Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κοριτσια μ τι κανετε ειστε καλα?

εμεις επιτελους σπιτι μας μετα απο 10 ολοκληρες μερες στο νοσοκομειο με πνευμονια:shock: δεν σας διαβασα μπηκα απλα να δωσω το παρον κ βγαινω πηγαινω για υπνο ειμαι πολυ κουρασμενη απο ολα αυτα θα μπω πιο βραδυ να σας πω τι τραβηξαμε!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μ τι κανετε ειστε καλα?

εμεις επιτελους σπιτι μας μετα απο 10 ολοκληρες μερες στο νοσοκομειο με πνευμονια:shock: δεν σας διαβασα μπηκα απλα να δωσω το παρον κ βγαινω πηγαινω για υπνο ειμαι πολυ κουρασμενη απο ολα αυτα θα μπω πιο βραδυ να σας πω τι τραβηξαμε!

καλή ξεκούραση κορίτσι μου!

αφού ήταν περαστικά όλα καλά..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τελεια ηταν στο αμιγκοςς!!!Φαγαμε σκασαμε :tongue::tongue::tongue: ωραιος χωρος!!!:D:D:D

μαραντ μπραβο ολα καλα ακουγονται κοριτσακι,,,, μακαρι ολα να βαινπυν καλωςαπο δω κ περα

μαριουλα πολυ χαρηκα με τα νεα σου ,, πολλα φιλακια στον μπεμπακο

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρααααααααααααα!!!!

Παρακαλούνται οι έχουσες XXL στήθος και θηλάζουν, να βοηθήσουν μια μανούλα ποτ παιδεύεται εδώ

Πως είσαστε σήμερα???

Σκατόκαιρος πάλι πφφφφφφ:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα!

Μαριουλα, μια χαρα, αφου ειναι καλιτερα τωρα! Σε σκευτομασταν με τον Τζουρ και δεν σου κρυβω οτι ανυσιχουσα. Κοιτα να ξεκουραστεις οσο μπορεις και οι μαμαδες εχουν αναγκες!

Μαραντ, επιτελους καλα νεα :P! Αντε μπας και ηρεμισετε λιγο.

Κατερινα, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ! Μακαρι να εχει δουλεια ο Τζουρ και οπου και να ναι, καλα ειναι! Αν μπορεσουμε να παμε να ζησουμε εκει που θελουμε θα ειναι τελεια! Μιλαω καμια φορα με ατομα που μενουν σε "δυτικες" περιοχες και νομιζω οτι ειναι σε αλλη χωρα! Εδω ειναι σαν να μενουμε στο παλιο Δελχι, γιατι στο νεο εχει και γυναικες στους δρομους χαχαχα.

Μπαινουμε βλεπω ολες στην ηλικια που δοκιμαζουν τη φωνη τους και ΑΠΑΙΤΟΥΝ! Ο Μασσιμο εχει αρχισει να "λοκαρει" πραγματα και αν δεν του τα δωσω αμεσος αρχιζει "ιεεεεειεεεεε μαμα ιεεειεεεεε" και αν δεν του τραβιξεις την ποσοχη με κατι αλλο κλαιει. Ευτιχος εχει ξετρελαθει με το γυμναστιριο και οταν ειναι ηρεμος και βαριετε τον βαζω εκει και αρχιζει ο "ανθρωπος-ορχιστρα". Με το που σταματαω να ακουω τη μουσικη τρεχω γιατι γυρναει μπρουμιτα και σερνετε στα πατωματα σαν το σκουλικι και τεχω να τον μαζεψω! Φυσικα οταν παιζει μονος με το γυμναστηριο, το βαζω στο πατωμα (κουβερτα απλωμενη, με πανω δικια του κουβερτουλα).

Ρινιω, στη μαμα μου ειχαν πει οτι δεν υπηχε περιπτωση να κανει παιδια και.. :P. Κοντεψε να με χασει καναδιο φορες και γι αυτο βγηκα ετσι :tongue:.

Γελασα απιστευτα με το σχολιο σου για "τρελο επιστημονα" που μολις το διαβασα σκευτικα την στιγμη που τα μωρα μου βγαλαν το πρωτο κλαμα και εμενα σε ημιτρελη κατασταση να φωναζω "it's alive!". Μη μου πεις οτι και εσενα δε σου φαινοντε ενοχλητικες οι δουλειες του σπιτιου! Ολο τα ιδια κανουμε και δεν κραταει το σπιτι ουτε 1 μερα!

Χθες δεν μπηκα γιατι ειχαμε τον μπαμπα σπιτι και βγηκαμε για τις γνωστες ανοιξιατικες γιορτες και ευτιχος ειχαμε καροτσι και μαρσιπο μαζι γιατι η μεγαλη μας ειχε εκπληξη... Την επιασε κοψιμο :(. Παλι καλα ο μικρος ειναι μπουταρας και φοαει τις Νο4 πανες και η μεγαλη λεπτη και της κανουν! Καθε 3 και λιγο σε τουαλετες ειμασταν κι αν εφευγε κανενα προυτσακι μας σωζαν οι πανες! Ηθελε αγκαλια γιατι ηταν κουρασμενη αλλα για σπιτι ουτε λογος, μολις κοψομεσιαστηκαμε την βαλαμε στο καροτσι-πορτ μπεμπε και χαζευε απο κει σαν μωρο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα (τελοσπάντων τέτοια ώρα!!!!) κι απο δω!

