Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γειά σας κι απο μας!!!!

Marant πως είσαι κούκλα μου;;;

Λοιπόν κι εμείς γκρινίτσα έχουμε..μάλλον δόντια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα!!Ο,τι βρει απο παιχνίδι το χώνει στο στόμα αλλά πραγματικά δεν ξέρω τί την ανακουφίζει!

Miss Caramel είδα αργά το μηνυμά σου!αλλιώς μπορεί να έπαιρνα το Νικόλα να περνάγαμε για καφέ και στον γυρισμό να περνάγαμε απο το ΡΕΑ.Αητό δεν πετάξαμε...τα παδιά μας...είναι πια όλοι έφηβοι και δεν τους ενδιαφέρει!!!άντε να μεγαλώσουν τα δικά μας να χαίρονται αυτά....

Η αδερφή μου μια χαρά..βέβαια μου κάνει εντύπωση της έβγαλαν τον καθετήρα και της έχουν αφήσει τους ορούς!!:shock::shock:Τί να πω;;εγω ξέρω πρώτα οι οροί μετά ο καθετηρας!Ευτυχως θήλασε το μωρό το είδαμε κιόλας...αχ!βρε κορίτσια μια σταλίτσα μου φάνηκε..μια κουτσουλιά..πως μεγαλώνουν τα σκατούλια σε τόσο λιγο καιρό;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μενα! Καλή Σαρακοστη να εχουμε!

Ρηνιώ να σας ζησει το μπεμπάκι!

Ποιά είπε να βγει το πρώτο δοντακι να ησυχάσει; Αμ δε...ακολουθει κ 2ο και 3ο....

Εμένα φαίνεται οτι την τρωνε τα ούλα εχουν πρηστει κ εχουν κοκκινισει αλλά ξερω οτι αυτο μπορει να παρει καιρο. Στα αλλα θυμαμαι ελεγα "βγαζει δοντακι" για πανω από διμηνο ή τριμηνο. 7 μηνων εβγαλαν και τα δυο το πρωτο τους. Ευτυχως η μπεμπα δε γκρινιαζει κ αν το κανει, ειναι σε πολυ ηπιο βαθμο. Απολαμβανει παντως να της τριβω τα ουλακια με το δαχτυλο μου. Επίσης τωρα εχει γινει πολυ αλάνι....... ολο μαγκιουλες είναι το σκατουλι. ΕΥτυχως το μεσηερι κ το βραδυ εχει στανταρ υπνο, διωρο το μεσημερι και με μια διακοπή το βραδυ. Ειναι ησυχη η κουκλιτσα.

Κατριν πολυ ενδιαφεροντα τα ρουχαλακια. Αν μπορεις πες μου με ποιο τροπο τα αγορασες κ ποσο ηταν τα μεταφορικα.Ευτυχως ολοκληρωσαμε τις μπομπονιερες.Για γλυκο σκεφτομαι ετουτο:

cupcakes72.jpg

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Nemina πολύ ωραία τα γλυκάκια σας!!!!άντε με το καλό!

Εμείς κάναμε το εμβολιάκι μας..απο αύριο μας είπε η παιδίατρος ξεκινάμε απο 2 κουταλιές του γλυκού πορτοκάλι 2 ημ. τις επόμενες 2 μήλο και τις επόμενες 2 αχλάδι κι αν δεν την πειράξει κάτι την 7η ημ. ξεκινάμε φρουτόκρεμα!!

Θα σας πω αύριο πρωι πως τα πήγαμε αν και δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και είχε δοκιμάσει απο αυτά όταν τρώμε εμείς!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

α δεν γκρινιαζει μονο εμενα δλδ ε??? πολυ γκρινια βρεκοριτσια η νυχτα η σημερινη σα να ταν καλυτερη απο τις προηγουμενες 2!

νεμινα μ πολυ ομορφα τα γλυκακια με το καλο! για ποτε λετε???

ρινιω μου θα ξεκινησετε κρεμουλα ε? τελεια! αμεσως στην φρουτοκρεμα?πρωτα δεν ξεκιναν με κρεμα βανιλια???

