Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ασχετο! πριν 2 λεπτα ηρθε μια γειτονισα να με ρωτησει αν μπορω να της δανισω λεφτα για να παει τη μικρη της στο νοσοκομειο!!! ειχε βηχα και πιρετο μου ειπε να της πιασω το μετοπο γιατι με ειδε ανησιχη και δεν πρεπει να ειχε πανο απο 38! Ποσο ευκολα πας ενα παιδι στο γιατρο??? και μαλιστα κεφατο και να περπαταει? (4 χρονων)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχμμμ δε το πας εκτός αν προχωράει παραπάνω...

Καλέ τα αντιπυρετικά δεν τα κατέχουν εκεί????? Θα τρελαθώ η γυναίκα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Τι να σου πω... ηταν το πρωτο που αγορασε ο αντρας μου απ το φαρμακιο πριν ερθουμε εμεις! Βεβαια δεν πηρε θερμομετρο χαχα!

Η γειτονισα ειναι Ινδη ισως παιζει ρολο και αυτο... Αν και συνηθος περνουν πολλα φαρμακα ειναι σχεδον παντα φυσικα, αλλα και παλι πριν 30 λεπτα την πηρε απ τον παιδικο λογο πιρετου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Αχ σας παρακαλω μην το κανετε αυτο στα παιδια σας και σε σας! Παραειναι ψυχοφθορο!

Προτιμω να πιστευω οτι ειναι απλα διαφορετικη κουλτουρα... ή μηπος η κορη μου ειναι ιδιοφυηα και (εκτος απ τις κουκουβαγιοστιγμες μου) δεν το ξερω?

Η εν λογο μικρη ειναι 4 και τωρα αρχισαν εκπαιδευση για τουαλετα (στο μπιντε!), τωρα μαθενει τα χρωματα και αλλα τετια, που ελλαδα μας φενοντε παραλογα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Για αηπνιες που λεγαμε... κοιμαμε 5 και ξυπναω 9-10 καθε μερα! Για υπνο το μεσημερι ουτε λογος! Μια φορα την εβδομαδα και αν με τη μικρη να γκρεμιζει το σπιτι!

ειπατε κατι για αυπνιες? ΥΠΟΦΕΡΩ

θα ερθεις κ θα μεινεις κ για καλοκαιρακι?με την μικρη μαζι ?

δυσκολο να εχεις μακρυα τον συζηγο .... το ζω .

εδω εχεις γιατρο ???

88M1p3.pngycQap3.png

Σημερα με... χτηπισαν αναποδα, αντι για 5-10 κοιμιθηκα 1,30-6,00 οτι ναναι

Ο μπαμπας μας δουλευει μεχρι 6,7 η ωρα και εμενα ουτε να περπατησω οσο θα θελα δεν μ αφηνει η γιατρος, κατι περιεργη θεση πλακουντα, κατι αιματακια, οπως στην πρωτη! Αν και στην Ελισαβετ μου, 1ο 3μηνο κοιμοοομουν και δουλευα μισοκοιμησμενη.. αν δεν τρωγαμε στη δουλεια δεν θα προλαβενα με τοσο υπνο, οσο με αφηνε ο γιατρος να παω στη δουλεια... για να με... ξαναξαπλωσει ολο σχεδον τον 6ο. Με βοηθαει οσο μπορει ο ανθρωπος αλλα γυριζει κομματια! Το σπιτι δεν εχει παροχη κρυου νερου και αρχισαν και οι ζεστες! Ακομα και το μπανακι μας εχει γινει κολαση και εγω μονη ολη μερα... Η καταθληψη ερχετε και το νιωθω, οποτε αν και δεν θελω να τον αφησω μοναχουλι του, ειναι καλυτερα και για μενα και για τα μικρα! Γιατρο εχω αυτων που ειχα και στην εφυβια μου και μ αυτων περασα τον τελευταιο 1,2 μηνα στην μικρη και γεννησα μια χαρουλα και θα εχω και την μαμα στο απεναντι σπιτι για οτι βοηθια χριαστω! Α! και παιδικες χαρες κοντα (μενω επαρχια) και θαλασσα και φιλους και μικρο σπιτι (λιγοτερη δουλεια).Δυσκολη αποφαση, αλλα δεν νομιζω να ειχα επιλογη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σημερα με... χτηπισαν αναποδα, αντι για 5-10 κοιμιθηκα 1,30-6,00 οτι ναναι

Ο μπαμπας μας δουλευει μεχρι 6,7 η ωρα και εμενα ουτε να περπατησω οσο θα θελα δεν μ αφηνει η γιατρος, κατι περιεργη θεση πλακουντα, κατι αιματακια, οπως στην πρωτη! Αν και στην Ελισαβετ μου, 1ο 3μηνο κοιμοοομουν και δουλευα μισοκοιμησμενη.. αν δεν τρωγαμε στη δουλεια δεν θα προλαβενα με τοσο υπνο, οσο με αφηνε ο γιατρος να παω στη δουλεια... για να με... ξαναξαπλωσει ολο σχεδον τον 6ο. Με βοηθαει οσο μπορει ο ανθρωπος αλλα γυριζει κομματια! Το σπιτι δεν εχει παροχη κρυου νερου και αρχισαν και οι ζεστες! Ακομα και το μπανακι μας εχει γινει κολαση και εγω μονη ολη μερα... Η καταθληψη ερχετε και το νιωθω, οποτε αν και δεν θελω να τον αφησω μοναχουλι του, ειναι καλυτερα και για μενα και για τα μικρα! Γιατρο εχω αυτων που ειχα και στην εφυβια μου και μ αυτων περασα τον τελευταιο 1,2 μηνα στην μικρη και γεννησα μια χαρουλα και θα εχω και την μαμα στο απεναντι σπιτι για οτι βοηθια χριαστω! Α! και παιδικες χαρες κοντα (μενω επαρχια) και θαλασσα και φιλους και μικρο σπιτι (λιγοτερη δουλεια).Δυσκολη αποφαση, αλλα δεν νομιζω να ειχα επιλογη!

