Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Ναί μόνο το σκέτο ρυζάλευρο είναι... "σκέτο" βέβαια η δικιά μου δε το ανέφερε καθόλου χθες.

Μου είπε μόνο ότι λίγο πριν τον 6ο να δοκιμάσουμε φρουτόκρεμα αλλά όχι σα γεύμα, πιο πολύ για τη διαδικασία ότι θα κάθεται σε καρεκλάκι, θα της βάζουμε μπροστά της κάτι νέο να δοκιμάσει και να συνηθίσει το κουτάλι.

Μου είπε "...μη περιμένεις να τρώει κάτι στην αρχή, κάτω θα πέφτουν ή πάνω της"

Ρηνιώ καλα στεφανα κ με το καλο η γεννα της αδερφούλας σου :D

Κατερίνα μακάρυ να τα ξέραμε αυτά πιο πριν!

Για το σίδηρο που ήμουν διστακτική λόγο "μπουρμου μπουρου" από συνfacebookίτισσες τελικά καλό είναι να δώσεις (εφόσον μπορείς) μιας και ο σίδηρος βοηθάει τη διανοητική ανάπτυξη και από τον 4ο και μέχρι να τρώει κρεατάκι στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά.

Ευτυχώς δε ζούμε στο 1940 και μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να φτάσουν το "μέγιστο" των δυνατοτήτων τους.

Πάντως δεν έχεις τίποτε να χάσεις με το να επισκεφτείς το Δούρο ή ακόμα και να την παρακολουθεί αυτός σαν παιδίατρος αν δεις ότι σου κάνει. (Είδα ότι έχει και ιατρείο ατη Ν. Ιωνία... φαντάζομαι ότι είναι ο ίδιος)

Windows 3.1 πωωωω τι είπες τώρα βρε αρχαία κι εσύ :tongue:

Τη boot disk μη ξεχάσεις:P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη συγχιζεσαι κατερινακι...

βρε κοριτσια μια μερα εβλεπα σε μια εκπομπη εναν ομοιοπαθητικο κ εναν παιδιατρο που μιλουσαν κατα κ υπερ των εμβολιων. σορυ αλλα καθολου δεε επειθε ο ομοιοπαθητικος με τα μισολογα του. κ θετει το ερωτημα ο παιδιατρος: σε καιρο κρισης θα εδινε τοσα χρηματα το κρατος για τον υποχρεωτικο εμβολιασμο αν δεν ηταν εθνικο το ζητημα; γιατι κοστιζουν απιστευτα πολλα λεφτα. ( κατσρ μη βαζω κ ιδεες)

οσο για κρεμες η νουνου που εχω μπροστα μου ειναι χωρις γλουτενη αλλα εχει γαλα κ ζαχαρη.

για τραχανα ρηιω δε θυμαμαι απλα σκεψου οτι εχει γαλα ανεπεξεργαδτο. μακαρι γιατι εχουμε σπιτικο. εγω μεγαλωσα με τραχανα κ καθολου κρεμα γιατι τοτε τις ειχαν απαγορεψει λογω διατροφικου σκανδαλου..

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

σημερα η μπεμπα εφαγε τη μιση κρεμα ( απο 50 μλ) αλλα ακομη συνεχιζει να μη θελει πολυ το στηθος. δεν ξερω γιατι. τουλαχιστον τη νυχτα ξυπναει μονο μια φορα.

καραμελ ποτε κλεισατε για βαπτιση; εμεις 7 μαιου. ποια αλλη εκλεισε;;;

HgqOp3.png

χαχα σοφιααα...

μαλλον θα τον επισκεφτω τον δουρο..

σωτηριααα μηπως την ενοχλει τπτ αλλο?

σχετικα με τα εμβολιααα τι να πεις ...προσωπικα δεν πιστευω στην ομοιοπαθητικηη, νομιζω οτι περισσοτερο βοηθανε οσους πανε στο ψυχολογικο κομματι κ ετσι "θεραπευονται"... ξερεις αυθυποβοληηηη

εμεις ουτε σαν ιδεα δεν εχουμε σκεφτειιι για την βαφτιση... φευγει κ ο κουμπαρος για καναδα τον σεπτεμβρη κ πολυ το σκεφτομαιι...θα θελα ο νονος να ναι κοντα στο παιδι

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Δε διαφωνώ με την ομοιοπαθητική όταν τη δοκιμάζει κάποιος συμπληρωματικά με την κλασσική ιατρική στη ζωή του. Κι εγώ θα πιώ ενα τσαϊ κανελλας με μέλι για το λαιμό μου αν είναι χάλια αλλά αν δε καλυτερεύσει θα πάρω κ το φαρμακάκι μου.

ή το ένα ή το άλλο είναι λαθος... δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα!;)

Τα ακρα πάντα είναι ο λάθος δρόμος....

