Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σχιζοφρενικός καιρός στο Ελλάντα!!

Κατερίνα ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω....έτσι και ο αδερφός μου κι είχαν κάτω ένα σωρό πράγματα των παιδιών και σαπίσανε...ειδικά το λίκνο που τους είχε δώσει η αδερφή μου ακόμα το κλαίμε (γιατί θα είχε πάει απο χέρι σε χέρι κι είναι καλυτερο απο καλαθούνα)

Σκέφτομαι να βγάλω τη μικρή βόλτα με το καρότσι να περπατήσουμε...τί λέτε;δεν πιστεύω να κρυώσει,ε;Τώρα κοιμάται για λίγο πιο αργά σκέφτομαι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

κι εμεις λεμε για βολτιτσα τωρα ετοιμαζομαστε σιγα σιγα :D

Ειρηνακι ριξε της κι ενα κουβερτακι απο πανω και μια χαρα θα ειναι ;)

σωστή σκέψη!!μ'εχει φάει η κλεισούρα δεν αντέχω άλλο!!κι αφού είναι μια χαρά απο συνάχι και λοιπά θα τη βολτάρω στο Χαϊδάρι τη μανδαμ!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρινιω εγω οποτε δεν βρεχει την παω βολτα με το καροτσι!!!ετσι οπως μας ππαει ο καιρος 3-4 φορες την βδομαδα σιγουρα!!!!κ εγω ξελαμπικαρω κ αυτη παιρτνει τον αερα της!!!αν την ντυσεις καλα δεν εχει θεμα να κρυωσει!!την εχω παει κ με πιο χαμηλες θερμοκρασιες!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ρινιω εγω οποτε δεν βρεχει την παω βολτα με το καροτσι!!!ετσι οπως μας ππαει ο καιρος 3-4 φορες την βδομαδα σιγουρα!!!!κ εγω ξελαμπικαρω κ αυτη παιρτνει τον αερα της!!!αν την ντυσεις καλα δεν εχει θεμα να κρυωσει!!την εχω παει κ με πιο χαμηλες θερμοκρασιες!!!

ευτυχώς που έχω και σας....

θα την έβγαζα βρε Κατερίνα μου αλλά να με τα απανωτά συναχώματα φοβήθηκα κι εγω η ερμη!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

σουπερ-ντούπερ η τιμή!!!!εγω έχω ένα μεγάλο της Moulinex που μας έδωσε η θεία του Νίκου κι είναι μιξερ,μπλέντερ κ.λ.π. .....ένα σωρό πράγματα κάνει μη κοιτάς που εγω δεν είμαι η χαρωπή Μάρθα Στιούαρτ!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ευτυχώς που έχω και σας....

θα την έβγαζα βρε Κατερίνα μου αλλά να με τα απανωτά συναχώματα φοβήθηκα κι εγω η ερμη!!

καλα αν ειναι κρυωμενο εννοειται οτι δεν το βγαζουμε εξω!!!

πηγα τζαμπο κ πηρα ενα στρωματακι για να την κανω μπανιο,,, ειχα ενα πλαστικο ξαπλωτο που την εβαζα κ ττην εκανα αλλα δεν χωραει πλεον κ λεει ως 8 κιλα!!!:tongue::tongue::tongue: κ το στρωματακι ως 8 κιλα λεει αλλα δεν υπαρχει φοβος να σπασει!!! κ φυσικα αφου πηγα για το στρωματακι σιγα μην εμενα ΜΟΝΟ στο στρωματακι, πηρα κ λλες βλακειουλες!!! ειδα κ για καθισματακι φαγητου, δεν ξερω τι θα βολευει , να παρω αυτον τον "ΘΡΟΝΟ":rolleyes::rolleyes:??ή αυτα που μπαινουν στο τραπεζι?:rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλα αν ειναι κρυωμενο εννοειται οτι δεν το βγαζουμε εξω!!!

