Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα...

σημερα μου εστειλαν κρεμες κ κουταλακι νουτιτσια. λογικα θα εχετε λαβει κ εσεις τετοιο πακετο.

χτες πηγα πρωτη φορα την τριχρονη κορη μου σινεμα να δει...μπαρμπι κ μαγικες πουεντ. ο δε γιος ειδε καραγκιοζη με τον πατερα.

επισης χτες ο συλλ τριτεκνων διοργανωσε εκδηλωση με δωρεαν φαγητο χορο κλπ κ τιμωμενο προσωπο οποια εγινε μανα το 12. για δωρο παρακαλω μας εδωσε ενα πακετο- κουτα λιμπερο των 176 κ 50 ?!:wink:... επισης η λιμπερο μας χορηγει τις κουτες με 50 % εκπτωση κ αν παρεις 3 πακετ 1 ακομη δωρο δηλαδη με 100 περιπου ? μας δινει 624 μπιμπιλινα!

α ξεχασα..δια χειρος βουλευτη το δωρο μη χ#σω... βγαλαμε κ αναμνηστικες...

τελοσπαντων μετα τη μπαρμπι η μικρη εκδηλωσε ελαφρα συμπτωματα διαροιας. να ταν ηταινια; δεν ξερωτζαμπα τα 12 ευρω ποτ δωσαμε. σημασια εχει ομως οτι αυτη το χαρηκε...

πάλι καλά δε λες που σας σκέφτονται...

εγω γιατί δεν έχω λάβει κάτι απο Nutricia;οχι οτι με κόφτει αλλά δεν θυμάμαι στο μαιευτήριο αν είχαν περάσει...

βρε Σωτηρία μου πόσο σε ζηλεύω με 3 παιδάκια...κι εγω τόσα θέλω ο Νίκος ούτε που να το κουβεντιάσει...αφού λέω Αχ!Παναγίτσα μου να μείνω έγκυος σε δίδυμα να μου γίνει το χατήρι!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Ουτε εμεις πηραμε κατι απο νουτριτσια ή αλλες εταιριες (κι ας ειχα κανει χαρτια στο νοσοκομειο για την παμπερς) κριμα γιατι θα πηγεναν σε αλλες οικογενιες...

Ρινιω, μεχρι πριν λιγο καιρο, ο Τζουρ ελεγε για 3 παιδια αλλα λιγο η ηλικια, λιγο οτι δεν θα μας φτανουν τα λεφτα για τα σχολεια... παει το ονειρο του!

Μολις κοιμηθικε ο μικρος και φαγαμε οι γυναικες! Τις τελευταιες μερες κοιματε κατα τις 10 το βραδυ, ξυπναει μια φορα στις 2 και ετσι και παω να του παρω το φαι, ξυπναει αμεσος! Μονο αν αποκοιμηθω εγω το αφηνει μονος του και συνεχιζει τον υπνο. Συνεχιζει να ξυπναει νωρις το πρωι αλλα συνεχιζει και να ριχνει τον πρωινο του υπνακο για καμια ωρα και κανα 2ωρο το μεσημερι ΚΑΙ 1-2 υπνακους κατω απο ωρα το απογευμα, οταν το επιτρεπει η Ελισαβετ! Γιατι τα λεω ολα αυτα? Γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο πιθομαι οτι το προτημω απ το να κοιματε 8 ωρες τη νυχτα και τελος, οπως εκανε η αδερφη του!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερα!!!

Ουτε εμεις πηραμε κατι απο νουτριτσια ή αλλες εταιριες (κι ας ειχα κανει χαρτια στο νοσοκομειο για την παμπερς) κριμα γιατι θα πηγεναν σε αλλες οικογενιες...

Ρινιω, μεχρι πριν λιγο καιρο, ο Τζουρ ελεγε για 3 παιδια αλλα λιγο η ηλικια, λιγο οτι δεν θα μας φτανουν τα λεφτα για τα σχολεια... παει το ονειρο του!

