Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα :D

αχ καραμελλα μονο ανεκτιμητη??? οτι κουραση και να εχεις δεν υπαρχει αλλο τιποτα στον κοσμο!!!

λοιπον περι γκομενικων εδω τα πραγματα εχουν ως εξης "α μια χαρα αγαπη μου που σου εκανε αιτημα φιλιας η Μαριανθη, να τα λετε, κι εγω μιλαω με τον Θοδωρη , το Δημητρη και τον Κυριακο και μαλιστα με τον Θοδωρη λεμε να παμε για καφεδακι απο βδομαδα" :cool::cool: ωωωωωωωωω ως δια μαγειας η Μαριανθη εξεφανιζεται απο τους φιλους!!!! χιχιχιχιχχι:twisted::twisted::twisted:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα πλακα εχετε με τις πρωην! Εγω γενικα ειμαι στην κοσμαρα μου με τετια πραγματα. Μια φορα πηγε να με κανει να ζηλεψω και βρεθηκε να τρεχει χεχε. Οταν ακομα δεν ειμασταν μαζι, χωρισε η κοπελα που γουσταρε και αρχησε να του γλυκομιλαει. Μολις ειχαμε γνωριστει και κατι ψιλοπαιζοταν και ηταν να παμε σε ενα παρκο με κηθαρες ολη η παρεα και η κοπελια του λεει να μινει μαζι της γιατι ηθελε να πιει και να "ξεχαστει". Με κοιταει να κοψει αντιδρασεις (ενω ΟΛΟΙ οι φιλοι του του λεγαν "σου φεξε") και του λεω "αντε τηχερουλη, εμεις κιθαριτσα, εσυ γκομενιτσα" και φευγω. Δεν προλαβα να βγω απ το μαγαζι και ηδη ηταν πισω μου. Για καπιο λογο δεν ξαναπροσπαθησε να με κανει να ζηλεψω! Γενικα ειμαι της αποψης "αν θελει να ειναι μαζι μου καλος, αλλιος ας παει οπου θελει και μια χαρα θα περναω" και το ξερει καλα ;).

Αν δεν ηταν για την μεση μου που ξυπναω απ τον πονο οταν ειμαι πλαγια, χαμπαρι δεν θα επερνα ποτε ξυπναει τη νυχτα! Ακουγα οτι υπαρχουν τετια μωρα και νομιζα οτι ειναι κοιμησμενα! Ηταν ΤΟΣΟ ζωηρη η μεγαλη που αυτος μοιαζει με αγγελουδι. Καθετε με τις ωρες στην κουβερτα που εχω στο χαλι και το μονο που εχω να κανω ειναι να τον μαζευω οποτε βγαινει (μια σερνετε, μια βαρελακια) και αν εχει καμια αναγκη! Ισως με κουραζει τοσο η νυχτα λογο πονου... Αν ηταν ετσι η μεγαλη, τωρα θα ειχα 40!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδιααααα!!!!

Πάει να με κάνει πρωινό τύπο το μικρό μου τέρας!!! Τη συγχωρώ που με ξύπνησε από τις 9 παρά σήμερα γιατί έριξε ένα τρελό χέσιμο και ήθελε ο ποπούλης της μπουγάδα!:P

http://www.chicco.co.uk/OurProducts/SchedaProdotto/tabid/1078/art/06079065260930/Default.aspx

Τέλος του μήνα θα την έχω στα χέρια μου... χεχεχε :D

Να'ναι καλά το amazon γιατί στο Ελλάδα θα με είχαν γδύσει για να την πάρω!

Αλλάζουμε και πάνες... new baby τελος... πάνε μέχρι τα 7 κιλά εξάλλου! Και η μικρή έχει κάνει κάτι μπουτάρες... :rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια...

Tatum μακάρι να είχα την ψυχραιμία σου!!!!εγω είμαι και ζηλιάρα ο Θεός να σε φυλάει!!!

Κι εμένα η μικρή ήσυχη είναι,δε μπορώ να πω..και δουλειές κάνω και τα πάντα τις τελευταίες μέρες είναι που έχει κολλήσει λίγο παραπάνω πάνω μου αλλά υποθέτω οτι είναι εντάξει λίγο δοντάκια (μάλλον) λίγο που διαισθάνεται οτι αγχώθηκα με την αδερφή μου λίγο που τα έχω πάρει απο τη μια με τον πατέρα της που μου την παρκάρει συνέχεια κι απο την άλλη που δεν κοιμάται....

