Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κοριτσια περαστικα στα αρρωστουλια... τι να πω...κριμα ειδικα η μαρια που πηγαν νοσοκομειο.

τατουμ δεν καταλαβα ακριβως τι κανεις;;;

εγω το μονο που προσεχω ειναι το ντυσιμο δε τα φορτωνω. της μπεμπας δε της φοραω ποτε μπουφανακι μονο ζακετουλα κ κουβερτουλες φλις: 2 3 εξαρταται το κρυο ουτως ωστε να μην ιδρωσει. κ τα παιδια το ιδιο. τα αλλα δυο σπανια αρρωσταινουν αν κ στο σχολειο θεριζουν οι ιωσεις. τουτη εδω θα δειξει. παντως η παιδιατρος απεδωσρ το οτι δεν αρρωστησε στο θηλαδμι.

η συννυφαδα μου που γεννησαμε μαζι εβγαλε το μωρο στο δαραντισμο μονι κ ειναι καραντινα μεχρι ην ανοιξη στους...24 βαθμους καλοριφερ!!::eek:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια περαστικα στα αρρωστουλια... τι να πω...κριμα ειδικα η μαρια που πηγαν νοσοκομειο.

τατουμ δεν καταλαβα ακριβως τι κανεις;;;

εγω το μονο που προσεχω ειναι το ντυσιμο δε τα φορτωνω. της μπεμπας δε της φοραω ποτε μπουφανακι μονο ζακετουλα κ κουβερτουλες φλις: 2 3 εξαρταται το κρυο ουτως ωστε να μην ιδρωσει. κ τα παιδια το ιδιο. τα αλλα δυο σπανια αρρωσταινουν αν κ στο σχολειο θεριζουν οι ιωσεις. τουτη εδω θα δειξει. παντως η παιδιατρος απεδωσρ το οτι δεν αρρωστησε στο θηλαδμι.

η συννυφαδα μου που γεννησαμε μαζι εβγαλε το μωρο στο δαραντισμο μονι κ ειναι καραντινα μεχρι ην ανοιξη στους...24 βαθμους καλοριφερ!!::eek:

πλάκα κάνεις;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock:

εγω μες στο σπίτι την έχω με το φορμάκι της και μια κουβερτούλα τυλιγμένη..περιμένω να ανοίξει ο καιρός να την κόψω κι αυτή και να της βάζω μόνο ζακετούλα.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

απύρετη απο χθες τ'απόγευμα αλλά με πολύ τσίμπλα στα μάτια...2 φορές ξέχασα να βάλω tobrex και γέμισε και το άλλο μάτι...

Μαρκέλλα μου επικοινώνησες καθόλου με τη Μαριούλα;πως΄πάει το παιδί;

βρε παιδιά ανυσηχω και για την marant,λέτε να τρέχει με τον μπαμπά της;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Πολύ χάρηκα για την συνάντησή σας! Ελπίζω την άνοιξη να έρθετε καμία βόλτα προς τα εδώ να σας γνωρίσω κι από κοντά!

Με τον μπαμπά μου είχαμε πρόβλημα αυτές τις ημέρες. Μπήκε πριν 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο για μετάγγιση και ξεκίνησε χημειοθεραπεία πάλι μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε κάτι. Έμειναν μέσα 10 ημέρες (φαντάζεστε θέμα ποιος να κρατήσει το παιδί τόσες ημέρες και εγώ να μην μπορώ να πάρω άδεια απο τη δουλειά) και βγήκαν την Τετάρτη με ελάχιστες ελπίδες. Αλλά η χθεσινή εξέταση έδειξε ότι ίσως υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να την γλιτώσει για την ώρα και ξαναμπήκε σήμερα για μετάγγιση. Είπαμε όσο μπορούμε θα τον βοηθήσουμε και ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε.

