Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλησπερα :)

νεμινα ο δικος μου τελαιυτεα φορα πηρε 600γρ. αλλα μας ειπε η γιατρος πως φουκ παιρνουν ως τον 3ο μετα κοβει η αναπτηξη, παει πιο μαλακα.

ο μικρος μου ολη μερα "μιλαει" παιρνει υφος και βγαζει καθε λογης ηχους, κοιταει τους παντες στα ματια και λεει τα δικα του, μπορει να το κανει επι μισαωρο ασταματητα και αλλαζει κι εκφρασεις, πιο χαρουμενος , γελαστος, θυμωμενος ... πολυ γελιπο εχουμε ριξει :tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και το είχα για ήρεμο κοριτσάκι το δικό σου...:rolleyes:

σε κατάσταση ηρεμίας εκεί που μιλάει (άλλο αυτό το παρλέ απο την ώρα που θα ξυπνήσει!!) ξαφνικά πετάει και την τσιρίδα!ανακάλυψε οτι η φωνή της έχει ένταση,μάλλον!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ... βλαβη του οτε..κ εμεις hol ειχαμε αλλα δυο μηνες μας εκανε νερα κ δεν εβρισκαν τι ειχε. τελικα πηγαμε στη cyta κ αυτοι καταλαβαν οτι ο οτε ειχε μπλεξει τις γραμμες κ πρεπει να ερθει δικος τους τεχνικος. σωθηκαμε... ευτυχως μπαινω λιγο απο το κινητο...

εμεις αρχισαμε προωρα κρεμες καθως η μπεμπα μου δε θελει κ πολυ το γαλα μου πινει πεντε λεπτα κ σταματαει κ κλαιει απο πεινα. ενταξει οχι κ τρελο κλαμα... αλλα η παιδιατρος ειπε πως προτιμαμε βανιλια αντι για ξενο. γι αυτο κ δεν πηρε κ πολυ βαρος. για αχη τρωει 50 γραμμ μονο. ρε κοριτσια εσας ποσο πηραν την τελευταια φορα;

σημερα με τα μεγαλα αγορασαμε κ φυτεψανε λουλουδια στον κηπο.

αυτο που εγινε στην αρτα το ακουσατε; μπρρρ ακομη δε μπορψ να το χωνεψω ειναι γνωστος ο δολοφονηθεις σε ολη τη φιλ/δα ναρκομανης. το θλιβερο ειναθ οτι την κυριακη παντρευτηκε η κορη του χρυση κοπελα μεγαλωμενη με παππουδες. ολη μερα το σκεφτομαι πως μπορει να τι κανει αυτο καποιος... αν απορειτε απο που ειμαι ακριβως να σας πω πως η φιλ/δα πκυ μενω ανηκει στην πρεβεζα μα ειναι δεκα λεπτα απο αρτα.

εμένα πήρε 750 γρ. τον τελευταίο μήνα..η παιδίατρος είπε είναι πολύ καλά!και προς το παρόν δεν μας είπε για κρέμα,υποθέτω οτι απο τον άλλο μήνα δειλά-δειλά θα ξεκινήσουμε...

να μην απορείς γιατί η πρέζα αυτά δημιουργεί..για αυτό κάνω κάθε μερα τον σταυρό μου Παναγία μου να μην μπλέξουν τα παιδιά μας ποτέ...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα :)

νεμινα ο δικος μου τελαιυτεα φορα πηρε 600γρ. αλλα μας ειπε η γιατρος πως φουκ παιρνουν ως τον 3ο μετα κοβει η αναπτηξη, παει πιο μαλακα.

ο μικρος μου ολη μερα "μιλαει" παιρνει υφος και βγαζει καθε λογης ηχους, κοιταει τους παντες στα ματια και λεει τα δικα του, μπορει να το κανει επι μισαωρο ασταματητα και αλλαζει κι εκφρασεις, πιο χαρουμενος , γελαστος, θυμωμενος ... πολυ γελιπο εχουμε ριξει :tongue:

έτσι κι εμένα...όλη μέρα..μόλις αρχίζει να νυστάζει αρχίζει η γκρίνια,ας το πούμε..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αλο αλο

εγω δεν εχω ακουσει καλα λογια για cyta αλλα προσωπικη εμπειρια δεν εχω....

