Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσιααα,,

μετα τους 6 μηνες πρεπει να ξεκινησουν τροφες, γιατι οντως υπαρχει ο κινδυνος αναιμιας μια κ το γαλα ειτε μητρικο ειτε ξενο δεν καλυπτει τις αναγκες σε σιδηρο!!!αλλα η κρεμα δεν ειναι η τροφη που θα δωσει στο παιδι το σιδηρο που χρειαζεται!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια και καλό μήνα!!!!

Κατερινάκι αλοίμονο αν δεν ξέρει από θηλασμό εξαλλου το Αττικό και το Ελενας είναι τα μόνα με επίσημη πιστοποίηση ως φιλικά προς τα βρέφη μαιευτήρια.

Σημαντικό είναι επίσης ότι ώς Πανεπηστημιακή κλινική και τις νέες έρευνες ξέρουν και έχει παιδοαλλεργικό τμήμα που επίσης μπορεί να σε βοηθήσει.

Κάτσε να μιλήσω με τη δικιά μου το βράδυ και να δω τι θα μου πεί.

Το ψωμί σου είναι σούπερ!!!!!:D

Για όποιον δε θέλει να δώσει αγελαδινό γάλα ακόμα να πω ότι η κρεμα βανίλιας εχει αγελαδινό σδε σκόνη ενώ το άνθος ορύζης δεν έχει (του πετάς εσυ λίγη βανίλια αν θες);)

Χαχαχα όταν ξανασυναντηθούμε κορίτσια θα κάνουμε πολύ θόρυβο... θα μιλάμε κι εμείς και τα μωρά χαχαχαχα:tongue:

περιμενω νεα σουυυ... ευχαριστωωωωωωωω

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κατριν ζηλευω το ψωμακθ σου. 400 γραμ πηρε ενταξει σχετικα καλα ως τελθκο βαρος 7 080 απλως δεν τρωει πανω απο πεντε λεπτα απο το στηθος σε καθε γευμα. η παιδιατρος μου ειπε να δωσω αν πειναει αντι να βαλω ξενο ειδαλλως στους πεντε μηνες. βανιλιλια ρυζαλςυρο νουνου παιρνω τις προτιμω τις νουνου αυτες κ οι γιωτης εχουν καλυτερη υφη. 50 γρ τρωει.

τη συννυφαδα μιυ επειδη το μωρο της ειναι βαρυ την αρχισε στους εξι αλλα της ειπε πως αν δεν αρχισει μετα τους εξι μπορει να παθει αναιμια=-O

τι να πω..

Πάντως μια χαρά κιλάκια έχει η μπέμπα σου!!! Η ένσταση μου με αυτές τις κρέμες είναι ότι περιέχουν ζάχαρη.. νομίζω η βανίλια ρυζάλευρο έχει ζάχαρη??? το σκέτο ρυζάλευρο δεν έχει ζάχαρηη!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

επιλέξατε τί καθισματάκι φαγητού θα τους πάρετε;ή έχετε;

προσανατολίζομαι σε αυτά που δένουν στην καρέκλα παρά σε αυτά που είναι ανοιγόμενα.

Σας είπα;αύριο πάω να φτιάξω μαλλάκι...κούρεμα,ανταύγειες (επιτέλους) γιατί έχουμε και γάμο!!παντρεύεται η αδερφή μου!και εννοείται ΟΛΟΙ μου ειπαν να μην τολμήσω να πάω χωρίς το μωρό

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ρηνιω..καλα τους στεφανα. κ εγω εκεινο προτεινω που λες αλλα δε θα σου χρειαστει ακομη. προτιμοτερο ειναι το ρηλαξ η η αγκαλια για αρχη εκ πειρας...σε καναμηνα ομως επιβαλλεται καθισμα.

σιγουρα η βανιλια δεν κανει για βαρια μωρα αυτο το ξερω κ δεν την προτεινουν. γενικως ομως πριτιμαται λογω γλυκητας γιατι τα μωρα πρεπει καπως να δελεαστοτν..παντως αν θα τη φαει η οχι νομιζω δειχνει τις γενικες προτιμησεις στο μελλον: ι στεφ που απο την πρωτη μερα ηθελε κ δευτερο πιατο τρελαινεται για γλυκα. η βασ ποτε δεν την εφαγε κ απεχθανεται τα γλυκα. οσο κ αν φαινεται περιεργο δεν τρωει μπισκοτα κεηκ κρεμες κι οτι αλλο τρελαινει τα παιδια. η μπεμπα τρωει τσουκου τσοτκου 8-9 μικροσκοπθκες μπουκιες κ υστερα τη βαριεται. να υποθεσω πως θα της αρεσει το....τσιμπολογημα;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Πότε με το καλό ο γάμος???Ωραία θα ανανεωθεις κ θα νιώσεις πολύ καλύτερααααααα!!!

