Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια

απο το πρωι όλα φορτώνουν πολύ αργα...!!!

ωραία νέα Tatum!!!ευτυχώς είστε ευρηματικοί...!!!!

εμείς εδω...να κοιμόμαστε για ώρα μόνο στην αγκαλιά της μαμάς..τι είναι αυτό;;;

Απο εκει που μπορουσα να την αφησω σε ρηλαξ η κουνια για μεχρι και 1 ωρα για να κανω κ μπανάκι, τώρα χτυπιέται... :?

I think it is called δοντια/γκρινια!!!!

Βάζει συνέχεια το δαχτυλο μέσα στο στομα και πιέει το κάτω ούλο!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,

marant συλλυπητηρια κοριτσι μου, τωρα θα ειναι ησυχος..

carmel το 3, βλεπω ολες καπου εκει γυρω καταληξαμε.

νυσταζωωωωω, ζητημα αν εχω κοιμηθει 2 ωρες κι αυτες σε δοσεις, ολη νυχτα κοπαναγε ποδια -ξεσκεπαζοταν και γρι γρι γρι, τωρα ειναι στο ριλαξ και φωναζει συνεχεια κοπανοντας τα ποδια..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα!!

κορίτσια μάλλον λόγω ανάδρομου Ερμή γίνονται όλα αυτά αλλιώς δεν εξηγούνται!εμένα χτες είχε απίστευτη γκρίνια..απίστευτη όμως...

Η αδερφή μου τελικά Κυριακή θα γεννήσει,άντε με το καλό...μ'εχει πιάσει ένα άγχος...λες και πάω εγω για γέννα..τελικά με σακάτεψε η καισαρική

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδιααα!!!

Αααααχχχχ.... εφυγε ενα βάρος απο πάνω μου επιτέλους!

Το έφαγα το καρεδάκι μου και ησύχασα... 18 χρόνια είχα να κουρευτώ έτσι!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

κορίτσια μάλλον λόγω ανάδρομου Ερμή γίνονται όλα αυτά αλλιώς δεν εξηγούνται!εμένα χτες είχε απίστευτη γκρίνια..απίστευτη όμως...

Η αδερφή μου τελικά Κυριακή θα γεννήσει,άντε με το καλό...μ'εχει πιάσει ένα άγχος...λες και πάω εγω για γέννα..τελικά με σακάτεψε η καισαρική

Λες λογω του οτι δεν ασχολουμαστε με ζωδια κ δεν επηρεαστηκαμε; Αντιθετως ειμαι πολυ χαρουμενη... η μικρη κοιμαται σχεδον ολο το βραδυ...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααααα

Ρινιω με το καλό η αδερφή σου να γεννήσει!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??

Το παιδί μου πεινάει!!!!!!!!!!!!!!! Εδώ κ καμιά βδομάδα έχω καταλάβει ότι δεν της φτάνει το γάλα.... εμ γαλά - γαλά γαλά μπούχτησε χαχα... εντωμεταξύ βλέπει εμάς κ ξερογλύφεται κ την λύπάμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Κ έχει όλα τα σημάδια ότι είναι έτοιμη για μαμ.... μόνο που δεν κάθεται ακόμα μόνη της!!!Αντε να περάσουν λίγες μέρες ακόμα να ξεκίνησω να της δίνω τίποτα!!! Κ από κιλά έχει πέσει πολύ, από κει που έπαιρνε 250-300 γρ. τώρα λίγα ... Τον προηγ μήνα πήρε μόνο 400!!!Καλά αυτό δεν με απασχολεί, έτσι κ αλλιως μια χαρά είναι στα κιλά της!!!

Σοφία πως τα πάει με τον σίδηρο η δικιά σου? είχε τίποτα παρενέργειες?? Εμας δεν μας έδωσε σίδηρο, λόγω κ του πληγωμένου εντέρου (μην το κάνουμε χειρότερα) κ αγχώνομαι μήπως έχει έλλειψη!!!Αν κ οι εξετάσεις που κάναμε, είχαν δείξει λίγο χαμηλό αιματοκρίτη , αλλά η φερριτίνη ήταν σούπερ!!!ΠΦΦΦΦ άγχος!! Εν τω μεταξύ , του δούρου το τηλ, δεν ίσχύει αυτό που έχει στο ιντερνετ κ στο αττικό δεν πολυθέλω να πάω,,, χαμός θα γίνεται!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!

Και νόμιζα οτι ήμουν η μόνη πρωινή!!

