Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέραααααααα

Μαρία να σας ζήσει !!Να ναι πάντα γερός κ ευτυχισμένος!!!

Νέμινα αυτά είναι .... αστα να πάνε τώρα τα παιδία που μπορούν.... ο αδερφός σου δεν είναι που παντρεύτηκε πρόσφατα.??? Σεπτεμβρή?

Ρινιώ... δεν διάβασα νέα σου κ λέω θα γέννησε η αδερφή σου!!!

μπαααα όχι!της είπε ο γιατρός οτι θα προσπαθήσει να την κρατήσει ως τις 23 την άλλη Τετάρτη πάει να τη δει και θα ξέρουμε περισσότερα..βρε Κατερίνα εσυ είχες κάνει ζάχαρο,ε;έπαιρνες ινσουλίνη;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια ναι ρινιω μου αντωνακης ειναι το ονοματακι μας:P νονοι ηταν η αδερφη μου μια θεια μου(αδερφη της μαμας μου) κ ενας ξαδερφος του αντρα μου, την κυριακη ηταν για να καναμε την βαφτιση αλλα πηραμε τηλ να κλισουμε το εστιατορειο κ μας ειπε πως αν το καναμε τσικνοπεμπτη θα ειχε δωρεαν ζωντανη μουσικη κ δεχτηκα:P σκεφτηκα πως αλλοι πληρωνουν για να εχουν ζωντανη μουσικη εγω που μπορωνα εχω δωρεαν γτ να πω οχι?;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια ναι ρινιω μου αντωνακης ειναι το ονοματακι μας:P νονοι ηταν η αδερφη μου μια θεια μου(αδερφη της μαμας μου) κ ενας ξαδερφος του αντρα μου, την κυριακη ηταν για να καναμε την βαφτιση αλλα πηραμε τηλ να κλισουμε το εστιατορειο κ μας ειπε πως αν το καναμε τσικνοπεμπτη θα ειχε δωρεαν ζωντανη μουσικη κ δεχτηκα:P σκεφτηκα πως αλλοι πληρωνουν για να εχουν ζωντανη μουσικη εγω που μπορωνα εχω δωρεαν γτ να πω οχι?;)

ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!!!αφού το δέχτηκαν κι εσείς δεν είχατε πρόβλημα μια χαρά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μπαααα όχι!της είπε ο γιατρός οτι θα προσπαθήσει να την κρατήσει ως τις 23 την άλλη Τετάρτη πάει να τη δει και θα ξέρουμε περισσότερα..βρε Κατερίνα εσυ είχες κάνει ζάχαρο,ε;έπαιρνες ινσουλίνη;

ναι ειχα σακχαρο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ το κρατησα με διατροφη μεχρι τελους.. δεν εκανα ινσουλινη

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ναι ειχα σακχαρο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ το κρατησα με διατροφη μεχρι τελους.. δεν εκανα ινσουλινη

Βρε Κατερίνα σου είχε κάνει ο γιατρός καμια εξέταση για να δει αν είναι εντάξει το μωρό και αν ζορίζεται;προς το τέλος;

θυμάστε βρε κορίτσια να είχαμε κάνει τέτοιο υπέρηχο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

το βιοφυσικο προφιλ λες!!!εγω δεν το χα κανει, δεν το χε κρινει απαραιτητο ο γιατρος... μου εκανε ομως καθε βδομαδα nst , κ απο το νστ φαινεται αν ζοριζεται...

ααααα!!!!ούτε κι εγω είχα κάνει γι'αυτό μου φάνηκε παράξενο...λέω κι εγω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρες!

Ψώνια-βόλτα-goody's είχε το μενού σήμερις :D

Αύριο θα καρναβαλιστούμε και θα καφεδιαστούμε :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα κοπελιές...

μολις γυρισα από μια βιβλιοπαρουσίαση... είχα κι ενα σεμινάριο4ωρο το μεσημέρι κι είμαι κομμάτια...

αλλα δε μπορούσα να αντισταθώ κ να μη μπω αφού εχουμε ιντερνετ μετά από 2-3 μήνες!!! Γιούπι!

Μαρακι να σου ζήσει ο Αντωνακης!

Ναι Κατριν, ο αδελφος μου παντρευτηκε προσφατα, αυγουστο για την ακρίβεια.

Απ' όταν εβαλα τη μπεμπα στην κουνια της στο παιδικο βρηκα την υγειά μου. 9 ύπνος, 5 γαλα, 8 ξύπνημα και μετα 2ωρο τριωρο το πρωι....!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!! καλη εβδομαδααα!!!!!!!!!!

πως ειμαστε??

εμεις πηγαμε το σαββατο στο smart park που ειχε αποκρριατικα event για τα παιδια, οικογενειακος ντυμενοι βεβαια :D πολυ καλα περασαμε.. το διασκεδασαμε :D:D

καραμελ πρωινη σημερα ;) πως περασατε χτες??

οι υπολοιπες καλα?

νεμινα εχω τοσο πολυ καιρο να παω σε βιβλιοπαρουσιαση.. :( πρεπει να οργανωθω συντομα..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Μπονζουρ!!!!!

κι εμείς χτες κώλο μέσα δε βάλαμε!!!!!

Μαρκέλλα αποφασίσαμε να μην τη ντύσουμε φέτος τελικά...αύριο λέω για JUMBO να πάρω κάτι άλλα που θέλω κι αν της βρω τίποτα αυτάκια ή κάτι τέτοιο να της πάρω.

Μασκέ πάρτυ ούτως ή άλλως δεν είχαμε κανένα φέτος...

Κατά τ'αλλα είμαστε χαρούμενες που άνοιξε ο καιρός!!!!γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τσακίρ κέφι χθές!!!

Το διασκεδάσαμε πολύ, χώρτασε το μάτι της μικρής κόσμο και χρώματα!

Καλά που πήρα την 12μ και όχι την 06μ στολή... με το ζόρι της μπήκε

(έχει και πλάτες η χοντρούλα!)

Θυμήθηκα τη χαρά που έκανα κι εγώ τις απόκριες.... ααααχ!!!

Η καλύτερη στολή που είδα:

- Νεαρός ντυμένος στα μαύρα με μάσκα χάρου, πάνω στο ποδήλατο, με το δρεπάνι από πίσω!!!!!!!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...