κ εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι καρεκλάκι θα πάρω , αλλά έχουμε ακόμα λίγο καιρό!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα,

κι εγω για αυτο που δενει στην καρεκλα λεω για να το μεταφερω κι ολας.

λοιπον :

Η Nutricia Ρυζάλευρο, από τον 4ο μήνα:

Χωρίς γάλα

Χωρίς ζάχαρη

Χωρίς γλουτένη

Εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β1

Nestle ριζαλευρο βανιλια:

✓ Χωρίς γλουτένη

✓ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης (περιέχει φυσικά σάκχαρα)

✓ ΠΡΟβιοτικά Bifidus BL

✓ Σίδηρος & ψευδάργυρος

✓ 10 βιταμίνες

✓ Εύπεπτη

Η Nutricia Κρέμα Βανίλια, με ρυζάλευρο, από τον 5ο μήνα:

Με το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS, όπως τα γάλατα Almiron

Με 39% ειδικά μελετημένο βρεφικό γάλα

Με μειωμένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, μόνο 18 γρ. ανά 100 γρ. προϊόντος

Χωρίς γλουτένη, με βάση το ρυζάλευρο

Με 13 βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο

Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα, ούτε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς

ο Γιωτης δεν γραφει πουθενα το "χωρις ζαχαρη" αρα μαλλον περιεχει

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Σας ευχαριστώ!

στις 18:00 παντρεύονται στο Δημαρχείο Κερατσινίου.

02/03 παντρεύονται και μέχρι τις 15/3 είναι να γεννήσει!!!το ωραίο βέβαια θα είναι να γεννήσει αύριο (απίθανο)...

να ρωτήσω τραχανά απο πότε τρώνε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κατερινάκι μου έχω νέα

Το να δώσεις υποαλλεργικό γάλα ->άκυρο

Το να ξεκινήσεις στερεές πριν τον 6ο -> άκυρο

Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού με Πρίφτη ή Δούρο που είναι παιδοαλλεργιολόγοι να σε καθοδηγήσουν.

http://www.paidiatriki-attikon.gr/our-company/iatriko-prosopiko

2 πράγματα είναι σίγουρα α) όσο πιο πολύ τρώει ένα παιδί τόσο πιο έντονο είναι το αλλεργικό φορτίο οπότε βλέπεις τα συμπτώματα (αίμα στα κακάκια) και β) οι αλλεργίες αυτές θα φύγουν όσο μεγαλώνει το παιδί.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι 6290γρ και 63εκ. Πρώτο μποϊ!!!!

Φάγαμε και το εμβόλιο και έχουμε λίγη γκρίνια αλλά είμαστε τα καλύτερα παιδιά βεβαίως βεβαίως:rolleyes:

Στερεές σίγουρα στον 6ο αλλά λίγο σίδηρο από τώρα μιας και το κρεατάκι θα αργηήσει λίγο να έρθει:rolleyes:

Νάνι τώρα γιατί μετά από τρελή μάσα δε βλέπω μπροστά μου.....:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κατερινάκι μου έχω νέα

Το να δώσεις υποαλλεργικό γάλα ->άκυρο

Το να ξεκινήσεις στερεές πριν τον 6ο -> άκυρο

Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού με Πρίφτη ή Δούρο που είναι παιδοαλλεργιολόγοι να σε καθοδηγήσουν.

http://www.paidiatriki-attikon.gr/our-company/iatriko-prosopiko

2 πράγματα είναι σίγουρα α) όσο πιο πολύ τρώει ένα παιδί τόσο πιο έντονο είναι το αλλεργικό φορτίο οπότε βλέπεις τα συμπτώματα (αίμα στα κακάκια) και β) οι αλλεργίες αυτές θα φύγουν όσο μεγαλώνει το παιδί.