19 Μαϊου εμεις!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

αν ηταν μονο το τσαι,,,κ γω θα πιω το τσαγακι αλλα εχουν ολοκληρη θεωρια ...στην κουνιαδα ειχε απαγορευσει καφε, σοκολατα.. τις εδινε κατι χαπια ομοιοπαθητικα κ στην ελευθερη ωρα της ειχε πει να κοιταει το ταβανι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: εχουν καποια βαση μερικα απο αυτα που λενε, αλλα κ παλι πιστευω οτι χτυπανε στο ψυχολογικο κομματι...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημέρα κορίτσια!

Ξεκινήσαμε την κρέμα απο εχθές σιγά σιγά. Τη μισή την τρώει και η υπόλοιπη γίνεται μάσκα ομορφιάς χαχαχαχαχα. Ε μέχρι να μάθει να τρώει προβλέπω να μας πάρει κανένα μήνα ..... Φυσικά τρώει και γάλα απλά σε μειωμένη ποσότητα στο γεύμα της κρέμας.

Για την κλασική ιατρική και την ομοιοπαθητική έχω να πω το εξής όπως υπάρχουν καλοί γιατροί και κομπογιανίτες έτσι υπάρχουν καλοί ομοιοπαθητικοί και κομπογιανίτες. Εξάλλου και οι ομοιπαθητικοί ιατρική έχουν τελειώσει. Πιστεύω κι εγώ ότι περισότερο θεραπεύουν ψυχοσωματικές παθήσεις απλά έχουν το καλό ότι δημιουργούν γενικότερα καλύτερη άμυνα στον οργανισμό. Εγώ έχω κάνει ομοιοπαθητική παλιότερα για 4 χρόνια για μία δερματική αλλεργία που έχω. Πρώτα είχα πάει σε δερματολόγο και μου είχε δώσει κάποια ειδικά σαμπουάν και κορτιζονούχα αλοιφή. Μετά πήγα σε άλλο δερματολόγο και μου έδωσε τα ίδια ακριβώς αλλά απο άλλη εταιρία. το θέμα είναι ότι δεν έφευγε το πρόβλημα και απλά όσο ακολουθούσες πιστα την αγωγή ήταν σε ύφεση. κάποια στιγμή ξεκίνησα ομοιοπαθητική και όντως μετά απο 3 μήνες έφυγε το πρόβλημα. Επιπλέον απο όταν έκανα ομοιοπαθητική και μετά δεν ξανααρρώστησα με αμυγδαλές ωτίτιδες κλπ που πάθαινα κάθε χρόνο. Η αδερφή μου που είχε ξεκινήσει πριν απο εμένα και ακόμα συνεχίζει ξεπέρασε το άσθμα που είχε και προσπαθούσε να καταπολεμήσει με πνευμονολόγους και εισπνεόμενα.

Δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντικαταστήσει την κλασική ιατρική αλλά έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Τα εμβόλια φυσικά και τα κάνω κανονικότατα στο παιδι μου αλλά αργότερα θα το σκεφτώ για κρυώματα κλπ.

Για ταβάνια και τέτοια δεν μας είχε πει κάτι και γνωρίζω ότι την καφείνη και την μέντα την απαγορεύουν γιατι την χρησιμοποιούν θεραπευτικά, μέσω των σκευασμάτων που σου δίνουν και δεν θέλουν ο οργανισμός να είναι <<συμηθισμένος>> σε αυτές τις ουσίες. Επίσης σου δίνουν κι αυτοί σε περίπτωση κρυώματος αναλγητικά, σπρέι για την μύτη, απλά απαγορεύουν τα αντιβιοτικά.

Καλημέρα σας!!

και στα παιδιά μας κορίτσια!!σας ευχαριστώ για τις ευχές!

Η ομοιοπαθητική βοηθάει τον οργανισμό να είναι σε ισορροπία χωρίς χημικές ουσίες,τεχνητές γι'αυτό και όλα τα σκευάσματά τους είναι φυτικα.Η πεθερά μου πήγαινε λόγω χρόνιας κατάθλιψης και όντως την κράταγε σε ισορροπία...μόλις λοιπόν ζορίστηκε με τον πεθερό μου ο ίδιος ο ομοιοπαθητικός της είπε "εγω τελείωσα,δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω πρέπει να επισκεφτείς ψυχολόγο-ψυχίατρο" ενω θα μπορούσε να την έχει εκεί κάθε 3 και λίγο να της παίρνει τις 80άρες...Και όντως πήγε η γυναίκα σε ψυχίατρο και ευτυχώς μπορεί τουλάχιστον να είναι κάπως καλύτερα,με χάπια βέβαια ένα σωρό αλλά τουλάχιστον τρώει και επικοινωνεί..