πηγα τζαμπο κ πηρα ενα στρωματακι για να την κανω μπανιο,,, ειχα ενα πλαστικο ξαπλωτο που την εβαζα κ ττην εκανα αλλα δεν χωραει πλεον κ λεει ως 8 κιλα!!!:tongue::tongue::tongue: κ το στρωματακι ως 8 κιλα λεει αλλα δεν υπαρχει φοβος να σπασει!!! κ φυσικα αφου πηγα για το στρωματακι σιγα μην εμενα ΜΟΝΟ στο στρωματακι, πηρα κ λλες βλακειουλες!!! ειδα κ για καθισματακι φαγητου, δεν ξερω τι θα βολευει , να παρω αυτον τον "ΘΡΟΝΟ":rolleyes::rolleyes:??ή αυτα που μπαινουν στο τραπεζι?:rolleyes::rolleyes:

εγω πάλι σήμερα που είμασταν βόλτα βρήκα ένα ωραίο μαγαζάκι στο Χαϊδάρι με εθνικ πραγματάκια,ονειροπαγίδες κ.λ.π. και βρήκα φωτιστικό της μικρής!!Θα πάω μες στην εβδομάδα να της το πάρω!!

JUMBO κι εγω θέλω να πάω να της πάρω και στολή της μικρής!!

καθισματάκι είναι ωραίο αυτό που δένει στην καρέκλα μπορεις και να το πάρεις μαζί σου αν βγαίνετε έξω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα!!!!!!

Riniw-katrin το γάλα έχει 23,3 το κουτί και θέλουμε 2 την εβδομάδα. Έχουμε ξεπαραδιαστεί καλά καλά. Το θέμα είναι ότι αφού μου κόπηκε το γάλα δεν είχα άλλη επιλογή, πίεζε και το θέμα της δουλειάς δεν είχα χρόνο μπροστά μου για να μπορέσω να το επαναφέρω. Τέλος πάντον ότι έγινε έγινε, ελπίζω να ξαναμπεί στη λίστα γιατί μου είπε η προϊσταμένη στο ΙΚΑ ότι μία τα βάζουν μία τα βγάζουν, να είμαστε σε επικοινωνία και έχω 1 χρόνο περιθώριο για να τα διεκδικήσω. Το πρόβλημα είναι τώρα τι κάνουμε που υπάρχουν ένα σωρό έξοδα και δυσκολευόμαστε.

Το καινούριο σπίτι είναι πολύ ωραίο, λίγο πιο μικρό απο το προηγούμενο και σαφώς πιο παλιό αλλά δεν με πειράζει καθόλου. για την ώρα γίνετε της κούτας το κάγκελο αλλά ελπίζω να κοιμηθεί ο μικρός σε λίγο και να μπορέσουμε να ανόίξουμε τίποτα.

Σας φιλώ γιατί έβαλε τη σειρήνα.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Περασαμε μια πολυ ομορφη παρασκευη, ειχαμε πει θα βγεναμε με εναν φιλο και βρεθηκαμε σε μια παρεα καμια 15αρια ατομα! Παιδακια δεν ειχε αλλα ειμασταν σε ανοιχτο χωρο και βολευτικε και η μεγαλη. Ο μικρος το εκοψε στον υπνο οσο τρωγαμε (αρχισε να κοιματε οταν τρωω!!!) και μετα τους τρελανε ολους με τα χαμογελα που δε σταματουσαν!

Η παιδιατρος της μεγαλης μας ειχε πει οτι αν ειναι αρρωστο καλυτερα να το βγαζω, για να αεριζω καλυτερα το σπιτι και να περνει και καθαρο αερα, αρκει να μην πηγενει κοντα σε αλλους ανθρωπους και κιριος παιδακια. Ακομα και με βροχη την εβγαζα, σε μαρσιπο με ομπρελα ή στο καροτσι με το καλυμα βροχης. Προλαβε και ο Μασσιμο να βγει με ομπρελα!!! Να δουμε ποτε θα δουν ξανα βροχη...

