Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εμεις στο κρεβατι το κανουμε, αραζουμε οικογενιακος και ή παιζουμαι uno και αλλα χαζα ή του λεει ιστοριες η Ελισαβετ οσο παιζει με τις κουκλες της και αυτος για να τα πιασει γυμναζετε χαχαχα.

Με την σκονη του Καταρ δεν ειναι για πατωματα αν δεν κανω γενικη!

εμένα δυστυχώς ο Νίκος δεν ασχολείται...το ρίχνει στην κούραση αλλά πιστεύω οτι φοβάται και μου την αφήνει συνέχεια.Ενω του εξηγώ οτι η μικρή δεν θα τον γνωρίσει αν δεν ασχολείται μαζί της...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!!!

χαχαχα γέλασα με το Μασσιμο και το 5ο πόδι :tongue:

Κι εμεις μπρούμητα μόνο για λίγο... ότι παιχνίδια και να της βαζω χέστηκε!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

εμένα δυστυχώς ο Νίκος δεν ασχολείται...το ρίχνει στην κούραση αλλά πιστεύω οτι φοβάται και μου την αφήνει συνέχεια.Ενω του εξηγώ οτι η μικρή δεν θα τον γνωρίσει αν δεν ασχολείται μαζί της...

Ετσι ηταν και ο Τζουρ με την μεγαλη, ηταν ομως ζορικο μωρο και οταν ειδε οτι ειχα χασει παρα πολλα κιλα σε ενα μηνα (δεν προλαβενα να φαω) και με ειδε να κοιμαμαι ορθια με την μικρη να κλαιει στην αγγαλια μου, κατατρομαξε και αρχησε να ασχολητε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ετσι ηταν και ο Τζουρ με την μεγαλη, ηταν ομως ζορικο μωρο και οταν ειδε οτι ειχα χασει παρα πολλα κιλα σε ενα μηνα (δεν προλαβενα να φαω) και με ειδε να κοιμαμαι ορθια με την μικρη να κλαιει στην αγγαλια μου, κατατρομαξε και αρχησε να ασχολητε!

εμένα ευτυχώς είναι ήσυχη και καλόβολη,δε με κουράζει αλλά θα ήθελα ας πούμε να της αλλάζει που και που πάνα..ή να την κάνει μπάνιο..εκείνος την παίζει για λίγη ώρα και τα μεσημέρια αν είναι εδω (όπως σήμερα) κοιμούνται αγκαλίτσα.

Και τώρα που είπες κιλά εγω δεν έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή κι έχω χάσει 15 ήδη..βέβαια βλέπω κάτι παλιές φωτό και είμαι αλλά 15 αδύνατη αλλά αυτά είναι περασμένα μεγαλεία!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας γεια σας!!!! χαθηκα .. εχτες ημουν ολη μερα στο ιασο γεννησε η φιλη μου απροοπτα ,(σηκωσε πιεση) ευτυχως μια χαρα ολα

τα πηρε και λιγο σημερα με τις κοπελιες εκει γιατι ειχε πει αποκληστικο θηλασμο και το ταισαν το μωρακι και μετα της ελεγαν πως αυτη το ζητησε :evil:

εμεις ειμαστε σε μεγαλο πηδημα οπως το βλεπω.. μας εχει λαλησει ο μικρος..

κι ο δικος μου οταν ειναι μπρουμητα στηριζεται στο αριστερο χερι και εχει το κεφαλι γυρω γυρω να χαζευει μεχρι που τα παιρνει κι αρχιζει τα καντιλια :tongue: κατα τ'αλλα ολα καλα

ομορφα περασαμε τα μυαλα μου τωρα να μαζεψω .. χαχαχα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εμένα τα ρημαδόκιλα δε ξεκουμπίζονται με τίποτα από τον πισινό μου:?

Και προσέχω πόσες θερμίδες καταναλώνω την ημέρα... πφφφφφ

Πέρσυ τέτοια εποχή ήμουν ήδη 64 (δλδ 5-6 κιλά πάνω από το κανονικό μου) και τώρα παλεύω να πέσω από τα 66.5:rolleyes:

Ούφφφφφ!!!!

Ρηνιώ και ο μπαμπάς μου έτσι ήταν, φοβόταν να με πιάσει όταν ήμουν μωρό. Όταν αρχισα να περπατάω και να κουτσομιλάω όμως... κολλητοί είμασταν!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

γεια σας γεια σας!!!! χαθηκα .. εχτες ημουν ολη μερα στο ιασο γεννησε η φιλη μου απροοπτα ,(σηκωσε πιεση) ευτυχως μια χαρα ολα

τα πηρε και λιγο σημερα με τις κοπελιες εκει γιατι ειχε πει αποκληστικο θηλασμο και το ταισαν το μωρακι και μετα της ελεγαν πως αυτη το ζητησε :evil:

εμεις ειμαστε σε μεγαλο πηδημα οπως το βλεπω.. μας εχει λαλησει ο μικρος..

κι ο δικος μου οταν ειναι μπρουμητα στηριζεται στο αριστερο χερι και εχει το κεφαλι γυρω γυρω να χαζευει μεχρι που τα παιρνει κι αρχιζει τα καντιλια :tongue: κατα τ'αλλα ολα καλα

ομορφα περασαμε τα μυαλα μου τωρα να μαζεψω .. χαχαχα

Να ζήσει το μωράκι της φίλης! Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά :D

Στο "Μητέρα" γέννησε????

