Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κι απο μας :D

Annast ομορφα τα νεα σου, μια χαρα ο παιδαρος ;)

Μαλλον μονο εγω πλακωθηκα μετα τη γεννα στη μασα και πηρα αντι να χασω χαχαχαχχα... τωρα ειμαι σε διατροφη, πιστευω κατι να κανουμε :tongue:

κι εγω θελω να βγω βολτιτσα αλλα περιμενω λιγο ακομα μηπως ερθει ο κουριερ με τα γαλατα του παιδιου...

Ειρηνακι παρ'τον με τη γλυκα να τον ψησεις να πατε "σημερα.. που εχει κι ωραια μερα... και τι ωραια που ειναι να κυκλοφωρειτε σαν οικογενεια... μπλα μπλα μπλα" :tongue::tongue:

το πρόβλημά του είναι το οδήγημα και που θα παρκάρει...άλλος κανείς στον κόσμο δεν έχει AUDI μόνο ο δικός μου ο κεφάλας!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!

Άννα κούκλος ο μικρός... δε το συζητώ!

Νεμινα περαστικά καλή μου!

Όταν μιλάτε για παρκάρισμα ρηνιώ???? Μη μου πεις ότι θέλει κ αυτός να παρκάρει εξω ακριβώς από το μαγαζί!!!!:rolleyes:

κελλα κάθαρμα κι εσύ.... μόνο σε μένα έχουν μπαστακωθεί τα κιλά:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

Άννα κούκλος ο μικρός... δε το συζητώ!

Νεμινα περαστικά καλή μου!

Όταν μιλάτε για παρκάρισμα ρηνιώ???? Μη μου πεις ότι θέλει κ αυτός να παρκάρει εξω ακριβώς από το μαγαζί!!!!:rolleyes:

κελλα κάθαρμα κι εσύ.... μόνο σε μένα έχουν μπαστακωθεί τα κιλά:evil:

αν είναι δυνατόν να έχει και 360 μοίρες θέα απο το μαγαζί ΜΟΝΟ στη γκόμενα...και όλοι οι άλλοι οδηγοί είναι μ@λ@κ#ς και δεν ξέρουν να οδηγούν και πάνε και πέφτουν όπου βρούν κ.λ.π.....

και εντάξει έχει δει πάνω στο φορτηγό ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ απο οδήγημα,και επειδή με έπαιρνε κι εμένα μαζί είχα δει κι εγω μερικά χτυπητά παραδείγματα...αλλά αυτή η μουμούρα δεν παλεύεται...την άλλη φορά έκανε ολόκληρη ιστορία για το καρότσι της μικρής-δεν χώραγε στο φανταστικό BATMOBIL-και καταλήξαμε να είμαστε τσακωμένοι....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα και απο εμένα!

Ρηνιώ όλοι οι οδηγοί έχουν θέμα με το αυτοκίνητό τους, ξέρω και απο τον αδερφό μου που είναι επαγγελματίας οδηγός και κάνει σαν τρελός για το αυτοκίνητό του. Πες του αν δεν θέλει να το κυκλοφορεί τι το πήρε?? Ασ πάρει και ένα ότι να ναι για να το χρησιμοποιείτε και αυτό να το βάλετε στο σαλόνι. Μάλλον θα πειστεί.

Miss caramel αφού είπαμε η δίαιτα του διαβητικού είναι εγγύηση, κάνε την για 1 μήνα και θα έχεις γίνει συλφίδα. Εγώ πάντως για όσο θήλαζα δεν μπορούσα να προσέχω τι τρώω γιατί πεινούσα πάρα πολύ αλλά ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά.

Nemina να φύγει και να μην ξαναέρθει. πολύ δύσκολο να είσαι άρρωστη και να έχεις το παιδί στο σπίτι. Την προηγούμενη φορά που ήταν ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο και πήγαινα να τον δω την άρπαξα και κυκλοφορούσα με τις μάσκες στο σπίτι και εννοείτε δεν έπιασα το παιδί καθόλου.

καλημέρα και απο εμένα!

