Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια

Οι δουλειές είναι πίκρα.... τουλάχιστον 5 άτομα που ξέρω έχουν αρχίσει τις χειροτεχνίες και το πλέξιμο... το "μάθε τέχνη κι άστηνα..." ΑΥΤΟ!

Η χ.ε. γενικά έχει..... μλκ αγγελίες κατά το 98% στο θέμα εργασία οπότε σπάνια έμπαινα όσο για skywalker/kaiera πλήθος αγγελιών... για εξωτερικό:tongue:

Για τα πιπιλάτα μωρά και τα δοντάκια τους δείτε αυτό... ΤΕΛΕΙΟ??

τελειοοοοοοοοοο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Νομίζω ότι θα μπω σε "ότι γουστάρω" mode....

Ας ελπίσουμε ότι θα αποφύγω τις υστερίες!!!!:?

Κρεμούλες??? Εμείς είμαστε τα πιο μικρά από όλα... τελευταία θα φάει η δικιά μου :tongue:

Ρηνιώ ελπίζω να μη μου μοιάσει η μικρή... την ψευδοαλλεργία μου στο πορτοκάλι την είχα! Και πόσο μ'αρέσει τώρα!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοπελιές!

Εμείς ξεκινήσαμε με την κρέμα (υποαλλεργική βεβαίως βεβαίως) και πήγαμε μία χαρά. Απο την προηγούμενη Παρασκευή που ξεκινήσαμε φρούτα τα έχουμε δει όλα. Ενώ όταν τα τρώει του αρέσουν πολύ δυσκολεύετε στα κακάκια του και πονάει + τον πόνο απο τα δόντια έχει δέσει το γλυκό. Το οποίο πάει εξαιρετικό σετ με φουλ αυπνία!!!!!!!! Ρώτησα την απιδίατρο την περασμένη Πέμπτη που είχα πάει να μου γράψει τα εμβόλια και μου λέει δώσε ντεπόν να χαλαρώσει απο τα δόντια και να κοιμηθεί. Αποτέλεσμα: αυτός χαρούμενος στην κούνια να έχει σκάσει στα γέλια και να μιλάει μόνος του....κανένας ύπνος για τα μέλη της οικογένειας.

Σήμερα θα κάνουμε τεστ να τον αφήσουμε στην κούνια γιατί τόσες μέρες τον παίρνουμε ανάμεσά μας γιατί μας έχει φύγει ο κ@λος να σηκωνόμαστε κάθε 10' το βράδυ. Είπαμε κι εμείς αναστάτωση απο το καινούριο σπίτι, αναστάτωση απο τον μπαμπά μου αλλά έχουν περάσει 2 εβδομάδες και δεν λέει να ηρεμήσει. Θα επιμείνουμε αυτές τις ημέρες λίγο περισσότερο και θα σας ενημερώσω για τα χαίρια μας...

ΑΑΑΑΑ την Παρασκευή εμβολιάκια, αφού έχουμε που έχουμε ανησυχία ας φάμε και το εμβόλιο να δέσει το γλυκό.

Rhniw για τα υπόλοιπα που με ρώτησες μία το παίρνω πιο χαλαρά και ξεχνιέμαι μία με παίρνει απο κάτω. Δύσκολο θα είναι το φετινό Πάσχα...

Καλησπέρα σας,

Τις τελευταίες μέρες έχουμε πάλι internet στο σπίτι και μπαίνω πιο συχνά. Δράση όμως και συμμετοχή θα έχω μετά την 1η Απριλίου που θα πάω πάλι στη δουλειά και εκτός από internet θα έχω και λίγο παραπάνω χρόνο την ημέρα για να σας διαβάζω και να μπορώ να συνομιλώ μαζί σας.

Εύχομαι όλα τα μωράκια και οι μαμάδες να είμαστε καλά και αν συνέβει κάτι που δεν είδα να είναι περαστικό! 5 μήνες συμπληρώνονται σε 2 μέρες και η ζωή μας πριν το μωρό είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ… Πως ένα τόσο δα πλασματάκι ολοκληρώνει και απογειώνει έτσι τη ζωή μας…

Ο μικρός Νικόλας μεγαλώνει, θηλάζει ακόμα κάνει τσαχπινιές , εμείς περήφανοι γονείς βλέπουμε το μικρό λουκουμάκι μας να μεγαλώνει. Το μόνο που ευχόμαστε να έχει υγεία και να γίνει καλός άνθρωπος τι άλλο να έχει σημασία άλλωστε.

