Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ε,απο όσο μας έχουν μιλήσει του κουμπάρου είναι το πρόβλημα και του το απέκλεισαν (μάλιστα είπε στον Νίκο ετοιμάζομαι για να υιοθετήσω) μακάρι να τους ευλογήσει ο Θεός και να τους αξιώσει και να βγουν οι γιατροί ψεύτες...

Ρινιω ξέρω περίπτωση με αζωοσπερμία , είχε ένα σπερματοζωαρίο όλο κ όλο στο σπέρμα κ αποτυχημένες εξωσωματικές κ η κοπέλα στο τέλος έμεινε έγκυος φυσιολογικά;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε,απο όσο μας έχουν μιλήσει του κουμπάρου είναι το πρόβλημα και του το απέκλεισαν (μάλιστα είπε στον Νίκο ετοιμάζομαι για να υιοθετήσω) μακάρι να τους ευλογήσει ο Θεός και να τους αξιώσει και να βγουν οι γιατροί ψεύτες...

και σε μας του μαριου ηταν το προβλημα... οτι ειχαμε στην ακρη πηγε σε εξωσωματικες κι οταν ξεμειναμε απο λεφτα και ειπαμε εγκαταλειπουμε .. τσουπ ηρθε το σπορακι απο το πουθενα :D ...

μακαρι να τους πανε καλα.. κι εμεις ειχαμε συζητησει για υιοθεσια, ευλογημενος οποιος καταφερνει και το κανει..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Ρηνιώ μου όλα γίνονται όταν χαλαρώσει κανείς

(είτε αν σου έχουν τύχει ευχάριστα είτε αν απλά έχεις αποκλείσει ότι θα κάνεις παιδί)

Πάντως θέλει μεγάλα @@ το να υοθετήσεις ένα παιδί από πολλές απόψεις:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

μακάρι κορίτσια,αλήθεια σας λέω...

ο,τι μας έχουν πει και ξέρω αυτά λέω.

Είναι 16 χρόνια μαζί τα παιδιά και τα τελευταία 4 παντρεμένοι και συζούσαν σχεδόν απο την αρχή..τώρα τί να σας πω απο αυτά που έχουν πει,δεν είναι και απο τα θεματα που κουβεντιάζεις αμα βγεις για καφεδάκι...:rolleyes::rolleyes:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τα πραγματάκια που μου φέρατε θα παραδωθούν αύριο το πρωί στο Κοινωνικό ιατρείο :D

Έχετε τις ευχαριστίες όλων!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα

σημερα γενεθλειαζομαιιιιιιιιιιιιιιι χαχα !!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι χαρουμενη κ θα παμε το μεσημερι να φαμε οξω, θα παμε στο αμιγκος!!!το θυμαμαι που μας το ειχες πει σοφια οτι δεν καπνιζουν μεσα κ λεμε να το δοκιμασουμε!!!

τα φιλια μου

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημεραααααααααααα

σημερα γενεθλειαζομαιιιιιιιιιιιιιιι χαχα !!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι χαρουμενη κ θα παμε το μεσημερι να φαμε οξω, θα παμε στο αμιγκος!!!το θυμαμαι που μας το ειχες πει σοφια οτι δεν καπνιζουν μεσα κ λεμε να το δοκιμασουμε!!!

τα φιλια μου

χρονια πολλααα!!!! να εισαι υγιεις , γεματη ενεργεια καιο χαρα, να χαιρεσαι την οικογενεια σου :)

χρονια πολλα κατριν κ καλα να περασετε.

τελικα κατεληξα οτι πετρες θα εχω κ πρεπει να αρχισω να πινω κανα νερο πριν αρχισει κανας κολικος κ μεινω ξερη...

εμας δε μας το ειχε ζητησει κανεις κ συζητουσαμε με τον αντρα μοτ πως θα θελαμε εναν φιλο του πιλτ καλο παιδι κ τελικα μας το ζητησε μονος του!

ση

μερα λεω να κανω μοσχαρακι κρασατο με καροτακια...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

μια χαρα νεμινα, κι εγω χθες βραδθ εβγαλα απο την καταψυξη ενα περιεργο κομματι μοσχαρι για να το κανω κοκκινιστο με ρυζι και αφου ξημερωσε και ειχε ξεπαγωσει ξαφνικα... ηταν μπριζολες λαιμου :tongue: μπερδευτηκα με το κοκκινο χρωμα... μια χαρα για τον Μαριο και..κατι θα βρω να φαω κι εγω η διατροφη που ξεκινησα ειναι πρωτεινικη αλλα για την αρχη δεν επιτρεπει χοιρινο.

μεγαλη χαρα πηρα το πρωι , στο πρωτο 24ωρο εχασα 900γρ :D:D και ειχα κλεψει κι ολας

Καλημερούδια!!!

Χρόνια Πολλά Κατερινάκι :D

Στο amigos παρασπονδίες μόνο το χειμώνα που δεν είναι ανοιχτός ο κήπος τη μέρα που έχουν τα χορευτικά καιο γίνεται της τρελής!

