Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέραααααααα

Μαρία να σας ζήσει !!Να ναι πάντα γερός κ ευτυχισμένος!!!

Νέμινα αυτά είναι .... αστα να πάνε τώρα τα παιδία που μπορούν.... ο αδερφός σου δεν είναι που παντρεύτηκε πρόσφατα.??? Σεπτεμβρή?

Ρινιώ... δεν διάβασα νέα σου κ λέω θα γέννησε η αδερφή σου!!!

μπαααα όχι!της είπε ο γιατρός οτι θα προσπαθήσει να την κρατήσει ως τις 23 την άλλη Τετάρτη πάει να τη δει και θα ξέρουμε περισσότερα..βρε Κατερίνα εσυ είχες κάνει ζάχαρο,ε;έπαιρνες ινσουλίνη;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια ναι ρινιω μου αντωνακης ειναι το ονοματακι μας:P νονοι ηταν η αδερφη μου μια θεια μου(αδερφη της μαμας μου) κ ενας ξαδερφος του αντρα μου, την κυριακη ηταν για να καναμε την βαφτιση αλλα πηραμε τηλ να κλισουμε το εστιατορειο κ μας ειπε πως αν το καναμε τσικνοπεμπτη θα ειχε δωρεαν ζωντανη μουσικη κ δεχτηκα:P σκεφτηκα πως αλλοι πληρωνουν για να εχουν ζωντανη μουσικη εγω που μπορωνα εχω δωρεαν γτ να πω οχι?;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια ναι ρινιω μου αντωνακης ειναι το ονοματακι μας:P νονοι ηταν η αδερφη μου μια θεια μου(αδερφη της μαμας μου) κ ενας ξαδερφος του αντρα μου, την κυριακη ηταν για να καναμε την βαφτιση αλλα πηραμε τηλ να κλισουμε το εστιατορειο κ μας ειπε πως αν το καναμε τσικνοπεμπτη θα ειχε δωρεαν ζωντανη μουσικη κ δεχτηκα:P σκεφτηκα πως αλλοι πληρωνουν για να εχουν ζωντανη μουσικη εγω που μπορωνα εχω δωρεαν γτ να πω οχι?;)

ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!!!αφού το δέχτηκαν κι εσείς δεν είχατε πρόβλημα μια χαρά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μπαααα όχι!της είπε ο γιατρός οτι θα προσπαθήσει να την κρατήσει ως τις 23 την άλλη Τετάρτη πάει να τη δει και θα ξέρουμε περισσότερα..βρε Κατερίνα εσυ είχες κάνει ζάχαρο,ε;έπαιρνες ινσουλίνη;

ναι ειχα σακχαρο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ το κρατησα με διατροφη μεχρι τελους.. δεν εκανα ινσουλινη

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ναι ειχα σακχαρο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ το κρατησα με διατροφη μεχρι τελους.. δεν εκανα ινσουλινη

Βρε Κατερίνα σου είχε κάνει ο γιατρός καμια εξέταση για να δει αν είναι εντάξει το μωρό και αν ζορίζεται;προς το τέλος;

θυμάστε βρε κορίτσια να είχαμε κάνει τέτοιο υπέρηχο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

το βιοφυσικο προφιλ λες!!!εγω δεν το χα κανει, δεν το χε κρινει απαραιτητο ο γιατρος... μου εκανε ομως καθε βδομαδα nst , κ απο το νστ φαινεται αν ζοριζεται...

ααααα!!!!ούτε κι εγω είχα κάνει γι'αυτό μου φάνηκε παράξενο...λέω κι εγω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρες!

Ψώνια-βόλτα-goody's είχε το μενού σήμερις :D

Αύριο θα καρναβαλιστούμε και θα καφεδιαστούμε :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα κοπελιές...

μολις γυρισα από μια βιβλιοπαρουσίαση... είχα κι ενα σεμινάριο4ωρο το μεσημέρι κι είμαι κομμάτια...

αλλα δε μπορούσα να αντισταθώ κ να μη μπω αφού εχουμε ιντερνετ μετά από 2-3 μήνες!!! Γιούπι!

Μαρακι να σου ζήσει ο Αντωνακης!

Ναι Κατριν, ο αδελφος μου παντρευτηκε προσφατα, αυγουστο για την ακρίβεια.

Απ' όταν εβαλα τη μπεμπα στην κουνια της στο παιδικο βρηκα την υγειά μου. 9 ύπνος, 5 γαλα, 8 ξύπνημα και μετα 2ωρο τριωρο το πρωι....!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!! καλη εβδομαδααα!!!!!!!!!!

πως ειμαστε??

εμεις πηγαμε το σαββατο στο smart park που ειχε αποκρριατικα event για τα παιδια, οικογενειακος ντυμενοι βεβαια :D πολυ καλα περασαμε.. το διασκεδασαμε :D:D

καραμελ πρωινη σημερα ;) πως περασατε χτες??

οι υπολοιπες καλα?

νεμινα εχω τοσο πολυ καιρο να παω σε βιβλιοπαρουσιαση.. :( πρεπει να οργανωθω συντομα..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Μπονζουρ!!!!!

κι εμείς χτες κώλο μέσα δε βάλαμε!!!!!

Μαρκέλλα αποφασίσαμε να μην τη ντύσουμε φέτος τελικά...αύριο λέω για JUMBO να πάρω κάτι άλλα που θέλω κι αν της βρω τίποτα αυτάκια ή κάτι τέτοιο να της πάρω.

Μασκέ πάρτυ ούτως ή άλλως δεν είχαμε κανένα φέτος...

Κατά τ'αλλα είμαστε χαρούμενες που άνοιξε ο καιρός!!!!γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τσακίρ κέφι χθές!!!

Το διασκεδάσαμε πολύ, χώρτασε το μάτι της μικρής κόσμο και χρώματα!

Καλά που πήρα την 12μ και όχι την 06μ στολή... με το ζόρι της μπήκε

(έχει και πλάτες η χοντρούλα!)

Θυμήθηκα τη χαρά που έκανα κι εγώ τις απόκριες.... ααααχ!!!

Η καλύτερη στολή που είδα:

- Νεαρός ντυμένος στα μαύρα με μάσκα χάρου, πάνω στο ποδήλατο, με το δρεπάνι από πίσω!!!!!!!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...