5 μήνες τώρα δεν κουράστηκα καθόλου, δεν δουλεύω αλλά δεν έχω και βοήθεια. Η βοήθεια ήρθε από τον ίδιο τον Νικόλα που είναι ένα εύκολο μωρό. Από τις πρώτες κιόλας μέρες ξυπνούσε μόνο 3 φορές το βράδυ, που έγιναν δύο, μετά μία και πολύ γρήγορα καμία , δεν γκρινιάζει και βοηθάει τη μαμά που θέλει να είναι το σπίτι καθαρό με το όταν τη βλέπει να κάνει δουλειές να κάθετε ήσυχος και να περιμένει… που το μόνο που ζητά αν βαρεθεί είναι το ράδιο με παιδικά τραγουδάκια και τη μαμά να χορεύει και να τραγουδά μαζί με τα ζουζούνια όσο ξεσκονίζει. Λατρεύει τις αγκαλίτσες και να αράζει επάνω στη μαμά να βλέπουν παιδικά στην ΤV και να παίζουν όταν αυτά τελειώσουν. Παιχνίδια στο κρεβάτι, γυμναστική, πόδια επάνω πόδια κάτω 1,2,3,4,5,6,7,8 και 1,2,3,4,5,6,7,8… βόλτες με το σλινγκ και καροτσάδες και φαγητόοοοο !!!! Γάλα, λάλα , λάλα και λάλα… αν έχουμε λάλα δεν έχουμε πρόβλημα! Όταν τον παίρνω αγκαλίτσα και πεινάει με τρελαίνει να τον βλέπω να προσπαθεί να σκύψει και να φτάσει στο στήθος μου , γκιανχ γκιανχ θα το φτάσω και θα το πιάσω και θα το φάωωωω!!!

Εδώ και καιρό δεν μπορεί να κάτσει μόνος του στο ριλάξ όταν τρώμε. Θέλει να είναι μαζί μας στο τραπέζι και μας κοιτάει στο στόμα όταν εμείς τρώμε… νομίζω ότι θα μπούμε εύκολα στις τροφές, κάθε φορά που βλέπει τον ξάδερφό του να τρώει τη κρέμα του, κάνει σαν τον φτωχό συγγενή, υπομονή του λέω θα έρθει και η σειρά σου μερικές μέρες έμειναν….

Η μαμά βέβαια έχει φρικάρει γιατί δεν έχει καταφέρει να χάσει ούτε μισό κιλό εκτός από τα 10 αρχικά κιλά που έφυγαν με τη γέννα.. αν και δεν τρώω υπερβολικά και τόσο καιρό θηλάζω σαν την αγελάδα τπτ ανακάλυψα ότι φταίει ο θυρεοειδής, πριν 3 μήνες αλλάξαμε τα χάπια γιατί οι εξετάσεις έδειξαν βελτίωση και από τις νέες εξετάσεις 3 μήνες μετά φάνηκε ότι πάλι καλά, γιατί εκεί που έχει φτάσει και με νερό παίρνω κιλά. Αρα ο θηλασμός με έσωσε, αλλιώς θα είχα πάρει άλλα τόσα. Το Σάββατο έχω ραντεβού με μια διατροφολόγο που έρχεται στο νησί. Θα ξεκινήσω δίαιτα και ότι γίνει… τον θηλασμό δεν θέλω να τον κόψω έχω πάθει εξάρτηση, έχω ξεκινήσει να του δίνω και μερικά γεύματα ξένο γάλα και αυτό γιατί θα πάω για δουλειά σύντομα, δεν φύλαξα γάλα γιατί δεν μπορούσα να το βγάλω με το θήλαστρο,100 ml μισή ώρα, επίσης συνέχεια έλεγα ότι μέχρι τον 5ο θα τον θηλάζω και μετά τέλος και τώρα δεν έχω! Τέλος τώρα με τη δουλειά δεν ήθελα να με αποχωριστεί και να πιει και σκόνη γάλα την ίδια περίοδο ξαφνικά, μπορεί να του κακοφαινόταν πολύ … οπότε πρόσθεσα 1 γεύμα να το συνηθίζει και τώρα βλέπω ότι πεινάει παραπάνω οπότε έβαλα και 2ο και 3ο , το γάλα έχει ήδη ελαττωθεί εφόσον ελαττώθηκαν τα γεύματα και ίσως μπαίνοντας και στις κρεμ ούλες – φαγητό κτλ να θηλάζουμε λιγότερο. Έχουμε χάσει λίγο τη σειρά μας και ελπίζω να την ξαναβρούμε, όλοι εκτός του άντρα μου λένε να κόψω το θηλασμό, ότι είναι καλά ως εδώ και κτλ, εγώ πάλι είμαι σε ενδιάμεσο στάδιο με τη ζυγαριά να γέρνει προς το να μην τον κόψω λόγω της εξάρτησης που έχω πάθει… δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έρθει το βράδυ και δεν θα τον θηλάσω ή ότι θα ξυπνήσει μέσα στη νύχτα με παράπονο από τα δοντάκια του, από όνειρο, από απλή γκρίνια και δεν θα τον ηρεμήσω μέσω του θηλασμού, δεν μπορώ! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει!