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:η κλασσική ιατρική με οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική (ομοιοπαθητική,βελονισμός,ρεφλεξολογία κ.λ.π.) οφείλουν να είναι συμπληρωματικές η μια της άλλης κι όχι να υπερισχύει η μια της άλλης.

Τώρα για τα εμβόλια η άποψή μου είναι η πλέον ξεκάθαρη εννοείται τα κάνω του παιδιού και αν είναι Χριστέ μου Παναγία μου να τύχει θα τύχει...όλοι το απευχόμαστε αλλά συμβαίνει και κανείς δεν ξέρει ποια πόρτα θα χτυπήσει.

Στα ευχάριστα τώρα!ήταν πολύ ωραία χτες...είμασταν γύρω στα 100 άτομα φίλοι και πρώτοι συγγενείς ρίξαμε πολύ γέλιο και πολύ χορό!!!!Η κόρη μου πρέπει να πήγε σε όλους αγκαλιά!!και μοίραζε χαμόγελα απο δω κι απο κει!Το μόνο άσχημο είναι οτι μας έπνιξε η τσιγαρίλα και αν κι έκανα κι εγω 2 τσιγαράκια με το κρασί μου,σήμερα ξύπνησα και μ'εχει πιάσει ο λαιμός,σκεφτείτε το παιδί...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδιααα

καλημέρα κορίτσια!

Για ταβάνια και τέτοια δεν μας είχε πει κάτι και γνωρίζω ότι την καφείνη και την μέντα την απαγορεύουν γιατι την χρησιμοποιούν θεραπευτικά, μέσω των σκευασμάτων που σου δίνουν και δεν θέλουν ο οργανισμός να είναι <<συμηθισμένος>> σε αυτές τις ουσίες. Επίσης σου δίνουν κι αυτοί σε περίπτωση κρυώματος αναλγητικά, σπρέι για την μύτη, απλά απαγορεύουν τα αντιβιοτικά.

Ναί για αποτοξίνωση στα κόβουν αυτά αλλά όχι και συνέχεια από ότι γνωρίζω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν όλοι οι ομοιοπαθητικοί τι τους γίνεται και πολλοί είναι αυτοί που έχουν πτυχίο φιλοσοφίας ναντί για κάτι σχετικό οπότε να έχουμε το νου μας.

Για τα ψυχοσωματικά είναι 2 σε 1 αντί να πηγαίνεις σε ψυχολόγο και παθολόγο πχ

Είμαι αντίθετη γενικά στα γκρουπ που θεωρουν ότι η αλήθεια είναι στην ομοιοπαθητική και μόνο, και ότι τα φάρμακα είναι τζιζ κακά...

Όταν βελτιώνεις τη διατροφή σου και τη ζωή σου γενικότερα, τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι και ο οργανισμός σου έχει πολύ καλύτερο ανοσοποιητικό οπότε κάτι συνάχια και τέτοια είναι σα να μην υπάρχουν ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιώ η μικρή έκλεψε την παράσταση ε??

Πωπω ναί... θα της έπεσε βαριά η καπνίλα της έρμης:|

Όσο μεγαλώνει ο αριθμός αυτών που δεν κάνουν εμβόλια από άποψη, τόσο κινδυνεύουν τα παιδιά που δε μπορουν να κανουν εμβόλια λόγω αλλεργίας ή οικονομικής κατάστασης και είναι πολύ κρίμα.

Η παιδίατρος το θεωρεί εγκληματικό για αυτό το λόγο!

Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να προκαλεί κίνδυνο στη δημόσια υγεία!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ η μικρή έκλεψε την παράσταση ε??

Πωπω ναί... θα της έπεσε βαριά η καπνίλα της έρμης:|

Όσο μεγαλώνει ο αριθμός αυτών που δεν κάνουν εμβόλια από άποψη, τόσο κινδυνεύουν τα παιδιά που δε μπορουν να κανουν εμβόλια λόγω αλλεργίας ή οικονομικής κατάστασης και είναι πολύ κρίμα. (Αυτο ακριβος!)

Η παιδίατρος το θεωρεί εγκληματικό για αυτό το λόγο!

Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να προκαλεί κίνδυνο στη δημόσια υγεία!

