Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

πρωινή σήμερα :tongue::tongue::tongue:

ΦΥΣΙΚΑ κοιμηθήκαμε τριάδα!!είπα να την αφήσω στην κούνια κι ας γκρίνιαζε αλλά δεν άντεξα για πολύ ωρα...αφήστε που το καημένο μόλις τη σήκωσα δεν είχε ησυχία και ηρεμία και ενω κοιμόταν έκλαιγε και άνοιγε τα μάτια να δει που είμαι..τη λυπήθηκε η ψυχή μου..τί μου ήρθε κι εμένα;;τελικά αποκοιμήθηκε και την έβαλα στην κούνια και όταν ξύπνησε ξανά την πήρα στο κρεβάτι..

Nemina τί σου είπαν;;

Miss Caramel ωραίο το ερωτηματολόγιο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!

Αυτό ειναι για τις μεγάλες αγάπες!

y8tfTpNA2V8&list=PLdt5L00vlpFhRyuEpd2dq2MndcrYy1OXs

Χρόνια Πολλά σε όλους!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

τελικα αφου εκανα υπερηχο ανω κατω κοιλιας κ ημουν καθαρη μονο τα εντερα δε μποροσε να δει. πφφφ...εγω ποναω ακομη κ δεν καθησυχαστηκα καθολου... ο αντρας μου τα εχει βαλει μαζι μου γιατι τον αγχωνω...

μια χαρουλα κελλα. εμεις του χρονου ειμαστε να..μετοικησουμε αν θελω να πιασω δουλεια κ το πιο πιθανο ειναι να παω πελοποννησο η αθηνα(το ο ποιο απευχομαι, σορυ αλλα σα γβησια επαρχιωτισσα μου μοιαζει χαοτικη!)

μαριουλα καλη αναρρωση να εχετε. εμας εδω θεριζει γαστρεντεριτιδα αλλα μεχρι ετουτη τη στιγμη ειμαστε σωοι...

μολις εφτιαξα ενα αλμυρο κεηκ..μμμ...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

καλησπερα!! χρονια πολλα <3

σημερα βολταραμε ολο το πρωι στο κεντρο του πυργου και τωρα εχουμε αραξει διπλα στο τζακι με τσιπουρακι και βλεπουμε μπαλα :tongue:

νεμινα κι εγω θελω να φυγω απο την αθηνα αλλα δυστυχως δεν μπορει ο μαριος με τη δουλεια οποτε... υπομονη...

χαλαρωσε κουκλα μου κι ολα θα περασουν ...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα!

Γιορτάσατε χτες;:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια χτες την έβαλα στην κούνια και ανα 1-1,5 ώρα ξύπναγε..θήλαζο-πιπίλιζε και ξανά...στις 6 παρά που έφυγε ο πατέρας της μου την έφερε στο κρεβάτι..ε,τολμώ να πω οτι νιώθω πιο ξεκούραστη..

Σωτηρία κι εμένα μου τα τραβάει...είναι και 5 τρίχες όλες κι όλες..αστα!!!Και δε με νοιάζει αυτό...αλλά μαδάω και μετά ψάχνω να δω μην έχει φάει κιόλας τίποτα τούφες...

Αφού βγήκε ο υπέρηχος καθαρός μάλλον είναι το άγχος σου..πίνε καλού-κακού πολλα νερά μη τυχόν κι είναι τίποτα άμμος στο νεφρό και δεν την έπιασε ο υπέρηχος

Μαρκέλλα ωραία η φάση:τζάκι+τσίπουρο....ααχχχχ!!θέλω κι εγω...σας κάνει καλό καιρό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα

Εμένα ο άγιος επειδή δεν τον πάω μια, μας "τιμώρησε"!!!