Μπορώ να γράφω όλη νύχτα, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνω… χιχιχι

Σίγουρα σας κούρασα, αλλα δεν πειράζει ε;;; Σιγά σιγά θα προσπαθήσω να διαβάσω και προηγούμενα για να έχω μια εικόνα για το τι έχω χάσει! Μου Λείψατεεε!!!

Κρέμα θα δώσετε;;; ξέρατε ότι μπορούμε να δώσουμε και κατσικάκι σαν κρέας;;; ποπο πόσα πράγματα έχουμε να λέμε!!! Νιώθω πολύ ωραία που μπορώ και ξανασυμμετέχω!!

Φιλάκια πολλά εύχομαι όλες να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα!!!

Καραμελακι σουπερ η καρεκλα!!

Ρηνιω να σας ζήσει κορίτσι μου!

ΚΑΤΡΙΝ αφού λες ότι η ποιότητα στα ρούχα είναι καλη θα δοκιμάσω κι εγω, εδώ δεν εχουμε τπτ που να φέρνει παιδικά τύπου ζαρα η Η&Μ, μονο πιο ακριβά κι ένα μαγαζι με μονο κινεζικα και τα παλια που ηταν πολύ χαλια ποιοτικα.

Κι εμεις τα τελευταία εχουμε ξύπνημα με γκρινια το βραδυ! Από αυριο του ξεκινάω μαζι με το θηλασμό και γεύματα ξένο, πιο σταθερά από ότι πριν να δω αν είναι πείνα η κατι άλλο …

δοντάκι όχι ακομα εμεις, ουτε κρεμουλα! Εφυγε ο παιδίατρος από το νησι και ψαχνόμαστε από αλλους!

καλημεραααααααα

βικυ μπραβο που τα πατε τοσο καλα,, κ εμεις μια απο τα ιδια η μικρη ειναι πολυ καλο παιδακι, αν κ δεν με αφηνει να κανω κ πολλες δουλειες,,!!!!θελει συνεχεια αγκαλια κ βολτες χαχαχα!!!!!!!κ απο κρεας οχι μονο κατσικακι αλλα κ αρνακι κ γιδουλα κ ζυγουρακι..πολυ καλυτερα απο μοσχαρακι....εγω μετα απο πολυ σκεψη κ διαβασμα θα ξεκινησω πολυ αμεσα με κρεας (οχι μοσχαρι λογω αλλεργιας) κ λαχανικα κ επειτα θα μπουνε στην ζωη μας τα φρουτα....κρεμουλες μονο σπιτικες κ εφοσον τα εχει παει καλα με το κρεας κ τρωει επαρκη ποσοτητα

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

ρινουλα μου μπραβο πολυ χαιρομαι που του αρεσει το πορτοκαλι :Pμε το κουταλακι πως τα πηγατε δυσκολευτηκε να το πιασει???

μαραντ μου κουραζεσαι κ εσυ κ ξενυχτας ε? ξενυχτι λιγο πολυ ολες εχουμε:tongue:θα περασει κ αυτη η περιοδος που θα παει!