Μολις κοιμηθικε ο μικρος και φαγαμε οι γυναικες! Τις τελευταιες μερες κοιματε κατα τις 10 το βραδυ, ξυπναει μια φορα στις 2 και ετσι και παω να του παρω το φαι, ξυπναει αμεσος! Μονο αν αποκοιμηθω εγω το αφηνει μονος του και συνεχιζει τον υπνο. Συνεχιζει να ξυπναει νωρις το πρωι αλλα συνεχιζει και να ριχνει τον πρωινο του υπνακο για καμια ωρα και κανα 2ωρο το μεσημερι ΚΑΙ 1-2 υπνακους κατω απο ωρα το απογευμα, οταν το επιτρεπει η Ελισαβετ! Γιατι τα λεω ολα αυτα? Γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο πιθομαι οτι το προτημω απ το να κοιματε 8 ωρες τη νυχτα και τελος, οπως εκανε η αδερφη του!

καλά κι εμένα για το οικονομικό το λέει..σώπα βρε Μυρσίνη μου εμείς 10 και μεγαλώσαμε σε χειρότερες εποχες..

εμένα δεν έχει τίποτα απο πρόγραμμα...το μόνο που έχω παρατηρήσει εδω και καμια 20αριά μέρες είναι οτι το πρωι θα κοιμηθεί οπωσδήποτε ένα 2ωρο..χονδρικά απο 11-1 αναλόγως και τι ώρα έχουμε σηκωθεί το πρωι..ευτυχώς δηλαδή γιατί προλαβαίνω και κάνω καμια δουλειά!!!

πως περνατε εκεί;;;άνοιξε ο καιρός τελείως;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλά κι εμένα για το οικονομικό το λέει..σώπα βρε Μυρσίνη μου εμείς 10 και μεγαλώσαμε σε χειρότερες εποχες..

εμένα δεν έχει τίποτα απο πρόγραμμα...το μόνο που έχω παρατηρήσει εδω και καμια 20αριά μέρες είναι οτι το πρωι θα κοιμηθεί οπωσδήποτε ένα 2ωρο..χονδρικά απο 11-1 αναλόγως και τι ώρα έχουμε σηκωθεί το πρωι..ευτυχώς δηλαδή γιατί προλαβαίνω και κάνω καμια δουλειά!!!

πως περνατε εκεί;;;άνοιξε ο καιρός τελείως;

Το σχολειο εδω βγενει 400-500 ευρω το μηνα συν την μεταφορα και ολα τα αλλα μικροεξοδα. Ειναι πολλαααααααα

Εδω πιασαμε τα 30αρια σε ζεστη και ο ηλιος εδω καιει το δερμα πιο ευκολα απ οτι στην Ελλαδα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

]Το σχολειο εδω βγενει 400-500 ευρω το μηνα [/b]συν την μεταφορα και ολα τα αλλα μικροεξοδα. Ειναι πολλαααααααα

Εδω πιασαμε τα 30αρια σε ζεστη και ο ηλιος εδω καιει το δερμα πιο ευκολα απ οτι στην Ελλαδα.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

να υποθέσω οτι με αυτά που λες οτι δε σκέφτεστε να γυρίσετε Ελλάδα;;;

δηλαδή καλοκαιράκι εκεί ...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

πολλα λεφτα για σχολειο. αυτο ναι. κατα τα αλλα εμεις περα απο μπιμπιλινα δεν εχουμε δει κοστος απο το τριτο παιδι αφου ακομη κ η γεννα σας εχω πει ποσο μου στοιχισε. στην επαρχια εχουμε αυτα τα καλα συν το οτι δεν αγοραζουμε τα παντα οπως εσεις αλλα εχουμε-γονεις πεθερικα- κ εναν κηπακο κ ολο μας δινουν γνωστοι τη μια κρεας η αυγα κλπ

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

καλημεραααααααααα

εμενα χθες μου ηρθαν απο νουτριτσια.................. τι εγινε κανανε μαζικη αποστοληη??

κριμααα θα φανε πεταμαααα, μια κ εμεις δεν μπορουμε να την φαμεεε!!!!χαχαχα,, μηπως τα θελετε??? θα δωσετε βανιλια??? 2 μεριδες ειναιι

τι κανετε μανουλιτσεςς???