Καλημερα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Χαθηκα μερες. Ολα καλα εδω, απλα καναμε την γενικη στο σπιτι (ακομα δεν τελειωσε) και χαλασε το πληντηριο, φυσικα πλυμηρισαμε (2 φορες αφου οταν ηρθαν να το φτιαξουν φυγαν τα νερα που μηναν), οποτε το πατωμα στην κουζινα εγινε 3 φορες σε 2 μερες (μας φεραν αλλο) και το νεο ηταν μες τις σκονες! Στο τελευταιο σφουγγαρισμα ειπα να πιω νερο και εσπασα το ποτιρι και φτου κι απ την αρχη, τραγελαφικες καταστασεις! Εβαλα και το χαλι στο σαλονι και βρηκα μεσα και ενα βραχιολακι της Ελια χαχχαχα. Ειχα υποσχεθει στη μικρη να κανουμε πικνικ μολις στρωσω και βεβαιος βεβαιος μετα μαζευα τα ψιχουλα αλλα ηταν υπεροχα! Βρηκε ευκαιρια και ο μικρος να μας τρελανει και ολο γελουσε και εκανε επιθεσεις στη ροκα και εχει σκηλιασει να μπουσουλισει κανονικα (με το κεφαλι πανω και για πανω απο 1 μετρο και μονο στο κρεβατι μας χαχα) και σηκωνετε ολο στα 4 και κανει μπρος πισο και απ το πικ νικ αρχισε να σηκωνετε στα 4 (ωωω ναι οχι στα... 5) και να κανει βηματακια μονο με τα ποδια, μαλον ειναι πολυ συγκεντρωμενος να μην βαλει κεφαλι κατω και ξεχναει τα χερια ή φοβατε να τα σηκωσει, ιδεα δεν εχω!

Την παρασκευη πηγαν ο Τζουρ για μπαλα και πηγαμε και εμεις για βολτα και παιδικη και γυρησαμε ροδαλοι οι... μεγαλοι, μονο ο μικρος την γλυτωσε γιατι δεν τον αφησα να τον δει καθολου ο ηλιος! Πλεον ειναι ανοιξη εδω με 29 βαθμους και 70-80% υγρασια και το αντηλιακο βασικο αξεσουαρ.

Γενικα ηταν πολυυυυ γεματες οι μερες μας! Ξαναρχησα και ενα παιχνιδι απ τα παλια και οσο περιμενω το βραδυνο ξυπνιμα του μικρου, παιζω και μιλαω με παλιους (και νεους) φιλους απο κει.

Δεν ειχα σκευτει ποτε οτι οι σπιτικες λυσεις για μικροπροβληματα υγειας ειναι ομοιοπαθητικη (μηπος ειμαι ξανθια?) και απο αυτα χρησιμοποιω πολλααααα.

Απο ομοιπαθητικη εχω 3 εμπηριες, 1 δικια μου που δεν μου εκανε τιποτα. 1 μιας φιλης με (αν θημαμε καλα) κονδυλωματα που σωθηκε με την ομοιοπαθητικη. Και μιας θειας μου Ιταλια, που ειναι φανατικη και δεν εδηνε φαρμακα στα παιδια της και η μεγαλη ειχε κολησει καπια παιδικη αρρωστια και την περασε... κολαση. Το παιδι εκανε 1 μηνα να συνελθει ενω τα υπολιπα το περασαν σε λιγοτερο απο βδομαδα και ηταν και η πιο μεγαλη!

Ρινιω να σας ζησουν και παντα χαρουμενοι να ειναι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλησπέρααααααααααααα

χαχα μαραντ πρέπει να ναι απόλαυση τώρα που μαθαίνει να τρώει ,,, πλάκα θα χει!!!!Τραβήξτε κανά βιντεακι να χετε να το θυμάστε!!!

τατουμ!!! εσείς μπήκατε στον 6ο ,,, πωπω πως περνάει ο καιρός....

Εμείς άυριο μπαίνουμε!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα...

σημερα μου εστειλαν κρεμες κ κουταλακι νουτιτσια. λογικα θα εχετε λαβει κ εσεις τετοιο πακετο.

χτες πηγα πρωτη φορα την τριχρονη κορη μου σινεμα να δει...μπαρμπι κ μαγικες πουεντ. ο δε γιος ειδε καραγκιοζη με τον πατερα.

επισης χτες ο συλλ τριτεκνων διοργανωσε εκδηλωση με δωρεαν φαγητο χορο κλπ κ τιμωμενο προσωπο οποια εγινε μανα το 12. για δωρο παρακαλω μας εδωσε ενα πακετο- κουτα λιμπερο των 176 κ 50 ?!:wink:... επισης η λιμπερο μας χορηγει τις κουτες με 50 % εκπτωση κ αν παρεις 3 πακετ 1 ακομη δωρο δηλαδη με 100 περιπου ? μας δινει 624 μπιμπιλινα!

α ξεχασα..δια χειρος βουλευτη το δωρο μη χ#σω... βγαλαμε κ αναμνηστικες...

τελοσπαντων μετα τη μπαρμπι η μικρη εκδηλωσε ελαφρα συμπτωματα διαροιας. να ταν ηταινια; δεν ξερωτζαμπα τα 12 ευρω ποτ δωσαμε. σημασια εχει ομως οτι αυτη το χαρηκε...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...