Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

αχ τατουμ τελεια! ζηλευω στρουμφακια! ζηλευω κ ανοιξη επισης...

ρηνιω που κ που με πιανουν αναλαμπες κ κανω κατι τετοια.. ενω τον περισσοτερο καιρο ουτε καν μαγειρευω. στην πεθερα συχναζω που ειναι πολυ κοντα κ λεει αφου βαζουμε μια κατσαρολα τα τρια πιατα μας πειραξαν; η μικρη τρωει στον παιδικο. βασικα βλακεια εκανα που τα εφτιαξα γιατι επεσα με τα μουτρα στη μασα κ η διαιτα παει στραφι. η βασιλικη ελειπε στην μικρη μου αδερφη που τη λατρευει κ ετσι προφτασα κ τα κανα.

βρε κοριτσια απο οταν γεννησα σε ενα μερος της κοιλιας μου εχω πολυ μειωμενη αισθηση σχεδον δε νιωθω εξωτερικα το δερμα οταν το αγγιζω κ τωρα σαν να εχει αρχισει να με πονα στο υψος του δεξιου νεφρου. . τι να ειναι αραγε;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!!

τατουμ ζηλευω ζηλευωωω θελω θελω θελω !!!

ρινιω μου μπραβο που συνηλθατε :D

εγω παλι μαγειρευω καθημερινα και φτιαχνω κι ενα γλυκο την εβδομαδα (καποτε εκανα 2-3) μονο μη με βαλεις να σιδερωσω .. θελω να πεθανω... φτανουμε στα ακρα για να παρω την αποφαση

μου εστειλε η μαριουλα πως ισως αυριο βγουν, μακαρι...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ααα....Καραμελ 'νταξ' οτι του φανεί του Λωλοστεφανη!!!!!!

μόνο ο βήχας μας έμεινε...

Tatum εγω και μόνο που μαγειρεύω,είναι θαύμα!μπλιαχ...δε μ'αρέσει..το κάνω τελείως μηχανικά.ενω τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού τολμω να πω τις κάνω πιο ευχάριστα...εσυ βέβαια μου θυμίζεις λίγο τρελλό επιστήμονα!!!οτι όλα αυτα σου φαίνονται πολύ ευτελή να ασχοληθείς μαζί τους!!!

kella δώσε πολλά φιλιά στη Μαριούλα!!

Nemina...μπορεί να είναι παρενέργεια της επισκληρήδιου είχες κάνει;δε θυμάμαι..αλλιώς πάρε οποσδηποτε τον γιατρό δεν μου ακουγεται και πολύ καλό...γιατί καλα εμείς με καισαική πες είναι πιο φυσιολογικό χειρουργείο περάσαμε,αλλά εσυ;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!

ρινιω μια χαρουλα...γρηγορα γρηγορα σας περασεε...!!βρε ρινιω τωρα που το αναφερε η σωτηρια... κ εγω νιωθω ενα μουδιασμα στην τομη κ στο αριστερο ποδι..εχετε κ σεις αυτο το μουδιασμα???

τατουμ ωραια ακουγονται οπως μας τα περιεγραψες... μακαρι να ειχαμε κατι αναλογο κ εμεις εδω!!αλλα ολο γιορτες ειναι εκει εε???χαχα!! δεν θα θελατε να συνεχισετε να μενετε εκει??ή θελετε να γυρθσετε πισω??

μαραντ περαστικα σρον μπαμπα σου!!!μακαρι να πανε ολα καλα κ να ρτελειωσει η ταλαιπωρια σας!!

εμεις μπηκαμε στον 4ο μηνα κ εχουμε αγριεψει πολυυυυυυυυυυυυ!!! ολο γκρινια κ τσιριδα κ τελικα δεν νομιζω να ειναι απο το εμβολιο, γιατι μόλις την βαλουμε να κανει ο,τι θελει σταματαει, αν την βαλουμε καπου που δεν της αρεσει ξεσαλωνει, ακουγεται σε ολο το οικοδομικο τετραγωνο!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

οσο για τις μαγειρικες εγω μαγειρευω καθε μερα γρηγορα φαγητα, κ γλυκο οπωσδηποτε 2 φορες την εβδομαδα (νηστισιμο μια κ δεν τρωω γαλα αυγα...) κ ψωμι ζυμωνω 2 φορες την εβδομαδα....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!!!!! ΑΝ Κ μ'αρεσει το μαγειρεμα με την μπεμπα δεν προλαβαινω να κανω περιπλοκα φαγητα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Για το μούδιασμα στην τομή μου είχε πεί ο γυναικολόγος ότι μπορεί να πάρει 6μηνο και βάλε για να επανέλθει.