καλημερα κ καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια!πως αισθανεστε? καλως ηρθες tatum!! διαβασα αυτα που ελεγες κ πραγματικα πιστευω οτι πρεπει να γυρισεις ελλαδα.προεχει η ηρεμια σου κ υγεια των παιδιων σου!ολα καλα ευχομαι να σου πανε!ασε που εχουμε ιδια πητ,κ εγω 10/10..παντων για αυχενικη κ εγω πιστευω οτι ειναι αργα,αλλα δεν πειραζει,θα κανεις κατευθειαν την β επιπεδου!!με το καλο!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Annast μπορεί να κάνει το A-test έστω!

riniw κρύβω λόγια.... κρύβω... αλλά όπως και με το σκυλί, δε θα του αφήσω εγώ να μου πάρει τον αέρα, και για δικό μου και για δικό του καλό!

tatum είναι δύσκολη η θέση σου, σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να βρείς ένα καλό γιατρό εκεί και να μείνεις με τον άντρα σου... όσους άλλους και αν έχεις γύρω σου, αυτός και το παιδί σου είναι η οικογένειά σου. Αν βέβαια δεν γίνεται διαφορετικά ελπίζω τουλάχιστον να μπορεί και ο άντρας σου να έρχεται να σε βλέπει συχνά.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

tatum είναι δύσκολη η θέση σου, σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να βρείς ένα καλό γιατρό εκεί και να μείνεις με τον άντρα σου... όσους άλλους και αν έχεις γύρω σου, αυτός και το παιδί σου είναι η οικογένειά σου. Αν βέβαια δεν γίνεται διαφορετικά ελπίζω τουλάχιστον να μπορεί και ο άντρας σου να έρχεται να σε βλέπει συχνά.

Οταν ημουν στη μικρη 7,5 μηνων εφυγα απ την πυλο (45 λεπτα ο κοντινοτερος γυναικολογος και παιδιατρος) και επεστρεψα οταν ηταν 30 ημερων, δεν το σκευτικα δευτερολεπτο! Απλα τωρα θα πρεπει να παει και παιδικο (400 ευρω το μηνα και προπληρωνεις 3μηνο) και το εργο τελειωνει (μαλον) λιγο μετα το καλοκαιρι! Το νερο ηδη βραζει και θα ειναι ετσι τουλαχιστον μεχρι σεπτεμβριο, πλενομαστε μετα τις 6 το απογευμα και αφου γεμισουμε μπανιερα 3 ωρες πριν και... λεκανη για το ξεβγαλμα! Θα μπορουσα να συνεχισω για ωρες!

Ο μπαμπας εχει κρατισει την αδεια ολοκληρη για το καλοκαιρι (αυγουστο που λογο γιορτης παιζει φαγητο μερα εκτος δουλειας) και θα παρει ανευ αποδοχων για τα γεννητουρια, αν υπαρχει ακομα δουλεια φυσικα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Οταν ημουν στη μικρη 7,5 μηνων εφυγα απ την πυλο (45 λεπτα ο κοντινοτερος γυναικολογος και παιδιατρος) και επεστρεψα οταν ηταν 30 ημερων, δεν το σκευτικα δευτερολεπτο! Απλα τωρα θα πρεπει να παει και παιδικο (400 ευρω το μηνα και προπληρωνεις 3μηνο) και το εργο τελειωνει (μαλον) λιγο μετα το καλοκαιρι! Το νερο ηδη βραζει και θα ειναι ετσι τουλαχιστον μεχρι σεπτεμβριο, πλενομαστε μετα τις 6 το απογευμα και αφου γεμισουμε μπανιερα 3 ωρες πριν και... λεκανη για το ξεβγαλμα! Θα μπορουσα να συνεχισω για ωρες!

Ο μπαμπας εχει κρατισει την αδεια ολοκληρη για το καλοκαιρι (αυγουστο που λογο γιορτης παιζει φαγητο μερα εκτος δουλειας) και θα παρει ανευ αποδοχων για τα γεννητουρια, αν υπαρχει ακομα δουλεια φυσικα.

Άρα καλά τα πράγματα αν και λίγο οριακά χρονικά! Κουράγιο τότε και όλα θα πάνε καλά!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα κοριτσαι!πηγα χθες στον γιατρο,μου ειπε ολα καλα,αλλα καλου κακου,να κανω καρδιογραφημα μια εβδ πριν την β επιπεδου.μου την εκλεισε 6/6 στον κυριο παπαιωαννου,ξερει καμια αν ειναι καλος?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αν ο παπαιωαννου ειναι αυτος κοντα στο megamart (αθηνα) τελειος ειναι και πολυ σοβαρος! Αλλιος θημαμαι λαθος ονομα, αυτος που ειχα παει ειναι σε μια κλινικη την εβρογενεσης ή κατι τετιο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αν ο παπαιωαννου ειναι αυτος κοντα στο megamart (αθηνα) τελειος ειναι και πολυ σοβαρος! Αλλιος θημαμαι λαθος ονομα, αυτος που ειχα παει ειναι σε μια κλινικη την εβρογενεσης ή κατι τετιο!

Μου είπε Ότι είναι κοντα στο αλεξάνδρας.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...