εμεις πολυ γκρινια το βραδυ ,ξυπνουσε καθε λιγο κ λιγακι κ γκρινιαζε κ μολις την ακουμπουσα στο κρεβατιιι ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΗΜΕΡΑ εχουμε εμβολιο,, βοηθεια μας!! μου φαινεται θα με μισησει σημερα η παιδοντοκ,, θα τα χαλασουμε μου φαινεται στην διατροφη..κ θα κλεισω κ ραντεβου σημερις με τον δουροο

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κι απο δω!!

Nemina πόσο δίκιο έχεις για τα καλά της επαρχίας...εδω δε νομίζω να υπάρχει κάτι να μην το πληρώνουμε...το μόνο ευτύχημα είναι οτι τουλάχιστον ανταλάσσουμε ρούχα μεταξύ μας συγγενείς και φίλες και δικά μας και παιδικά και γλυτώνουμε τουλάχιστον αυτό..ανανέωση χωρίς πολλά-πολλά!

KATRINDM μήπως ξεκινήσατε δοντάκια ή είχε πονάκια;εμένα χτες είχε γκρίνια μάλλον απο τους γίγαντες που τσάκισα!Αν τα βρίσκετε σε όλα τα άλλα με την παιδίατρο μην σκας για την διατροφή..θα δεις και τί θα σου πει.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο που με καίει εδω και μέρες;;

Έχει τύχει να τσακωθείτε έντονα μπροστά στο παιδί;

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος βγήκε μ'ενα φίλο του και μου ήρθε στις 3 το πρωι βρωμοκοπωντας Τζόνι Περιπατητή..κι επειδή κοιμόμουν με τη μικρη στο διπλό τον έδιωξα,δεν τον ήθελα να βρωμάει πάνω στο μωρό και αρπαχτήκαμε γερά,μπροστά στο παιδί..βέβαια δε νομίζω να πήρε και χαμπάρι η μπουμπου μιας και μετά άρχιζε να μου γελάει και να μου μιλάει στο κρεβάτι αλλά έγινα με τον άλλον μπουρλότο..την άλλη μέρα τον ξέχεσα κανονικότατα,αλλά αγχώθηκα...έκανα βλακεία το ξέρω,σας έχει τύχει;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα :D

κατερινακι μαζικες τις κανουν τις αποστολες των δειγματων, μου το ειπαν απο κει γιατι πηρα τηλ. για να αλλαξουν τη διευθυνση μου. μη τις πεταξεις, κριμα ειναι .. δως τες καλητερα.

ειρηνακι σιγουρα δεν ειναι καλο να τσακωνεστε μπροστα της γιατι ταατιμα τα νοιωθουν ολα. αλλα τωρα εγινε δε θα αλλαξει με το να σκασεις, απλα την αλλη φορα βγαλτον πρωτα εξω και μετα χωσε.. τωρα εγω δεν εχω τετοια εμπειρια γιατι με το μαριο ειμαστε λιγο αηδιαστικοι... δεν τσακωνομαστε σχεδον ποτε, αμα τα παρομε με κατι αφηνουμε λιγονα ξεθυμανει και μετα το συζηταμε.. ο μαριος δλδ πιο πολυ , εγω καποιες φορες του κραταω μουτρα... :tongue: χαζα..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

μπαααα δεν βλέπω να βγαίνει δόντι,, πεινάειιιιιιιιιιι κ επειδή της μείωσα τους θηλασμούς , ξυπνάει κ τρώει το βράδυυυ,,, δηλαδή εκει που έτρωγε μόνο την μέρα τώρα τρώει κ το βράδυ............ αλλά αυτό που με το που την ακουμπάω στο κρεβάτι κλαίει ,, δεν ξέρω τι είναι ,,, πολύ εκνευριστικό, μόνο στον ώμο κοιμάται!!!