Χτες πήγαμε και πήραμε παρκοκρέβατο απο JUMBO τελικά!Αναγκάστηκα να συμβιβαστώ αλλιώς δε με ξαναπήγαινε-μια χαρά είναι πάντως!!Το στήσαμε στο δωμάτιό μας απευθείας και κοιμήθηκε εκεί το πρώτο 2ωρο της νύχτας,μετά όπως καταλαβαίνετε ο μπαμπάς έφυγε γιατί σηκωνόταν πολύ πρωι κι οι γυναίκες μοιραστήκαμε το 2πλό!!!

Όχι οτι δεν άκουσα και τίποτα πάντως....η συννυφάδα ως γνωστόν πάντα κάτι βρίσκει,το χτεσινό ήταν γιατί δεν βάλαμε την κούνια απο την αρχή στο δωμάτιό μας....ε,δε χώραγε πως να το κάνουμε;;

Είχαμε και ΤΗ συνάντηση στο ταμείο με τη μεγάλη αγάπη του Νικολάκη...α,πολύ γέλιο!!!σαν βρεγμένη γάτα έκανε δεν ήξερε καθόλου πως να το χειριστεί!!!Είναι η γνωστή της οποίας αν θυμάστε είχα βρει το άλμπουμ με φωτό και τις πέταξα!:twisted::twisted: Να σας πω τον λυπήθηκα...μου είπε είχε να τη δει 10 χρόνια περίπου...α,ρε η κοπέλα θα κάνει τον σταυρό της...τον άφησε με μαλλιά και κοιλιακούς φέτες και τον είδε μισοκαράφλα και με μπυροκοιλιά!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα μου κι εμένα μου κάνει ξερογλυψίματα...εγω της έχω δωσει στην άκρη του δαχτύλου κι έχει δοκιμάσει διάφορα φαγητά,τη σάλτσα τους για να είμαι πιο σωστή.Οπότε μάλλον Τρίτη κάνουμε εμβόλιο και περιμένουμε οδηγίες!

Σωτηρία μου...εσυ παιδί μου είσαι πια βετεράνος,δεν πιάνεσαι!!!!:tongue::tongue: Άσε εμάς τις πρωτομάνες να τυρρανιόμαστε κι εσυ να γελάς!!!!

Θα πάτε πουθενά τη Δευτέρα;;εμείς στο πατρικό μου μιας και θα γεννήσει στο ΡΈΑ η αδερφή μου για να πεταχτούμε και να τη δούμε.Θα ντυθείτε;;εγω της μικρής αποφάσισα να μην της πάρω στολή τελικά αλλά βρήκα ενα σκουφί που άμα της το βάλω είναι σαν νανάκι οπότε θα της βάλω αυτό και τέλος!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ααα εγω γενικα ειμαι πρωινη.... πηγαμε κ την βολτα μας κ ειμαστε κομπλε..νωρις νωρις σημερα... τωρα πρεπει να μαγειρεψωωω..

πηρες κ στρωματακι???εμας κοιμαται στο παρκοκρεβατο εδω κ 2 1/2 μηνες....τωρα θα βγαλω το στρωμα να "καθεται" να παιζει..

χαχα ρινιω.... ξεχασες ομως να πεις οτι εχει κ μια κορακλα τωρα που του παιρνει τα μυαλα....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ααα εγω γενικα ειμαι πρωινη.... πηγαμε κ την βολτα μας κ ειμαστε κομπλε..νωρις νωρις σημερα... τωρα πρεπει να μαγειρεψωωω..

πηρες κ στρωματακι???εμας κοιμαται στο παρκοκρεβατο εδω κ 2 1/2 μηνες....τωρα θα βγαλω το στρωμα να "καθεται" να παιζει..

χαχα ρινιω.... ξεχασες ομως να πεις οτι εχει κ μια κορακλα τωρα που του παιρνει τα μυαλα....

αυτό του είπα κι εγω!!!!τώρα αυτή είναι η μεγάλη καψούρα σου!!!!

πέρα απο την πλάκα πάντως αν δεν κόλλαγε να της μιλήσει πέρα απο τα τυπικά "τί κάνεις;πως είσαι;" θα ήταν μια πολύ τρυφερή συνάντηση...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Από το σίδηρο παρενέργειες όχι... απλά νομίζω ότι κάνει κακά 1-2 φορές αντι για 2-3... σιγά τα ωά! Α και που και που το φτύνει και βάφει λίγο το φορμάκι:tongue:

Αν η φεριττινη είναι καλή όλα καλά!!!

Κατερίνα πήγαινε μια φορά στο Αττικό και ρώτα αν μπορεις να τον βλέπεις ιδιωτικά και λοιπά... δυστυχώς τηλ δεν άχω βρει αλλο! {άσε που αν πηγαίνεις στο Αττικό βλέπω να πίνετε καφεδούμπες με τη Ρηνιώ ;)}

Νομίζω ότι της μικρής της ελλειπε υπνος κάποιες μέρες οπότε πέσαμε νωρις χθες... για να δούμε αν θα μπορεσει να κάτσει ήσυχη όταν μπω για μπανάκι!