νεμινα ποια κρεμα πηρες??ποσα γρ δλδ πηρε τον τελευταιο μηνα?

ΤΣΙΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

καραμελ εχει σχεση αυτος με θηλασμο?πωπω πιο πολυ εχω κουραστει με την ασχετοσυνη τους παρα με την διαιτα που κανω............

για να ξερετε το ψωμι το χω κ φουσκωνει ,, ελπιζω να βγει καλοοο!!!!!!!!χαχα

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!

Με ετοιμο ζεστό ψωμάκιιιιιιιιιι!!!! Για πρώτη φορά πολύ καλό βγήκε!!!!!!!!!! Πολύ αφράτο!!! Στις 02:00 το έψησα!!Τότε φούσκωσε αρκετάααα, τώρα που ξέρω τους χρόνους δεν θα με πάρει αξημέρωταααααααα!!!

http://img90.imageshack.us/img90/4687/dsc07292r.jpg

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κατριν ζηλευω το ψωμακθ σου. 400 γραμ πηρε ενταξει σχετικα καλα ως τελθκο βαρος 7 080 απλως δεν τρωει πανω απο πεντε λεπτα απο το στηθος σε καθε γευμα. η παιδιατρος μου ειπε να δωσω αν πειναει αντι να βαλω ξενο ειδαλλως στους πεντε μηνες. βανιλιλια ρυζαλςυρο νουνου παιρνω τις προτιμω τις νουνου αυτες κ οι γιωτης εχουν καλυτερη υφη. 50 γρ τρωει.

τη συννυφαδα μιυ επειδη το μωρο της ειναι βαρυ την αρχισε στους εξι αλλα της ειπε πως αν δεν αρχισει μετα τους εξι μπορει να παθει αναιμια=-O

τι να πω..

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!!!Καλό μήνα να έχουμε!

Nemina πώς τα πήγες με την κρέμα? Εμείς ξεκινάμε αύριο θα σας γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μας!!!Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το γάλα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στους 2,5 μήνες και απο εκεί ξεκίνησα το ξένο. Εχθές ήρθε η αδερφή μου πάλι απο Γαλλία, γιατί ο μπαμπάς μου δεν ήταν καθόλου καλά, και μας έφερε πιατάκι, ποτηράκι, κουταλάκι και σαλιαρίτσα!!!!!

Ο μπαμπάς μου δε απο εχθές είναι πολύ καλύτερα!!!! Μας έχει τρελάνει τη μία ημέρα λέμε πάει αυτό ήταν και την επόμενη ημέρα μας δίνει παραγγελίες για το φαγητό. Να σημειωθεί ότι είναι ακόμα στο νοσοκομείο και δεν προβλέπετε έξοδος....Έχω αγχωθεί με το θέμα του παιδιού γιατί βλέπω να πηγαίνει μακρυά η βαλίτσα...είπα κι εγώ άντε αν είναι για 10-20 φορές σύνολο δεν τρέχει κάτι να σε εξυπηρετήσουν αλλά βλέπω ότι θα κρατήσει καιρό αυτή η φάση. Η κοπέλα δεν μου έχει πει τίποτα, ίσα ίσα που μου λέει ούτε να το σκέφτεσαι αλλά εγώ ντρέπομαι και το θέμα είναι ότι με τις @@ του ΙΚΑ με το γάλα δεν έχουμε και χρήματα να της δώσουμε. ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ τέλος πάντον υπομονή και θα περάσει κι αυτή η χαζή φάση.

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και καλό μήνα!!!!

Κατερινάκι αλοίμονο αν δεν ξέρει από θηλασμό εξαλλου το Αττικό και το Ελενας είναι τα μόνα με επίσημη πιστοποίηση ως φιλικά προς τα βρέφη μαιευτήρια.