Ρηνιώ όλοι οι οδηγοί έχουν θέμα με το αυτοκίνητό τους, ξέρω και απο τον αδερφό μου που είναι επαγγελματίας οδηγός και κάνει σαν τρελός για το αυτοκίνητό του. Πες του αν δεν θέλει να το κυκλοφορεί τι το πήρε?? Ασ πάρει και ένα ότι να ναι για να το χρησιμοποιείτε και αυτό να το βάλετε στο σαλόνι. Μάλλον θα πειστεί.

Miss caramel αφού είπαμε η δίαιτα του διαβητικού είναι εγγύηση, κάνε την για 1 μήνα και θα έχεις γίνει συλφίδα. Εγώ πάντως για όσο θήλαζα δεν μπορούσα να προσέχω τι τρώω γιατί πεινούσα πάρα πολύ αλλά ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά.

Nemina να φύγει και να μην ξαναέρθει. πολύ δύσκολο να είσαι άρρωστη και να έχεις το παιδί στο σπίτι. Την προηγούμενη φορά που ήταν ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο και πήγαινα να τον δω την άρπαξα και κυκλοφορούσα με τις μάσκες στο σπίτι και εννοείτε δεν έπιασα το παιδί καθόλου.

Μωρέ πιάνει η δίαιτα αλλά αν χάσω τόσο λιπάκι θα μου χαλάσει το θηλασμό κατάλαβες?? Λάου λάου τώρα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι δεν παίρνετε epadoren? εμείς κ αυτό κ το αντιαναγωγικο γάλα..

Νεμινα περαστικά σου!!!

Ρινιω άσε μην ρωτάς πως προλαβαίνω.. Ξέχασα να σας πω οτι πάμε κ κολυμβητήριο την μεγάλη. Αρα φανταστείτε προγράμμα. Οταν έρχεται βράδυ ειμαι πτώμα κ πέφτω ξερη στις 2 το βράδυ.. Γιατί μόνο τότε χαλαρωνω.. Πφφφφ...αλλά κ να πεθαινω το γυμναστήριο δεν το κόβω ειδικά τωρα που είδα τόσο μεγάλη διάφορα...χαχαχα.. Τι να κάνουμε...

Πολλά φιλία σε όλες σας!!!! Σας σκέφτομαι συνέχεια κ ας μην μπαίνω συχνά πια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κατερινακι δεν παίρνετε epadoren? εμείς κ αυτό κ το αντιαναγωγικο γάλα..

Νεμινα περαστικά σου!!!

Ρινιω άσε μην ρωτάς πως προλαβαίνω.. Ξέχασα να σας πω οτι πάμε κ κολυμβητήριο την μεγάλη. Αρα φανταστείτε προγράμμα. Οταν έρχεται βράδυ ειμαι πτώμα κ πέφτω ξερη στις 2 το βράδυ.. Γιατί μόνο τότε χαλαρωνω.. Πφφφφ...αλλά κ να πεθαινω το γυμναστήριο δεν το κόβω ειδικά τωρα που είδα τόσο μεγάλη διάφορα...χαχαχα.. Τι να κάνουμε...

Πολλά φιλία σε όλες σας!!!! Σας σκέφτομαι συνέχεια κ ας μην μπαίνω συχνά πια..

κανόνισε να σε δω σε τίποτα Μάταλα ή σε τίποτα Καλά Λιμάνια με κοιλιακούς φέτες...θα πεθάάάάάάάάνω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Annast πολύ ωραία τα νέα σου. Παίδαρος ο μικρός! Έλειψες πολύ από το forum. Κι εγώ δεν μπαίνω λόγω έλλειψης χρόνου.

Κι εμένα ο μικρός είναι 7800 kg. Σας πλησιάζω KATRINDM και Annast!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Άννα ξέρεις εσυ...αξωμονή και ατελείωτα άστρα και το Λιβυκό στα πόδια σου...αααχχχ.....ούτε φέτος με βλέπω να τα βλέπω,κλαψ-κλαψ :cry::cry::cry::cry: εκτός αν μας πέσουν λεφτά απο τον ουρανό κατά το γνωστό βιβλικό μάννα (ακούς Θεούλη μου;;;;;;;; )

Εύη μου κι εσένα θηριάκι!!καλά λέω εγω πως έκανα μοντέλο!!!