Κατά τα άλλα κρυολόγησα απότην Τρίτη το πρωί και ήμουν σε καραντίνα με μάσκες και δεν πλησιάζα το παιδί καθόλου, σήμερα ευτυχώς είμαι σχεδόν εντάξυ και τον πήρα λίγο αγκαλίτσα, αλλά φιλάκια δεν του δίνω ακόμα.

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και για την μετακόμιση έχουμε ξεκινήσει να πακετάρουμε ότι δεν χρειαζόμαστε άμεσα και αύριο θα πάμε στο καινούριο σπίτι να καθαρισουμε ντουλάπες και να αρχίσουμε να μεταφέρουμε πράγματα.

Ρινιώ περαστικά στην μπουμπούκα σου!!!!Ελπίζω σήμερα να είναι όλα καλά !!!!! Περαστικά και στον μπεμπάκο της Μαριούλας και σύντομα να γυρίσουν στο σπιτάκι τους!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!

αντε ειρηνακι το ξεπερασατε, οι τσιμπλες δεν ειναι τπτ.. θα φυγουν κι αυτες ;)

δεν εχω καποιο νεο απο τη μαρια , της εστειλα μηνυματακι αλλα δε μου εχει απαντησει ακομα, αμα μαθω θα ενημερωσω.

μαραντ μακαρι να συνελθει ο μπαμπας σου.. καλο κουραγιο με τη μετακομιση εγω ακομα κουτες ανοιγω :rolleyes:

αμα κανουμε καμια εξορμηση προς τα κει θα σου στειλοω μνμ να γνωριστουμε :D

εμεις περιμενομε τον "μπαμπα μας" οπου να'ναι να γυρισει απο θεσσαλονικη, μας ελειψε ...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ωραια ρηνιω.. χαρηκα που καλυτερεψατε.

μαρανρ τι να πω...καλες υπομονες...σας ετυχαν ολα μαζι...μακαρι να πανε ολα καλα εν τελει με τον μπαμπα σου..

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Marant κούκλα υπομονη...δεν έχω τί άλλο να πω..τουλάχιστον με το παιδί και τη μετακόμιση κάπως θα απασχολείται το μυαλό σου...

Εννοείται οτι θα έρθουμε κι απο κείθε!!

Εμείς απύρετες!!Μου φαίνεται συνήλθε η μικρή αν και χτες με λαχτάρησε το βράδυ...κοιμόταν στην κούνια την άκουγα που έβηχε και σηκώθηκα..μάλλον πετάχτηκα αλα Flash Gordon και πήγα πάνω της και πνιγότανε..οπότε την πήρα μαζί μου και την έχω πλακώσει στους ορούς να καθαρίζει..

Η μικρή της παρέας εύχομαι να μας πει σύντομα τα νέα της ανάρωσης..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Πολυ ησιχια σημερα.

Νεμινα, με κανεις και ντρεπομαι! ΚΑΙ ζημωνεις ψωμακια ΚΑΙ 3 παιδια? Ποτε τα καταφερνεις βρε θηριο!?! Εδω ενα ειχα και το σπιτι ηταν μονιμα αχουρι, τωρα με τα 2 ειναι... αστα.

