Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Σοφία αυτή την φορά που έφαγα είχε πολύ αίμα, τις άλλες φορές που τηρώ το πρόγραμμα δεν έχει τόσο αίμα, λίγο αιμάτακι που μερικε΄ς φόρες δεν φαίνεται κιόλας!!

Όχι δεν έιχε αντίρρηση αλλά λέει να κανουμε εισαγωγή πριν τους 6 μηνες δλδ σε κανα 20ημερο να βαλουμε κρεμουλα σιγα σιγα

Μπορεί και να πρέπει να το κάνεις μιας και αντιδρά περίεργα το εντεράκι... τι να πω. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σχετικά με το γιατρό.

Δεν ισχύει πάντα ο μπούσουλας ξεκινάμε στερεές μετά τον 6ο... πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Στην τελική μιλάς με ανθρωπο συγκεκριμένης ειδικότητας όχι απλό παιδίατρο!

Όσο για το Μεξικάνικο μπορεί να έφταιγε ο κολύανδρος... και τη δικιά μου την ενοχλεί λίγο στο χέσιμο (καίγεται ο πωπούλης της):rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα απο τα ηλιολουστα Ολυμπια!!! :D

Ειρηνη μου χθες χαζοεριχνε ψιχαλοβροχουλα αλλα οχι τπτ τραγικο.. σημερα λιγη ψιχαλα το πρωι και τωρα ζεστη - ηλιο :D:D

Κατερινακι καλα αποτελεσματα , κι εμας η παιδιατρος 5.5 μηνων μας ειπε κρεμα κι απο την ερευνα που εκανα περιπου εκει προτεινουν ολοι..

Νεμινα κι ο δικος μου κοντευει να με αφησει γουλι :tongue:

Σημερα γνωρισε ο μικρος τις μικρες δευτεροξαδερφες του ( ευτυχως δεν ηταν αρρωστες) πολυ γελιο εκανε.. τωρα εχει ξεραθει στον υπνο, κουραστηκε το πουλακι μου.

Μπράβο σας!

Αφού κάνει καλό καιρό είστε σούπερ παιδιά!!!

Πιείτε και τίποτα για μας;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

βρε κοριτσια αυτο με το φ;γητο δεν το καταλαβαινω. δηλ κ εμεις που ξεκινησαμε στους πεντε την κρεμα κ τοσοι αλλιι τι εγινε; εγω παντως θα αρχισω κανονικα. εκτος των αλλων ειναι ενα διαλειμμα που το θελω απο το να ειμαι με το στηθος εξω ολοενα. να μπορω ξα λειψω κ εξι ωρες!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Μπορεί και να πρέπει να το κάνεις μιας και αντιδρά περίεργα το εντεράκι... τι να πω. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σχετικά με το γιατρό.

Δεν ισχύει πάντα ο μπούσουλας ξεκινάμε στερεές μετά τον 6ο... πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Στην τελική μιλάς με ανθρωπο συγκεκριμένης ειδικότητας όχι απλό παιδίατρο!

Όσο για το Μεξικάνικο μπορεί να έφταιγε ο κολύανδρος... και τη δικιά μου την ενοχλεί λίγο στο χέσιμο (καίγεται ο πωπούλης της):rolleyes:

xaxaxa βρε συ σκετο κοτοπουλακι πηρα με πατατες τηγαντηες!!!πως τα μαγειρευουν τα βουτανε στο γαλα???ααα κ μια σαλατα με φασολια μαρουλι καλαμποκι..........μηπως αυτο το τραγανο που εχει η σαλατα ειχε μεσα γαλα

fyJbp3.png

GCQAp2.png

xaxaxa βρε συ σκετο κοτοπουλακι πηρα με πατατες τηγαντηες!!!πως τα μαγειρευουν τα βουτανε στο γαλα???ααα κ μια σαλατα με φασολια μαρουλι καλαμποκι..........μηπως αυτο το τραγανο που εχει η σαλατα ειχε μεσα γαλα

Πφφφφ.... τι να πείς!:rolleyes:

Πάντως μακάρυ να στρώσει το αντεράκι με τις στερεές.

Όσο άχρηστο σε θρεπτικά συστατικά και να είναι το ρυζάλευρο ξέρω ότι το ζουμί από το γλασέ (όταν φτάχνεις το λαπαδάκι λόγο γαστρεντερίτιδας πχ) κάνει καλό στα τοιχώματα του εντέρου...

Άντε να δούμε!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!

Από εκεί που η μικρή μας είχε πεθάνει στα αμαμα αμπα μου αμπου τώρα παίζει με τη γλώσσα και κάνει "μμμμμμμ" σα το μοσχάρι:shock:

Η συχνότητα των "μμμμμ" μεγάλη αλλά τι έχει πάθει??? Φάση είναι?:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

τί κάνουμε κορίτσια;

εγω τρέχω απο το πρωι...στο νεκροταφείο και μετά σπίτι όπου μαγειρεύω απο τος 12..γκρρρρ!!!

να ρωτήσω τις παλιές;βρήκα ένα παρκοκρέβατο και είχε έξτρα στρώμα αξίζει τον κόπο να το πάρω;(το στρώμα)Σκέφτηκα αντί να δωσω τα ίδια λεφτά να το πάρω απο JUMBO να το πάρω απο το Motherbaby (αν ανατρέξω αρκετες σελίδες πίσω νομίζω κι η Miss Caramel το ίδιο μου είχε προτείνει)Τί λέτε;;

Αύριο έχουμε το μνημόσυνο του μπαμπά...κι απορω πως πέρασε έτσι 'ένας χρόνος....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αν το χρησιμοποιήσεις και σαν κρεββάτι σς διακοπές ή όπου αλλού αφήσεις τη μικρή τότε το χρειάζεσαι το πιο καλό στρώμα αλλιώς.. μπα!