Σημαντικό είναι επίσης ότι ώς Πανεπηστημιακή κλινική και τις νέες έρευνες ξέρουν και έχει παιδοαλλεργικό τμήμα που επίσης μπορεί να σε βοηθήσει.

Κάτσε να μιλήσω με τη δικιά μου το βράδυ και να δω τι θα μου πεί.

Το ψωμί σου είναι σούπερ!!!!!:D

Για όποιον δε θέλει να δώσει αγελαδινό γάλα ακόμα να πω ότι η κρεμα βανίλιας εχει αγελαδινό σδε σκόνη ενώ το άνθος ορύζης δεν έχει (του πετάς εσυ λίγη βανίλια αν θες);)

Χαχαχα όταν ξανασυναντηθούμε κορίτσια θα κάνουμε πολύ θόρυβο... θα μιλάμε κι εμείς και τα μωρά χαχαχαχα:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!!Καλό μήνα να έχουμε!

Nemina πώς τα πήγες με την κρέμα? Εμείς ξεκινάμε αύριο θα σας γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μας!!!Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το γάλα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στους 2,5 μήνες και απο εκεί ξεκίνησα το ξένο. Εχθές ήρθε η αδερφή μου πάλι απο Γαλλία, γιατί ο μπαμπάς μου δεν ήταν καθόλου καλά, και μας έφερε πιατάκι, ποτηράκι, κουταλάκι και σαλιαρίτσα!!!!!

Ο μπαμπάς μου δε απο εχθές είναι πολύ καλύτερα!!!! Μας έχει τρελάνει τη μία ημέρα λέμε πάει αυτό ήταν και την επόμενη ημέρα μας δίνει παραγγελίες για το φαγητό. Να σημειωθεί ότι είναι ακόμα στο νοσοκομείο και δεν προβλέπετε έξοδος....Έχω αγχωθεί με το θέμα του παιδιού γιατί βλέπω να πηγαίνει μακρυά η βαλίτσα...είπα κι εγώ άντε αν είναι για 10-20 φορές σύνολο δεν τρέχει κάτι να σε εξυπηρετήσουν αλλά βλέπω ότι θα κρατήσει καιρό αυτή η φάση. Η κοπέλα δεν μου έχει πει τίποτα, ίσα ίσα που μου λέει ούτε να το σκέφτεσαι αλλά εγώ ντρέπομαι και το θέμα είναι ότι με τις @@ του ΙΚΑ με το γάλα δεν έχουμε και χρήματα να της δώσουμε. ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ τέλος πάντον υπομονή και θα περάσει κι αυτή η χαζή φάση.

αχ κούκλα μου...δεν ξέρεις πόσο σε σκέφτομαι,πόσο σε νιώθω..καλή δυναμη με τον μπαμπά σου.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εμένα δε μου είπε τίποτα για κρέμα!στις 18/3 έχουμε εμβόλιο οπότε υποθέτω αν είναι θα μας πεί τότε πότε ξεκινάμε.Δεν ξέρω κι αν παίζει ρόλο πως είναι η διατροφή ως τότε (μεικτή ή αποκλειστικός)

χτες βράδυ η μικρή ήταν με το βυζί στο στόμα ΟΟΟΟΟΛΟ το βράδυ...μόλις πήγαινα να την βγάλω τσίνιζε...και ο Νικολάκης απο δίπλα να γκρινιάζει να την πάω στην κούνια,διότι κοκό και παιδί στο ίδιο κρεβάτι είναι κομμάτι δύσκολο!:tongue::tongue: Κι αφού τελοσπάντων την πήγα μέσα για το λίγο που αποκοιμήθηκε μόνη της,ο κύριος ούτε πήρε χαμπάρι πότε την ξανάφερα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: καλά λένε...πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ωραιι το αρθρο κελλα. εμεις σε ολα ειναστε οκ εκτος απο διπλασιασμο τιυ βαρους. παλι δυσανασχετει οταν την ταιζω. παντως τη δεχτηκε καλα κ εχει πλακα πως την κατεβαζει με τη γλωσσιτσα της. απλως δεν τρωει πολυ.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...