Πάμε χθες γαστρεντερολόγο (προχθες η μπεμπα έκανε μια πάνα με άιμα κ βλέννη) -- μάλλον έφταιγε το μεξικάνικο, αν κ δεν έφαγα πικάντικο :tongue: με κατσάδιασε η γαστρεντερολόγος πφφφφφφφφ ούτε μια παρασπονδία δεν μπορώ να κάνω!!!Τελοσπάντων μας έγραψε εξετάσεις αίματος κ πήγαμε στο καπάκι ΙΑΣΩ να τις κάνουμε!!!¨ολα ωραία κ καλά , αν κ η μπέμπα με την ενεση σπάραξε στο κλάμα :(:( Γυρνώντας σπίτι, λέω στον Βασίλη δεν πάμε Τζάμπο να πάρω κάτι πραγματάκια που θέλω?? Πάμε παίρνω τα πράγματα γρήγορα γρήγορα γιατί είμασταν κ κανά 3ωρο έξω κ έβρεχε, πάμε να φύγουμε , βάζει μπρος, μετά από λίγα μέτρα σβήνει το αμάξι :shock::shock::shock::shock::shock::shock: δεν ΄έπαιρνε μπρος με τπτ!!!! η μπέμπα να κλαίει γιατί πεινούσε, την βάζω στο στήθος να φάει και από πίσω τρεις μαντραχαλέοι να σπρώχνουν για να μας πάνε στην άκρη γιατί ήταν κ μονόδρομος κ είχαμε κλείσει την κυκλοφορία κ ταυτόχρονα να βρέχει κιόλας !!ΧΑΧΑ πολύ σουρεαλ!! Τελοσπάντων καλέσαμε ασφάλεια , δεν είχαμε οδική βοήθεια (οι περικοπές μας φάγανε -- για να πλήρωσουμε λιγότερη ασφάλεια) παίρνουμε τηλ την εξπρες, 150 ευρώ ασφάλεια για εξάμηνο μαζί με την εγγραφή... έρχεται σε 15 ' καλέσαμε κ ταξί να πάμε σπίτι εγώ κ η μπέμπα , ημπέμπα τσίριζε στο ταξί την βάζω στήθος να ξαναφάει!!ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ φτάσαμε σπίτι, το αμάξι στο συνεργείο !!! Πάει σήμερα στο συνεργείο ο βασίλης αλλά 160 ευρώ η αντλία βενζίνης που χάλασε, αυτά τα ωραία μας πρόσφερε ο αγιος βαλεντίνος!!!:evil::evil::evil:

Σημερα περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις μισε΄ς εξετάσεις αίματος!!ΕΛπίζουμε να είναι όλες καλές!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βρε κορίτσια αυτή η παιδογαστρεντερολόγος πάλι μου έλεγε χθες στον 6ο μήνα να αρχίσω σιγά σιγά να δίνω κρέμα υποαλλεργική, γιατί μόνο έτσι (με τις στερεες) θα φτιάξει το έντερο κ δεν θα ξαναδώ αίμα!!! Τι να κάνω τελικά??? Εγώ διαβάζω ότι καλό είναι κρέμες να μην δώσουμε, αλλά αυτη η γιατρός μου φαίνεται καλή κ δεν μου είπε καν να σταματησω τον θηλασμό , αλλά στην κρέμα ήταν κατηγορηματική !!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Εμένα ο άγιος επειδή δεν τον πάω μια, μας "τιμώρησε"!!!

Πάμε χθες γαστρεντερολόγο (προχθες η μπεμπα έκανε μια πάνα με άιμα κ βλέννη) -- μάλλον έφταιγε το μεξικάνικο, αν κ δεν έφαγα πικάντικο :tongue: με κατσάδιασε η γαστρεντερολόγος πφφφφφφφφ ούτε μια παρασπονδία δεν μπορώ να κάνω!!!Τελοσπάντων μας έγραψε εξετάσεις αίματος κ πήγαμε στο καπάκι ΙΑΣΩ να τις κάνουμε!!!¨ολα ωραία κ καλά , αν κ η μπέμπα με την ενεση σπάραξε στο κλάμα :(:( Γυρνώντας σπίτι, λέω στον Βασίλη δεν πάμε Τζάμπο να πάρω κάτι πραγματάκια που θέλω?? Πάμε παίρνω τα πράγματα γρήγορα γρήγορα γιατί είμασταν κ κανά 3ωρο έξω κ έβρεχε, πάμε να φύγουμε , βάζει μπρος, μετά από λίγα μέτρα σβήνει το αμάξι :shock::shock::shock::shock::shock::shock: δεν ΄έπαιρνε μπρος με τπτ!!!! η μπέμπα να κλαίει γιατί πεινούσε, την βάζω στο στήθος να φάει και από πίσω τρεις μαντραχαλέοι να σπρώχνουν για να μας πάνε στην άκρη γιατί ήταν κ μονόδρομος κ είχαμε κλείσει την κυκλοφορία κ ταυτόχρονα να βρέχει κιόλας !!ΧΑΧΑ πολύ σουρεαλ!! Τελοσπάντων καλέσαμε ασφάλεια , δεν είχαμε οδική βοήθεια (οι περικοπές μας φάγανε -- για να πλήρωσουμε λιγότερη ασφάλεια) παίρνουμε τηλ την εξπρες, 150 ευρώ ασφάλεια για εξάμηνο μαζί με την εγγραφή... έρχεται σε 15 ' καλέσαμε κ ταξί να πάμε σπίτι εγώ κ η μπέμπα , ημπέμπα τσίριζε στο ταξί την βάζω στήθος να ξαναφάει!!ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ φτάσαμε σπίτι, το αμάξι στο συνεργείο !!! Πάει σήμερα στο συνεργείο ο βασίλης αλλά 160 ευρώ η αντλία βενζίνης που χάλασε, αυτά τα ωραία μας πρόσφερε ο αγιος βαλεντίνος!!!:evil::evil::evil:

Σημερα περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις μισε΄ς εξετάσεις αίματος!!ΕΛπίζουμε να είναι όλες καλές!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βρε κορίτσια αυτή η παιδογαστρεντερολόγος πάλι μου έλεγε χθες στον 6ο μήνα να αρχίσω σιγά σιγά να δίνω κρέμα υποαλλεργική, γιατί μόνο έτσι (με τις στερεες) θα φτιάξει το έντερο κ δεν θα ξαναδώ αίμα!!! Τι να κάνω τελικά??? Εγώ διαβάζω ότι καλό είναι κρέμες να μην δώσουμε, αλλά αυτη η γιατρός μου φαίνεται καλή κ δεν μου είπε καν να σταματησω τον θηλασμό , αλλά στην κρέμα ήταν κατηγορηματική !!!

Καλημερούδιααααα!!!

Σουρεάλ δε λες τίποτα!!! Οκ μια παρασπονδία έκανες και η μικρή είχε αιματάκι... τις άλλες φορές που είχε αιματάκι ήσουν τύπος και υπογραμμός φαντάζομαι!:rolleyes:

Καλά αποτελέσματα εύχομαι στις εξετάσεις σας.

Όσο για την κρέμα... δε μπορείς να τη φτιάχνεις εσύ καλύτερα χωρίς να βάζεις αγελαδινό γάλα και άλλα αλλεργιογόνα???? Της το πρότεινες και είπε όχι??

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Σοφία αυτή την φορά που έφαγα είχε πολύ αίμα, τις άλλες φορές που τηρώ το πρόγραμμα δεν έχει τόσο αίμα, λίγο αιμάτακι που μερικε΄ς φόρες δεν φαίνεται κιόλας!!

Όχι δεν έιχε αντίρρηση αλλά λέει να κανουμε εισαγωγή πριν τους 6 μηνες δλδ σε κανα 20ημερο να βαλουμε κρεμουλα σιγα σιγα

fyJbp3.png

GCQAp2.png

βρε κορίτσια τί είναι αυτό;απο το πρωι να προσπαθώ για 2 δουλειές και να μην έχω κάνει ούτε μισή...και κοιμόταν κι η μικρή ως τις 1...πολύ μ'εκνευρίζει αυτο...

Κατερίνα σε μουτζώσανε πουλάκι μου...δεν εξηγειται αλλιώς!καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις του παιδιού

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα απο τα ηλιολουστα Ολυμπια!!! :D

Ειρηνη μου χθες χαζοεριχνε ψιχαλοβροχουλα αλλα οχι τπτ τραγικο.. σημερα λιγη ψιχαλα το πρωι και τωρα ζεστη - ηλιο :D:D

Κατερινακι καλα αποτελεσματα , κι εμας η παιδιατρος 5.5 μηνων μας ειπε κρεμα κι απο την ερευνα που εκανα περιπου εκει προτεινουν ολοι..

Νεμινα κι ο δικος μου κοντευει να με αφησει γουλι :tongue:

Σημερα γνωρισε ο μικρος τις μικρες δευτεροξαδερφες του ( ευτυχως δεν ηταν αρρωστες) πολυ γελιο εκανε.. τωρα εχει ξεραθει στον υπνο, κουραστηκε το πουλακι μου.

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...