Miss Caramel εμένα έδωσαν του αδερφού μου 2 τέτοια ξύλινα και αύριο που θα πάμε εκεί θα το πάρουμε το δικό μας καθισματάκι οπότε το γλυτώσαμε (και) αυτό το έξοδο!!!

Κατά τ'αλλα...πολύ αγχωμένη με την αδερφή μου...την έχει βάλει με πόνους και την πάει (ευτυχώς) για φυσιολογικό απο οτι ενημερώνομαι!!!Έχω σκάσει λέμε που δεν μπορώ να είμαι εκεί!!Απο το πρωι έχω φωνάξει στο μωρό 2-3 φορές,λες και φταίει αυτό το καημένο..

Θα μπω να σας ενημερώσω!!

ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

πριν λίγο με πήραν τηλ. 3.150 η μικρή!!γεννήθηκε με καισαρική τελικά αφού ως γνωστον η διαστολή δεν προχώραγε..

εμείς θα τη δούμε αύριο!

να σας ζησει.... να την χαιρεστε....καλο σαραντισμο στην αδερφη

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερούδιααααα!!!!

Πάει να με κάνει πρωινό τύπο το μικρό μου τέρας!!! Τη συγχωρώ που με ξύπνησε από τις 9 παρά σήμερα γιατί έριξε ένα τρελό χέσιμο και ήθελε ο ποπούλης της μπουγάδα!:P

http://www.chicco.co.uk/OurProducts/SchedaProdotto/tabid/1078/art/06079065260930/Default.aspx

Τέλος του μήνα θα την έχω στα χέρια μου... χεχεχε :D

Να'ναι καλά το amazon γιατί στο Ελλάδα θα με είχαν γδύσει για να την πάρω!

Αλλάζουμε και πάνες... new baby τελος... πάνε μέχρι τα 7 κιλά εξάλλου! Και η μικρή έχει κάνει κάτι μπουτάρες... :rolleyes:

ωραια η καρεκλιτσα... μια τετοια θελω κ εγω αλλα ειναι πανακριβες

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρηνιώ να σας ζήσει :D

Κατερινάκι εδώ το εχω βρεί μέχρι 125 σε ελληνικό site ενώ από amazon μου βγαίνει 80 λίρες και έχω και μια εκπτωση 10 λίρες επιπλέον σα μέλος του family club... περίπου 90 ευρώ και χωρίς μεταφορικά ;)

Καλύτερα δε γίνεται για το συγκεκριμένο που μπορείς να το χρησιμοποιείς και γενικά σαν καρεκλάκι (εως 3 ετών λέει...):rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΗΗΗΗΗΗ

μμ Σοφια δεν εχω ψωνισει απο αμαζον κ δεν εχω κανα μπονους, οποτε με τα μεταφορικα η μια η αλλη ερχεται....παλι ακριβα βγαινει... με βλεπω σε κατι πιο οικονομικο...

εγω παρηγγειλα απο ενα σαιτ ρουχαλακια, καλτσουλες, σαλιαρες,... πολυ φθηνο κ σε πολυ καλη ποιοτητα... μου ηρθαν την προηγουμενη εβδομαδα κ επαθα πλακα, δεν περιμενα να ειναι τοσο καλα...αλλα συμφερει να παραγγειλεις πολλα γιατι εχει κ μεταφορικα, κ βγαινει πολυ πιο φθηνα απο το να πας να τα αγορασεις απο μαγαζι.... ;);)

http://www.clothingattesco.com/kids/babywear/icat/baby-0-2-years/#esp_cf=pdxtgender&esp_filter_pdxtgender=Girls

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια!Θα την πάρω σε λίγο τηλ. δεν ήθελα χτες να την αφήσω να ξεκουραστεί.Το μωράκι λόγω ζαχάρου θα το κρατήσουν 1 ημέρα στη μονάδα,αυτά ξέρω!

Εγω βρε κορίτσια δεν ξέρω καθόλου να κάνω e-shopping.Κι ο,τι έχω πάρει,όχι απο site απο γνωστούς,είναι με αντικαταβολή.Κι ένα ραβδομπλέντερ που είδα μάλλον με αντικαταβολή κι αυτό!!!