Βρε κοριτσια... αξιζει για 5-6 μηνες να αγορασει κανεις μηχανιματα για το φαι τους? Με φιλες που μιλαω, ολες με ρωτανε αν θα παρω ξανα και παραξενευοντε αν πω οτι δεν ειχα ουτε στην μεγαλη. Οτι ηθελε μαγειρεμα το εβραζα στο μπρικι ή μπεν μαρι και τα ελιονα στο μικρο μιξερακι και μια χαρα ειχα βολευτει. Τωρα το μονο που σκευτομε να παρω ειναι ενα μεταλικο καλαθακι (σαν αυτα που εχουν οι χυτρες) για να φτιαχνω και στον ατμο. Σαν καλο χωριατοπαιδο (μικρη πολη εστο), το μονο καλο που βλεπω στις μεγαλες πολις ειναι οτι βρησκεις τα παντα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!

marant έχετε ξεπαραδιαστεί,ε;δε λες πάλι καλά που δουλεύετε κι οι δυο..

Tatum εγω σε κατσαρολίτσα θα της φτιάχνω και θα της τα λιώνω στο μπλέντερ που έχει το μιξερ-μιας και το μουλτι μας εσπασε.Το πολύ-πολύ να πάρω κάποιο απο αυτά που είναι σαν τα μιξεράκια του καφέ.

σήμερα βαριέμαι τελείως...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα!

μαραντ κουραγιο, κι εμεις πριν λιγο τελειωσαμε τις κουτες που ειχα θαψει μεσα στο τζακι, 11 τω αριθμω :rolleyes: και μου μενουν ακομα καποιες σακουλες μεγαλες... αντε να τελειωνω σε καποια δοση.

μας συνεδεσαν και το τηλ. την Παρασκευη κι επιτελους επικοινωνησα με κοσμο :D

πολυ χαιρομαι το σπιτακι μου :D:D

το απογευμα περιμενω την πεθερα μου και (γαμωτο) θα ερθει με τη γιαγια του Μαριου :evil: . Να δω τι κακιες θα βρει παλι να μου πει... παντα κατι βρισκει..

κι εγω στο κατσαρολακι και λιωσιμο στο μπλεντερ..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερούδια!

Εγώ σκεφτείτε ότι έχω ακόμα το πρώτο minipimer της braun και φυσικά είναι στα τελευταια του οπότε θα ψήσω τον άντρα για ένα καινούριο όσο για το θέμα ατμομαγειρα, τατουμ το έχω εγω αυτό το εξάρτημα που λες αλλά δε μου ειχε "κόψει" ότι θα το χρησιμοποιούσα έτσι :) οπότε είμαστε κομπλέ!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κι εμένα υπερβολή μου φαίνεται να πάρω ολόκληρο σύστημα αποκλειστικά για το φαγητό του μωρού. Έχω multi και bimer ότι βολεύει θα χρησιμοποιώ. Για βράσιμο νομίζω κατσαρολάκι είναι μία χαρά, και αν μπορώ να το αποθηκεύω χύτρα, γιατί και με την παιδίατρο που το συζήτησα μου είπα ότι στην χύτρα γίνονται ακόμα πιο υγειινά αφού δεν χάνονται ούτε οι υδρατμοί.

Για τα χρήματα για το γάλα έχουμε ζοριστεί πολύ, γιατί ναι μεν δουλεύουμε και οι δύο αλλά έχουμε πολλά πάγια έξοδα ενοίκιο, δόσεις για τα αυτοκίνητα, δόσεις για τα έπιπλα. Να μη θίξω το γεγονός ότι μας έχουν κόψει το 1/3 απο τους μισθούς μας από όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος.....Τέλος πάντον θα φύγουν κάποια πάγια προς το καλοκαίρι και θα εξομαλυνθούν τα πράγματα πιστεύω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...