Όσο για τον πήδουλα... κουράγιο!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Να ζήσει το μωράκι της φίλης! Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά :D

Στο "Μητέρα" γέννησε????

Όσο για τον πήδουλα... κουράγιο!!!!

ευχαριστουμε :D στο "ιασο" γεννησε..

ευχαριστω και για το κουραγιο... αντε να δουμε, εχουμε και το εμβολιο μεθαυριο. ειχε καιρο να μας ξυπνησει ανα δυωρο και εδω και τρεις μερες μας εσκισε ..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσαρες κ μανουλες όμορφες!!!! Τι κάνετε; Χαθηκα το ξέρω είμαι γαιδουρα αλλά τρέχω σαν τρελή να τα προλάβω όλα. Ο μικρός μου είναι ένας γλυκας κ μας έχει κλεψέι την καρδιά!!!ειχαμε ενα θέματακι με την παλλινδρομηση το πήραμε χαμπάρι αργά γιατί ήταν κρυφή κ μας ταλαιπώρησε λίγο η θεραπεία!! Τωρα πίνουμε σιροπακι κ έχουμε ξεκινήσει εδώ κ 2 εβδ κρέμα λόγω παλλινδρομησης.. Αύριο ξεκινάμε φρουτοκρεμες κ στον 5 σουπιτσες. Είμαστε 69cm k 8 κιλακια... Ολόκληροι άντρες δηλ!!!

Τα κιλακια εγκυμοσύνης μπαι μπαι κ τωρα πάμε για τα έξτρα!!! Να Ναι καλα το γυμναστήριο 4-5φορες την εβδ κ η Κα μαρια( η διατροφολογος μου)

Αυτά είναι τα νεακια μου. Ελπίζω να είστε όλες καλα!!!φιλακια στα μπεμπονια σας!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρααααααααα

Αννούλα μια χαρά ο μπέμπης, είμαστε περίπου στα ίδια κιλάααααα κ έλεγα ότι μόνο εγώ έχω το μωρό γίγαντα χαχα!!Να στε καλά ..... πφφφ κάνατε υπέρηχο κ είδατε την παλλινδρόμηση??? Εμάς έχει φανερότατη παλλινδρόμηση , αλλά δεν κάναμε τίποτα γι'αυτό.... μας λούζει καθημερινάα!!

Σωτηρία Περαστικά σου!!

Ωραία μέρα έχει σήμερααα... θα πάμε για την καθιερωμένη μας βολτίτσα σε λίγο!!! Ο μπαμπάς μας είναι άρρωστος κ μου την έχει δώσει.. πολύ φιλάσθενος ρε παιδί μου!!Ελπίζω να μην μας κολλήσει.. τον έχω με μάσκες!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα....ευτυχως σημερα περασαν οι κολικοι αφου ππρωτα κοντεψα να πεθανω τη νυχτα. ολη τη μερα θηλαζα κανονικα κ δεν ειχα φαει σχεδον τπτ μονο κοκα κολα και μιση μπανανα κ αργα τη νυχτα ξυπνησε η μικρη να φαει κι ενιωσα ζαλαδα σκοτεινιασαν ολα ενω ημουν καθισμενη δε μπορουσα να ανασανω κ η καρδια μου σαν να ειχε εξασθενησει. τοτε μου εφερε ο αντρας μου ενα ποτηρι πορτοκαλαδα και τοτε λες και μου φυσηξε ζωη! τι περιεργο...τι να ηταν αραγε;

αννουλα καλως μας ηρθες ξανα! κι εγω τα εχασα τα περιττα κιλα η μαλλον της εγκυμοσυνης. για τα περιττα ακομη παλευω.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!

Nemina περαστικά!Αυτό που έπαθες μάλλον λόγω χαμηλής πίεσης το έπαθες και γι'αυτό σε ανέστησε η πορτοκαλάδα,σου ανέβασε τη γλυκόζη..Τώρα υπομονή,πήρες κάποια αντιβίωση;

Κατερίνα μου οι άντρες ξέρεις κάνουν και βλακείες...εμένα και τις 2 φορές που κόλλησε και μας κόλλησε ήταν κι οι 2 επειδή λουσμένος-μπανιαρισμένος βγήκε έξω για τσιγάρο..

Άννα μια χαρά ο παίδαρος!!απορώ πως προλαβαίνεις με τόσο τρέξιμο με τη μικρη και τη δουλειά να πας και γυμναστήριο...

σήμερα ο μπαμπάς μας κάθεται...θα μας πάει για ψώνια;;;;ίδωμεν!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κι απο μας :D

Annast ομορφα τα νεα σου, μια χαρα ο παιδαρος ;)

Μαλλον μονο εγω πλακωθηκα μετα τη γεννα στη μασα και πηρα αντι να χασω χαχαχαχχα... τωρα ειμαι σε διατροφη, πιστευω κατι να κανουμε :tongue:

κι εγω θελω να βγω βολτιτσα αλλα περιμενω λιγο ακομα μηπως ερθει ο κουριερ με τα γαλατα του παιδιου...

Ειρηνακι παρ'τον με τη γλυκα να τον ψησεις να πατε "σημερα.. που εχει κι ωραια μερα... και τι ωραια που ειναι να κυκλοφωρειτε σαν οικογενεια... μπλα μπλα μπλα" :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...