Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Την Πέμπτη χάσαμε τον μπαμπά μου.

Rhniw για την αδερφή σου, εγώ είχα υποκλινικό διαβήτη, δηλαδή δεν φαινόταν στις εξετάσεις αλλά φαινόταν σαν να είχα πρόθεση να αναπτύξω. Δεν έπαιρνα ινσουλίνη αλλά αφού έκανα το doppler μετά έκανα βιοφυσικό προφίλ μία εβδομάδα πριν γεννήσω, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τρέφεται σωστά το παιδί ή να μην αιματώνεται σωστά. Μόλις έκλεισα τις 38 εβδομάδες με έβαλε να γεννήσω γιατί το παιδί δεν έπαιρνε βάρος και ήταν ρίσκο να το αφήσουμε παραπάνω μέσα. Όσο το παρακολουθείτε στενά δεν υπάρχει φόβος. Και φυσικά μεγάλη προσοχή στη διατροφή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Rhniw για την αδερφή σου, εγώ είχα υποκλινικό διαβήτη, δηλαδή δεν φαινόταν στις εξετάσεις αλλά φαινόταν σαν να είχα πρόθεση να αναπτύξω. Δεν έπαιρνα ινσουλίνη αλλά αφού έκανα το doppler μετά έκανα βιοφυσικό προφίλ μία εβδομάδα πριν γεννήσω, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τρέφεται σωστά το παιδί ή να μην αιματώνεται σωστά. Μόλις έκλεισα τις 38 εβδομάδες με έβαλε να γεννήσω γιατί το παιδί δεν έπαιρνε βάρος και ήταν ρίσκο να το αφήσουμε παραπάνω μέσα. Όσο το παρακολουθείτε στενά δεν υπάρχει φόβος. Και φυσικά μεγάλη προσοχή στη διατροφή.

Συλλυπητήρια:(

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια.

:(:(:(:(

πόσο σε νιώθω....συλληπητήρια...να ζήσετε να τον θυμόσαστε..κουράγιο

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Συλληπητήρια.....:(:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!

Σοφία σε λίγο πιο κοντό έκανα το 1ο!Το 2ο και το 5ο μ'αρέσουν πολύ!Πιστεύω θα σου πηγαίνουν κιόλας!

Marant πως είσαι κούκλα μου;σε σκεφτόμουν συνέχεια χτες...

η Tatum πού χάθηκε;;;έχει πλακώσει τα μπάνια στο Καταρ;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Σας ευχαριστώ όλες πολύ.

Rhniw είμαι γενικά καλά, έχω και τρέξιμο με κάτι διαδικαστικά. Αυτή την εβδομάδα περιμένω να μας αλλάξουν και την κουζίνα. Νοιώθω ένα ξαλάφρωμα γενικά και εγώ και η υπόλοιπη οικογένεια γιατί ήταν πολύ βασανιστικός ο τελευταίος χρόνος. Τα ξέρεις και εσύ και η caramel πώς είναι αυτά τα πράγματα. Είχαμε στεναχωρηθεί όλοι πάρα πολύ από όταν μάθαμε για την αρρώστια, και να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη φορά που αρρώστησε ο πατέρας μου. Την πρώτη φορά πριν απο 30 χρόνια και το είχε ξεπεράσει μέσα σε έναν χρόνο. Αυτή τη φορά ήταν διαφορετική περίπτωση, ήταν απο τις περιπτώσεις που έπρεπε να ζήσεις με την αρρώστια, δεν ήταν για να ξεπεραστεί. Απλά σκέφτομαι ότι λυτρώθηκε και σταμάτησε να αγωνιά γιατί όλο αυτό το διάστημα αγωνιούσε συνέχεια και ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι. Εύχομαι να μας βλέπει απο ψηλά και να μας χαίρεται και να είναι κοντά μας όποτε εκείνος θέλει.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Σας ευχαριστώ όλες πολύ.

