Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Miss Caramel όπως το είπες!!!!!!!!τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν!!!!!!

Στις 14/5 που θα μας δει η παιδοκαρδιολόγος θα είμαι στην 18η εβδ. και την β' επιπέπδου μου την έκλεισε 1 μήνα μετά,στις 12/6 εκεί ελπίζω πια να μας πουν μετά βεβαιότητος!!!!!!!ΑΝ και ο,τι και να μου πουν αν δεν είναι καλά τα νέα σε 2 βδομάδες λίγο με νοιάζει....αχ!ας ξυπνούσα αύριο το πρωι και να είχαν φτάσει οι πόνοι ξέρετε πόσες φορές το λέω αυτό;;

By the way τα έχετε ακούσει τα μπεμπούλια σας;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ μπορεί να μην το έχω "ακούσει" αλλά σήμερα που το ξαναείδαμε πάλι περίεργη στάση είχε πάρει.. ότιναναι αυτό το παιδί! Είπε ο γιατρός να ακούγαμε καρδιά αλλά μπαααα, κουνιόταν συνέχεια οπότε, άλλη φορά:P

Ευτυχώς αναπτύσσεται όπως θα έπρεπε για την εβδομάδα του και εγώ δεν έχω πάρει άλλα κιλά, έχω χάσει μισό!:tongue:

Όσο για τον HPV μου, γιατί έχουμε και αυτό, ευτυχώς είναι στην ίδια κατάσταση και δεν έχει προχωρήσει παρά το ορμονικό αλαλούμ!:D

Όσο σκέφτομαι ότι η προηγούμενη γυναικολόγος είχε φαγωθεί να κάνω εγχείριση τρελλαίνομαι! Ποιός ξέρει αν θα είχα μείνει έγκυος όταν έμεινα και τι προβλήματα θα είχα τότε.... απαπαπα!!! Όλα καλά, όλα καλά!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλησπερα κοριτσια και καλος σας βρηκα!

Προσορινα μενω στο εξοτερικο αλλα μες τον Μαιο θα ερθω ελλαδα ξανα!

Εχω μια ταζμανιτσα 3,5 και ΠΗΤ 10-10-12 και κυριακη εχω ραντεβου για αυχενικη διαφανια και μου τα εχει ζαλισει η κορη μου να μαθει αν ειναι κοριτσακι ή αγορακι!

Ευχομε σε ολες να πανε ΟΟΟΟΟΛΑ καλα και ελπιζω να τα λεμε συχνα απο δω μεσα!

Αληθεια εχει καμια απο σας αηπνιες ή εγω τις μαζεψα? :?

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum καλημέρα και καλως ήρθες!!!!!!

Ολα καλά να πάνε με την αυχενική κι αν δεν δείξει τώρα δεν πειράζει!!!!πες στην κορούλα σου την επόμενη φορά!!!

Αυπνίες βέβαια,ποιός σου είπε οτι αποτελούμε εξαίρεση;;;; Συνήθως ξυπνάω και μένω ξύπνια απο 1 εως 2,5 ώρες αλλά το πρωι όρθια πριν τις 9...αυτό πως το εξηγείς;;;;;;οεο;;;;;;;;

Miss Caramel εμένα μου είπε για τα κιλά να προσέχω ιδιαιτέρως,όχι μόνο για το μωρό (διαβήτης κύησης κ.λ.π.) αλλά και για μένα να μπορώ να επανέλθω γρήγορα..ως τώρα η ζυγαριά με δείχνει 64,3 κιλά εγω θεωρώ οτι είναι μια χαρά μιας και η κοιλιά "έδειξε" απο νωρίς οπότε πάει να πει οτι είναι πρήξιμο..το μωρό μας το έβγαλε 144 γραμ. οπότε το υπόλοιπο θα είναι αμνιακό υγρό και πρήξιμο γενικότερο....Όσο για το HPV το πιο πιθανό είναι να σε βάλει να γεννήσεις με καισαρική,απ'οτι έχω ακούσει...αν δεν φοβάσαι την εγχείρηση όλα καλά!!!!Εγχείρηση η προηγούμενη γιατρός,γιατί;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κ απο μενα κ καλο μηνα!

taturm καλως ηρθες κ με το καλο ναρθειτε ελλαδα, περιεργη περιοδο διαλεξατε.την αυχενικη λιγο αργα δεν την κανεις η μου φαινεται ?