Κατά τ'άλλα ετοιμαζόμαστε σε λίγο για το πατρικό μου να περάσουμε κι απο το ΡΕΑ (μάλλον το απόγευμα πια) να δούμε τη νέα V.I.P. άφιξη!!

Καλημέρα και καλά να περάσουμε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα κ Καλή Σαρακοστή!!

Εύχομαι να περάσετε σούπερ σήμερα!!:D

Ρηνιώ δίπλα θα είσαι κι έχουμε βουνό... ένα σπίτι μπάχαλο, σκύλο, θέα και καλό καφέ :tongue:

Καλημερα ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΗΗΗΗΗΗ

μμ Σοφια δεν εχω ψωνισει απο αμαζον κ δεν εχω κανα μπονους, οποτε με τα μεταφορικα η μια η αλλη ερχεται....παλι ακριβα βγαινει... με βλεπω σε κατι πιο οικονομικο...

εγω παρηγγειλα απο ενα σαιτ ρουχαλακια, καλτσουλες, σαλιαρες,... πολυ φθηνο κ σε πολυ καλη ποιοτητα... μου ηρθαν την προηγουμενη εβδομαδα κ επαθα πλακα, δεν περιμενα να ειναι τοσο καλα...αλλα συμφερει να παραγγειλεις πολλα γιατι εχει κ μεταφορικα, κ βγαινει πολυ πιο φθηνα απο το να πας να τα αγορασεις απο μαγαζι.... ;);)

http://www.clothingattesco.com/kids/babywear/icat/baby-0-2-years/#esp_cf=pdxtgender&esp_filter_pdxtgender=Girls

Εφόσον κάνεις εγγραφή στο family club σου δίνει -10 λίρες για κάθε 50 που ξοδεύεις και μετα από το 3μηνο σε χρεώνει συνδρομή 49 λίρες το χρόνο. Εμάς μας συμφέρει γιατί αγοραζουμε κ τις πάνες, ρουχα, και το καθισμα αυτοκινητου οταν ερθει η ώρα. Όσο για τα μεταφορικά είναι η προσφορά τέτοια που πάνω απο 25 ή 50 λίρες ανάλογα σου βγαίνουν δωρεάν.

Γενικά για ρούχα έχω δει και αυτά

http://www.nextdirect.com/gr/en/home

http://www.zulily.co.uk/

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρινιώ έκανε ινσουλίνη η αδερφή σου??

Εμένα δεν μου την κρατήσανε , μου την φέρανε κατευθείαν να την θηλάσω!!Αν δεν έκανε ινσουλίνη δεν χρειαζεται η 24ωρη παρακολούθηση (αυτά ξέρω).. εκτός κ αν είδαν κάτι που δεν τους άρεσε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εχω καιρο να μπω! τα μπεμπακια σας πως ειναι?

εχω τρεις μερες-νυχτες να κοιμηθω το μωρακι εχει μια γκρινια αλλο πραγμα!!!εσας απο γκρινια-υπνο πως ειναι???

αληθεια δοντακι εβγαλε κανενα μωρακι??

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερούδια!

Κι εμείς έχουμε λίγη γκρίνια και χτυπιόμαστε στον ύπνο.... μάλλον δόντια! Τώρα το πότε θα σκάσουν να τα δούμε ακόμα δεν ξέρουμε:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!Καλή Σαρακοστή!

Γκρίνια έχουμε μπόλικη, εκεί που κάθετε και γελάει βάζει τα κλάματα... Τα δόντια πρέπει να είναι δεν εξηγείτε αλλιώς, γιατί με το που του βάζω μουντιζάλ είναι πολύ καλύτερα. Και το βράδυ έχει ανησυχία όμως και κουνιέται πέρα δώθε όλη την ώρα....Άντε να σκάσει μύτη το πρώτο δοντάκι να ηρεμήσουμε.

Τον βάζουμε και στη στράτα λίγο κάθε μέρα και θέλει να φάει τα παιχνιδάκια που είναι πάνω χαχαχαχαχαχα. Έχει αρχίσει και τις ομιλίες και τα σάλια πάνε σύννεφο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...