Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκανα ενα googlaρισμα και δεν ειναι αυτος, η κλινικη που ειχα παει τελικα ηταν η ευρωκλινικη αλλα δεν ειναι κοντα στο μητερα οποτε δεν ειναι αυτος

κ δεν ξερω κ το μικρο του,να κοιταζα κ εγω..θα δειξει οταν παω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αν ξερεις πως λεγετε η περιοχη που ειναι το Αλεξανδρας βαλτην μαζι με το επιθετο του γιατρου, εγω παραειμαι ασχετη απο αθηνα

Αυτο θα κάνω... Το απόγευμα θα κοιτάξω..,

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/archive/index.php/t-33200.html

"...στο Λητώ, υπεύθυνος του τμήματος Εμβρυογονία."

Μάλλον αυτός είναι και το ιατρείο του είναι στους Αμπελοκήπους, Κηφισίας λίγο πάνω από τον πύργο των Αθηνών.

Α ρε tatum τι χαϊβάνια που είμαστε, αυτό με την περιοχή δεν το είχα σκεφτεί!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Το που θα παει το μυαλο του ανθρωπου καθε φορα τελικα ειναι μεγααααλο μυστηριο! Αλλες φορες λες "μα καλα τα αυτονοητα δεν μου ρχονται?" και αλλες δεν μπορεις καν να φανταστεις που μπορει να εβαλες το.. φαι για το παιδι! (μου τυχε κι αυτο! πηγα τουαλετα και μετα εψαχνα το φαι της μικρης τοτε στο κατσαρολακι ενω το ειχα ηδη αλεσει!)

Ue8pp3.pngI307p3.png

http://parents.org.gr/forum/archive/index.php/t-33200.html

"...στο Λητώ, υπεύθυνος του τμήματος Εμβρυογονία."

Μάλλον αυτός είναι και το ιατρείο του είναι στους Αμπελοκήπους, Κηφισίας λίγο πάνω από τον πύργο των Αθηνών.

σ'ευχαριστω πολυ..βρε κοριτσια να ρωτησω κατι,αισθανομαι μια ατονια,σερνομαι κυριολεκτικα.το εχει κ καμια αλλη?η μονο εγω?

S4iNp3.png

BU56p3.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι,αισθανομαι μια ατονια,σερνομαι κυριολεκτικα.το εχει κ καμια αλλη?η μονο εγω?

ω ναι ω ναι και ζαλαδες παρεουλα και πονακια και οτι θες... εκτος απο ναυτιες! Εδω μου ειπαν λογο ζεστης αν και δεν σταματησαν απ το πρωτο 3μηνο... Μηπος ανεβικε η θερμοκρασια πολυ αποτομα εκει που εισαι ή κανει πολυ ζεστη? Κοιμασε αρκετα? Νερο αρκετο πινεις? Βιταμινη C και ηλιος αρκετος? Αυτα με ρωτησαν εδω... Τωρα με πιτσιρικη στο σπιτι πως ξεκουραζοντε αρκετα δεν μου εξιγησε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

ω ναι ω ναι και ζαλαδες παρεουλα και πονακια και οτι θες... εκτος απο ναυτιες! Εδω μου ειπαν λογο ζεστης αν και δεν σταματησαν απ το πρωτο 3μηνο... Μηπος ανεβικε η θερμοκρασια πολυ αποτομα εκει που εισαι ή κανει πολυ ζεστη? Κοιμασε αρκετα? Νερο αρκετο πινεις? Βιταμινη C και ηλιος αρκετος? Αυτα με ρωτησαν εδω... Τωρα με πιτσιρικη στο σπιτι πως ξεκουραζοντε αρκετα δεν μου εξιγησε!

για να πω την αληθεια,δεν κοιμαμαι πολυ.καλα αλλα οχι πολυ.καθε μερα κοιμαμαι στις 2,μην με ρωτησεις γιατι,γιατι δεν ξερω να σου απαντησω..χαχαχα..το μεσημερι κοιμαμαι μια ωριτσα,αλλα οταν σηκωνομαι,αισθανομαι σαν βραστη κοτα.απο χθες ξεκινησα κ σιδηρο,μηπως παρω δυναμη.

S4iNp3.png

BU56p3.png

για να πω την αληθεια,δεν κοιμαμαι πολυ.καλα αλλα οχι πολυ.καθε μερα κοιμαμαι στις 2,μην με ρωτησεις γιατι,γιατι δεν ξερω να σου απαντησω..χαχαχα..το μεσημερι κοιμαμαι μια ωριτσα,αλλα οταν σηκωνομαι,αισθανομαι σαν βραστη κοτα.απο χθες ξεκινησα κ σιδηρο,μηπως παρω δυναμη.

Σίδηρος, Πορτοκαλάδες και πολύ νερό.... μη σου πω και μόνο το νερό μπορεί να κάνει θαύματα!

Έχεις θέμα με το θυρεοειδή σου??

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Σίδηρος, Πορτοκαλάδες και πολύ νερό.... μη σου πω και μόνο το νερό μπορεί να κάνει θαύματα!

Έχεις θέμα με το θυρεοειδή σου??

καλημερα!!οχι δεν εχω θεμα,αλλα βρε παιδι μου πολυ χαλια,δεν εχω δυναμη κ κουραγιο για τιποτα...νερο πινω,κ απο την τεταρτη ξεκινησα κ σιδηρο κ ασβεστιο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλά τόσο καιρό δεν έπαιρνες σίδηρο??? Θα τρελλαθώ!

Εγώ στις πρώτες εξετάσεις αίματος ήμουν ήδη στο 39 από 44+ και τώρα με ένα χαπάκι διατηρούμαι στα 42!!!

όσο για το ασβέστιο, σήμερα το δοκίμασα πρώτη φορά... ευτυχώς πίνεται!

Πέσε με τα μούτρα στο μοσχάρι και στο συκώτι και δώσε χρόνο στον αιματοκρίτη σου να ανέβει!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλά τόσο καιρό δεν έπαιρνες σίδηρο??? Θα τρελλαθώ!

Εγώ στις πρώτες εξετάσεις αίματος ήμουν ήδη στο 39 από 44+ και τώρα με ένα χαπάκι διατηρούμαι στα 42!!!

όσο για το ασβέστιο, σήμερα το δοκίμασα πρώτη φορά... ευτυχώς πίνεται!

Πέσε με τα μούτρα στο μοσχάρι και στο συκώτι και δώσε χρόνο στον αιματοκρίτη σου να ανέβει!

ειδε τις εξετασεις μου κ μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν να παρω πιο πριν.στην κορη μου επαιρνα απο την πρωτη μερα..τωρα επειδη εχω αλλαξει κ γιατρο μου ειπε οτι δινει αργοτερα..τι να πω τωρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...