καλημερααααααααααααα

σ' ευχαριστω πολυ σοφακιιιιιιιιιιι:-D:D:D:D

α) αυτο τους εγραφα σε μια ομαδα στο φεις αλλα καμια δεν μου απαντησε, για την ακριβεια τις ρωτησα αν εισαγωντας την υποαλλεργικη κρεμα, επειδη μειωνονται οι θηλασμοι, μειωνεται κ η εκθεση σε αλλεργιογονες ουσιες, γι'άυτο μου πε η παιδογαστρεντερολογος οτι με την εισαγωγη των στερεων θα φτιαξει το εντερο...:rolleyes::rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευτααια που εχουν μειωθει οι θηλασμοι (με προτροπη της παιδογαστρεντερολογου-ξερω δεν ειναι σωστο αλλα ειπα να το δοκιμασω κ αυτο -- απο 8-9 θηλασμους κανω 6-7), εχουν φυγει οι πολλες βλεννες, τα κακα ειναι περισσοτερο μουσταρδι παρα πρασινα, αιμα βλεπω που κ που!! το οποιο το ειχα κανει ερωτημα (Ρωτα τον ειδικο) στο σαιτ του μητρικος θηλασμος μηνες πριν, που κ κει δεν μου απαντησε κανεις:mad::mad::mad: μαλλον κανουν επιλεκτικες απαντησεις:? :-? τελοσπαντωνν με τους κομπογιαννιτες που εχω μπλεξει παιδευομαι τοσο καιροοο:(:( παιρνουν ενα πτυχιο κ μενουν στο 1820, κ εγω που πηρα πτυχιο πληροφορικης , θα πρεπε να υποστηριζω τα windows 3.1.....:evil: ο αλλος μου ελεγε μην αλλαζεις συνεχχεια πανες,,τι θα παθειι?? τα γυφτακια δεν εχουν κ@λο?? αντε ρεε επιστημονα εχω λεφτα για πανεςςςςςςςς γιατι τα λεφτα που σου δωσα δεν πιασαν τοπο!!!!!!!!!!! ααααααααααααααααααααααα τα σκεφτομαι κ συγχιζομαι-τσαντιζομαι-στεναχωριεμαι!!!:cry::cry:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εμείς πάλι 6290γρ και 63εκ. Πρώτο μποϊ!!!!

Φάγαμε και το εμβόλιο και έχουμε λίγη γκρίνια αλλά είμαστε τα καλύτερα παιδιά βεβαίως βεβαίως:rolleyes:

Στερεές σίγουρα στον 6ο αλλά λίγο σίδηρο από τώρα μιας και το κρεατάκι θα αργηήσει λίγο να έρθει:rolleyes:

Νάνι τώρα γιατί μετά από τρελή μάσα δε βλέπω μπροστά μου.....:tongue:

μια χαρα η δικια σουυυυυυυυ!!!!!!!:D:D:D:D ψηλη ψηλη

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Σας ευχαριστώ!

στις 18:00 παντρεύονται στο Δημαρχείο Κερατσινίου.

02/03 παντρεύονται και μέχρι τις 15/3 είναι να γεννήσει!!!το ωραίο βέβαια θα είναι να γεννήσει αύριο (απίθανο)...

να ρωτήσω τραχανά απο πότε τρώνε;

καλα στεφανα κ με το καλο η γεννα,,με κανενα πονο!!!:D

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα,

κι εγω για αυτο που δενει στην καρεκλα λεω για να το μεταφερω κι ολας.

λοιπον :

Η Nutricia Ρυζάλευρο, από τον 4ο μήνα:

Χωρίς γάλα

Χωρίς ζάχαρη

Χωρίς γλουτένη

Εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β1

Nestle ριζαλευρο βανιλια:

✓ Χωρίς γλουτένη

✓ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης (περιέχει φυσικά σάκχαρα)

✓ ΠΡΟβιοτικά Bifidus BL

✓ Σίδηρος & ψευδάργυρος

✓ 10 βιταμίνες

✓ Εύπεπτη

Η Nutricia Κρέμα Βανίλια, με ρυζάλευρο, από τον 5ο μήνα:

Με το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS, όπως τα γάλατα Almiron

Με 39% ειδικά μελετημένο βρεφικό γάλα

Με μειωμένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, μόνο 18 γρ. ανά 100 γρ. προϊόντος

Χωρίς γλουτένη, με βάση το ρυζάλευρο

Με 13 βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο

Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα, ούτε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς

ο Γιωτης δεν γραφει πουθενα το "χωρις ζαχαρη" αρα μαλλον περιεχει

καλα το ηξερα, ο,τι λλεει βανιλια εχει καποιου ειδους ζαχαρη, αλλα το σκετο ρυζαλευρο δεν εχει τπτ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...