Rhniw είμαι γενικά καλά, έχω και τρέξιμο με κάτι διαδικαστικά. Αυτή την εβδομάδα περιμένω να μας αλλάξουν και την κουζίνα. Νοιώθω ένα ξαλάφρωμα γενικά και εγώ και η υπόλοιπη οικογένεια γιατί ήταν πολύ βασανιστικός ο τελευταίος χρόνος. Τα ξέρεις και εσύ και η caramel πώς είναι αυτά τα πράγματα. Είχαμε στεναχωρηθεί όλοι πάρα πολύ από όταν μάθαμε για την αρρώστια, και να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη φορά που αρρώστησε ο πατέρας μου. Την πρώτη φορά πριν απο 30 χρόνια και το είχε ξεπεράσει μέσα σε έναν χρόνο. Αυτή τη φορά ήταν διαφορετική περίπτωση, ήταν απο τις περιπτώσεις που έπρεπε να ζήσεις με την αρρώστια, δεν ήταν για να ξεπεραστεί. Απλά σκέφτομαι ότι λυτρώθηκε και σταμάτησε να αγωνιά γιατί όλο αυτό το διάστημα αγωνιούσε συνέχεια και ο ίδιος και όλοι οι υπόλοιποι. Εύχομαι να μας βλέπει απο ψηλά και να μας χαίρεται και να είναι κοντά μας όποτε εκείνος θέλει.

σε καταλαβαίνω...οι τελευταίοι 2 μήνες ήταν και για εμάς βάσανο..όπως το λες.Ξαλάφρωμα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Σας ευχαριστώ όλες πολύ.

Συλληπητήρια :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημεραααα!

Χαθηκα παλι! Ο Μασσιμο περναει ενα αλμα ις βαθος αλλο πραγμα! Εχει ελλατωσει λιγο τις ωρες που ειναι ξυπνιος τη μερα και την νυχτα γινεται το ελα να δεις! Βεντουζαρει στο στηθος για 20λεπτα με 10λεπτα διαληματα υπνου. Ολη μερα απλα γελααααειειει ή γκρινιαζει. Προχθες περασε 1 3ωρο με κλαμα και τραβουσε τα αυτια και το σαγονι σαν τρελος και απο χθες φενεται ασπρο το ουλο του σε 1 σημειο. Παλι καλα καθετε στο χαλι αρκετη ωρα, με την Ελισαβετ να παιζει διπλα του και λαγοκοιμαμαι στην πολυθρονα.

Εκανα και το λαθος και αγορασα σιρμα και ευτιαξα ενα κολιε για τις κουκλες της μεγαλης και τωρα ολη την ωρα μου ζηταει να της φτιαξω κοσμηματα για τις κουκλες και ειμαι με ενα μπλοκακι στο χερι να χαζοσχεδιαζω μπας και μου ερθει καμια ιδεα για νεα σχεδια. Πηρα και "pipe cleaners" και της φτιαχνω λουλουδακια για τα μαλλια και αλλα χαζουδια. Την τσικνοπεμπτη πηγαμε σε μια συναντηση Ελληνων και γνωρισαμε ενα σορο κοσμο και 2 φορες τη βδομαδα μαζευομαστε μια παρεα γυναικες στο σκουκ (παλια αγορα) για καφε αλλα μετα δεν με παιρνουν τα ταξι γιατι μενω σχετικα κοντα και ετσι μενουμαι εκει με τις ωρες. Ντυθηκαμε και καρναβαλια για την τσικνοπεμπτη, η μεγαλη εβαλε το φορεμα της πενταμορφης που της εφερε ο αγιος Βασιλης, εγω Πιπι φακιδομυτη (ο μικρος ψιλοθημωσε οταν με ειδε) και τον Μας τον εκανα σουπερ ηρωα. Εραψα σε ενα γαλαζιο μπλουζακι του ενα κοκκινο υφασμα με ενα "S" (το "S" το κολησε ο Τζουρ οσο εκανα μπανιο και το εβαλε αναποδα χαχα) και ενα αλλο κοματι στην πλατη για μπερτα, του εβαλα μπλε παντελονι και απο πανω ενα κοκκινο βρακι της μεγαλης και βουρ για πτυσεις!

Πηγαμαι και για εμβολιο και περπατησαμε 3 χιλιομετρα ες τον ηλιο για να φτασουμε εκει και να μαθω οτι ελιξε η ασφαλεια, την ανανεωσαν και σημερα θα ξαναπαμε.

Γενικα πολυ γεματες οι μερες μας, κουραστκες αλλα ευτιχος ευχαριστες!!!

Ελπιζω να περνατε ολες καλα γιατι εχασα καπια ποστ και πρεπει να σας ξαναδιαβασω!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλησπέρα κορίτσια

απο το πρωι όλα φορτώνουν πολύ αργα...!!!

ωραία νέα Tatum!!!ευτυχώς είστε ευρηματικοί...!!!!

εμείς εδω...να κοιμόμαστε για ώρα μόνο στην αγκαλιά της μαμάς..τι είναι αυτό;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...