Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

γεια σας!!!

μολις γυρισα απο κομμωτηριο... πολυ χαρηκα.. ειχα χρονια να παω συνηθως μου τα εκοβε λιγο ο ξαδερφος μου οταν πηγαινα στο χωριο αλλα τωρα δεν πηγαινε εκανα ολικη αλλαγη ,θα βγαλω φωτο συντομα να θαυμασετε!!

δε γινοταν μου εφευγαν ολοκληρες τουφες... πολυ μαλλι μιλαμε και με τοση πολυ ψαλιδα ηταν συνεχεια γεματα κομπους..

κι εγω αυτήν την εβδομάδα πάω για ανταύγειες + κούρεμα διότι έχουμε και γάμο το άλλο σάββατο και μου έχουν σπάσει και τα νεύρα με το μάδημα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια σας!!!

Αλήθεια??? Πόση βροχή έριξε???? Πόσηηηηη:shock:

Ξύπνησα κατά τις 6.30 και τα είχα δεί όλα! Πήγα να τσεκάρω τις μπαλκονόπορτες μήπως μπάζουμε (ευτυχώς μετά από ένα πάθημα είχα βάλει γύρω γύρω λάστιχα στις 3 και ας δυσκολευόμα;στε λίγο να τις κλείσουμε:rolleyes:

Τσέκαρα τα σιφώνια των μπαλκονιών (μη μας βούλωσαν) και λαγοκοιμόμουν μέχρι τις 9.30!

Τελικώς αναβίωσε μια παλιά υγρασία στην κουζίνα:? και είδα και στο ταβάνι του παιδικού μια νέα:evil: πφφφφ σκλατούλες!

Όταν φτιάξει ο καιρός θα περάσουμε την ταράτσα με προστατευτικό... που θα πάει!!!!

Ρηνιώ μην ευχαριστείς το Ελληνικό κράτος αλλά τον Ελληνάρα που έχει μπαζώσει τα πάντα!!!! Χαλάνδρι, Υμηττός, Χιλτον, Παγκράτι, Αγιος Δημήτριος και μέρος της Νεας Σμύρνης είχαν/ήταν ρεματα!

δίκιο έχεις...αλλά αν υπήρχε κράτος....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρηνιω ειναι λιγο περιεργη η φαση με τις δουλειες τους. τωρα αυτη ειναι σε αδεια ειδαλλως μενουν σε ενοικιο σε αλλες πολεις εξαρταται τη μεταθεση. οποτε δεν εχουν σπιτι. προσφατα ο κουνιαδος αποσπασθηκε εδω.

κελλα η παιδιατρος ειναι εδω που ζουμε δηλαδη πρεβεζα μερια.

μη παρεξηγηθω δεν μου επετρεψε να τη β;ζω να καθεται μονη αλλα σε καθιστη θεση πανω μου να να εχει στηριγμα η πλατουλα. αυτη την εβαλε να κατσει μονη κ ειδε οτι στηριζεται.

ναι βρε Σωτηρία μου αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πως απαιτεί σε ξένο σπίτι όπου φιλοξενείται να μην πηγαίνεις τα παιδιά...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Η μικρή μου εδώ και 2 μέρες περίπου έχει αρχίσει να κάνει 2 πραγματάκια καινούρια!

1~ όπως είναι ξαπλωμένη ανάσκελα σηκώνει σβέρκο και πόδια γυμνάζοντας τους κοιλιακούς της :tongue:

2~ δεν ξέρει τι έχει, τη βάζω στο στήθος, ρουφάει, χαζολογάει αλλά κάποιες στιγμές ΔΑΓΚΏΝΕΙ:evil::evil::evil::evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Η μικρή μου εδώ και 2 μέρες περίπου έχει αρχίσει να κάνει 2 πραγματάκια καινούρια!

1~ όπως είναι ξαπλωμένη ανάσκελα σηκώνει σβέρκο και πόδια γυμνάζοντας τους κοιλιακούς της :tongue:

2~ δεν ξέρει τι έχει, τη βάζω στο στήθος, ρουφάει, χαζολογάει αλλά κάποιες στιγμές ΔΑΓΚΏΝΕΙ:evil::evil::evil::evil:

καλώς ήρθες!!!!!κι εμένα και μάλιστα μόλις της λέω "άουτς!η μαμά πονάει έτσι" βάζει τα γέλια!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλώς ήρθες!!!!!κι εμένα και μάλιστα μόλις της λέω "άουτς!η μαμά πονάει έτσι" βάζει τα γέλια!

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα!!!

Μαντέψτε ποιος μετακόμιζε σήμερα με τη γαϊδουροβροχάρα.......

Ευτυχώς την ώρα της μετακόμισης δεν έβρεχε αλλά απο τα μέσα έξω έγινε το σπίτι μαύρο.

Το πρωί είχα πάει απο το ΙΚΑ για να δώσω τα πρώτα κουπόνια για το γάλα, γιατί λέει πρώτα παίρνεις τα κουτιά όλου του μήνα, τα πίνει το παιδί και μετά απο ένα μήνα πας την απόδειξη και.......τατααααααν ως δια μαγείας είχαν βγει απο τη λίστα τα υποαλλεργικά βρεφικά γάλατα. μου είπαν να τα κρατήσω (αποκόματα και αποδείξεις) και να είμαι σε επικοινωνία γιατί ίσως κάποια στιγμή ξαναμπούν.

Κατά τα άλλα είμαστε λιγάκι σαν πρόσφυγες αλλά ελπίζω μέσα στο ΣΚ να συμαζευτούμε. Τώρα περιμένω τον άντρα μου να φέρει τις κουρτίνες απο το καθαριστήριο που τις είχα πάει για κόντημα και σίδερο.