μια φορά εμείς ειρηνάκι φωνάζαμε μεταξύ μας, κ καθόταν η μπεμπα κ μας κοιτουσε με απορία......................... βρε όλα τα καταλαβαίνουν, γι'αυτό κ προσπαθώ να μην φωνάζουμε μπροστα τηςςς...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Katrin αυτό το κάνει και ο δικός μου, κλαίει και κοιμάται μόνο πάνω μας και με τον που τον αφήσουμε βάζει τις τσιριδες................ αααααααααααα τα νεύρα μου.

Έχουμε αρχίσει και τις κρέμες απο το Σάββατο, τα χαζοτρώει γενικά. Τον έχει πιάσει όμως μία γενικότερη γκρίνια που νομίζω φταίει και το γεγονός ότι αλλάζουμε διατροφικές συνήθειες, αλλάξαμε και το σπίτι και του έχουν πέσει μαζεμένα. Εντωμεταξύ οι δικοί μου είναι ακόμα στο νοσοκομείο και έχω πελαγώσει, είμαι πολύ κουρασμένη και εκνευρίζομαι ειδικά όταν τον ακούω να γκρινιάζει. Και η δικοί μου στο νοσοκομείο ότι θυμούνται χαίρονται κάθε μέρα μου ζητάνε να τους στείλω ή να τους πάω πράγματα, δεν μπορώ να χαρώ το σπίτι μου και το παιδάκι μου.

Μου φαίνεται θα πετάξω διακριτικά το κινητό και θα πάρω μερικές μέρες άδεια και θα τους γράψω όλους.... Ο άντρας μου ο καημένος δουλεύει όλη την εβδομάδα νυχτερινός και το απόγευμα που ξυπνάει είναι πτώμα. Γενικά σκατούλες....

μωρε η εποχη τους ειναι?? κι ο δικο μου αρχισε παλι να σηκωνεται το βραδυ για φαγητο και γενικα νοιωθω πως δε χωρταινει, εκει που ετρωγε ανα 4-5 ωρες τωρα θελει καθε 3-3.5 ... αφου λεω να αρχισουμε κι εμεις τις κρεμες τον αλλο μηνα μπας και κοιμηθουμε:rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

μήπως περνάνε πάλι άλμα;;

εγω βρε κορίτσια αρπάζω πολύ εύκολα..γι'αυτό πολλές φορές του λέω "άσε με μην μου μιλάς,να ξεθυμάνω,να ηρεμήσω να κουβεντιάσουμε μετά" το οποίο βέβαια λογω του οτι είμαστε κι οι δυο εκρηκτικοί δεν το κατορθώνουμε...δυστυχώς!Εν τω μεταξύ εκείνος είναι όλο νεύρα λόγω της δουλειάς που ζορίζεται,εγω λόγω της ανεργίας και γινόμαστε χάλια με το παραμικρό...

κι εγω Μαρκέλλα ζω με την ελπίδα οτι με τις κρέμες θα ταβλιάζεται ολίγον τι λίγο πιο εύκολα!!ενδεχομένως και λίγο παραπάνω ώρα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα ειπα? Ειπα δεν ειπα παλι πολυκαλημερα σας!

Ρινιω κι εγω αρπαζομαι ΠΟΛΥ ευκολα και αλλαζω 7 χρωματα απ τα νευρα με το παραμικρο! Μου λιπει να μιλαω σε κανεναν ενηλικα και μου βγενει σε τρελα νευρα! Πριν λιγες μερες με εκανε μπουρλοτο ο Τζουρ (στη φαση με την μαμα μου, νομιζω σας το εγραψα) και εβαλα τις φωνες μπροστα στα μικρα και ο μικρος εβαλε τα κλαματα, μετα δεν ξεκολουσε απ την αγκαλια μου και μολις κοιμηθικαν ολοι... εβαλα τα κλαματα εγω! Με τα ωραρια του Τζουρ, οταν ειμαστε και οι 2 ξυπνιοι ειναι και τα παιδια και δεν εχουμε χρονο να μηλισουμε. Αν περιμενω να κοιμηθουν τα μικρα, κοιματε και αυτος και αν τον ξυπνισω δεν βγαζει ουτε ο ιδιος ακρη απ αυτα που λεει, σταματαει να μιλαει και το αλλο πρωι δεν θηματε τιποτα....