Βρε Εύη μου να σε ρωτήσω που βασίζεται αυτή η τάση με το να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους;τρέμει η ψυχή μου τώρα που οδεύουμε ολοκάθαρα προς Ουγκάντα ένα πράγμα,το τι ασθένειες θα ξεκινήσουν να θερίζουν...

Σωτηρία μου συνήλθες λιγάκι;

Μαραντ πως πάει ο μπαμπάς;

Μαρκέλλα μου εσείς;

Τατουμ κι εσείς όλα καλά;

Εμείς χτες δεν πήγαμε για τίποτα...όπως καταλαβαίνετε τί μουρμούρα έπεσε δε λέγεται...μετά μου ήρθε και περίοδος κι υσήχασα :evil:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα :D

ολα καλα απο το εδω μετωπο με εξερεση τα ξενυχτια των τελευταιων ημερων και το σαματα για να φαμε :rolleyes: , αλμα εις μηκος το παιδι μου.

αυριο εχουμε εμβολιο να δουμε κι εμεις που εχουμε φτασει ;)

τα δικα σας παντως μια χαρα θρεφταρακια χαχαχα

ειρηνακι μου κουραγιο, καααποια μερα θα ψωνισετε :tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημερα :D

ολα καλα απο το εδω μετωπο με εξερεση τα ξενυχτια των τελευταιων ημερων και το σαματα για να φαμε :rolleyes: , αλμα εις μηκος το παιδι μου.

αυριο εχουμε εμβολιο να δουμε κι εμεις που εχουμε φτασει ;)

τα δικα σας παντως μια χαρα θρεφταρακια χαχαχα

ειρηνακι μου κουραγιο, καααποια μερα θα ψωνισετε :tongue:

μόνο ο δικός μου είναι έτσι;;;απορώ ώρες και φορές μήπως εγω έπεσα σε προβληματική παρτίδα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μόνο ο δικός μου είναι έτσι;;;απορώ ώρες και φορές μήπως εγω έπεσα σε προβληματική παρτίδα!!!

Καλημερα κι απο μενα!

Νομιζω ολοι τα καλουπια προβληματικα ειναι! Δυστιχος δεν καταφερνω να γραψω και να βγαζω χαμογελα, αλλιος θα σας εργαφα καθε μερα κουλαμαρες του Τζουρ αλλα θα εβγενε σαν γκρινια και θα κουραζε πολυ! Για να μην εχεις παραπονο θα σου πω τα πιο χαρακτηριστικα των 2 τελευταιων ημερων.

Χθες ηταν η προτελευταια μερα απ τη γιορτη για την ανοιξη και γι αυτο πηγα τα παιδια να ξεσαλωσει λιγο η μεγαλη. Σχολαει ο Τζουρ και του λεω ελα να χαζολογισεις μαζι μας. Κηνιση πολυ, δεν μπορουσε να βρει χωρο στα παρκινγκ και επρεπε να κανει κανα2 γυρους πηγενοντας αργα (λογο κηνισης) για να ανοιξουν οι πορτες ξανα και να μπορεσει να παρκαρει. Βαρεθηκε και εφυγε, δεκτο! Ερχετε η ωρα να φυγουμε και εκανα 45(!) λεπτα να βρω ταξι γιατι μενουμε κοντα και δεν θελαν οι ταξιτζιδες να κανουν τη διαδρομη για μονο 2 ευρω και να χασουν καλυτερο δρομολογιο. Φανταστητε, 2 παιδια και ενα καροτσι στην ακρη του δρομου για 45 λεπτα και να ειναι ψοφια απ την κουραση, εμενα δεν με υπολογιζω. αποσταση απ το σπιτι για να μας παρει... 15 λεπτα με την κηνιση! Βρησκω ταξι αφου εχω πει οτι θα αφησω αλλα 2 ευρω μπουρμπουαρ και του ζηταω να κατευει στην πυλοτη για να βοηθησει με το καροτσι (εχει σκαλακια στην εισοδο της πολυκατοικιας) και μου αρχιζει την γκρινια (κλασικοοοοο), του κληνω το τηλ. στη μαπα και φυσικα κατεβηκε. Φτανουμε σπιτι και μου πεταει το θεεικο "τελικα δεν ηταν τιποτα να κατευω".