ετοιμαζομαι να παω τον μικρο στην μανα μου κ μετα ολτα στην εκθεση λουλουδιων

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Miss Caramel εμένα μου είπε για τα κιλά να προσέχω ιδιαιτέρως,όχι μόνο για το μωρό (διαβήτης κύησης κ.λ.π.) αλλά και για μένα να μπορώ να επανέλθω γρήγορα..ως τώρα η ζυγαριά με δείχνει 64,3 κιλά εγω θεωρώ οτι είναι μια χαρά μιας και η κοιλιά "έδειξε" απο νωρίς οπότε πάει να πει οτι είναι πρήξιμο..το μωρό μας το έβγαλε 144 γραμ. οπότε το υπόλοιπο θα είναι αμνιακό υγρό και πρήξιμο γενικότερο....Όσο για το HPV το πιο πιθανό είναι να σε βάλει να γεννήσεις με καισαρική,απ'οτι έχω ακούσει...αν δεν φοβάσαι την εγχείρηση όλα καλά!!!!Εγχείρηση η προηγούμενη γιατρός,γιατί;;

Δε θα χρειαστεί καισαρική γιατί 1ον δεν έχω οξυτενή κωνδηλώματα, έχω τον τύπο που προκαλεί κυτταρικές αλλοιώσεις που δεν φαίνονται και 2ον με ενημέρωσε από θέμα λεκάνης καλά πάμε.

Ευτυχώς είναι υπερ του φυσιολογικού :P

tatum καλώς ήρθες! Για αυπνίες μη μου μιλάτε... ακόμα δεν ξέρω τι είναι:tongue:

Κοιμάμαι το 10-12ωράκι μου ακόμα και αν υπάρχουν λίγες διακοπές. Γενικά και γω και ο άντρας μου έχουμε καλή σχέση με τον ύπνο... να δω το παιδί πως θα βγεί!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αυπνίες ούτε εγω έχω κάθε μέρα..τυχαίνει όμως και με πιάνουν είτε έχω κοιμηθεί το μεσημέρι είτε όχι...τον μεσημεριανό τον ύπνο πάντως δεν μπορώνα ον κόψω...είτε είναι για μισή ώρα είτε για 1...και φυσικά στον καναπέ του σαλονιού!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ευχατιστο!

Ριτακι γι αυτο ερχομαι ελλαδα (ο μπαμπας θα μηνει εδω). Εδω ενω κανω υπερισογραφιμα καθε μηνα, δεν κανουν πολλες εξετασεις και εχω ανχωθει λιγακι! Λαθος, εχω θημωσει πολυ! Εχω γενικα ψιλη χολυστερινη και δεν μου γραφει με τιποτα εξεταση και ουτε μια γενικη αιματος-ουρων, αλλα... υπατιτηδα Β (που εχω εμβολιαστει και εκανα και εξεταση με το που μπηκα στην χωρα) μου εγραψε και επεμενε οτι κολαει με το αγγιγμα! Γενικα τη 1 φορα που μου πειραν αιμα εγραψε για οτι αρρωστια μπορεις να φανταστεις και καταπροτιμηση ασχετες με την εγκυμοσυνη! Ρωτησα για καμπυλη ζαχαρου και η απαντιση ηταν... στο τελος της εγγυμοσηνης κανουμε εδω,λες και τοτε προλαβενεις να κανεις τιποτα! Για τη αυχενικη πηγα σε αλλη κλινικη που με εστηλε και μου κλισαν ραντεβου για να παρω τηλ. για να κλεισω ραντεβου!

Ηθελα να αλλαξω γιατρο αλλα οπου και να πηρα τηλεφονο μου ειπαν, ραντεβου σε 1,5-2 μηνες! Η ψηχολογια μου γενικα ειναι χαλια εδω και καιρο γιατι τα μονα μερη που μπορω να παω ειναι παιδοτοποι (οπου προσεχεις εσυ το παιδι) και εμπορικα και ολα με ταξι, ηλιος δεν μας βλεπει! ειμαι και σε "ξεκουραση" και χωρις φιλους εδω, οποτε ειπα, αν δε θελω καταθληψη παω ελλαδα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum σε ποιά χώρα βρίσκεσαι αν επιτρέπεται?