"Ολόκληρη τομή έγινε, νεύρα κόπηκαν τι περίμενες να φυτρώσουν πάλι σε μια μέρα??" όπως χαρακτηριστικά είπε:rolleyes:

Κατάφερα σήμερα να φτιάξω παστίτσιο επιτέλους! Η πεθερά μας καθάριζε, ο άντρας και ο φάδερ μου είχαν τη μικρή και έβλεπαν αθλητικά κι έφτιξα το φαγητό σε 3 δόσεις αλλά οκ!:D

Όσο για τη γκρίνια... παιδιά με προσωπικότητα!!!!!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερίνα μου το μούδιασμα σταδιακά μου φεύγει...μπορώ να σου πω οτι τώρα πια μέρα με την μέρα βλέπω οτι επανέρχομαι σε σχέση με την αρχή που ήταν βδομάδα την εβδομάδα.Εγω ούτε στα πόδια ούτε στη μέση είχα μούδιασμα απο την αρχή.

Σοφία παστίτσιο,ε;τώρα που το λες κι εγω έχω καιρό να κάνω..Η πεθερά μου στην αρχή μου έκανε δουλειές,τώρα δεν θέλω (υδροχοάρα...να τα κάνω ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ) βασικά απο την αρχή της είχα κόψει σιγά-σιγά γιατί τρώω τρελλά κολλήματα αν δεν γίνουν όλα όπως θέλω εγω.Σκεφτείτε οτι στο πατρικό έλεγα της αδερφής μου να απλώσει ρούχα και μετα τσατιζόμουν που δεν τα άπλωνε όπως εγω και πήγαινα και τα άπλωνα όπως ήθελα εγω!:tongue::tongue:

Και δε με λες και Σταρ Φακιόλι σε καμία των περιπτώσεων!!!

Μαρκέλλα μίλησες με την μικρή της παρέας,τη Μαρία;;βγήκανε ή ακόμα;

Εμείς χτες είχαμε παρέα,έναν ξάδερφο του Νίκου με τη γυναίκα και τον γιο (18 μην.!!) Τι ωραία..ψήσαμε εδω,φάγαμε μας φέρανε και κάτι ντονατς μικρά γεμιστα απο τα Max Perry τα τσακίσαμε!!!χαχαχαχα!!!Μου έφεραν ένα απίθανο σετ για τη μικρη του Air Jordan!!!!κρίμα μόνο που είναι ροζ και λευκό-ροζ αλλιώς θα το κράταγα και για τον γιο!!!!Οι γονείς της Ελένης μένουν Νέα Υόρκη και είχαν πάει για 2 εβδ. και μας το έφεραν...εδω δεν ξέρω αν θα το έβρισκα!

Τελικά σας είπα;;τη μικρη θα τη βαφτίσουν οι κουμπάροι μας,οι οποίοι έχουν πάθει τρελλή πλάκα!!Λογικό αν σκεφτείς οτι τελικά τους απέκλεισαν μάλλον την πιθανότητα να κάνουν δικό τους παιδί...αυτά δυστυχώς είναι τα άσχημα...να είσαι γεννημένος γονιός και η φύση να σου το στερεί.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κοριτσια ουτε καισαρικη εκανα ουτε επισκληριδιο. κ μου φαινεται πως με ποναει κ το μεφρο. χω ανησυχησει πολυ γιατι εχω πολλες φοβιες σχετικα με αρρωστιεε. ο καθε ανθρωπος μ τις φοβιες του...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

καλησπερα κοριτσια.

Σοφακι μια χαρα το παστιτσιο, εγω ξεκινησα διατροφη.. αντε να δουμε :rolleyes:

Ειρηνη μου δεν εχω ακομα καποιο νεο απο το Μαρακι, αν μαθω κατι θα σας πω αν και λογικα αμα βγουν θα μπορεσει και η ιδια να μπει να μας πει. Οσο για τους κουμπαρους σου εχω να σου πω πως κι εμας μας ειχαν αποκλεισει να κανουμε παιδι, συγκεκριμενα ολοι οι γιατροι ελεγαν πως ειναι τοσο πιθανο οσο να πιασεις το λοττο.. μηδαμινες πιθανοτητες... τον ειδες το γιο μου???!!! :D:D

Nemina δε νομίζω να είναι τίποτα μωρέ... θα περάσει!