Το προχθεσινο ειναι το "δυνατο" του σημειο ομως! Δεν εχω πει στην μαμα μου οτι οσους συναδελφους του Τζουρ εχουν αλλαξει εργο τους εχουν κανει γερες ελλατωσεις στις παροχες (σπιτι-αυτοκηνιτο-εισητηρια) και οτι θα πρεπει να βαλουμε (μαλον) χερι στις οικονομιες για να εχουμε σπιτι. Ο Τζουρ το ξερει. Μιλαω skype με την μαμα μου και μου λεει για εναν φιλο μας που δεν ερβησκε δουλεια και βρηκε αλλα με πολυ χαμυλο μισθο και αρχηζει ο Τζουρ "Πες και σε μας τι θα κανουν", "Πες και τα δικα μας" και εγω να προσπαθω να τον κανω να σκασει, χωρις να καταλαβει η μαμα μου! Σε καπια φαση κανει διαολια η μεγαλη και βρησκω ευκαιρια να κλησω το skype. Του την λεω και μου απανταει "αφου οι δικοι μου ξερουν" (με την μαμα μου μιλανε μονο οταν γιορταζουν και αν). Δεν ηθελα να τα πω στη μαμα μου γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα και αυτο το διαστημα εχει πολλα στο κεφαλι της... Τελικα κατεληξα να της λεω λιγα και να προσπαθω να την ξεανχοσω, αντι να προσπαθω να ξεανχοσω εμενα και να βρω καμια λυση! Θα τον σκοτωνα!

Κατα τα αλλα η μεση αποφασισε να μου κανει την χαρη να ηρεμισει καπος, αφου εκανα ενα καρο ασκησουλες και ανελαβε ο Τζουρ για 2 μερες τα μπανακια των μικρων.

Δεν θελετε να δητε πως εκανε ο Τζουρ οταν πηραμε το Mondeo στην ελλαδα και κοντεψε να μου απαγορεψει να βαζω το καροτσι, μην τυχων και το γρατζουνησω αλλα ηθελε να το εχει αυτος στο εργοταξιο, με τους χαλια χωματοδρομους! Φυσικα ειχε αρκεστει στο punto 8ετιας τοτε χεχε.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδια!!!

Λοιπόν σε όποια πέσει το μάννα φιλοξενεί και τις άλλες 2 το καλοκαίρι.. οκ Ρηνιώ, Άννα ????:tongue:

Όσο για το αυτοκίνητο.. ο Γιώργος ποτέ δεν ήταν έτσι! Το Λεων είναι ψιλοτρακαρισμένο και έχει γρατζουνιές, τα πάντα!

Εγώ ήμουν η κ@#λόγκαζη της παρέας αλλά και πάλι το εμφανισιακό ερχόταν 2ο. Ήθελα μόνο να είναι χαμηλωμένο, να εχω bucket κάθισμα και ιδανικά να έβαζα τούρμπο (το seicento) και σίγουρα με έχει βρίσει κόσμος στο δρόμο:rolleyes:

Με το επόμενο αυτοκίνητο που ήταν κ καινούριο... την 1η εβδομάδα $^&%$& μηχανάκιας μου γύρισε τον καθρέφτη... τη 2η εβδομάδα, κάποιος ξεπάρκαρε με το αφτί και πολύ αργότερα μηχανάκι στη δεξιά λωρίδα που είχε μπροστά του παρκαρισμένο θεώρησε βλακωδώς ότι ξεκινώντας από το φανάρι έχει προτεραιότητα να μπεί αριστερά χωρις φλας:evil:

Από την εγκυμοσύνη και μετά βέβαια έχω γίνει η πιο οικογενειακίλα σχετικά με το αυτοκίνητο. Να πηγαίνω σιγά (εχμμ πιο σιγά από πριν εννοω) και προσεκτικά. Αφού εκεί που σκεφτόμουν σα νέο αυτοκίνητο να είχαμε ένα τουρμπάτο bravo ή μια alfa τώρα σκέφτομαι τους χώρους των suv:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...