Ακούς εκεί να μη κάνουν όλα αυτά που πρέπει σαν εξετάσεις... τρελλαίνομαι!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Αυτή η Doha και το αεροδρόμιό της.... κάνει ο άντρας μου ταξίδια προς τα εκεί για δουλειά οπότε πάντα κάνει μια στάση στη Doha :)

Αμνιοπαρακέντηση κάνουν?? Μήπως θεωρούν ότι είναι το πιο σίγουρο σαν κριτήριο για την υγεία του εμβρύου?

Η αλήθεια είναι ότι η αυχενική γίνεται μέχρι την 13εβ 6ημ οπότε είναι πιθανό να χρειαστείς να κάνεις αμνιο ή να περιμένεις τη β' επιπέδου!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Τα νευρα μου! Για αμνιοπαρακεντηση μπορουν να το ξεχασουν αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος! μαλον θα περιμενω για τη Β επιπεδου. Ειμαι και σε μια μισοξαπλα κατασταση και σπανε πολυ ευκολα τα νευρα! Εχω και τη μεγαλη που καθε διαολια που φανταζεσε την εχει κανει... Τις προαλες κοιμηθικα λιγο το μεσημερι και οταν ξηπνισα βρηκα: μια καρεκλα αναποδα με μπλεγμενα πανο στα ποδια (για να πετανε) παιχνιδια, το χαρτι τουαλετας στο νυπτιρα βρεγμενο και τον νυπτιρα γεματο οδοντοκρεμα, τηλεοραση αναμενη και η μικρη να μιλαει στο μωρο στην κιλια μου! Εκανε κι πολλα ακομα αλλα προσπαθω να τα ξεχασω! και να σκευτεις οτι κοιμιθηκα 45 λεπτα!

Το αλλο κουλο με τη γιατρο ειναι οτι πηρε τα αποτελεσματα του ζυγισματος αφου τελιωσε η εξετασηκαι με κινηγουσε στο διαδρομο να μου την πει που εχασα μισο κιλο ενω πριν την εξεταση μιλουσε με τον αντρα μου και της ελεγε οτι τρωω σαν ζωω!!!

Ο μπαμπας μας δουλευει στην κατασκευη του νεου αεροδρομιου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Πάντως από πρόχειρο έλεγχο που έκανα υπάρχουν γιατροί που έχουν ειδικευτεί στην αυχενική και στο Κατάρ οπότε... δεν έχω ιδέα γιατί δε σου την έκαναν!

Sawsan Al Obaidly Madeeha Alnoobi Zafer Aziz Esmandar Al Hamwi Hassan Omar Hnaidi Arif Majeed Uma Mikkilineni

Αυτά είναι κάποια ονόματα που βρήκα και προφανώς θα κάνουν και β' επιπέδου... ρώτα αν μπορείς.

Σε ένα άρθρο που βρήκα πάντως λένε καλά λόγια για το σύστημα υγείας και τον τοκετό με υποσημείωση ότι αν θες επισκληρίδιο πρέπει να τους το έχεις πεί από πριν και να τους ενημερώσεις πότε να στην κάνουν... http://www.qatarvisitor.com/index.php?cID=414&pID=1482

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι όσο γίνεται. Είμαι σίγουρη ότι θα την βγάλεις την άκρη!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κι εγω τα ιδια βρηκα :P, την κιριακη εχω ραντεβου σε αλλη κλινικη για την αυχενικη και θα ρωτησω εκει! Ανχος δεν εχω καθολου! Μονο νευρα στα ορια της εκριξης! Για καποιο διεστραμενο λογο ειμαι πολυ προετιμασμενη να... χασω το μωρο, δεν ξερω γιατι. Στο τελος του μηνα ερχομε ελλαδα και θα εχω το γιατρο που με ξερει απ την εφυβια μου και γεννησα μαζι του οποτε δεν βλεπω το λογο να ανχοθω τωρα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...