Σε τι τιμή το βρήκες?

Όσο για τον μπαμπά σου εύχομαι πάντα να τον θυμάσαι με χαμόγελο!

Περνάει γρήγορα ο καιρός... όντως!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπέρααααααα

τι κάνετε???

Ρινι'ω εγ'ω πήρα κ στρώμα για το παρκοκρέβατο κ την εχω κ κοιμάται εκεί το βράδυ δίπλα μας!!!Αλλιώς δεν χρειάζεται!!!

Εγώ ψάχνω καρεκλάκι φαγητού , έχετε πάρει να μου πείτε ιδεες??

Νέμινα έχω διαβάσει ότι 6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού είναι απαραίτητοι κ ύστερα γίνεται η εισαωγή στερεών, στην δικής μας περίπτωση που απ'ότι φαινεται έχουμε αλλεργία είναι παραπάνω από απαραίτητοι οι 6 μηνες κλεισμένοι!!!Αλλά κ η παιδίατρος κ η παιδογαστρεντερολόγος μου λένε να δώσω από πιο πριν!!!Ποιος έχει δίκιο τώρα δεν ξέρω!!!Θα ακολουθήσω το ένστικτό μου όταν έρθει εκείνη η ώρα!!!Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Αν το χρησιμοποιήσεις και σαν κρεββάτι σς διακοπές ή όπου αλλού αφήσεις τη μικρή τότε το χρειάζεσαι το πιο καλό στρώμα αλλιώς.. μπα!

Σε τι τιμή το βρήκες?

Όσο για τον μπαμπά σου εύχομαι πάντα να τον θυμάσαι με χαμόγελο!

Περνάει γρήγορα ο καιρός... όντως!

σ'ευχαριστώ..

βρήκα 60 το παρκοκρέβατο και 40 το στρώμα..αν μπεις στο site θα δεις

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστώ..

βρήκα 60 το παρκοκρέβατο και 40 το στρώμα..αν μπεις στο site θα δεις

Στο φυσικό κατάστημα μπορεί να βρείς ακόμα καλύτερες προσφορές ;)

Έχετο στο μυαλό σου και αν μπορείς πήγαινε μια βόλτα.

Είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Εγώ κοιτούσα για ατμομάγειρα-μπλέντερ.... αυτα για τις παιδικές τροφές είναι χαμένα χρήματα (100αρικο και βαλε, και χρήση για λίγο καιρό):shock:

Πιο φτηνό και χρήσιμο μου πέφτει να πάρω ενα μικρό ατμομάγειρα και ενα καλό σύστημα που θα το χρησιμοποιήσω και περισσότερο!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα σας!!! γυρισαμε :( τι να κανουμε... θα γινοταν, μας εκανε κι ενα καλο κουνημα τα ξημερωματα για να μην ξεχνιομαστε χαχαα :tongue:

καραμελ κι εγω κοιταζα αυτα τα μηχανηματα και εκανα βλακεια που δεν πηρα απο το αμαζον στην black friday ενα που το ειχε 38? για δεν αυτα http://www.amazon.co.uk/The-First-Years-Blender-Steamer/dp/B002WN2B82/ref=sr_1_21?s=baby&ie=UTF8&qid=1361111031&sr=1-21 και http://www.anatello.gr/cart/Nuvita-atmomageiras-blenter-1950.html

μου εδωσαν κι εμενα ενα παρκοκρεββατο τετραγωνο αλα με το στρωματακι αυτο το λεπτουλι και κοιταζα τιμες για λιγο πιο καλο αλλα ακριβα ρε γαμωτο... τες πα .. θα δουμε

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλησπέρα κορίτσια..

Πριν λίγο γυρίσαμε απο το μνημόσυνο...Ξετρελλαθήκανε όλοι με τη μικρή (κουκουβαγίαση!!!προσοχή κολλάει!!!) πήγαινε και σε όλους δεν άφησε αγκαλιά και γέλια!!!

Ο βασικός μου ενδοιασμός είναι το στρώμα και το αν και κατά πόσο χρειάζεται,στο παρκοκρέβατο...μου έλεγε μια κοπέλα στις θηλάζουσες οτι είναι για λίγο διάστημα...εγω σορυ κιόλας θυμάμαι τον ανηψιό μου ως 3 χρ. μέσα τον έπαιρνε ο ύπνος..και πιστεύω πως όσο πιο μικρή μάθει να κάθεται μέσα τόσο πιο ευκολα θα το συνηθίσει..

Τελοσπάντων Μαρκέλλα μου καλά περάσατε;

Πού χαθήκατε οι υπόλοιπες;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπεραααααααα

Ρινιω αν θελεις να το κοιμιζεις παρτο το στρωμα, εμας οπως σου ειπα ηδη κοιμαται 1 μηνα στο παρκο κ σκεφτομαι οταν θα αρχισει να παιζει μεσα να βαλω το στρωμα γιατι αυτο που εχει το παρκο ειναι σκληρο!!!

μαρκελλα φανταζομαι περασατε σουπερ, μονο κ μονο που φυγατε απο αθηνα φτανει!!!

Σωτηρια οπυ εισαι??? σου περασε ο πονος??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...