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημεραααααααααα

νεμινα πολυ ωραια τα γλυκακια.. μη μου πεις οτι θα τα κανεις μονη σου ??? θα τρελαθω...ενω μαγειρευω κ γλυκα πολλα κ φαγητα.. στην διακοσμηση δεν το χω ... κ δεν το χω προσπαθησει κ πολυ... σχετικα με το σαιτ , εχω μια καρτα για ονλαιν αγορες κ κανω τα ψωνια μου, αλλα εχει 10 λιρες μεταφορικα οποτε συμφερει να αγορασεις αρκετα πραγματακια.. εγω αγορασα μεχρι κ ζιπουνακια κοντομανικα για το καλοκαιρι, μια τσαντα κ 2 μακο για μενα!!;);)γενικα συμφερει 5 ζιπουνακια μακρυμανικα απο το μοδερκερ που τα παιρνω 25-30 ευρω τα εχει 5-6 λιρες, οποτε μονο απ'αυτην την αγορα τα εβγαλες τα μεταφορικα!!κ πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τα μοδερκερ.. δεν το περιμενα..

ρινιω καλη αρχη με πορτοκαλι??περιεργο συνηθως με μηλο ξεκινανε!!πες μας εντυπωσεις!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μαρία μου η παιδίατρος δεν μου είπε τίποτα για κρέμα βανίλια και να σου πω την αλήθεια μου ούτε κι εγω!!

Κατερινάκι μου φαίνεται θα σε βάζω να μου ψωνίζεις και θα σου δίνω τα χρήματα!!!:tongue::tongue::tongue: Τί είναι η κάρτα για On line αγορές;;;πιστωτική;είμαι πανάσχετη σας λέω!!

Δεν ξέρω βρε Κατερίνα..κι εμένα μου φάνηκε λίγο βαρύ το πορτοκάλι αλλά την κατέβασε την κουταλιά!!!Βέβαια παρέλειψα να πω στην γιατρό οτι εμείς με το Νίκο κάθε βράδυ σχεδόν τρώμε φρούτα οπότε είχε δοκιμάσει απο όλα αυτά αλλά λέω άσε μην με ξεχέσει!!!

Εν τω μεταξύ απο χτες γενικώς ........ χάλια.Ειδοποίησαν τον Νίκο και τον αδερφό του οτι θέλει να τους μιλήσει ο διευθυντής..(όχι μόνο σε αυτούς τους 2) αλλά απο χτες ο άλλος δεν μιλιέται...απο την μύτη τον πιάνεις,σκάει.Φοβούνται μην τους διώξουν λόγω παλαιότητας των φορτηγων-η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν υπάρχει δουλειά και πόσα βυτιοφόρα να απασχολούν;;Εγω απο την άλλη μπαίνω και ξαναμπαίνω στην χ.ε. σκατά τίποτα της προκοπής δεν έχει..πού αλλού να κοιτάξω;

Αν γίνει κι αυτό κλάφ' τα Χαράλαμπε....

Σας έφτιαξα,καλημέρα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ΠΦΦΦΦ ρινιώ μακάρι να μην είναι τπτ!!!δυσκολες εποχές κ δύσκολες καταστάσεις!!! στην χ.ε. μπαίνεις για σένα ?? τι ψάχνεις αληθεια? στο kariera.gr εχεις μπει?

μπαίνω για μένα ναι...σκεφτόμουν μήπως έβρισκα τίποτα απο το σπίτι όχι μέσω ιντερνετ τίποτα να ράβω κουμπιά και στάμπες σε ρούχα τώρα που είναι το μωρό μικρό..τί άλλο;μου έλεγε προχθές η αδερφή μου δίπλα στο σ/μ που δουλεύει έχει EVEREST και τους έλεγε η κοπέλα εκεί οτι τους έφεραν 2 άτομα ΒΥΣΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια

Οι δουλειές είναι πίκρα.... τουλάχιστον 5 άτομα που ξέρω έχουν αρχίσει τις χειροτεχνίες και το πλέξιμο... το "μάθε τέχνη κι άστηνα..." ΑΥΤΟ!