ΑΧ! Μην το λες καλοκαιρακι γιατι με πιανει ενα κατι οταν σκευτομαι το καλοκαιρι!!!

Κατερινα, αν ειναι δειγματα, πετα τα στην τσαντα σου και με το που θα δεις ζητιανα με μικρακι δωστα να μην πανε χαμενα.

Τι να πω βρε κοριτσια! Μαλον τα πειραζει η ανοιξη! Το βραδυ και μενα βεντουζαρει και δεν ξεκολαει αν δεν κοιμηθω εγω πρωτα και αν δεν ξυπνισω μετα μενω στην ιδια σταση μεχρι το πρωι και ο πλαγιος υπνος με τσακιζει στη μεση. Το κακο ειναι οτι οταν ειμαι στο ιδιο κρεβατι με τα μικρα, δεν κουνιεμαι ΚΑΘΟΛΟΥ στον υπνο και γινομαι σαν αναποδο "σ".

Λογικα αυριο θα παω στο εμβολιαστικο κεντρο της γιτονιας μου για τον μικρο "inshallah" που λενε κι εδω, να κανουμε εμβολιακι και να δουμε και πως ειναι εκει τα πραγματα και αν εχει και γενικους γιατρους κτλ.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερα ειπα? Ειπα δεν ειπα παλι πολυκαλημερα σας!

Ρινιω κι εγω αρπαζομαι ΠΟΛΥ ευκολα και αλλαζω 7 χρωματα απ τα νευρα με το παραμικρο! Μου λιπει να μιλαω σε κανεναν ενηλικα και μου βγενει σε τρελα νευρα! Πριν λιγες μερες με εκανε μπουρλοτο ο Τζουρ (στη φαση με την μαμα μου, νομιζω σας το εγραψα) και εβαλα τις φωνες μπροστα στα μικρα και ο μικρος εβαλε τα κλαματα, μετα δεν ξεκολουσε απ την αγκαλια μου και μολις κοιμηθικαν ολοι... εβαλα τα κλαματα εγω! Με τα ωραρια του Τζουρ, οταν ειμαστε και οι 2 ξυπνιοι ειναι και τα παιδια και δεν εχουμε χρονο να μηλισουμε. Αν περιμενω να κοιμηθουν τα μικρα, κοιματε και αυτος και αν τον ξυπνισω δεν βγαζει ουτε ο ιδιος ακρη απ αυτα που λεει, σταματαει να μιλαει και το αλλο πρωι δεν θηματε τιποτα....

ΑΧ! Μην το λες καλοκαιρακι γιατι με πιανει ενα κατι οταν σκευτομαι το καλοκαιρι!!!

Κατερινα, αν ειναι δειγματα, πετα τα στην τσαντα σου και με το που θα δεις ζητιανα με μικρακι δωστα να μην πανε χαμενα.

Τι να πω βρε κοριτσια! Μαλον τα πειραζει η ανοιξη! Το βραδυ και μενα βεντουζαρει και δεν ξεκολαει αν δεν κοιμηθω εγω πρωτα και αν δεν ξυπνισω μετα μενω στην ιδια σταση μεχρι το πρωι και ο πλαγιος υπνος με τσακιζει στη μεση. Το κακο ειναι οτι οταν ειμαι στο ιδιο κρεβατι με τα μικρα, δεν κουνιεμαι ΚΑΘΟΛΟΥ στον υπνο και γινομαι σαν αναποδο "σ".

Λογικα αυριο θα παω στο εμβολιαστικο κεντρο της γιτονιας μου για τον μικρο "inshallah" που λενε κι εδω, να κανουμε εμβολιακι και να δουμε και πως ειναι εκει τα πραγματα και αν εχει και γενικους γιατρους κτλ.

κι εγω αλλάζω χρώματα....σαν τα καρτουν!κι εγω μόλις ηρέμησα τα κλάμματα έβαλα...ποιός θέλει να ουρλιάζει μπροστά στα παιδιά του κι εκείνα να το κοιτούν με ματάκια τρομαγμένα και απορημένα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...