βικυ μου μπραβο χαρα μ πολυ χαιρομαι που τα πατετοσο καλα και δεν εχει προβλημα που τον αφηνεισ ξαπλωμενο εμενα θελει χερια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερούδια!!

Με πέθανε ο άντρας μου πρωί πρωι με αυτό...

http://www.to-gamato.com/2013/03/video-2.html

και μετά κοιτούσα για αυτό...

http://www.rescuetraining.gr/el/rti-complete-first-aid/

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!!

Βίκυ welcome back!!Μπράβο μια χαρά το αντράκι σου!!!! Αν νιώθεις οτι δεν θες να κόψεις τον θηλασμό να μην το κάνεις,δεν βρίσκω τον λόγο.Βέβαια θα δεις και πως θα πας με τη δουλειά κι αν καταφέρεις και στρώσεις αυτό το κομμάτι τότε σίγουρα δεν θα κόψεις πολύ εύκολα!!

Κρεμούλα στο πρόσωπο βάζω κανονικά.

Μαριβή μου σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι...ένας χρόνος πέρασε απο τα δικά μου κι ακόμα ερχονται οι ρημάδες οι σκέψεις απρόσκλητες να μου φέρνουν δάκρυα στα μάτια....ευτυχώς έχω το μωρό και μόλις με πιάνει την κοιτάω και ΤΕΛΟΣ!!

Μαρία μου καθόλου δεν δυσκολευτήκαμε με το κουτάλι!!μπορώ να σου πω οτι μετά τις κουταλίτσες που έφαγε μόλις της το πλησίαζα στο στόμα το άνοιγε μόνη της!!!πανέξυπνο παιδί μου...απο τη μανούλα πήρε!!!!!

Σοφία μου....συγκλονιστικό το βίντεο!!!!Α' Βοήθειες είχα πάρει στο σχολείο καλό θα ήταν βέβαια να τα ξαναθυμηθώ γιατι και στο μεσοδιάστημα κάποιες οδηγίες μπορεί είτε να βελτιώθηκαν είτε να άλλαξαν.

Το μήλο αύριο πως θα της το λιώσω να το δώσω;;;;ξέρει καμία κάνα κόλπο;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!!

Βίκυ welcome back!!Μπράβο μια χαρά το αντράκι σου!!!! Αν νιώθεις οτι δεν θες να κόψεις τον θηλασμό να μην το κάνεις,δεν βρίσκω τον λόγο.Βέβαια θα δεις και πως θα πας με τη δουλειά κι αν καταφέρεις και στρώσεις αυτό το κομμάτι τότε σίγουρα δεν θα κόψεις πολύ εύκολα!!

Κρεμούλα στο πρόσωπο βάζω κανονικά.

Μαριβή μου σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι...ένας χρόνος πέρασε απο τα δικά μου κι ακόμα ερχονται οι ρημάδες οι σκέψεις απρόσκλητες να μου φέρνουν δάκρυα στα μάτια....ευτυχώς έχω το μωρό και μόλις με πιάνει την κοιτάω και ΤΕΛΟΣ!!

Μαρία μου καθόλου δεν δυσκολευτήκαμε με το κουτάλι!!μπορώ να σου πω οτι μετά τις κουταλίτσες που έφαγε μόλις της το πλησίαζα στο στόμα το άνοιγε μόνη της!!!πανέξυπνο παιδί μου...απο τη μανούλα πήρε!!!!!

Σοφία μου....συγκλονιστικό το βίντεο!!!!Α' Βοήθειες είχα πάρει στο σχολείο καλό θα ήταν βέβαια να τα ξαναθυμηθώ γιατι και στο μεσοδιάστημα κάποιες οδηγίες μπορεί είτε να βελτιώθηκαν είτε να άλλαξαν.

Το μήλο αύριο πως θα της το λιώσω να το δώσω;;;;ξέρει καμία κάνα κόλπο;;;

Για μηλο ή αχλάδι, μπλέντερ ή στον ατμό για λίγο και μετά με το πηρούνι.

Εγώ πάλι θέλω να παω να κανω όλα τα μαθήματα να πάρω κ την πιστοποίηση κι εχω τον αντρα να λέει, είναι ακριβό και μπλα μπλα μπλα... πφφφφ!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...