Η χ.ε. γενικά έχει..... μλκ αγγελίες κατά το 98% στο θέμα εργασία οπότε σπάνια έμπαινα όσο για skywalker/kaiera πλήθος αγγελιών... για εξωτερικό:tongue:

Για τα πιπιλάτα μωρά και τα δοντάκια τους δείτε αυτό... ΤΕΛΕΙΟ??

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

γεια σας γεια σας!!!

μολις γυρισαμε απο καφεδακι

κι εγω ψαχνω απελπισμενα για δουλιτσα.. πηγα λιγες μερες σε μια εταιρια κατασκευης site αλλα ηταν βλακεια η υποθεση.. ευτυχως μου καθετε μια στις τοσες καμια παραγγελιουλα κερια.. χαζα ομως.. εκει που εδινα καμια δεκαρια το μηνα τωρα ειναι κανα δυο και αυτα με το ζορι..

οσο για γκρινια αλλο τπτ. εμεις την παρασκευη εχουμε εμβολιο.

κι εγω ξερω το πορτοκαλι μπαινει απο τα τελευταια φρουτα γιατι τα εσπεριδοειδη ειναι αλεργιογονα..

ειρηνακι εισαι τυχερη που ρισκαρες να του δινεις διαφορα του παιδιου και τα δεχτηκε.. το ιδιο εκανε κι ο κολλητος μου και το μωρακι νοσηλευτηκε

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια

Οι δουλειές είναι πίκρα.... τουλάχιστον 5 άτομα που ξέρω έχουν αρχίσει τις χειροτεχνίες και το πλέξιμο... το "μάθε τέχνη κι άστηνα..." ΑΥΤΟ!

Η χ.ε. γενικά έχει..... μλκ αγγελίες κατά το 98% στο θέμα εργασία οπότε σπάνια έμπαινα όσο για skywalker/kaiera πλήθος αγγελιών... για εξωτερικό:tongue:

Για τα πιπιλάτα μωρά και τα δοντάκια τους δείτε αυτό... ΤΕΛΕΙΟ??

το είδα κι είναι όντως τέλειο!!!

ναι απο δουλειές τιποτα...κι όπως το είπες για το εξωτερικό ένα σωρό..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας γεια σας!!!

μολις γυρισαμε απο καφεδακι

κι εγω ψαχνω απελπισμενα για δουλιτσα.. πηγα λιγες μερες σε μια εταιρια κατασκευης site αλλα ηταν βλακεια η υποθεση.. ευτυχως μου καθετε μια στις τοσες καμια παραγγελιουλα κερια.. χαζα ομως.. εκει που εδινα καμια δεκαρια το μηνα τωρα ειναι κανα δυο και αυτα με το ζορι..

οσο για γκρινια αλλο τπτ. εμεις την παρασκευη εχουμε εμβολιο.

κι εγω ξερω το πορτοκαλι μπαινει απο τα τελευταια φρουτα γιατι τα εσπεριδοειδη ειναι αλεργιογονα..

ειρηνακι εισαι τυχερη που ρισκαρες να του δινεις διαφορα του παιδιου και τα δεχτηκε.. το ιδιο εκανε κι ο κολλητος μου και το μωρακι νοσηλευτηκε

εντάξει..αυτό μπορούσε να συμβεί οποτεδήποτε.και σήμερα που έφαγε πορτοκάλι,και αύριο που θα φάε μήλο και μεθαύριο που θα φάει αχλάδι...κι αν πάρει και τις αλλεργίες μου τοις δερματικές χεστήκαμε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εντάξει..αυτό μπορούσε να συμβεί οποτεδήποτε.και σήμερα που έφαγε πορτοκάλι,και αύριο που θα φάε μήλο και μεθαύριο που θα φάει αχλάδι...κι αν πάρει και τις αλλεργίες μου τοις δερματικές χεστήκαμε...

οχι οχι να μην παρει να μην παρει... να ειναι καλα παντα το μωρακιιιιι

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...