Μόλις παρηγγειλα καρεκλα φαγητου κ πάνες απο το amazon :D

Ώρα για τη βόλτα του σκύλου.... μάκια σας!!!

-> Ναί λοιπόν... ήταν ήσυχο και χαρούμενο το αγγελούδι μου!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Τι βετερανος βρε Ρηνιω...ειναι να σου τυχει το παιδι...κι εγω στο 1ο τα ειχα παιξει...

Εν τω μεταξυ την εχω βαλει στο δωματιο με τα αδερφακια της δεν ξερω αν το ανεφερα..

Ο γιος εχει ξεμουρλαθει κ εσπασε το μουσικο μομπιλο κ σημερα τη λαμπα του δωματιου..

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Τι βετερανος βρε Ρηνιω...ειναι να σου τυχει το παιδι...κι εγω στο 1ο τα ειχα παιξει...

Εν τω μεταξυ την εχω βαλει στο δωματιο με τα αδερφακια της δεν ξερω αν το ανεφερα..

Ο γιος εχει ξεμουρλαθει κ εσπασε το μουσικο μομπιλο κ σημερα τη λαμπα του δωματιου..

Ρομαντικη συναντηση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πως τα λες βρε Ρηνιω...εγω θα χα θεμα να συζηταμε για τη υπολοιπη δεκαετια.......

Καλημέρα Σωτηρία μου!

Κι εμείς με το παρκοκρέβατο αλλά κοιμήθηκε και μαζί μας..ε,είπαμε να μην ξεχνιόμαστε!!!

Όταν κινείσαι στις ίδιες περιοχές λογικό είναι κάποια στιγμη να έρθεις μούρη με μούρη!!!Ε,έτυχε τώρα και βρεθήκαμε στα Jumbo...αλλά το γέλιο είναι οτι πήγαμε ημέρα Πέμπτη,8 παρά το βράδυ μόνο και μόνο για να μην καθυστερήσουμε (εγω μπορεί να ξεχαστώ εκεί μέσα!!!) κι δε φτάνει αυτό ήταν κι απο πίσω μας στο ταμείο!!!Τώρα να τον είδε και να ήρθε;το θεωρώ απίθανο!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!

Ώρα 9.30 την αισθάνομαι που έχει ξυπνήσει και κουνιέται... κάνω πως κοιμάμαι!

15' αργότερα αρχίζει να με σκουντάει

"ΑααεεεεεΕ!" ακούγεται.. ανοίγω τα μάτια και βλέπω το χαμογελαστό φατσόνι της να με καλημερίζει :D

Αξία ανεκτίμητη

Ρηνιώ εγώ την...ΠΡΩΗΝ έμαθα ότι θα την πετύχω σε ένα γάμο... το γαϊδούρι ούτε ένα γειά δεν ήρθε να πει (και καλά είχαν χωρίσει φιλικά {πίτσες μπλέ, καφέ και κίτρινες κατ'εμέ}):P

Μιλάμε είχα πάει ντυμμένη στολισμένη και με μια αυτοπεποίθηση μέχρι το επόμενο πλανητικό σύστημα:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

Ώρα 9.30 την αισθάνομαι που έχει ξυπνήσει και κουνιέται... κάνω πως κοιμάμαι!

15' αργότερα αρχίζει να με σκουντάει

"ΑααεεεεεΕ!" ακούγεται.. ανοίγω τα μάτια και βλέπω το χαμογελαστό φατσόνι της να με καλημερίζει :D

Αξία ανεκτίμητη

Ρηνιώ εγώ την...ΠΡΩΗΝ έμαθα ότι θα την πετύχω σε ένα γάμο... το γαϊδούρι ούτε ένα γειά δεν ήρθε να πει (και καλά είχαν χωρίσει φιλικά {πίτσες μπλέ, καφέ και κίτρινες κατ'εμέ}):P

Μιλάμε είχα πάει ντυμμένη στολισμένη και με μια αυτοπεποίθηση μέχρι το επόμενο πλανητικό σύστημα:tongue:

καλά κι εγω άμα το ήξερα θα χα φτιάξει μαλλί,θα 'χα βάλει τους φακούς ένα τζινάκι κάτι τέλοσπάντων να μην υποδυκνίει την απελπισμένη νοικοκυρά μέσα μου!!!γι'αυτό απο δω και πέρα και μέχρι τον φούρνο με το μαλλί κομμωτήριο θα πηγαίνω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...