Τέλεια θα περάσετε :D

Αν δε θες να πιείς ανάμικτη μαργαρίτα (λατρεύω) πίνεις άφοβα ένα ποτήρι λιμοντσέλο:tongue:

Μαρκέλλα οι μπριζόλες λαιμού ψητές να φύγει το πολύ λίπος μια χαρά τρώγονται και χάνεις κιόλας ;)

Καλή συνέχεια!

Εμένα με έχει σώσει αυτό να μη ξεφεύγω:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μαρκέλλα οι μπριζόλες λαιμού ψητές να φύγει το πολύ λίπος μια χαρά τρώγονται και χάνεις κιόλας ;)

Καλή συνέχεια!

βρε μια χαρα ωραιοτατες ειναι ψητες το θεμα ειναι πως στη συγκεκριμενη διαιτα οι τρεις πρωτες μερες ειναι για αποτοξινωση και ειναι πολυ συγκεκριμενη η λιστα με τις τροφες που επιτρεπονται και για σημερα την εχω κανει την παρασπονδια μου , εφαγα στο πρωινο τσουρεκι καστανο :tongue:, μια φετουλα τοοοση δα χαχαχαχαχα

Καλημέρα!!!!!

Κατερίνα χρόνια σου πολλά! Πολύχρονη και να χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη! Ο μπαμπάς μου πάει καλύτερα και με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του καινούριου σπιτιού και μου είπε ότι θα μας αλλάξουν την κουζίνα!!!!!!! Θα φάμε βέβαια λίγη βαβούρα γιατί θα είμαστε ήδη μέσα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου!

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά στο απέναντι διαμέρισμα μένει μία συμμαθήτριά μου που παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες και έχουμε πολύ καλές σχέσεις!!!! Όλα πάνε πολύ καλά για την ώρα και ελπίζω να έχει αλλάξει το γούρι μας!!!!!

Αφήστε που σκέφτονται στη δουλειά να κρατήσουν την αντικαταστάτρια μου και έτσι θα μπορώ κι εγώ να δουλεύω και να παίρνω τις άδειές μου σαν άνθρωπος!!!!

Καλημέρα!!!!!

Κατερίνα χρόνια σου πολλά! Πολύχρονη και να χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη! Ο μπαμπάς μου πάει καλύτερα και με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του καινούριου σπιτιού και μου είπε ότι θα μας αλλάξουν την κουζίνα!!!!!!! Θα φάμε βέβαια λίγη βαβούρα γιατί θα είμαστε ήδη μέσα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου!

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά στο απέναντι διαμέρισμα μένει μία συμμαθήτριά μου που παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες και έχουμε πολύ καλές σχέσεις!!!! Όλα πάνε πολύ καλά για την ώρα και ελπίζω να έχει αλλάξει το γούρι μας!!!!!

Αφήστε που σκέφτονται στη δουλειά να κρατήσουν την αντικαταστάτρια μου και έτσι θα μπορώ κι εγώ να δουλεύω και να παίρνω τις άδειές μου σαν άνθρωπος!!!!

Μπράβο κοριτσάκι! Πολλά και Καλά νέα επιτέλους!!!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρες κορίτσια!

Κατερινάκι πολύχρονη!!!τυχερούλα εμένα μόνο για κοψίδια με πάει...μια φορά πήγαμε σε κινέζικο κι αυτό ήταν δεν ξαναπάτησε...

Nemina πλάκωσε τα νερά-δεν ξέρω αν έχεις ξαναπάθει κολικό εγω πάντως ούτε στον εχθρό μου τέτοιο πόνο...

Kella τελικά τί έφαγες;;;;εγω έφτιαξα γαριδομακαονάδα σήμερα...και να σας πω την αλήθεια θέλω να χάσω αλλά δε σκάω κιόλας!!!προσέχω όσο μπορώ κι αυτό ήτανε!!!

Marant τί ωραία νεα!!!!μπράβο,γύρισε το γούρι,που λενε!!!

Miss Caramel ............εγω δεν μετρά τίποτα...!!!!δεν μπορώ ρε κορίτσια με τίποτα!Προτιμώ να τρωω απο όλα κι ας είναι λιγότερο παρά να στερούμαι ή να σκέφτομαι πω-πω τι βλακεία έκανα που πλάκωσα 3 κομμάτια πίτσα....

Το Σάββατο θα πάμε στο Σχιστό για τρισάγιο στον μπαμπά μου...το παιδί εννοείται επειδή έχει κι εμβόλιο τη Δευτεα δεν το παίρνω μαζί..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κοίτα να δείς 2 μέρες τρώω μιλφεϊγ για πρωινό...:tongue:

Απλά κάνω κράτει στα υπόλοιπα που θα φάω σιγά μη τη βγαζω με λάχανα ρε!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...