Είναι και ο καιρός περίεργος!

Ρηνιώ κρίμα για τους κουμπάρους... από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις:rolleyes:

Σα νονοί πάντως να την έχουν σαν παιδί τους και να τη νοιάζονται έχει σημασία!

Η μικρή της παρέας μου είπε ότι είναι ακόμα στο νοσοκομείο αλλά ο μικρός πάει καλύτερα και ίσως βγούν σήμερα ή αύριο!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

κατερινα σε σκεφτομουν γυρω στις 5:30 το πρωι την ωρα που αλλαζα πανα.. :tongue: να σε ρωτησω το αιματακι που λες πως βλεπεις εχει αποδειχθει εργαστηριακα οτι ειναι αιμα?? θυμηθηκα την κουμπαρα μου που ετρεχε καθε λιγο με παρ'ομοια υποθεση αλλα τελικα αυτο που εμοιαζε με αιμα προεκυπτε οταν η ιδια ειχε φαει σε οποιαδηποτε μορφη ντοματα.. (σαλτσα,κετσαπ, σε σαλατα... κλπ) μηπως να το παρακολουθουσες??

καλησπερα κοριτσια.

Σοφακι μια χαρα το παστιτσιο, εγω ξεκινησα διατροφη.. αντε να δουμε :rolleyes:

Ειρηνη μου δεν εχω ακομα καποιο νεο απο το Μαρακι, αν μαθω κατι θα σας πω αν και λογικα αμα βγουν θα μπορεσει και η ιδια να μπει να μας πει. Οσο για τους κουμπαρους σου εχω να σου πω πως κι εμας μας ειχαν αποκλεισει να κανουμε παιδι, συγκεκριμενα ολοι οι γιατροι ελεγαν πως ειναι τοσο πιθανο οσο να πιασεις το λοττο.. μηδαμινες πιθανοτητες... τον ειδες το γιο μου???!!! :D:D

ε,απο όσο μας έχουν μιλήσει του κουμπάρου είναι το πρόβλημα και του το απέκλεισαν (μάλιστα είπε στον Νίκο ετοιμάζομαι για να υιοθετήσω) μακάρι να τους ευλογήσει ο Θεός και να τους αξιώσει και να βγουν οι γιατροί ψεύτες...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κοριτσια ουτε καισαρικη εκανα ουτε επισκληριδιο. κ μου φαινεται πως με ποναει κ το μεφρο. χω ανησυχησει πολυ γιατι εχω πολλες φοβιες σχετικα με αρρωστιεε. ο καθε ανθρωπος μ τις φοβιες του...

βρε Σωτηρία μίλα με τον γιατρό,κάνε κανα υπέρηχο στο νεφρό μπας και είναι ερεθισμένο μη σου κάνει κανα κολικό καμια ώα -ούτε στον εχθρό μου,όμως!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μαρκέλλα ναι έχουμε κάνει 2 φορές μάγιερ κοπράνων (δείχνει αν υπάρχει αιμοσφαιρίνη) την μια φορά ειχε βγει θετική κ φαινόταν στην πάνα κόκκινο :(:(:( και την άλλη φορά ήταν αρνητική - δεν φαινόταν κάτι!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Nemina δε νομίζω να είναι τίποτα μωρέ... θα περάσει!

Είναι και ο καιρός περίεργος!

Ρηνιώ κρίμα για τους κουμπάρους... από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις:rolleyes:

Σα νονοί πάντως να την έχουν σαν παιδί τους και να τη νοιάζονται έχει σημασία!

Η μικρή της παρέας μου είπε ότι είναι ακόμα στο νοσοκομείο αλλά ο μικρός πάει καλύτερα και ίσως βγούν σήμερα ή αύριο!:D

ε,καλά αυτό εννοείται...εδω απο την ώρα που τους το είπαμε κάνουν σαν τρελλοί-μένουμε κι απέναντι!Ειδικά ο κουμπάρος!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...