Εύη μου κι εσένα θηριάκι!!καλά λέω εγω πως έκανα μοντέλο!!!

Βρε Εύη μου να σε ρωτήσω που βασίζεται αυτή η τάση με το να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους;τρέμει η ψυχή μου τώρα που οδεύουμε ολοκάθαρα προς Ουγκάντα ένα πράγμα,το τι ασθένειες θα ξεκινήσουν να θερίζουν...

Ειρήνη μου αυτή η τάση είναι τελείως αυθαίρετη από κάποιους ψευτοοικολόγους και ομοιοπαθητικούς και έχει πρόσχημα κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων, πολύ σπάνιες ούτως ή άλλως.

marant διάλεξες μέρα για μετακόμιση! Κουράγιο!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλησπέρα!!!

Μαντέψτε ποιος μετακόμιζε σήμερα με τη γαϊδουροβροχάρα.......

Ευτυχώς την ώρα της μετακόμισης δεν έβρεχε αλλά απο τα μέσα έξω έγινε το σπίτι μαύρο.

Το πρωί είχα πάει απο το ΙΚΑ για να δώσω τα πρώτα κουπόνια για το γάλα, γιατί λέει πρώτα παίρνεις τα κουτιά όλου του μήνα, τα πίνει το παιδί και μετά απο ένα μήνα πας την απόδειξη και.......τατααααααν ως δια μαγείας είχαν βγει απο τη λίστα τα υποαλλεργικά βρεφικά γάλατα. μου είπαν να τα κρατήσω (αποκόματα και αποδείξεις) και να είμαι σε επικοινωνία γιατί ίσως κάποια στιγμή ξαναμπούν.

Κατά τα άλλα είμαστε λιγάκι σαν πρόσφυγες αλλά ελπίζω μέσα στο ΣΚ να συμαζευτούμε. Τώρα περιμένω τον άντρα μου να φέρει τις κουρτίνες απο το καθαριστήριο που τις είχα πάει για κόντημα και σίδερο.

να φανταστώ οτι είναι και πανάκριβα τα υποαλλεργικά;;;;

άντε με το καλό στο νέο σπίτι!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα, μολις γυρισαμε απο το εμβολιακι μας :) γιναμε 7300 & 66 εκ. μια χαρα ολα στην υγεια μας , η σπονδ. στηλη ετοιμη για τα καθισια μας ολα μια χαρα :D:D

μαραντ κουραγιο εγω ακομα εχω κατι λιγα σε σακουλες, καποια στιγμη θα γινουν :tongue: μ@λ@κια με το ικα.. :evil:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου αυτή η τάση είναι τελείως αυθαίρετη από κάποιους ψευτοοικολόγους και ομοιοπαθητικούς και έχει πρόσχημα κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων, πολύ σπάνιες ούτως ή άλλως.

marant διάλεξες μέρα για μετακόμιση! Κουράγιο!

Το θέμα είναι οτι όλοι αυτοί βασίζονται στο γεγονός οτι όλοι εμείς οι υπόλοιποι εμβολιάζουμε τα παιδιά μας άρα εμείς είμαστε η ασπίδα προστασίας τους..τώρα όμως που η ζυγαριά κλείνει προς τα μη εμβολιασμένα,λόγω των οικονομικών συνθηκών να δω ποιός θα πρωτοπρολάβει στα κοινωνικά ιατρεία..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλά marant δεν παίζεσαι... την πέτυχες για τα καλά τη μέρα!

Άσε που καικαλή να ήταν και μόνο με τα πράγματα και τα μέσα έξω πάλι θα ήθελε νωρίς το σπίτι φασίνα!

Elvina μου όταν ξαναφουντώσουν πάλι όλες αυτές οι ασθένειες που μας προστατεύουν τα εμβόλια, θα δούμε ποιός θα τρέχει πανικόβλητος στα νοσοκομεία!!!!

Η μικρή με έχει τσακίσει μα το δάγκωμα! Θα τη σφάξω!!!!!!!!!!:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

οχι το καημενο μη το σφαξεις ακομα.. ασ'το να παρει ακομα λιγο και το σφαζεις το πασχα :tongue::tongue:

Αχαχαχαχα! Έγραψες!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημεραααααααααα

καλο ΣΚ να χουμε!!!

μαραντ πως σας ηρθε ετσι???πωπω το χειροτερο μου, μετακομιση+βροχη....κουραγιο!!να σου πω ποιο υποαλλεργικο δινεις??? ειχα ψαξει στο ιντερνετ για το neocate αν χρειαζοταν να δωσω κ εχει 58 ευρω τα 400γρ:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,

κελλ α ο ο μικρος μια χαρααα!!:D:D

Κ ΕΜΕΙΣ σιγα σιγα θα αρχισουμε να ψαχνουμε για σπιτι, πριν 3 χρονια 1 μηνα πριν τον γαμο μας, ειχε πλημμυρισει το υπογειοοοοοοοο, σκ@τ@ ειχαν γινει ολα, ημουν 3 μερες στυην αποθηκη κ καθαριζα το νερο ειχε φτασει πανω απο το σοβατεπι,,, εεεεεεεεε χθες παλι τα ιδια:evil::evil::evil::evil: , παρολο που ο μηχανικος υποτιθεται το ειχε φτιαξει!!!!!!!!:|:neutral:κ τωρα ειχα κ πιο πολλα πραγματα,,,, σκ@τοκατασκευη αυτη η πολυκατοικια!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...