Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Σοφία μου εννοείται οτι όταν πέσει το μάννα θα στήσουμε σκηνούλα Καλά Λιμάνια με έξοδα απο και προς πληρωμένα!!!:tongue::tongue:

ο κουνιάδος μου βρε παιδιά λες και βγήκε απο άλλη μήτρα....όταν του πει η συννυφάδα οτι πρέπει να πάνε να πάρουνε για το παιδί,πάνε μαζί κι ας οδηγάει κι εκείνη..

γι'αυτό και μετανιώνω τώρα που δεν οδηγώ..οι μλκίες πληρώνονται.:evil:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιδι θα μας παρουν το εταιρικο αυτοκηνιτο, ο τζουρ, ψαχνει για μεταχειρησμενο και επεσε πανω σε αυτο http://qatarliving.com/node/11153276 ριξτε μια ματια, αν θελετε!

Μόνο τόσο???? Αγορά???:shock:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσια τι κανετε? εμεις ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την βαφτιση:P

α το καλυτερο δεν σας το ειπα ειμαι καταφαντασια εγκυος:tongue: ελεος δηλαδη!!! δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος κ ενω ξερω οτι ειναι τελειως φυσιολογικο εχω χεστει πανω μ απο τον φοβο μου μην τυχον κ ειμαι εγκυος ολο βλεπω ονειρο οτι ειμαι εγκυος μεχρι και φτερουγισματα νιωθω στην κοιλια μου οπως οταν πρωτοσαλεβει ενα μωρο μη χειροτερα!!!:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αληθεια μαριουλα;; Ωραια θα εχει κ παρεουλα ο αντωνακης!!

εμεις τωρα γυρισαμε απο παιδιατρο οπου καναμε δυο εμβολια. ειμαστε 7100 κ 66 ποντους κ ρωτησα ποτε μπορει να καθεται η μπεμπα κ μου ειπε μολις κλεισει τον πεμπτο. μπα της λεω αυτη ζοριζεται ηδη. τοτε την εβαλε να κατσει κ ειπε πως ειναι πιο ωριμη κινητικα. τελοσπαντων μας συνεχαρη πω; περνε τις ιωσεις λογω θηλασμου κ ειπε πως την ανοαοποιησα εφοσον τη θηλαζα εχοντας γαστρεντεριτιδα η οποια παρεπιπτοντως με πεθανε στη διαρροια χτες το βραδυ. αυτα τα νεα και πεντε μηνων ξεκιναει κρεμε;.

εν τω μεταξυ τα εχω παρει γιατι θα ερθει η συννυφαδα μου να μεινει στην πεθερα μου τεσσερις μηνες ενω αφοτου γεννησε ηταν στη μανα της κ ο κουνιαδος μου εκανε 900 χιλιομετρα πηγαινελα μια φορα την εβδομαδα για να τους δει. μας απαγορεψε να πηγαινουμε τα παια στα πεθερικα μου κ τα εχω παρει κρανιο γιατι το γαλαζοαιματο μωρο της ειναι 5 μηνων κ εχε κ αλλο 2,5 χρονων. τα δικα μου απο την ουγκαντα ειναι; γκρρρ...τα εχω παρει κρανιο γιατι με 3 παιδια η βοηθεια των πεθερικων μου ηταν πολυτιμη.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Μαριούλα θα μας πεθάνεις εσύ βρεεεε!!!!!

Χεχεχε.... αδελφάκι γρήγοραααααααααα!!!!!

Νεμίνα περαστικά... κυρίως για τα πεθερικά σου! Η γαστρεντερίτιδα θα φύγει σίγουρα!

Όσο για την καθιστή στάση κι εμείς καθόμαστε αλλά αν μας κουνήσουν τσουυυυυπ γέρνουμε!!! χαχαχα... :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

νεμινα ειναι αυτο που λενε το'να παιδι καλο παιδι και τ'αλλο γ@μω τη μανα του..τι να πεις.. σε ποιον παιδιατρο πας? εδω στη γειτονια??

κι ο δικος μου κωλοκαθεται λιγο και ξαφνικα αρχιζει να γερνει δεξια χαχααα πολυ πλακα εχει , σα σουρωμενο.

μου ειχε πει η παιδιατρος πως απο τη στιγμη που καθονται κανονικα μετα απο 6 μηνες περπατουν μονα τους.

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

κοριτσια τι κανετε? εμεις ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την βαφτιση:P

α το καλυτερο δεν σας το ειπα ειμαι καταφαντασια εγκυος:tongue: ελεος δηλαδη!!! δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος κ ενω ξερω οτι ειναι τελειως φυσιολογικο εχω χεστει πανω μ απο τον φοβο μου μην τυχον κ ειμαι εγκυος ολο βλεπω ονειρο οτι ειμαι εγκυος μεχρι και φτερουγισματα νιωθω στην κοιλια μου οπως οταν πρωτοσαλεβει ενα μωρο μη χειροτερα!!!:shock:

Μαρία θα μας τελλάνεις!!!!!χαχαχα!!!!πάντως κι εγω τα ένιωθα την ποηγούμενη εβδομάδα και έβριζα τον άλλονα αλλά περίοδος μου ήρθε κανονικά!!!!μάλλον ακομα οι ορμόνες ψάχνονται!

τη βάφτιση πότε θα την κάνεις;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

αληθεια μαριουλα;; Ωραια θα εχει κ παρεουλα ο αντωνακης!!