Προχθες προσπαθησαμε να παμε στην παλια αγορα που γινετε η γιορτη για την ανοιξη και δεν μπορεσαμε να φτασουμε ουτε στην εισοδο του παρκινγκ απο την κηνιση (ηταν και αργια). Φαγαμε κανα 2 ωρο στο αυτοκινητο κολιμενοι μπροστα στο μερος που εχουν τα αλογα των φρουρων της αγορας και βγαζαμε φοτο τα αλογακια :P, κατι ηταν κι αυτο! Χθες πηγαμε παλι, αυτη τη φορα πιο νωρις, πρωτα για φαι και στις 4 που αρχισαν οι εκδηλωσεις, ξαμοληθικαμε! Ειδαμε μονο 3 απ τα... 17 του προγραμματος! Πηγαμε στο στρουμφοχωριο και η μεγαλη εκανε στις (τεραστιες) φουσκωτες τσουληθρες, χαζεψαμε λιγο απο μια παρασταση (στα αραβικα) και μετα βγηκε φοτο με στρουμφ, φαγαμε γαλαζιο μαλι της γριας, βαρεθηκαμε στην ουρα για face painting και βαλαμε αυτοκολητο στο μαγουλο αλλιως δεν θα φευγαμε ποτε και εβαψε στρουμφοζογραφιες! Ολα αυτα με 2 ευρω εισοδο το ατομο στο στουμφοχωριο! Ειδαμε εναν τυπο που εκανε διαφορα και επαιζε με τα μικρα με φουσκες (εγω κρυφοκοιταζα διπλα που ειχε ενα σοου με φιδια) και ειδαμε και παρελαση με ακροβατικα και μπαντα. Αυτα ηταν απ το προγραμμα. Εκτος προγραμματος περασε η φρουρα του "σουκ" με μπαντα (κανονικα περναει που και που με αλογα) και 2 χορους που στον εναν ειχε με τους μεγαλους εναν πιτσιρικα (6-7 χρονων) που χορευε και ολο πεταγε ψηλα ενα σπαθι (ευτιχος ψευτικο). Μολις μου αφησει ο Τζουρ τη φοτογραφικη θα βαλω φοτος στο ΦΒ αν και τα πιο πολλα ηταν βιντεο, πολυ μεγαλα. Περασαμε απιστευτα, με τον μικρο να χαζευει τα παντα, οσο ηταν ξυπνιος, και σημερα κοιματε οοοολη την ωρα! Ηθελα να παμε και σημερα (χμμμ λαθος, καθε μερα) αλλα εχει αμμοθιελα, αν σταματησει μας βλεπω να περνουμε ταξακι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδιααααα!

Μαραντ κουράγιο στο μπαμπάκα σου και με το καλό η μετακόμιση :D

Ρηνιώ επιτέλους... πολλά γλυκά φιλάκια στο μπουμπούκι!

Τάτουμ πολύ ωραία όλα αυτά που κάνατε :D

Όταν γιορτάζουν εκεί, του δίνουν και καταλαβαίνει εε??

Είσοδος 2 ευρώ ε??? Ενώ εδώ θα ήταν 10ευρώ το άτομο γιατί είμαστε Large (μη χέσω...)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Tatum πολύ ωραία τα λες....ζηλεύω!!!όσο για τη Σωτηρία....χμμ..κι εγω απορώ κυρίως γιατί δεν τό 'χω...:D:D:D!!!!

Καραμελάκι το επιτέλους πήγαινε για τους συντέκνους;;;

Για το μπουμπούκι σας που είναι πάλι στα πάνω της!

Ψωμάκι.... εχω πολύ καιρο να φτιάξω κι εγώ η ανεπρόκοπη!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μις καραμελ, και λιγα λες! Θα ειχαν εισοδο για την παρασταση (εδω την εβλεπες και απ εξω, αφου γυρω γυρω ειχε καγκελα απ αυτα που βαζουν στις παρελασεις και η σκηνη ηταν ακη ακρη) και μεσα θα πληρωνες για καθε δραστιριοτητα που θα απασχολουσε υπαλληλο!

Ρινιω, εγω να δεις ποσο δεν το εχω :oops:. Οσο ηταν μωρο η Ελισαβετ, μαγειρευα μια φορα τη βδομαδα ενα καρο φαγητα. Ειχα και στανταρ, κρεατοσουπα και με το κρεας κατι σαν κλεφτικο σε πουγκακια και καταψηξη. Με τη σαλτσα απ το "κλεφτικο" ειχα ετοιμη για μακαρονια. Οσπριο κλασικα και παλι καταψηξη. Ραγκου για μακαρονια και το μισο γινοταν παστιτσιο... Τωρα βραστα... ολο ευκολα φαγητα κανω, παει και η ταρτα και τα αλλα χαζογλικακια που εκανα για την μικρη, οταν ψευτοαρχησα να της δινω ζαχαρι! Ειμαι και χαζο και μεχι και τις συνταγες ξεχναω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...