Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

εγω τι βιβλια τι σεμιναρια ακομη κ οι σπουδες επι του θεματος ειναι κ σας το λεω πως ειναι πολυ δυσκολο να μη γινει αυτο. εμεις γενικα το αποφευγουμε αλλα οταν γινεται φταιω εγω κ μονο γιατι εχεει να κανει με καποιο λαθος που κανει ο γ. δηλαδη πχ να φωναξει στα παιδοα κ εγω ( πραγμα που δεν πρεπει) επεμβαινω διακριτικα με το χαζοδασκαλιστικο υφος μου κ αυτος αρπαζεται. ευτθχως το διορθωνω ομως σιγα σιγα. υστερα ειναι αυτο που λεμε επιλεκτικη ακοη στα παιδια που ακουνε τα παντα ακομη κ οσα εμεις νομιζουμε οτι δεν ακουν. πλεον κ οι αναπτυξιολογοι συμφωνουν στο οτι τα παιδια καταλαβαινοτν πριν μιλησουν.

εμενα ευτυχως ξυπναει μονο μια φορα το βραδυ κ θα παρει κ εναν καλι μεσημεριανο υπνο κ ενδιαμεσα απρογραμματιστα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μη λέτε για φωνες δε της αντεχω... συνήθως στεναχωριέμαι, απλά αν τα πάρω θα τα κάνω ^@$Σ^$&$#*$ τελείως!!!

Κατερίνα... σφύρα αδιάφορα στην παιδίατρο!

Όσο για τη βραδυνή μάσα, λίγο τα δόντια λίγο κανας πήδος ανάπτυξης...:rolleyes:

Όσο για τα δείγματα φυσικά θα τα δώσω στο κοινωνικό ιατρείο, κρίμα να πάνε χαμένα όταν αλλοι πληρώνουν για αυτά... αν και με τον Αττιλλάκο εκεί μπορεί να τη γλιτώσουν κάποια παιδάκια (κρέμες από τον 4ο μήνα πφφφφ).

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

αλο αλο

8.660 κ 69 εκ. οβερρρρ!!!!

χαχα σα να γύρισα από άλλη παιδίατρο!!!αλλαξε τροπάριο... !!!ξεκιναμε στους 6 τροφες κ χωρις κρεμα βεβαιως βεβαιωςς,,,, μου λεει βανιλια δεν μπορει να φαει λόγω γαλακτος, το σκετο ρυζαλευρο ειναι μια αηδια , οποτε τα απεκλεισε μονη της ΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕΕΕΕ!!!

ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ αυτο θα κανω που ειπε η τατουμ, θα τα εχω μεσα στη τσαντα να τα δωσω πουθενα, αν κ πρεπει να δω στον δημο αν υπαρχουν αναγκες, να δινω πραγματα...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

αλο αλο

8.660 κ 69 εκ. οβερρρρ!!!!

χαχα σα να γύρισα από άλλη παιδίατρο!!!αλλαξε τροπάριο... !!!ξεκιναμε στους 6 τροφες κ χωρις κρεμα βεβαιως βεβαιωςς,,,, μου λεει βανιλια δεν μπορει να φαει λόγω γαλακτος, το σκετο ρυζαλευρο ειναι μια αηδια , οποτε τα απεκλεισε μονη της ΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕΕΕΕ!!!

ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ αυτο θα κανω που ειπε η τατουμ, θα τα εχω μεσα στη τσαντα να τα δωσω πουθενα, αν κ πρεπει να δω στον δημο αν υπαρχουν αναγκες, να δινω πραγματα...

Καλημερούδιααααα!!!

Μια χαρά σας κόβω... μήνες μπροστά η κόρη σου!!!!:D

χαχαχα θα μας τρελάνει η δικιά σου ρε:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα τολμώ να πω οτι ήταν απο τις πιο ξεκούραστες βραδιές μας...βρε λέτε;;;μπας;;;;τη μπάνιαρα βέβαια στις 10 το βράδυ για να είμαι σίγουρη οτι θα ταβλάρει..ίδωμεν σήμερις!!

Κατερίνα η δικιά σου μπας κι είναι Dr Jekyl & Mr Hide?

Φοβάμαι για τις φωνές...για τους καυγάδες,για όλα...το πρώτο 3μηνο όπως ξέρετε πολύ καλά το πέρασα μες στα νεκροταφεία.Αλλά εκτός απο αυτό είμασταν τόσο χάλια με το Νίκο που ξεσπάγαμε ο ένας στον άλλον.Το τι τσακωμούς ρίχναμε λόγω της όλης φορτισμένης κατάστασης δεν λέγεται.Οπότε σκεφτείτε τί νεύρα έχει περάσει το παιδί,που και πάλι πολύ ήρεμο είναι το μωρό μου.Ζω με ένα άγχος μη μου βγάλει τίποτα περίεργα στο μέλλον....