εμεις τωρα γυρισαμε απο παιδιατρο οπου καναμε δυο εμβολια. ειμαστε 7100 κ 66 ποντους κ ρωτησα ποτε μπορει να καθεται η μπεμπα κ μου ειπε μολις κλεισει τον πεμπτο. μπα της λεω αυτη ζοριζεται ηδη. τοτε την εβαλε να κατσει κ ειπε πως ειναι πιο ωριμη κινητικα. τελοσπαντων μας συνεχαρη πω; περνε τις ιωσεις λογω θηλασμου κ ειπε πως την ανοαοποιησα εφοσον τη θηλαζα εχοντας γαστρεντεριτιδα η οποια παρεπιπτοντως με πεθανε στη διαρροια χτες το βραδυ. αυτα τα νεα και πεντε μηνων ξεκιναει κρεμε;.

εν τω μεταξυ τα εχω παρει γιατι θα ερθει η συννυφαδα μου να μεινει στην πεθερα μου τεσσερις μηνες ενω αφοτου γεννησε ηταν στη μανα της κ ο κουνιαδος μου εκανε 900 χιλιομετρα πηγαινελα μια φορα την εβδομαδα για να τους δει. μας απαγορεψε να πηγαινουμε τα παια στα πεθερικα μου κ τα εχω παρει κρανιο γιατι το γαλαζοαιματο μωρο της ειναι 5 μηνων κ εχε κ αλλο 2,5 χρονων. τα δικα μου απο την ουγκαντα ειναι; γκρρρ...τα εχω παρει κρανιο γιατι με 3 παιδια η βοηθεια των πεθερικων μου ηταν πολυτιμη.

εεχχμμμ....τί εννοείς σας απαγόρεψε;;σε ξένο σπίτι σας απαγόρεψε;και για ποιόν λόγο έμενε στη μάνα της και τώρα στην πεθερά σας;σπίτι δεν έχουν;

κι εμένα η μικρη κάθεται...μάλιστα πολλές φορές την βάζω στο καρότσι και την έχω στην κουζίνα,γιατί είναι ψηλότερα και σηκώνεται ολόκληρη προς τα εμπρός!!!και το πιο γέλιο το έχει όταν τρώμε φρούτα κάθε βράδυ...απαιτεί (ναι,όπως το ακούτε) να της βάλουμε μήλο στο στόμα...απορώ δε κιόλας πως τα ξεχωρίζει!!!της είχα δώσει να δοκιμάσει και της άρεσε μάλλον;ή είναι σκληρό και τρίβει τα ούλα;δεν ξέρω,πάντως όποιος απο μας την κρατάει μόλις δει μήλο σπρώχνει το χέρι του προς το στόμα της!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα δεν σας είπα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

λίγο περίεργα σήμερα..κλείνει ο μπαμπάς μου ένα χρόνο κι είναι όλα ανάμεικτα...

Κατά τ'αλλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΒΕΝΕΤΙΑ γιατί αλλιώς ούτε με τα κυάλια δεν θα την έβλεπα!!!!:tongue::tongue::tongue: Θα είναι μες στα νεύρα ο δικός μου σήμερα...δεν μπορούσαν και να φορτώσουν γιατί είχε πλυμμηρήσει...δε θα μιλιέται...ευτυχώς μετά το παιδί μόλις μπαίνει σπίτι και την βλέπει είναι σαν να παίρνει Lexotanil ένα πράγμα....του φεύγουν όλα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας!!!

μολις γυρισα απο κομμωτηριο... πολυ χαρηκα.. ειχα χρονια να παω συνηθως μου τα εκοβε λιγο ο ξαδερφος μου οταν πηγαινα στο χωριο αλλα τωρα δεν πηγαινε εκανα ολικη αλλαγη ,θα βγαλω φωτο συντομα να θαυμασετε!!

δε γινοταν μου εφευγαν ολοκληρες τουφες... πολυ μαλλι μιλαμε και με τοση πολυ ψαλιδα ηταν συνεχεια γεματα κομπους..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερούδια σας!!!

Αλήθεια??? Πόση βροχή έριξε???? Πόσηηηηη:shock:

Ξύπνησα κατά τις 6.30 και τα είχα δεί όλα! Πήγα να τσεκάρω τις μπαλκονόπορτες μήπως μπάζουμε (ευτυχώς μετά από ένα πάθημα είχα βάλει γύρω γύρω λάστιχα στις 3 και ας δυσκολευόμα;στε λίγο να τις κλείσουμε:rolleyes:

Τσέκαρα τα σιφώνια των μπαλκονιών (μη μας βούλωσαν) και λαγοκοιμόμουν μέχρι τις 9.30!

Τελικώς αναβίωσε μια παλιά υγρασία στην κουζίνα:? και είδα και στο ταβάνι του παιδικού μια νέα:evil: πφφφφ σκλατούλες!

Όταν φτιάξει ο καιρός θα περάσουμε την ταράτσα με προστατευτικό... που θα πάει!!!!

Ρηνιώ μην ευχαριστείς το Ελληνικό κράτος αλλά τον Ελληνάρα που έχει μπαζώσει τα πάντα!!!! Χαλάνδρι, Υμηττός, Χιλτον, Παγκράτι, Αγιος Δημήτριος και μέρος της Νεας Σμύρνης είχαν/ήταν ρεματα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ρηνιω ειναι λιγο περιεργη η φαση με τις δουλειες τους. τωρα αυτη ειναι σε αδεια ειδαλλως μενουν σε ενοικιο σε αλλες πολεις εξαρταται τη μεταθεση. οποτε δεν εχουν σπιτι. προσφατα ο κουνιαδος αποσπασθηκε εδω.

κελλα η παιδιατρος ειναι εδω που ζουμε δηλαδη πρεβεζα μερια.

μη παρεξηγηθω δεν μου επετρεψε να τη β;ζω να καθεται μονη αλλα σε καθιστη θεση πανω μου να να εχει στηριγμα η πλατουλα. αυτη την εβαλε να κατσει μονη κ ειδε οτι στηριζεται.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...