καλέ τι βρόχα είναι αυτή;;;;;;;;;;

Miss Caramel δυστυχώς η αδερφή μου η μικρή δεν μπαίνει στο φόρουμ να βοηθήσει!!μιλάμε οτι βάζει κάτω και την Πάμελα Άντερσον!!!για ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ βυζί!!βασικά εγω όταν την ξαπλώνω σηκώνω και το ανάλογο χέρι ψηλά,σαν μαξιλάρι και στηρίζω το κεφάλι μου οπότε δεν την πολυπλακώνει το στήθος.

Tatumάκι μου ναι,τρελλό Αϊνστάιν μου θυμίζεις!!!:tongue::tongue::tongue: Βασικά τώρα μου φαίνεται ξεκούραση...θυμάμαι εποχές στο πατρικό που όντας άνεργη κράταγα σπίτι με 5 άντρες (4 αδέρφια+μπαμπάς) και 2 εγω κι η αδερφή μου σύνολο 7 άτομα...άστο..η αλήθεια είναι οτι οι δουλειές του σπιτιού ΔΕΝ φαίνονται...και δε μιλάω για συμμάζεμα που το βλέπουν όλοι..μιλάω για τα χοντρά:πατζούρια,ντουλάπια κουζίνας,ντουλάπες κ.λ.π.....τα πιο βαριά που οι άντρες ΔΕΝ τα καταλαβαίνουν κι οι γυναίκες..τα κοιτάνε για να συγκρίνουν τους εαυτούς τους και τη νοικοκυροσύνη τους!!Οπότε κι εγω όπως λες τα κάνω όπως κι όποτε γουστάρω και σ'όποιον αρέσουμε,για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!!

Nemina τί υπέρηχους;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας γεια σας!!!! πολυ χαρουμενη ειμαι :D του εκατσε του Μαριου ταξιδι με τη δουλεια πελοποννησο και θα μας παρει μαζι στο χωριο , τι καλα, θα δω τα ξεδερφια μου, θα αναπνευσω αερα χωριου και φυσικα ο μικρος μας θα παρει το βαπτισμα :tongue: θα πιει νερο απο κατω και μετα ολα θα παρουν το δρομο τους ... χαχαχαχαχα.

πολυυυ βροχηηη... θα σαπισουμεεεε

τατουμ ζορικο το αντρακι σου

νεμινα καλα αποτελεσματα!

κατερινακι τελεια η εξοδος ε??? αντε παντα τετοια!!

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

kella ποιο χωριό???

ρηνιώ "ντουλάπια κουζίνας,ντουλάπες κ.λ.π" τι εννοείς??? κάθε πότε? ανά σαιζόν??:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!!!! πολυ χαρουμενη ειμαι :D του εκατσε του Μαριου ταξιδι με τη δουλεια πελοποννησο και θα μας παρει μαζι στο χωριο , τι καλα, θα δω τα ξεδερφια μου, θα αναπνευσω αερα χωριου και φυσικα ο μικρος μας θα παρει το βαπτισμα :tongue: θα πιει νερο απο κατω και μετα ολα θα παρουν το δρομο τους ... χαχαχαχαχα.

πολυυυ βροχηηη... θα σαπισουμεεεε

τατουμ ζορικο το αντρακι σου

νεμινα καλα αποτελεσματα!

κατερινακι τελεια η εξοδος ε??? αντε παντα τετοια!!

τυχρήήήήήή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακάρι να του τύχαινε και του Νίκου καμια επαρχία να μας έπαιρνε μαζί κι εμάς!!!πολύ θα το ήθελα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kella ποιο χωριό???

ρηνιώ "ντουλάπια κουζίνας,ντουλάπες κ.λ.π" τι εννοείς??? κάθε πότε? ανά σαιζόν??:tongue:

κοίτα να δεις αναλόγως τη μούρλα που έχει στο κεφάλι η καθεμιά...αν σου πω πως έχω ακούσει και περιπτώσεις ανα 2μηνο όλα αυτά τί θα πεις;;;

εγω προσωπικά -και μην κοροϊδέψετε- ντουλάπες ρούχων όταν αλλάζω απο καλοκαιρινά/χειμωνιάτικα και ντουλάπια κουζίνας Χριστούγεννα και Πάσχα,τα κάνω καλή γενική..δηλαδή άδειασμα μέσα έξω κ.λ.π...πατζούρια ας πούμε με αυτον τον καιρό τί να κάτσω να τα κάνω;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μια χαρά κέλλα! Θα περάσετε σούπεεεεεερ!!!!!!:D

Nemina ηρέμησε βρε. Τίποτα δεν θα είναι...:D

τατουμ ο άντρας μου χθες θέλησε να φτιάξει κρέμα γιώτης χθες το βράδυ αφού φάγαμε.

Πλησιάζει την κουζίνα τίγκα στο λάδι γιατί εφτιαξα ομελέτα..

-"πως είναι ετσι η κουζίνα, ολο λάδια?"

-"ε τι να κάνουμε!"

-"Δεν την καθαρίζεις ποτέ ετσι?"

-"Τι λες καλέ... βλαμμένο είσαι? Φυσικά και την καθαρίζω!"

-"Πότε? Αφού πάντα έτσι είναι"

-"Ε βέβαια... αφου πάντα μαγειρεύω hellooooooooooo!":tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...