Τελοσπάντων ας αλλάξω λίγο μου ήρθαν προχθές κάτι σαπουνάκια που παρήγγειλα απο την φίλη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ τη Σωτηρια,δηλαδή..παιδιά εχει μυρίσει ο τόπος...Μαζί με ένα βαζάκι κεραλοιφή θα πάνε δωράκι στην αδερφή μου τώρα που θα γεννήσει.Σήμερα έχει ραντεβού με τον γιατρό οπότε το βραδάκι θα ξέρουμε.;);)

Θα τα ντύσετε τα μωρά;εγω δεν της πήρα τίποτα και τώρα πια αμφιβάλλω και αν θα βρω-ακόμα ένας λόγος τσακωμού το οτι δεν κουνάει για ψώνια και γκρινιάζει για τα χρήματα...ε,μα τα ρημάδια για να τα χαλάμε τα βγάζουμε όχι για να τα αβγατίσουμε...συγχύστηκα πάλι

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα ή αύριο θα πάω στο Μουστάκα μπας κ βρω στολή για τη μικρή... οι περισσότερες ειναι για εως 12μηνών...

Κυριακή εχουμε το καρναβάλι του Δήμου και θα πάμε να δώσουμε το παρόν :D

Εσείς κοιμηθήκατε και η δικιά μου με το μάτι γαρίδα από τις 8, τώρα τρώει και κοιμάται:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Σήμερα ή αύριο θα πάω στο Μουστάκα μπας κ βρω στολή για τη μικρή... οι περισσότερες ειναι για εως 12μηνών...

Κυριακή εχουμε το καρναβάλι του Δήμου και θα πάμε να δώσουμε το παρόν :D

Εσείς κοιμηθήκατε και η δικιά μου με το μάτι γαρίδα από τις 8, τώρα τρώει και κοιμάται:evil:

μη το λες...και στις 7 ξύπνησε και γέλαγε...πάνω μου την έβαλα να την κοιμίσω να μη γυρνάω απο τις 7 στο σπίτι σαν την άδικη κατάρα...!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημεραααααααα

εμενα κοιμηθηκε 12ωρο με ενα ξυπνημα για φαιιι..το εμβολιο παντα της φερνει υπνηλιααααα

εμας μας δωσανε μια στολη πασχαλιτσα αλλα μου φαινεται λιγο μεγαλουτσικηηη θα της την δοκιμασωω............σημερα την επλυνα μεχρι το βραδυ θα εχει στεγνωσειιι...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααααα!!!

Μαράκι με το καλό η βάφτιση :D

Τι Ποπώκαιρος είναι αυτός!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μαρακι καλοφωτιστος ο μπουμπουκος! Ετσι κ εγω νωρις νωρις τα βαπτισα τα αλλα δυο. Τωρα ετουτη τριτη μερα του πασχα.

Εχω μπλεξει με κατι σεμιναρια κ δε βρισκω πολυ χρονο εν τω μεταξυ εχω κ τον καλοπερασακια τον αδερφο μου"θα πεταχτουμε μια βολτιτσα μεχρι το βερολινο' ενω πριν δυο μηνες γυρισρ απο ν υορκη κ αγιο δομηνικο..αυτα ειναι...ζωαρα... Ζηλευω.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κορίτσια!

Τσικνίσατε χτες;;;Εμάς εδέησε ο Κύριος και μας έφτιαξαν επιτέλους το τηλ. μετά απο 2 εβδ.... Ευτυχώς που έγινε τώρα κι όχι όταν περιμέναμε το μωρό.κι ευτυχώς μας άφησαν μόνο χτες χωρίς ιντερνετ!Καταλάβατε,έπαθα στερητικό!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαράκι μου να σου ζήσει ο κούκλος!!Ο,τι επιθυμείτε,να τον χαίρεστε!Γερός και δυνατός ο Αντωνάκης!(θυμάμαι καλά;;) Η αδερφούλα σου τον βάφτισε;ΙΔΙΕΣ κούκλες!!!Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!Πως και καθημερινή βρε Μαράκι;Το συνηθίζετε στο νησί;

Εμείς τον Οκτώβρη,μάλλον στις 13...δεν το δένω κόμπο μέχρι να κλείσω εκκλησία!Προς το παρόν προηγείται ο κουνιάδος μου που μάλλον θα κάνει γαμοβάφτιση 11 Μαΐου.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέραααααααα

Μαρία να σας ζήσει !!Να ναι πάντα γερός κ ευτυχισμένος!!!

Νέμινα αυτά είναι .... αστα να πάνε τώρα τα παιδία που μπορούν.... ο αδερφός σου δεν είναι που παντρεύτηκε πρόσφατα.??? Σεπτεμβρή?

Ρινιώ... δεν διάβασα νέα σου κ λέω θα γέννησε η αδερφή σου!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...