδη κάποιον κόφτη ή και μπλέντερ πάρε μόνο μια ραβδο με μεταλικό αξονα που μπαινει στα ζεστά (χρήσιμη στις σουπες και στη μπεσαμελ να μη σβολιαζει κλπ.)

Εγώ ας πούμε είχα το minipimer το πάλαι ποτέ σα μικρό κόοφτη και το multipractic σα μεγαλο κόφτη και μιξερ.

Τα αντικατεστησα με κουζινομηχανη kenwood που έχει και μπλέντερ και τώρα αντικαθιστώ και το pimer με πιο νεο απλά.

Σημασία έχει τι έχεις ήδη στο σπίτι σου και τι σκοπεύεις να κάνεις γενικά!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

είχα τύπου multi με γυάλινο μπωλ και μου έσπασε το μπολ!!

έχω ένα μιξερ της mulinex αλλά ο κάδος του μπλέντερ δεν πιάνει σωστά ο γ@...νος κι έτσι σκεφτόμουν να πάρω αυτό να το χρησιμοποιώ και ως multi,και ως μικρομπλέντερ.Θα το ξαναβγαλω αύριο να το δοκιμάσω να βρω το κόλπο του.

Φακ!!και το λιγουρεύομαι!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα κι απο μας!!

σημερα ειμασταν στη γυρα ολημερις,

Ειρηνακι πολυ μου αρεσε αυτο που βρηκες μου ανοιξες την ορεξη αλλααα φατε ματια ψαρια... εδω βγαινουμε πολυ οριακα για να ξοδεψω για το οτιδηποτε.. :|

σκεφτομουν να κανω μια που..νια και να πεταξω πως οοοταν βαφτηστει το παιδι θα γιορταζει 15 απριλη μπας και φιλοτιμηθει κανενας να του κανει δωρο και να ζητησω να μας παρουν το καρεκλακι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=2010&ct=1090104&itmid=4804864 καπου το εχω δει και φτηνοτερο :tongue::tongue:

βικακι τελεια τα νεα σας .. αντε να οργανωθεις να τα λεμε και παλι ;)

εμεις αυριο εμβολιο και θα μιλησουμε και για τις πολυποθητες κρεμουλεεεες

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...